SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."
To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.
no tak ;) ta sytuacja i inne które wydarzyły się w ciągu tych kilku odcinków bardzo wskazują mi na Melissę ale ogólnie coraz bardziej się gubię szukając odpowiedzi ;p
A mi się teraz wydaje, że to Wilden.
- Imprezował w 96 roku, czyli w 94 był nastolatkiem i mógł chodzić do psychologa, stąd data na aktach
- Znalazł w torebce Hanny bransoletkę od Ali, a potem dziewczyny znalazły taką samą z imieniem ALISON
- Zna Garretta, bo pracuje w policji.
- Jest policjantem i może mieć dostęp do różnych podsłuchów itp.
No tak w końcu ktoś założył podsłuch w gabinecie dr Sullivan i nie jestem do końca pewna czy zrobili to G i Jenna bo kiedy Sullivan powiedziała im że gdzieś jest podsłuch on upierał się żeby powiedziała kto był na wizycie a skoro założyłby podsłuch nie musiałby się w ten sposób zachowywać bo miałby te informacje ;)
Przecież musiał się tak zachowywać, bo nie mógł powiedzieć "jak nie chcesz powiedzieć, kto był na wizycie, ty głupia suko, to sam sobie sprawdzę na moim podsłuchu, HAHA!" i uciec :D
Musiał się zachowywać jak policjant.
1.Czyli w odcinku który wyemitują w listopadzie: trzeba szukać jakiegoś 'ciapowatego/ej' chłopaka/dziewczyny z którym/ą była jakaś akcja. Może pokażą jak znęcały się wszystkie nad jakimś/ąś chłopakiem/dziewczyną i on teraz szuka zemsty. Przepraszam za takie slashe ale nie mogłam się powstrzymać.
2. Ali wolała starszych facetów i Ian zapoznał ją z Wildenem i już mamy starszego faceta z którym mogło coś zajść (może gwałt?).
3.A może ona lubiła zabawiać się też z dziewczynami i jedną ze swoich potencjalnych adoratorek załatwiła tak jak Emily gdy ta ją pocałowała zwróciła jej uwagę że to tylko pocałunek i żeby sobie za dużo nie wyobrażała. Ja bym się. wkurzyła nie wiem czy aż tak ale na pewno trochę.
4.Kolejna teoria to taka że może ona zdemaskowała kogoś i wyszła na jaw jakaś tajemnica która nie powinna ujrzeć światła dziennego?
5.A po piąte wydaje mi się że Melissa ma coś na sumieniu i że jest w to bardziej zaangażowana niż nam się wydaje.
Matko jak się rozpisałam, wiem wiem nie jestem zdrowa a moje teorie pewnie od razu zostaną obalone ale co tak chociaż mam ulgę że mogłam się tym z kimś podzielić. Niestety mój TŻ ogląda na AXN i nie dopuszcza do siebie odcinków z napisami a ja nawet słówka powiedzieć nie mogę o innych odcinkach bo zaraz mówi że wychodzi ze mnie natura kobiety wtf?! :-)
Zazdroszczę TŻ oglądającego PLL ;D. teorie nie są złe, ale co do piątej, to jestem w stu procentach pewna, że Melissa jest podejrzana.
Zgadzam się z teorią 1,4 i 5 no lubiła starszych skoro była z Ianem, ale nie wiem czy dokładnie wierzę w teorię WIldena jako A musiałabym się nad tym głęboko zastanowić ;p Jason mówił w ostatnim odcinku, że Alison uwielbiała tajemnice i sekrety ale jeszcze bardziej uwielbiała nimi dręczyć innych ludzi więc albo poszło o to, że Alison coś odkryła i kogoś szantażowała albo po prostu się na tego kogoś uwzięła, nie dawała mu spokoju aż ta osoba nie wytrzymała bo w końcu two can keep a secret if one of them is dead ;d
1. Lucasa będzie dręczyć Ali, tak czytałam. Poznamy jego ciemną stronę i dowiemy się o nim więcej.
2. A skąd Ian miałby znać Wildena?
3. Nie wydaje mi się, żeby Ali lubiła dziewczyny :D ten pocałunek z Em był taki jednorazowy tylko.
4. Też mi się tak wydaje. Albo chciała zdemaskować, ale nie zdążyła, a wiedziała, że jak zdemaskuje, to może coś strasznego się stać, dlatego dała Emily ten klucz, porozmawiała z Jenną itd.
5. Melissa na pewno ma coś wspólnego z Ianem i jego tajemnicami, ale nie wydaje mi się, żeby to ona była A/morderczynią.
ja też październikowego nie mogę się doczekać :D a poza tym oglądam powtórki na AXN i przez pewien czas Paige wydała się być wybitnie podejrzana. Kupiła wszystkim bransoletki w sklepie, w którym kupowała je A., groziła Spencer testem na dopalacze, co potem A. wcieliła w życie, a poza tym próbowała ją podtopić, co wskazuje na ukryte pokłady agresji, jak w karcie :D
osobiście strasznie nie widzę jej w roli A. i ta teoria wydaje się być śmieszna, ale może jest w coś zamieszana xD
jakoś jej nie biorę pod uwagę nie wiem czemu ;> a ponoć ma powrócić w nowym sezonie, więc kto wie
to by pasowalo! moze tez byla zakochana w Ali! a teraz mści sie na dziewczynach bo mysli ze to one ja zabiły!
A na dodatek była w szkole już wcześniej, grała w hokeja ze Spencer (powiązanie z Ianem może?), znała Ali, a w drużynie hokejowej Spence dziewczyny jej nie lubiły, nazywały kary w grze jej imieniem :D
jedno się zgadza - jej bym się nie spodziewała jako A ;d a może by było fajnie takie zaskoczenie i jakaś tajemnica większa oczywiście musiałaby się za tym kryć
Nowe spoilery z odcinka Halloweenowego:
1. Kłamczuchy przygotowują się na imprezę!
Noel Kahn planuje zabójczą imprezę z okazji Halloween, a kłamczuchy za wszelką cenę chcą zdobyć zaproszenia.
2. Jest nowa(stara?) dziewczyna w Rosewood!
Ali chce wczuć się w Halloween, ale nie może, bo w mieście jest nowa "popularna dziewczyna", która totalnie psuje jej nastrój. Za kogo ta idiotka się uważa i co ważniejsze, czy jej imię zaczyna się na "A"? Hm...
3. Spencer chce zdobyć miano przewodniczącej klasy!
4. Aria dokonuje szokującego odkrycia o swoim ojcu!
Bardziej szokującego niż to, że romansował ze swoją studentką? Nie możemy wyobrazić sobie, czego Aria się dowie.
5. Ten odcinek wyjdzie w środę!
To tak naprawdę nie spoiler, ale fani PLL powinni wiedzieć, że ten odcinek ukaże się w środę, a nie tak jak zwykle we wtorek. 19 października będzie całodzienny maraton PLL.
/wetpaint
Cytat z 2x17:
"Prawdziwa miłość ocaliła go przed popełnieniem jednego z największych błędów w jego życiu."
http://desmond.yfrog.com/Himg741/scaled.php?tn=0&server=741&filename=ss7 ky.jpg&xsize=640&ysize=640 zdjęcie z 2x17.
Już kocham tę scenę (mina Emily, hahahhaa)
/nie wiem który odcinek teraz kręcą, chyba 2x19 lub 2x17, ale Ryan Merriman jest na planie.
Chociaż może to być odcinek 2x13, chociaż wątpię, bo myślę, że już go nakręcili.
http://prettylittleliars.us/2x17-behind-the-scenes-photos/?utm_medium=twitter&ut m_source=twitterfeed zdjęcia z 217.
ja nie rozumiem dlaczego Emily zawsze musi być taka skrzywiona... od tego ściągania brwi niedługo zrobią jej się dwie wielkie dziury w czole.
no na oscara to ona nie zasługuje, ale według mnie jest najładniejszą z dziewczyn w tym serialu ;d każdy ma swoje zdanie ;d
Już było mówione, że dla niej trzeba znaleźć większą nagrodę niż Oscar, "Shayrodę" :D
Mi się najbardziej podoba Aria ;)
http://desmond.yfrog.com/Himg864/scaled.php?tn=0&server=864&filename=cwwje.jpg&x size=640&ysize=640
zdjęcie z 2x17.
Możliwe, że ktoś będzie w szpitalu, bo Marlene napisała:
"Właśnie odwiedziłam specjalnego pacjenta/specjalną pacjentkę w Rosewood Memorial."
Myślę , że szukamy nie w tym miejscu gdzie trzeba. Chodzi o to , że zastanawiamy się (nie tylko tu ale i na forach) nad osobami , które dosłownie podrzucają nam reżyserzy . Jenna - musiała mieć coś wspólnego ze śmiercią Ali ale uważam , że nie jest A . W jednym z odcinków jest pokazane jak A jest oprowadzane po domu Emily , bo ma być potencjalnym kupcem . Jaki sprzedawca oprowadzałby nastolatka ? Kolejna sprawa w dwóch odc. jest coś w rodzaju : jakie piękne oczy . Tym bardziej Jason ma być A ? A gdzie logika w s2e12 jest on na komisarjacie policji , a w tym samym momencie A wypuszcza Dr. Sullivan . I tu pojawia się kolejna zagadaka , przecież lekaraka jest dla niej/niego zagrożeniem tak jak Ian był . Tego drugiego zabił , a jej nie . Czasami A jest delikatniejsze , a kiedy indziej brutalne. Mam też podejrzenia co May , dokładniej : w którymś z odc. jest pokazane jak kupuje buty ,a kilka odc. później Hanna zwraca uwagę właśnie na buty May . ( jakiś znak ) ? . A więc jakby się zastanowić : kto był pokazany ale jego wątek był okrojony ? Mamy być zaskoczeni? Wątpię aby to było możliwe bo wszyscy wszystkich podejrzewają . Chyba , że pojawi się całkiem nowy bohater .
Marlene na twitterze zaprzeczyła, że te buty M mają coś wspólnego z butami, które A kupowała przez internet to były buty w które był ubrany manekin mający udawać de Sullivan. Co do komisariatu niekoniecznie działo się to w tym samym czasie, nie wiadomo.
Właściwie to nie wiadomo, kiedy A dało kopertę dr Sullivan - 2 godziny później, 3, czy może w tym samym czasie.
Co do butów Mayi - nie, to nie był znak, to była celowa zmyłka - potwierdzone przez producentów.
Nowy bohater nie może być "A", bo "A" poznaliśmy w 1 sezonie - także potwierdzone przez producentów.
jeśli odcinek 13 nic nie wyjaśni a wręcz zamiesza mi w głowie jak 12 to już nie wiem oszaleję haha
Hej , a dlaczego niekt nie podejrzew Shana (ex Hanny) to by był dopiero szok. W sumie nigdy nie dawano nam szczególnych informacji na jego temat , więc może ...
ja mogę raczej powiedzieć kogo nie podejrzewam o bycie "A" Jenny bo to by było zbyt oczywiste, Caleba po prostu nie mogę on jest tak słodki że nie wyobrażam go sobie w roli A ;d brata Arii zresztą sami producenci powiedzieli, że to nie on Mony wątpię, żeby poszli za ciosem i zrobili tak samo jak w książce
ej a ty wiesz jak to jest podzielone ? na zasadzie czy 13 odc. bd jako cz. dalsza 2 sezonu czy to bd 1 odc. 3 s
to ma być 13 odcinek nie ma jeszcze 3 sezonu teraz po tej przerwie będzie sezon "2B"
ja od poczatku podejrzewam Seana i pisze to bardzo często. ze moimi typami jest Sean i matka Spencer.
W sumie to wszystkich ważne postacie poznaliśmy w 1 sezonie. Niektórzy z was mówią o jednym A a inni o kilku.. A może w tym wszystkim chodzi o ten klub N.A.T do którego należą Ian, Jason i Garrett.. Przecież równie dobrze może się jeszcze okazać, że jeszcze np Ezra do niego należał. Alli poznała ich sekret no i buum.. stało się co się stało.
ja wolałabym, żeby jedna osoba była A ;d ale to jedynie moje własne przemyślenia ;d
Jeszcze 2 osoby do niego należały.
Ale ja też wolałabym, żeby "A" było jedną osobą.
spoilery:
dowiemy się czegoś o "A".
w sezonie 2B będzie bardzo dużo odpowiedzi.
zobaczymy "showdown*" pomiędzy Wrenem a Tobym.
*showdown - ze słownika to ostateczna rozgrywka, ale tutaj nie do końca o to chodzi. nie potrafię tego przetłumaczyć, ale mam nadzieję, że się domyślicie o co chodzi.
Pewnie chodzi o to , że w 2B Spencer zbliży się do Wrena ale cgl będzie kochać Tobyego . Czyli coś w rodzaju kogo wybierze Spencer
Przeciez tu dokladnie o to chodzi co mowi slownik :) Moze rozgrywka nie bedzie ostateczna bo w PLL nigdy nic nie wiadomo, ale zakladam ze dojdzie do delikatnej wymiany ciosow ;P Nie zebym byla jakims agresorem, ale ciekawa jestem ktory pierwszy nie wytrzyma. Pewnie Toby ;P
Nie wiem jak wy, kochane ale ja kibicuję Wrenowi z całego serduszka :D On jest taki słodki, przystojny i w dodatku ma boski akcent <3333 :D I jak tu się takiemu oprzeć? :D poza tym wątpię, że taki wrażliwy (no co? on jet wrażliwy xD) Wren mógł przywalić Toby'emu xD Założę się o stówę że to Toby będzie zazdrosny, wkurzy się i mu przywali :P xD
Pewnie tak bedzie ;P Ja tez uwielbiam Wrena, ale niestety do Toby'ego tez mam slabosc ;) wiec nie jestem w stanie obrac zadnej ze stron w tym zblizajacym sie konflikcie ;P
Właściwie to nazwałabym to inaczej niż ostateczna rozgrywka, tu chodzi bardziej o taką rywalizacje i takie tam, nie potrafię znaleźć słowa :D
A ja kibicuję Toby'emu i jego sześciopakowi haha :D