No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
spokojnie,po prostu moi wodzice wyemigrowali z polskim tam za praca i tam sie ur i mieszkalismy tam5lat i wrocilismy tu ;))
izka21gramowa-dzieki za komplement.;p psychologia
Odbiegnę trochę od tematu i zapytam się was czy mogłybyście podać swoje imiona dziewczęta .? ;)
Nie wiem dlaczego ale po imionach lepiej mi się pisze . ;d Jak by coś to ja jestem Malwina. ;dd
I to ciekawy kierunek??:) Mi ludzie mowia ze szybko rozgyzam ludzi i powinnam isc na psychologie ale jakos mi sie wydaje ze to za stateczna praca jak dla mnie bo sie siedzi i slucha problemow ludzi a Ty jak sie zapatrujesz podoba Ci sie??:)
Tak, mega sympatyczny naród ;P. (Oczywiście bez obrazy dla Pam. Ty jesteś wspaniała ;D)
Izka-ponoć aktor dostał jakieś 'interesujące role' i musieli jego postać ograniczyć do minimum. Na początku też go lubiłam, ale potem... Stawał się taki mdły. U mnie w szkole to normalka. Nie bierzesz udziału w zawodach-nie masz szans na 6 na koniec. A sama nienawidzę wf-u i absolutnie nie jestem do tego stworzona, dlatego wybrałam sobie coś, co potrafię jeszcze względnie dobrze-pływanie i siatkówka ;P.
No zazdroszcze bo sama plywac nie umie a chcialabym sie kiedys bardzo nauczyc:D No wf-u tez nie lubilam i z nauczycielka toczylam gwiezdnye wojny zawsze franca byla mila dopiero pod koniec 3 liceum jak mialam zwolnienie po peknieciu pluc:P A teraz mieszka u mnie w wiosce haha:D na 3maja jej namaluje napis na drodze bo u nas taki zwyczaj jest:P
ja generalnie nic do nich nie mam, ALE, kiedyś jadąc z Warszawy nad morze, miałam przyjemność siedzieć przed dwiema Niemkami.. nie wspominam tego dobrze, gdyż to było kilka godzin istnej katorgi :) śpiewały, darły się na cały autobus, chichotały na cały głos i z tego co zrozumiałam wszystkich obecnych w autobusie obgadały :D szczerze miałam ich dosyć, dosłownie widać po 5 minutach patrząc na nie, że mają się za nie wiadomo co.. generalnie zauważyłam, że młodzież tamtejsza tak ma, ale nie chcę tutaj wszystkich wrzucać do jednego worka ;D Za to miałam przyjemność poznać niemieckich dziadków, którzy byli bardzo zabawni i uprzejmi ;D
No to ja jestem Magdalena, ale możecie mówić po prostu Madzia. Wiem, dziecinne, ale nienawidzę kiedy ktoś do mnie mówi Magda. Ogólnie, nie mogę przebaczyć tacie, że jak zawsze musiał postawić na swoim i nazwać mnie tak jak jemu się podobało :/ xD
Więc ja jestem Pamela;)
jak dla mnie tak,tym bardziej,że ja nastawiam się na prace z dziećmi wiesz;)
a tu takie o ,bo mi wpadło w oko;D http://kwejk.pl/obrazek/434260/jeste%C5%9B,wcze%C5%9Bnie,-,jeste%C5%9B,pi%C4%99k na.html
Zauważyłam, że już przez jakiś czas nikt żadnych filmików nie wstawia . Zaraz oblukam YouTube i coś dodam ; )
Az mi sie przypomnial sentyment do Pameli Anderson jak grala w Slonecznym patrolu ehh...;)
@Joy moja sasiadka i jednoczesnie przyjaciolka nazywa sie tak jak Ty i mowimy do niej Mancia bo sie przezywlala z chlopakami postaciami z Samych swoich i zostala ta Mancia(ona swoje imie uwielbia);D Ja swojego imienia nie lubilam wczesniej ale teraz nie chcialqbym sie inaczej nazywac:)
Ejjjj zawsze jak mnie nie ma to gonicie z postami ;P to o czym rozmawialyscie? A o Nate'cie, imionach i Niemcach :D heh, dosc zroznicowanie. No wiec, a propos 1-go : lubilam Nate'a, chyba nawet dalej lubie, ale fakt faktem jest jakis taki teraz bez polotu:/ Zalicza tylko te epizodyczne laski, ktore niewiele wnosza do fabuly i taki jego los ;P
Jesli o moje imie chodzi to nie trudno sie domyslec .... Sandra ;) aaaa i Madzia - moj tato tez postawil na swoim :/
No i zostaly mi jeszcze niemieckie ludki do obgadania ;P heh, nie moge za bardzo bo sama mam rodzinke w Niemczech i glupio by bylo tak na swoich nagadywac, ale .... nawet moje kuzynostwo strasznie samolubne i egiustyczne jest i tak tez kojarze cale spolecznestwo [ nie szufladkujac nikogo ;P ] ...
No to sie zgadzamy co do tego ze Neta "wykastrowali" teraz i wogole przestal sie nam kojarzyc z facetem:P Zglaszamy protest:P
U mnie matka postawila na swoim bo ojciec chcial Maryske bo w szpitalu tak bylam chrzczona cale szczescie ze matka ma charakter;D
znam bardzo dużo dziewczyn o imieniu Magda i tylko jedna jest względnie fajna... reszta to jakiś koszmar, dosłownie wszystkich nie cierpię! :P nie wiem, coś mi nie sprzyja te imię w życiu :D
ale spoko Joy.. będę cię lubić :D
@izka21gramowa ja też nie umiem pływać hahah :D ale w przyszłym roku zamierzam się nauczyć.. generalnie zauważyłam, że wszystko zamierzam zrobić w przyszłym roku.. no nic :P
a co do Hanny i Caleba to lubię ich razem :D i uwielbiam ten moment jak Caleb mówi do blondyny, że widać jej boczki hahah rozbroiło mnie to :D
Tak jak obiecałam wstawiam bardzo fajny filmik, oczywiście Aria&Jason :
http://www.youtube.com/watch?v=H_5HiLzCwvw delektujcie się ;)
cudny! szkoda, że nie można ustawiać filmików na tapetę hahah :D
a tak poza tym, to czy Ci scenarzyści nie widzą, że Aria z Jasonem pasują do siebie idealnie? błagam, niech będą razem za kilka odcinków!!! :D
No filmik swietny:D Ale ja sie pytam dlaczego oni tak malo scen im robia?? nie ma z czego filmikow robic no:P
No to pewnie ze pasuja do siebie idealnie ;D Wogole jak sie patrzy na ten jego wzrok to jak mozna sie nie zakochac no ja sie pytam jak??:P No porownajcie go ze wzrokiem Ezry;D
A wiesz dlaczego??:P Bo to koniec swiata bedzie:P No ja mam tak z Goskami wlasnie znam duzo za zadnej nie lubie:P To widzisz Joy- Madzia bedzie pierwsza szczesliwa:D no Caleb byl swietny jak jej to powiedzial a ona takie oczy nie mogla uwierzyc;D
też o tym pomyślałam, jak to pisałam.. oj dobra, jak będzie koniec świata to zrobię to wszystko za 2 lata.. wielka mi rzecz :D pływanie nie zając, nie ucieknie :D
No masz racje;D A swoja droga to jak u nas sie uda to Euro 2012 to nastapi koniec swiata;D Boje sie tego troche choc pilke nozna uwielbiam:D
O.o to tak samo jak ja . ;) Jestem wielką fanką FC Barcelony . ; dd
Gram w piłkę zawodowo ;p
też jestem fanką Barcelony ;D z tym, że z tego względu, że gra tam D.Villa i będąc jego wielką fanką w automacie tego zaszczytu dostąpiła Barca ;D i też grałam kiedyś w nogę, nawet nieźle mi szło, ale odpuściłam :D
Nie chcę się chwalić, ale gram w kadrze Mazowsza . ; ) A Barce lubię dlatego, że po prostu super gra piłką i dzięki temu jest najlepszą drużyną na świecie, a po za tym ma jednych z najlepszych piłkarzy. ;)
PS: Tak na marginesie strasznie nie znoszę Realu, a Ronaldo to dla mnie dno . ;pp
Laski z mojej szkoły się na niego ostatnio napaliły. Jedna nawet miała torbę z jego uśmiechniętą sweetaśną twarzyczką. Boże, świat stacza się na psy O.o
Haha, oglądałam taki film ;D Uwielbiam go ;D (nie Pana Mam Za Dużo Żelu Na Włosach, tylko ten film!)
Taa i za duzo kolczykow w uszach a we lbie siano:P
No jak czasami sie natkne na jakas jego wypowiedz po tych aferach z jego udzialem to prosze...
Tzn jak zawodowo?? Rozwin mysl:P No ja jestem raczej bierna uczestniczka meczow nie liczac tego ze ostatnio na meczu mojej druzyny jakas panna chcial mnie bic:D To ten moj niewyparzony jezyk ale sama sie zaczela;P
No widzisz, a ja mam to samo z Sylwiami ;P. Każda jaką znam to taka bicz, że szkoda gadać. A Ty też dostąpisz tego zaszczytu, jednej z nielicznych nosicielek tego imienia, które lubię ;D
Szczerze powiedziawszy jakoś wątpię w to nasze Euro. Tyle gadali o tych wspaniałych stadionach,a teraz wszyscy na odwal je kończą, byleby się w terminie wyrobić.
Widzę, że nie tylko ja oglądam kwejka ;D
A ja nie lubie Natalii :/ nie mam szczescia do tego imienia :D
Jesli chodzi o pilke to ja jak najbardziej, moja milosc to Liverpool FC juz od dziecka ;) Kurcze dziewczyny, nie wiem czy zauwazylyscie, ale procz bezgranicznej milosci do jasona laczy nas zdecydowanie wiecej rzeczy :D
Ja się zawsze śmieje z moją przyjaciółką, że mamy bliźniacze mózgi ;D. Może w naszym przypadku chodzi o to samo ;P
A mnie i mojego "ksiecia z bajki" to chyba wlasnie polaczyla milosc do tego samego klubu ;P .... Jak widac pilka nozna laczy :D .... W naszym wypadku Pretty little liars :)
nieźle, mnie też z chłopakiem połączyła piłka nożna, z tym, że on w nią grał zawodowo, a ja chodziłam na mecze i kibicowałam :D
No totalnie;D Co prawda mnie pilka nozna nie poalczyla z facetem ale ogolnie gra i tez chodze na jego mecze i mu kibicuje:D
DZIEWCZYNY, KOMUNIKAT TYGODNIA!
Wyobraźcie sobie, że mało co, a Jason spadłby na 2 miejsce w rankingu!
ale rywalizował z Wrenem.. mnie bardziej przeraża fakt, że Ezra jest w rankingu przed Tobym :O
toż to skandal! co za naród, co za kraj!
Od teraz daje Wrenowi tylko 1 punkt, a Toby'emu po 2, żeby przegonił Ezre ;D A Jason musi skończyć z jakąś dużą przewagą, bo inaczej będę bardzo zła.
Heh moj byly to wojskowy:P Do tego mam chyba z 45 kolegow tez wojskowych 2 z nich nawet na misji bylo;)
oj tam,oj tam;d Wren go dogania , bo ma122,a Jasonik 135 ;d ja juz Was tam przejrzałam;>któras na pierwszym miejscu miala Wrena ,a potem Jasona i to dlatego tak! haha.
to bylam ja:( przyznaje sie bez bicia:( ale to tylko dlatego, ze chcialam pomoc wrenowi. Jason byl na 1 i nie sadzilam, ze cos mu grozi;(