Kto się spodziewał że to walśnie on...
kompletnie mnie tym zaskoczyli przecież spencer się zalamie jak sie dowie że Toby pomoga Monie
I TERAZ PYTANIE -->DLACZEGO???
Naprawdę, mogliście poczekać z tym tematem jeden dzień, żeby nie spoilerować tym, którzy jeszcze nie oglądali...
oo so sad story.. jest napisane Spoiler wiecezeli ktos nie che niech nie patrzy P-R-O-S-T-E ;)
W treści pod spoilerem mimo wszystko widać imię tego, kto jest zdrajcą i często nawet, jak się nie chce patrzeć, to ten spoiler po prostu rzuca się w oczy i nic się na to nie poradzi.
w zupełności się zgadzam, powinno być w początku treści jeszcze kilka razy SPOILER po nawet jak jest w temacie zaznaczone to imię pod spodem u tekst może sam się rzucić w oczy.
Co z tego, że w tytule wątku wpisane jest SPOILER, skoro od razu pod spodem w treści wątku się rzuca w oczy imię pomocnika.
Sama końcówka polegała u mnie na zbieraniu szczęki z ziemi. Jedno wielkie omg! co oni wymyślil. jakos mi się to kupy nie trzyma, bo to nie w stylu Toby'ego. On musiał coś kombinować,aby chronić dziewczyny,nie może być prawdziwym A. Tym bardziej nie może być głównym A. Bez sensu.
No to co Ty chcesz, żeby A to była bliźniaczka? Jak dla mnie A to EzrA, ew. Aria i to pasuje, co z tego, że EzrA jest słodki jak szczeniaczek, a Aria musiałaby się sporo namęczyć i podszlifować umiejętności aktorskie... A jest sprytne, A jest dobrym aktorem, A poświęca dla tego, co robi bardzo dużo
Toby nie nadaje się na A, jst za mało przebiegły, poza tym wątpie aby tak nienawidził Alison i dziewczyn aby tak sie wysilac.
EzrA zdecydowanie pasuje na A, dla mnie w nim nie ma ani trochę szczeniaczka, ma wzrok pedofila. Nie wiem tylko czemu wielu osobom Aria pasuje.Ja za nic jej nie widze w tej roli. A wątek bliźniaczek byłby zbyt naciągany, bo w takim razie A byo by bliźniaczką o której nikt nie wiedział?Kupy się nie trzyma
Spoko, myślałam, że jesteś jedną z tych osób, które kochają Toby'ego i narzekają, że to on jest A, kiedy tu chodzi właśnie o tego rodzaju zaskoczenie.
No, czasami ma taki wzrok, ale czasami też taki słodki :D
A myślę, że główny A ujawni się w ostatnim sezonie.
a ile bd tych sezonow?... a co do ezry.. jaki mialby motyw zeby byc A? mi tez Aria nie pasuje na A, a poza tym ani ona ani reszta dziewczyn nie sa chyba na tyle bystre zeby byc A i A musi byc ktos z jajami jak Alison.. :p ktos w jej stylu :)
podobno jak na razie aktorki podpisały kontrakty na 5 sezonów, ale nigdy nie wiadomo może będzie ich więcej.
a co do Eyrz to nigdy nie wiadomo jak jego historia potoczy sie dalej. w koncu tak na prawde to do nie dawna nic o nim nie wiedzielismy a teraz go dopiero poznajemy. mysle, ze ma nie jeden mroczny sekret. nigdy nie wiadomo moze kiedys znal Ali
hahahaha "ma wzrok pedofila" dobre! dawno się tak nie śmiałam :D u made my day ;)
Po co od razu pisac takie posty? Nie mozna bylo poczekac do jutra albo chociaz nie uzywac jego imienia w spojlerze?
Można było :) też tak uważam...
Właśnie obejrzałam 3x12 i tak jak DeeDee_Spencer zbierałam szczękę z ziemi :)) TEGO się kompletnie nie spodziewałam. Jestem w szoku i trochę zła...bo nie chcę aby był jednym z nich :( Mam cichą nadzieję, że rzeczywiście robi to dla Spencer, jak ktoś już to ujął wcześniej rozpracowuje "A" od środka :) Błagam niech się okaże, że tak właśnie jest :((((
Nie wiem czemu ale mam dziwne wrażenie że więcej niż 2-ie osoby są w to zamieszane... Nie tylko Mona i Toby.
A ja myślę, że Toby nie okaże się tym dobrym. Ale szczerze mówiąc podoba mi się, że w końcu ruszyli kogoś z ulubieńców Marlenki, tylko na dobre to wyjdzie serialowi. Zgadzam sie z Tobą co do tego, że więcej osób jest zamieszanych oprócz dwójki, która znamy, może pod koniec 3 sezonu poznamy kolejną osobę??
Toby może okazać się głównym A. Allison prześladowała go jak wielu innych, i wrzuciła z Kłamczuchami petardę do tego budynku gdzie była Jenna. To mogła przelac czarę goryczy u Toby'ego i został A
pewnie się okaże, że wszystkie 4 są otoczone przez A's :)
W życiu każdej, blisko każdej jest "A" :)
Pytanie tylko czym sobie na to wszystko biedne dziewczyny zasłużyły...? Czemu na nie właśnie się te psychole uwzięli?
No nie wiem właśnie jaki nam podsuną powód scenarzyści, klub psycholi?? Jedna osoba to jeszcze rozumiem, ale więcej?? No nic zobaczymy, ja po tym odcinku stwierdzam, że może ten serial jeszcze pokaże lepszy poziom.
A Pretty Dirty Secrets oglądał ktoś albo wie gdzie można oglądnąć??
Dzięki ale to już dorwałam:P
Ciekawi mnie czy to rzeczywiście tylko fragment czy całość pierwszego odcinka?? Jeśli tak to by było bez sensu...;/
to będą krótkie odcinki właśnie jak ten, i będą się pojawiać na stronie abc w każdy wtorek do odcinka Halloween-owego :D
każdy przecież wie,że jeśli jakiś serial ma finał o spjlery pójdą,wiec ci którzy tu wchodzą sami są sobie winni nikt nie wie czy jego wiadomosc jest wystarczajaco dluga ,aby mię Toby było widoczne dopiero po wejsciu w temat. nie przesadzajcie ludzie.
Właśnie nie jest :). Pojawia się zaraz na początku i można ją zobaczyć "kątem oka", czytając inną. Dlatego cieszę się, że weszłam tu już po obejrzeniu odcinka :P
ja do teraz zbieram szczenę z podłogi! tego to się nie spodziewałam! dosłownie - wszystko szło tak jak mówiłam zawsze, serial był dla mnie rozrywką bo jaki scenariusz nie zarzuciłam to się sprawdzał ale Toby - nigdy bym na to nie wpadła!
Mam nadzieję że on jednak jest tym dobrym i rozpracowywuje A od środka, a jeśli już to może on ma bliźniaka złego:D
Błagam, niech tak będzie :( Uwielbiam Toby'go i nie chcę aby był zły, chociaż zły Toby brzmi interesująco... =D
"klub psycholi" - brzmi ciekawie. Kto do niego należy, i dlaczego się uwzięli na dziewczyny?? co im one zrobiły? jaki mają plan? dręczyć je tak do śmierci?? chcą się za coś zemścić czy to wszystko jest dla nich tylko zabawą??
Może spotkali się gdzieś kiedyś na wspólnych zajęciach z garncarstwa, a że wszyscy są nieprzeciętnie inteligentni i mają nierówno pod sufitem to wymyślili to wszystko aby się nie nudzić... :)
To by było bez sensu, gdyby Toby był głównym A - w takim razie po co kiedyśtam by kazał sobie okręcić śrube w rusztowaniu? Żeby wszystkich zmylić? Bez sensu. Ale fakt, zaskoczyło mnie to :)
ale to ja teraz nie rozumiem, oglądałam bez polskich napisów i mogłam coś przeoczyć. czyli Toby nie jest nowym A? czemu on pomagał Monie? i na prawdę Nate zabił Maye? i czemu chcą wrobić Paige?
nie nie nie :P Toby nie jest głównym A tylko jego pomocnikiem.
nie chce by sie okazzalo ze on odwala brudna robote dla A zeby dowiedziec sie kim jest głowne A i go, ja zabic czy cos ;/ mowie nie dla Tobyego jako pomocnika A ktory robi to dla ukochanej :P Spence ma byc z wrenem :P moj komputer nie wytrzymal na scenie sex spoby i sie zaciol obraz i pokazal sie po paru minutach juz po sexie xD :P dobry komputer :)
pytanie jak i kto go zwerbowal do A-teamu :P
dla mnie tak za łatwo wyjaśnili sprawę z Paige, teraz już nie jest podejrzana przez większość, ale dla mnie wciąż jest, teraz nawet bardziej niż wcześniej
lubisz Paige? bo ja jej znieść nie mogę i w tym serialu nie można zapomnieć, że każdy jest podejrzany
Według mnie nie każdy. Dla mnie nigdy nie jest podejrzany ten, kogo podsuwa m reżyser, a tak było z paroma osobami. Najpierw Jenna, później też Lucas, Melissa, Garrett, Ian... a teraz Paige.
Toby'ego też długi czas podsuwali nam jako A, ostatecznie wszyscy przestali w to wierzyć