Matka Tobiego popełniła samobójstwo, albo po prostu zginęła.. to on miał największy powód aby chodzić do terapeutki i chcieć się mścić na Jennie i jej matce; on chyba najbardziej pasuje na "A", chociaż możliwe, iż Ezra zabił matkę Tobiego, bo miał z nią romans, a potem zaczął chodzić do terapeutki, bo nie radził sobie ze stratą ukochanej kobiety.. a został (Ezra)"A", bo Ali się o tym dowiedziała i zaczęła go szantażować, a potem ją zabił, jednak wciąż odczuwał chęć zemsty, więc zaczął dręczyć dziewczyny..
...ale w takim razie jak ma się do tego afera ze śmiercią Iana, ukrywana tajemnica Melissy (która jakby znikła ostatnio), dziwne zachowanie starego Hastinga...? Za dużo możliwości, za mało faktów...
Melissa pewnie ma dziecko z EzrA ; D Dlatego EzrA zabił Iana - swojego potencjalnego konkurenta.
EzrA może być też bratem Spencer i Melissy, a zarazem Jasona..
Niewykluczone też., że EzrA jest siostrą bliźniaczką Alison, która uciekła z zakładu psychiatrycznego i zrobiła sobie operację plastyczną ; D
P.S nie mogłam edytować : /
Rozumiem, Ezra śpał z całą damską częścią Rosevood oraz z męską, kiedy jeszcze był kobietą, zabił również niemałą część mieszkańców miasta, a resztę z braku laku szantażuje i śledzi. Dziękuję za wyjaśnienie.
Dokładnie! : D
Niestety jako siostra bliźniaczka Alison nie był zbyt urodziwy : /
http://imageshack.us/photo/my-images/694/aliz.jpg/
ej jak to jest :D bo nie daje mi to spokoju... w tam starym domu pod koniec odcinka dziewczyny wychodzą po schodach na górę prawda? a później pokazane jest jak wychodzą oknem z nie wielkiej wysokości, albo może i nawet z parteru. Dla mnie to jest dziwne :D
Zawsze miałem dylemat, która z dziewczyn jest najładniejsza, ale po tym odcinku nie mam wątpliwości Jena zmiażdżyła towarzystwo - , świetnie wyglądał w tym odcinku - w szkole i jako Lady Gaga. Szkoda , że w normalnych odcinkach Jena nie może pokazać swego piękna tak jak w tym epizodzie
Dla mnie zawsze to Aria była najładniejsza, ale w tym odcinku wyglądała brzydko. Te pasemka jej nie pasują.
Jenna rzeczywiście jest ładna.
Ale chodzi mi o to, że w ogóle jakoś brzydko wyglądała, nie tylko przez pasemka :D
W 2 sezonie jest najładniejsza jak dla mnie, no i jeszcze końcówka 1.