PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."

youhaveamessage

Matko, jej poziom mnie przeraża, przynajmniej ma ładną buźkę.Może ktoś kiedyś ja gdzieś zaangażuje bo ja nie widzę jej nigdzie.Wystarczy , że jest ozdobą w PLL i niech tak zostanie ...

PS: youhaveamessage - mogę Cię prosić o przyjęcie zaproszenia?Mam do Ciebie ważną sprawę ;)

Twittie

Przyjęte ;)

Twittie

ona uśmiecha się w taki mega sztuczny sposób, robi coś z ustami dziwnego; a jej minki pasują do stereotypu pustej gimnazjalistki, robiącej sobie słit focie w lustrze. tak mi się właśnie kojarzy, może ta maniera kiedyś zniknie z mordki Shay, bo ładna z niej dziewczyna :P

ocenił(a) serial na 5
yootsuu

Ej, dajcie spokój mojej Shay :(

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

wow czyli nie jestem jedyną osobą na tym forum, która ją lubi? :D

ocenił(a) serial na 5
czerwona1205

Ja ją lubię za jej grę aktorską ;] I nie tylko ja tutaj :)

ocenił(a) serial na 6
Twittie

najmniej przeszła Aria przecież jej rodzice wrócili do siebie a Hanna też przeżyła rozwód rodziców.
Coraz blizej PLL ;)

czerwona1205

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale była wskazówka, że osoba która jest 'A' została pokazana w odcinku 2x13. Paige tam nie było. ;)

czerwona1205

wg. mnie jej gra jest ok. lubie jej postac.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

hym, zrobiłam sobie maraton z PLL, właśnie zaczęłam drugi sezon, już chyba trzeci raz. I nasuwa mi się pytanie... czy jest ktoś, kogo całkowicie może wyeliminować z kręgu podejrzanych?
btw. wczoraj poszłam spać z teorią, że "pomagającym A." jest Caleb, ale sama już nie jestem do tego nawet w połowie przekonana.

ocenił(a) serial na 7
crazy_muffin.

Gdybyśmy byli pewni że A to jedna osoba to można by wyeliminować parę osób, które były blisko dziewczyn kiedy te dostawały wiadomości. Ale tego niestety nie wiem więc w sumie to może być każdy.
Ja zauważyłam, że im więcej razy oglądam PLL tym więcej osób podejrzewam i tym dziwniejsze teorie wymyślam ;)

ocenił(a) serial na 7
czerwona1205

mam zupełnie tak samo.

zdecydowałybyście się wyeliminować którakolwiek z głównych bohaterek? wiadomo, prawie wszystkie (prócz Arii) zostały, że tak powiem, zranione fizycznie czy przeżyły ogromną traumę, ale przecież mogłoby to wyjść z nieporozumienia między A-mi . Swoją drogą... czy przy czołówce nie wydaje Wam się, że Hanna ma dość dziwną minę? :)

ocenił(a) serial na 5
crazy_muffin.

Ja bym się nie zdecydowała, najwyżej zdecydował :)

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

wybacz (:

Chimcharo

A ty znowu walczysz o prawa mężczyzn, uwielbiam to hahahahah :D

crazy_muffin.

Wyeliminować możemy Mike'a - producentka potwierdziła, że to nie on jest A
W spoilerach było, że dziewczyny w 15 odcinku dowiedzą się, że A ma pomocnika.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Już byłem w trakcie pisania tego samego xD

Ten pomocnik naprawdę mnie nie zadowala, mimo wszystko, one nie były aż takie straszne w przeszłości, że teraz nagle całe miasteczko postanowiło się na nich mścić i starać się je zabić. Poza tym, wraz z pomocnikiem przemija cała magia "A".

Chimcharo

A może scenarzyści starają się nas wrobić, będzie zamieszanie ze wspólnikiem a okaże się, że tak naprawdę A pracuje samo :D

___
Pierwsze odcinki 2B mają być wielkie dla Lucasa.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Oby tak było :) Co prawda, pomocnik zwiększa szansę na to, że Ezra będzie jednym z "A", ale chyba tak to już wolę jednego "A" Jennę, Tobyego, czy kto tam może jeszcze być ;]

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Czemu wszyscy myślą, że Ezra to 'A' ? Zostawcie Ezrę w spokoju :(

ocenił(a) serial na 5
coconutP

Bo Ezra byłby idealnym "A" :D Poza tym, to jedna z lepszych męskich postaci PLL :)

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

E tam, ja nie wierzę w to że Ezra jest 'A' i nie uwierzę dopóki nie będzie twardych dowodów przeciwko niemu :) W sumie Ezra razem z Hanną to moje ulubione postacie :]

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

wyeliminowujmy - Mike, dalej... kto nie był/nie chodził do Rosewood high? Jedynymi osobami, których nigdy tam nie było są chyba mama Hanny, Wren, ojciec Emily i ojciec Spencer.

crazy_muffin.

Ojciec Emily był w Rosewood High, jak przyjechał na zawody.
Mama Hanny też tam była po pogrzebie Iana.
Ojciec Spencer - nie wiadomo.
Wren raczej nie.

youhaveamessage

https://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=326620047363243 dowody wskazujące na Melissę. Strona ta została opublikowana na oficjalnej stronie PLL na facebooku i na stronie Ashley Benson.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

nie dziala ;>

klamalam, dziala :D zle wkleilam :D

Cholera, już kilka razy próbowałam wstawiać, ale nie działa.
No dobra, to chyba musicie wejść na facebooka, wpisać w wyszukiwarkę Pretty Little Liars - Spoilers
Potem po lewej będzie zakładka Notatki. Wejdźcie w nią, a tam będzie "Can Melissa be A?" kliknijcie w to i czytajcie ;)

użytkownik usunięty
youhaveamessage

dziala, dziala :D ja zle wkleilam :)

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Działa, jest tylko spacja pomiędzy cyferkami ;)

Chimcharo

Wiem, właśnie przedtem się skapnęłam że to o nią chodzi :D

youhaveamessage

Usuńcie tę przerwę między liczbami, to będzie działało chyba.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Ahh te wszystkie teorie są prawdopodobne. To aż robi się męczące bo jak przeczytałam teorie o tym dlaczego to Ezra jest A to pomyślałam, że to w sumie całkiem możliwe, później o Wrenie... to samo, Lucasie...też, a teraz jeszcze to. Czym bardziej się w ten serial wgłębiam i czym więcej się dowiaduje tym tak naprawdę mniej wiem i tym więcej pytań się pojawia.

użytkownik usunięty
czerwona1205

A zawsze jak coś wymyślę to i tak potem wracam do Jenny, w końcu ona jest niewidoma - przyda jej się pomocnik :) Chociaż to może byłoby zbyt oczywiste ...

Bardzo bym nie chciała, żeby A było dziewczyną, chociaż wiele dowodów na to wskazuje. Na przykład ta wiadomość od A "Diamenty to najlepsze przyjaciółki dziewczyn" albo
- Kto jest najładniejszą kłamczuchą?
"A": Ja.
Chyba Ezra by o sobie tak nie powiedział, chociaż sama nie wiem hahahahaha :D

A co do tych dowodów przeciwko Melissie: A przecież włożyło telefon Iana do torebki Spencer podczas gdy Melissa była w stodole z dziewczynami i z Wrenem.

_____
nie wiem jak wy, ale ja nie mogę się doczekać wakacji. Tak dobrze nam się wtedy rozmawiało i off-topowało hahaha :D
Mam nadzieję, że w tym roku to powtórzymy i że będziemy oglądać razem odcinki :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

ja akurat mam to szczęście, że we wtorki mam wykłady na 16.45 więc spokojnie mogę oglądać PLL w nocy ;d

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Muszę pamiętać, żeby wcześniej naszykować sobie coś do picia i jedzenie :)
Latanie do kuchni w nocy może się źle skończyć :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Tylko, żeby nam się ludzie nie wykruszyli stąd do wakacji :D Bo już parę osób nie wchodzi tutaj od ostatniego odcinka ;/

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Pewnie wrócą jak pojawią się nowe odcinki :D a jak nie wrócą to znajdą się nowi fani.

ocenił(a) serial na 6
czerwona1205

haha niekoniecznie, przeciez niektorzy mezczyzni kochaja diamenty ;) ja mam ten sam problem czytam teorie na temat kazdego z bohaterow a potem wszystkich podejrzewam zmieniam zdanie i tak w kolko. ps wlasnie zaczelam z nudow ogladac pll1x1 ;d

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Może okaże się ,że Ezra to jednak kobieta ? :P

ocenił(a) serial na 10

Biorąc pod uwagę to, iż pani Sullivan odkryła kim jest A, można wykluczyć bliźniaczkę.....

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Nie obejrzałam odcinka 12-go :) także cofam wcześniejszy post

youhaveamessage

Hhahaah @yham umarlam ze smiechu po tym: "- Kto jest najładniejszą kłamczuchą?
"A": Ja.
Chyba Ezra by o sobie tak nie powiedział, chociaż sama nie wiem hahahahaha :D"

Jak to Ezra by tak nie powiedzial?! ;D przeciez wszyscy tutaj wiemy, ze jest psycholem :P a nie wiadomo co takiemu w glowie siedzi ;P moze nawet mu sie wydawac, ze jest dziewczyna :P

sandra_crashdown

Tak, przebiera się w damskie ciuszki i biega po swoim domu krzycząc "jestem taka śliczna "hahahaha :D

youhaveamessage

Jako wielka "fanka" Ezry chcialabym to zobaczyc ;D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Czyli jednak wychodzi na to ,że A jest kobietą? Modlę się aby to nie była właśnie bliźniaczka bo ten wątek zepsuje mi pół roku oglądania i życia tylko tym co się stanie w Pretty Little Liars...

ocenił(a) serial na 10

Nie wydaje mi się, aby to była bliźniaczka. Mimo wszystko po obejrzeniu 13-go odcinka można stwierdzić, że Jenna i Garret przyczynili się do śmierci Allison, ale nie mają nic wspólnego z A, którym może być Mona lub Lucas, bo po coś musiał być ten odcinek..... takie są moje spostrzeżenia....

użytkownik usunięty
Monika18

A nie sądzisz ,że gdyby to była Mona/Lucas to byłoby za proste?
Ludzie, pomyślmy... Czy Alison zrobiła im aż tak dużo aby teraz narażali się i pogrywali z dziewczynami ? W końcu one im nic nie zrobiły nie ? Mona co prawda taka cicha woda, no ale co najwyżej by im węża do szafki podrzuciła nie żeby od razu prześladować :> I jak mówiłam, to za proste, ale może odpowiedź jest taka prosta ?
Ciekawe czy A to ta sama osoba, która zabiła Ali...

ocenił(a) serial na 10

Gdyby A i zabójca byli/są tymi samymi osobami, byłoby to też zbyt łatwe. Ostatni odcinek pokazał że Allison była prześladowana przez A.....a zachowanie Lucasa i Mony wzbudza podejrzenie, ale możesz mieć rację, to za łatwe

użytkownik usunięty
Monika18

Ja byłam pewna ,że to Mona/Lucas aż do Halloween'owego odcinka, wtedy byłam pewna ,że to dla zmyłki. Na końcu Lucas powiedział chyba "bith" (czy jak to się pisze :D) i potem wyglądał na podjaranego tym ,że wql coś takiego zrobił więc nie widzę go w A :) Kim jest A ? - jedna z najlepiej strzeżonych tajemnic w USA xD