Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zwyczajnie: SZLAG MNIE TRAFIA! Ten serial jest coraz głupszy!!!!!

ocenił(a) serial na 4
maaarz

Ale ludzie,to nie było ciało Toby'ego,walnę tu Wam Spoiler,ale Toby będzie w finałowym odcinku,co jest potwierdzone,będzie mieć scenę ze Spencer,to wszystko było zrobione specjalnie,a Mona nie chciała,żeby Spencer zdjęła kask i zobaczyła,że to nie jest Toby,dlatego krzyknęła,że Toby jest martwy,by Spence za nią pobiegła,chciała odwrócić jej uwagę,tatuaż był podrobiony,zresztą rozmazany,narysowany,by było bardziej wiarygodne,że to Toby.Czy naprawdę tego nie zauważyliście?Prawdopodobnie to było ciało Wildena.Mona chciała by Spence sfiksowała i trafiła do psychiatryka..udało jej się?Udało.

Resire

zgadzam się z poprzedniczką w 100% :)

ocenił(a) serial na 10
anetita_filmweb

coo jak co ale odciek bardzo dobry ;d

ocenił(a) serial na 3
anetita_filmweb

http://ask.fm/TroianABellisario/answer/28886781359
Troian potwierdziła, że Toby nie umarł.

ocenił(a) serial na 8
anetita_filmweb

Nie jestem pewna, czy było to już wcześniej. Nie wiem czy powinno nas przekonywać to, co widzi mama Hanny. A mianowicie w halloween widziała ducha zamordowanej bliźniaczki, teraz Wildena. To może być aż tak skomplikowane?

ocenił(a) serial na 8
lubieciastka

Wątopię by Troian wyjawiła coś takiego. Jest pewne że to jej ask?
Btw(co to znaczy w sumie? Mam na dzieje że " a tak pozatym) albo a tak pozatym to co Troian studiuje? Bo napisała o szkole.

ocenił(a) serial na 5
Wonderlife

rly, myślicie, że Troian założyła sobie aska i zdradza pilnie strzeżony scenariusz? Dżinies <336547u