PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73333
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."

To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.

ocenił(a) serial na 9
izka21gramowa

jest jeszcze opcja, że Jenna połączyła siły z Ezrą, Garrett im pomógł, gdzieś w trakcie zaskoczył ich swoją obecnością Jason i wtedy Ezra napisał mu tę karteczkę. ;D

theartofsuicide

No i tak moze byc akcja zbiorowa;D Pewne wydaje mi sie tu tylko to ze Jason widzial cos co obciaza Jenne i Gerreta ciekawe czy jeszcze kogos:P

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

ten związek mamy Ali i ojca Spencer nawet niezły. wtedy Jason mógłby być ich synem, a że Ali mogła o tym wiedzieć, tata Spencer chciał ją jakoś "uciszyć". mógł wziąć ten kij hokejowy, śledzić Ali, zobaczyć, że spotyka się z Ianem i kiedy ona już wracała do domu, uderzyć ją tym kijem z zaskoczenia. ona upadłaby na ziemię, wtedy on by się przestraszył, że ją zabił i widok krwi i rana w jej głowie bardziej go przestraszyła. uciekł a kij zakopał gdzieś w pobliżu ogródka Jasona, ale jednak na swoim. nie chciał, żeby Jason ten płot budował, bo już nie pamiętał, gdzie zakopał kij, dlatego poprosił Tobie'go, żeby tam te prace robił czy co tam innego. a kiedy zobaczył ten kij, przestraszył się, dlatego go potem spalił, bo nie chciał mieć problemów. a ojciec Spencer chciał tylko chronić swojego syna - Jasona. to by miało sens.
a co do tego kto zakopał Ali żywcem, to mógł być ktoś kto po prostu widział, jak Ali spotkała, się z Ianem, na chwilę się gdzieś schował, a potem zobaczył tylko ciało Ali z tą raną i wgl i mógł pomyśleć, że to Ian ją zabił, dlatego go wrabiał przed dziewczynami w zabójstwo, bo pomaga "A" i wie, że "A" je prześladuje, bo, np. śledzi dziewczyny i przekazuje informacje do głównego "A", którym może być Ezra, bo miał związek z Ali wcześniej i jak ta osoba, która uważała, że to Ian ją zabił, powiedział tak Ezrze, a on zaczął się mścić na dziewczynach, bo chciał ujawnić im to, że Ian ją zabił, ale później zaczęło chodzić o coś większego, bo chciał wyrównać jakieś stare porachunki. trochę pogmatwałam, ale mam nadzieję, że zrozumiecie :)
a i tą osobą, która pomaga Ezrze może być w sumie Garett, bo chciał też śmierci Ali, żeby jego ukochana Jenna mogła wrócić do Rosewood. możliwe, że wtedy razem uknuli śledzenie Iana lub/i Ali. a że Garett był w tym klubie M.A.T. (chyba taka nazwa była), to był też w nim Jason i Ian, dlatego Garett, który współpracuje z "A" (Ezrą), chciał zabić Iana, razem z Ezrą, dlatego Jason mógł zepchnąć go z wieży by pomóc dziewczynom i nieświadomie pomóc Ezrze i Garettowi, wtedy oni zabrali ciało Iana.
a z tą sprawą Jasona, to właśnie może być coś z tego co napisałam. bo on był zamieszany w sprawę z zabójstwem Ali lub jest synem ojca Spencer. dlatego Garett i Jenna nie chcą aby dziewczyny się o tym dowiedziały, bo wtedy mieli by kłopoty. i to dlatego Ezra tak bardzo chciał, żeby Aria się zaprzyjaźniła z Jenną, bo wtedy by z nią czas spędzała, a i przy okazji, wyciągała informacje, których by nie powiedziała Ezrze, bo to, np. "babskie sprawy".
i ta mina Ezry - psychopaty :o

namieszałam, ale to ma nawet sens :)

izka21gramowa

też mi się wydaje, że to najbardziej prawdopodobne. mogło go coś wiązać z Ali.

Ezra chyba odpada zważywszy na napis "i see you" na tylnej szybie samochodu, w którym całował się z Arią.

sandra_crashdown

Mi sie predzej wydaje ze Jason jest jego dzieckiem i dlatego ojciec Spencer nie chce zeby ona sie z nim zadawala bo prawda wyjdzie na jaw.

Xemidra

wg mnie A nie jest mordercą, jak dla mnie to są dwie różne osoby..

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jason jest jego synem i dlatego tak go nienawidzi ?

ocenił(a) serial na 9
Xemidra

a gdzie była mowa, że ojciec Spencer nienawidzi Jasona?
po prostu chce trzymać Spencer z daleka od niego, aby nie odkryła prawdy.

Xemidra

Mi sie wydaje ze nie tyle nienawidzi co mu zwyczajnie przeszkadza bo moze zniszczyc jego reputacje i malzenstwo jakby wyszlo ze ma nieslubnego syna.

izka21gramowa

Dokladnie. Wiadomo jacy sa rodzice Spencer. Mysla tylko o tym co inni ludzie pomysla :/

ocenił(a) serial na 9
accidenti

Myślę że Ezra nie byłby do tego zdolny, moim zdaniem tak nie zachowuje się morderca. Jakby miał coś wspólnego ze śmiercią Ali to pokazywaliby go w jakichś podejrzanych sytuacjach. I przecież miał kiedyś pomysł z Arią żeby powiedzieć o nich jej rodzicom, a morderca raczej nie chciałby ujawnić swojego zwiazku ;)
Taka jest moja opinia pozdrawiam wszystkie zagorzałe czytelniczki spoilerów pretty little liars

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Nie miałem pojęcia, że fabułę można pociągnąć w tyle różnych stron.

Xemidra

W tym serialu mozna praktycznie we wszystkie strony ja rozwijac:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Czym więcej o tym myślę tym więcej się nakręcam, a czym więcej się nakręcam tym bardziej chcę oglądnąć kolejny odcinek.

Xemidra

Mnie 2x11 tez interesuje ale najbardziej czekam na 2x12;D

ocenił(a) serial na 9
izka21gramowa

ja się boję, że za jakiś czas wypłynie spoiler, kto jest "A"... nie wiem, czy dam radę się powstrzymać i nie czytać, a tak bardzo chciałabym niespodziankę!

theartofsuicide

Wydaje mi sie ze producenci sobie na to nie pozwola jesli chca nam pokazac niedlugo kim jest "A" to beda dawac jakies wskazowki ale nie zdradza prawdy do odc w ktorym go/ja pokaza i ktory bedzie mial napewno niezla kampanie:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Nie zapominajcie, że mama Ari wie kim jest "A" choć nie zdaje sobie z tego sprawy. Wyglądało to jak by tego kogoś dobrze znała.

Xemidra

Kiedy tak wygladalo jak dawala mu plaszcz?? Moze to faktycznie Ezra;)

izka21gramowa

na bank to Ezra;D

youhaveamessage

a propos tej teorii dotyczącej tego, że ojciec Spencer ma nieślubne dziecko i jest nim Jason. zauważyliscie, że A. ma bardzo duzo kasy, nie? wykupienie pierscionka, butow, pudla gadzetow z Danby, bilet do Filadelfii.. moze jest to osoba, ktora wie o Jasonie i panu Hastings? i moze szantażuje ojca Spencer, ze jezeli nie dostanie tyle i tyle kasy to wygada wszystkim. przeciez Hastings 'zalatwia wszystko pieniedzmi'. poza tym nie pozwolilby sobie na zrujnowanie reputacji ;)

butterpecan

A właśnie niby zakładamy że Ali zabił np ojciec Spencer,Jenna itd a może to właśnie Ian zabił w końcu nie zaprzeczył już prędzej potwierdził to wtedy co walczył ze Spencer tak to w sumie wyglądało..ona sama powiedziała ze Ian zabił Ali i próbował zabić ją..albo uderzył Ali podczas jakiejś kłotni stracila przytomność a np. A ją zakopała/udusiła

youhaveamessage

Ktoś wspominal jeszcze w spojlerze ze Aria juz sie gdzies spotkala z Ianem czy ze bd miala cos z nim wspolnego? Co to bylo? Dopiero to bedzie czy mozna gdzies jakies powiązanie zobaczyc/przeczytac? :P

Miley_16

Cały spoiler jest gdzieś w temacie "Kim jest A 3" na jakiejś 15 stronie, albo wzwyż.
Ale ogólnie chodziło o to, że spotkali się zanim jeszcze Ian był z Melissą. To będzie w 2x13

youhaveamessage

O dzięki wielkie :)

youhaveamessage

A może 'A' jest Lucas, bo:
1. Nienawidził Alison i teraz chce ośmieszyć dziewczyny
2.Chodzi do szkoły, więc wie co robią dziewczyny.
3.Jeśli w jednym odc. dobrze zrozumiałam to jest maniakiem komputerowym i może włamał się do urzędu miasta i prawdopodobnie ogląda nagrania z kamer(i wie wszystko)
4.Był na imprezie, którą zorganizowała Mona z powodu powroty Hanny do domu, stał w kuchni obok szafki, w której były schowane pieniądze potem nagle wyszedł
5.Na balu postanowił kazać Hennie żeby tańczyła z nim,(jak wiemy był w niej zakochany) przez co Sean z nią zerwał

Co o tym sądzicie? przed chwilą na to wpadłam.

Alex_destiny

Na dodatek nie jest taki zbyt... "męski" (Mona nawet nazywała go hermafrodytą) więc Emily mogła pomylić jego ręce z kobiecymi dłońmi.

youhaveamessage

No właśnie.

A jego jako 'A' raczej mało osób się spodziewa.

Alex_destiny

Mam pytanie kim jest ten facet, którego Spencer widzi na imprezie u Noel'a w 32:24 min, to jest 3 odc.

Alex_destiny

Najpierw wydaje jej się, że to Toby, przypomina sobie scenę z nim i z Alison, a potem wraca do rzeczywistości i okazuje się, że to nie Toby, tylko jakiś zwykły przechodzień.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

będę zawiedziona, jeżeli okaże się, że Lucas jest "A"; fakt, chyba jest inteligentny i mógłby to wszystko zaplanować, ale jest jednocześnie zbyt mało barwny jak na taką ważną osobę. ;)

theartofsuicide

może właśnie pokażą przemianę tej postaci, od opanowanego i normalnego Lucasa do ukrywanego psychopaty A. :) myślę że to by było wręcz porażające :D
tylko skąd Lucas miałby tyle kasy?

ocenił(a) serial na 9
alioth89

hm, nikt mnie nie przekona, Lucas nie ma być "A" i koniec. ;p
już wolę Jennę, ona mnie chociaż przeraża trochę.

Alex_destiny

a czy Lucasa poznaliśmy w pierwszym odcinku? nie pamiętam tego.

bo jak wiemy A mieliśmy okazję zobaczyć już w pierwszym odcinku pierwszej serii

blue_valentine

a mieliśmy poznać A. w pierwszym odcinku? chyba było, że na początku pierwszego sezonu...

youhaveamessage

http://keeganallen.org/photos/albums/Television/Pretty%20Little%20Liars/Season%2 0Two/Promotional%20Images/0002.jpg kolejna osoba, która ma interesujące oczy. (chodzi mi o tę staruszkę, z 1x15 chyba)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Naprawdę mam nadzieję, że to nie bd Toby...

akinimod

Ezra też ma interesujące oczy...jak rodzynki :P

Oleandria

No co moze tej babci sie spodobaly :P Przyszedl do niej taki grzeczny chlopak, mily poprosil zeby cos powiedziala i to zrobila:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Mike tez ma interesujące oczy. Ta bluza na wieszaku u pani psycholog pod koniec 10 odcinka...

Megg483

No jak zobaczylam te bluze to tez mi sie od razu skojarzyla z Mikiem ale Ezra w ktoryms odc chyba pierwszej serii mial tez podobna bluze pamieta ktos??:)

Megg483

Jakby Mike miał iść do tej terapeutki, to by się przedstawił, prawda?
Wtedy ona by się zorientowała, że to brat Arii.

youhaveamessage

no i poza tym on miał iść do innego psychologa ;p

ocenił(a) serial na 8
Oleandria

Ja jednak biorę pod uwagę Mike'a. Mógł zadzwonić do niej i powiedzieć, że to z nią chce się spotkać a nie z kimś innym. A tak odchodząc od tematu; czy ktoś gdzieś oficjalnie powiedział/ napisał, że nie będzie tak jak w książce? Tzn, że Mona nie będzie 'A' ?

Megg483

Lucy Hale to powiedziała w wywiadzie, ale Marlene King kiedyś na twitterze napisała:
"nigdy nie powiedziałam, że A będzie lub nie będzie tą samą osobą, co w książkach", więc nic nie jest pewne.

ocenił(a) serial na 9
Oleandria

ja w jego oczach widzę jedynie zmysł psychopaty. ;p

ocenił(a) serial na 5
Oleandria

Ezra to ma fajne zęby :D

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Jestem tu nowa, więc może to już było, ale ja uważam, że 'A' to Kate, znaczy ta pasierbica ojca Hanny, kojarzycie piosnkę, ktora leci w czołówce The pierces - Secret : "Alison?', "Yes, Katherine" "I have something I want to tell you, but you have to promise never to tell anyone" "I promise" "Do you swear on your life" "I swearon my life", a że to piosenka stworzona na potrzeby PLL. Więc warto się zastanowić o jaką Cate chodzi ?? a wogole to te groźby do Hanny jakie miała pod koniec 10 odcinka są wstrętne !! Moim zdaniem Kate to "A", i Isabelle ...

petrova_kate

Niby jak miałaby być A skoro nigdy nie była w ich szkole,mieszka daleko od dziewczyn a z Hanną spotkała się dwa razy?

petrova_kate

To NIE jest piosenka stworzona na potrzeby PLL.