PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73336
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

Number_Fourteen

spokojnie,po prostu moi wodzice wyemigrowali z polskim tam za praca i tam sie ur i mieszkalismy tam5lat i wrocilismy tu ;))
izka21gramowa-dzieki za komplement.;p psychologia

ocenił(a) serial na 8
pam001

Odbiegnę trochę od tematu i zapytam się was czy mogłybyście podać swoje imiona dziewczęta .? ;)
Nie wiem dlaczego ale po imionach lepiej mi się pisze . ;d Jak by coś to ja jestem Malwina. ;dd

Number_Fourteen

ja Sylwia ;D

Number_Fourteen

no ja tak jak w nicku Izka:P A Malwina fajnie mam znajoma co sie tak nazywa z Toba to juz druga:P

pam001

I to ciekawy kierunek??:) Mi ludzie mowia ze szybko rozgyzam ludzi i powinnam isc na psychologie ale jakos mi sie wydaje ze to za stateczna praca jak dla mnie bo sie siedzi i slucha problemow ludzi a Ty jak sie zapatrujesz podoba Ci sie??:)

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Tak, mega sympatyczny naród ;P. (Oczywiście bez obrazy dla Pam. Ty jesteś wspaniała ;D)

Izka-ponoć aktor dostał jakieś 'interesujące role' i musieli jego postać ograniczyć do minimum. Na początku też go lubiłam, ale potem... Stawał się taki mdły. U mnie w szkole to normalka. Nie bierzesz udziału w zawodach-nie masz szans na 6 na koniec. A sama nienawidzę wf-u i absolutnie nie jestem do tego stworzona, dlatego wybrałam sobie coś, co potrafię jeszcze względnie dobrze-pływanie i siatkówka ;P.

_Joy

No zazdroszcze bo sama plywac nie umie a chcialabym sie kiedys bardzo nauczyc:D No wf-u tez nie lubilam i z nauczycielka toczylam gwiezdnye wojny zawsze franca byla mila dopiero pod koniec 3 liceum jak mialam zwolnienie po peknieciu pluc:P A teraz mieszka u mnie w wiosce haha:D na 3maja jej namaluje napis na drodze bo u nas taki zwyczaj jest:P

Number_Fourteen

ja generalnie nic do nich nie mam, ALE, kiedyś jadąc z Warszawy nad morze, miałam przyjemność siedzieć przed dwiema Niemkami.. nie wspominam tego dobrze, gdyż to było kilka godzin istnej katorgi :) śpiewały, darły się na cały autobus, chichotały na cały głos i z tego co zrozumiałam wszystkich obecnych w autobusie obgadały :D szczerze miałam ich dosyć, dosłownie widać po 5 minutach patrząc na nie, że mają się za nie wiadomo co.. generalnie zauważyłam, że młodzież tamtejsza tak ma, ale nie chcę tutaj wszystkich wrzucać do jednego worka ;D Za to miałam przyjemność poznać niemieckich dziadków, którzy byli bardzo zabawni i uprzejmi ;D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

No to ja jestem Magdalena, ale możecie mówić po prostu Madzia. Wiem, dziecinne, ale nienawidzę kiedy ktoś do mnie mówi Magda. Ogólnie, nie mogę przebaczyć tacie, że jak zawsze musiał postawić na swoim i nazwać mnie tak jak jemu się podobało :/ xD

_Joy

Więc ja jestem Pamela;)
jak dla mnie tak,tym bardziej,że ja nastawiam się na prace z dziećmi wiesz;)
a tu takie o ,bo mi wpadło w oko;D http://kwejk.pl/obrazek/434260/jeste%C5%9B,wcze%C5%9Bnie,-,jeste%C5%9B,pi%C4%99k na.html

ocenił(a) serial na 8
pam001

Zauważyłam, że już przez jakiś czas nikt żadnych filmików nie wstawia . Zaraz oblukam YouTube i coś dodam ; )

pam001

Az mi sie przypomnial sentyment do Pameli Anderson jak grala w Slonecznym patrolu ehh...;)
@Joy moja sasiadka i jednoczesnie przyjaciolka nazywa sie tak jak Ty i mowimy do niej Mancia bo sie przezywlala z chlopakami postaciami z Samych swoich i zostala ta Mancia(ona swoje imie uwielbia);D Ja swojego imienia nie lubilam wczesniej ale teraz nie chcialqbym sie inaczej nazywac:)

pam001

Ejjjj zawsze jak mnie nie ma to gonicie z postami ;P to o czym rozmawialyscie? A o Nate'cie, imionach i Niemcach :D heh, dosc zroznicowanie. No wiec, a propos 1-go : lubilam Nate'a, chyba nawet dalej lubie, ale fakt faktem jest jakis taki teraz bez polotu:/ Zalicza tylko te epizodyczne laski, ktore niewiele wnosza do fabuly i taki jego los ;P
Jesli o moje imie chodzi to nie trudno sie domyslec .... Sandra ;) aaaa i Madzia - moj tato tez postawil na swoim :/
No i zostaly mi jeszcze niemieckie ludki do obgadania ;P heh, nie moge za bardzo bo sama mam rodzinke w Niemczech i glupio by bylo tak na swoich nagadywac, ale .... nawet moje kuzynostwo strasznie samolubne i egiustyczne jest i tak tez kojarze cale spolecznestwo [ nie szufladkujac nikogo ;P ] ...

sandra_crashdown

No to sie zgadzamy co do tego ze Neta "wykastrowali" teraz i wogole przestal sie nam kojarzyc z facetem:P Zglaszamy protest:P
U mnie matka postawila na swoim bo ojciec chcial Maryske bo w szpitalu tak bylam chrzczona cale szczescie ze matka ma charakter;D

_Joy

znam bardzo dużo dziewczyn o imieniu Magda i tylko jedna jest względnie fajna... reszta to jakiś koszmar, dosłownie wszystkich nie cierpię! :P nie wiem, coś mi nie sprzyja te imię w życiu :D
ale spoko Joy.. będę cię lubić :D

@izka21gramowa ja też nie umiem pływać hahah :D ale w przyszłym roku zamierzam się nauczyć.. generalnie zauważyłam, że wszystko zamierzam zrobić w przyszłym roku.. no nic :P

a co do Hanny i Caleba to lubię ich razem :D i uwielbiam ten moment jak Caleb mówi do blondyny, że widać jej boczki hahah rozbroiło mnie to :D

ocenił(a) serial na 8
Kreciolka

Tak jak obiecałam wstawiam bardzo fajny filmik, oczywiście Aria&Jason :
http://www.youtube.com/watch?v=H_5HiLzCwvw delektujcie się ;)

Number_Fourteen

cudny! szkoda, że nie można ustawiać filmików na tapetę hahah :D

a tak poza tym, to czy Ci scenarzyści nie widzą, że Aria z Jasonem pasują do siebie idealnie? błagam, niech będą razem za kilka odcinków!!! :D

Kreciolka

No filmik swietny:D Ale ja sie pytam dlaczego oni tak malo scen im robia?? nie ma z czego filmikow robic no:P
No to pewnie ze pasuja do siebie idealnie ;D Wogole jak sie patrzy na ten jego wzrok to jak mozna sie nie zakochac no ja sie pytam jak??:P No porownajcie go ze wzrokiem Ezry;D

Kreciolka

A wiesz dlaczego??:P Bo to koniec swiata bedzie:P No ja mam tak z Goskami wlasnie znam duzo za zadnej nie lubie:P To widzisz Joy- Madzia bedzie pierwsza szczesliwa:D no Caleb byl swietny jak jej to powiedzial a ona takie oczy nie mogla uwierzyc;D

izka21gramowa

też o tym pomyślałam, jak to pisałam.. oj dobra, jak będzie koniec świata to zrobię to wszystko za 2 lata.. wielka mi rzecz :D pływanie nie zając, nie ucieknie :D

Kreciolka

No masz racje;D A swoja droga to jak u nas sie uda to Euro 2012 to nastapi koniec swiata;D Boje sie tego troche choc pilke nozna uwielbiam:D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

O.o to tak samo jak ja . ;) Jestem wielką fanką FC Barcelony . ; dd
Gram w piłkę zawodowo ;p

Number_Fourteen

też jestem fanką Barcelony ;D z tym, że z tego względu, że gra tam D.Villa i będąc jego wielką fanką w automacie tego zaszczytu dostąpiła Barca ;D i też grałam kiedyś w nogę, nawet nieźle mi szło, ale odpuściłam :D

ocenił(a) serial na 8
Kreciolka

Nie chcę się chwalić, ale gram w kadrze Mazowsza . ; ) A Barce lubię dlatego, że po prostu super gra piłką i dzięki temu jest najlepszą drużyną na świecie, a po za tym ma jednych z najlepszych piłkarzy. ;)

PS: Tak na marginesie strasznie nie znoszę Realu, a Ronaldo to dla mnie dno . ;pp

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Laski z mojej szkoły się na niego ostatnio napaliły. Jedna nawet miała torbę z jego uśmiechniętą sweetaśną twarzyczką. Boże, świat stacza się na psy O.o

_Joy

Chodzi Ci o Christiano? ten to boski zigoloxD

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Haha, oglądałam taki film ;D Uwielbiam go ;D (nie Pana Mam Za Dużo Żelu Na Włosach, tylko ten film!)

_Joy

Taa i za duzo kolczykow w uszach a we lbie siano:P
No jak czasami sie natkne na jakas jego wypowiedz po tych aferach z jego udzialem to prosze...

Number_Fourteen

Tzn jak zawodowo?? Rozwin mysl:P No ja jestem raczej bierna uczestniczka meczow nie liczac tego ze ostatnio na meczu mojej druzyny jakas panna chcial mnie bic:D To ten moj niewyparzony jezyk ale sama sie zaczela;P

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

No widzisz, a ja mam to samo z Sylwiami ;P. Każda jaką znam to taka bicz, że szkoda gadać. A Ty też dostąpisz tego zaszczytu, jednej z nielicznych nosicielek tego imienia, które lubię ;D

Szczerze powiedziawszy jakoś wątpię w to nasze Euro. Tyle gadali o tych wspaniałych stadionach,a teraz wszyscy na odwal je kończą, byleby się w terminie wyrobić.

Widzę, że nie tylko ja oglądam kwejka ;D

_Joy

A ja nie lubie Natalii :/ nie mam szczescia do tego imienia :D
Jesli chodzi o pilke to ja jak najbardziej, moja milosc to Liverpool FC juz od dziecka ;) Kurcze dziewczyny, nie wiem czy zauwazylyscie, ale procz bezgranicznej milosci do jasona laczy nas zdecydowanie wiecej rzeczy :D

sandra_crashdown

No dokladnie;D Widac dlatego sie tak rozumiemy:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja się zawsze śmieje z moją przyjaciółką, że mamy bliźniacze mózgi ;D. Może w naszym przypadku chodzi o to samo ;P

_Joy

ja kocham Barce ;d przez mojego chłopaka się nią zaraziłam ;d a filmik-boooski!
pigue,fabregas <3

ocenił(a) serial na 8
pam001

O.o tak .! Pique .. Mmmm . Rozpływam się . ;)

pam001

A mnie i mojego "ksiecia z bajki" to chyba wlasnie polaczyla milosc do tego samego klubu ;P .... Jak widac pilka nozna laczy :D .... W naszym wypadku Pretty little liars :)

sandra_crashdown

nieźle, mnie też z chłopakiem połączyła piłka nożna, z tym, że on w nią grał zawodowo, a ja chodziłam na mecze i kibicowałam :D

Kreciolka

No totalnie;D Co prawda mnie pilka nozna nie poalczyla z facetem ale ogolnie gra i tez chodze na jego mecze i mu kibicuje:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

DZIEWCZYNY, KOMUNIKAT TYGODNIA!
Wyobraźcie sobie, że mało co, a Jason spadłby na 2 miejsce w rankingu!

_Joy

A to zniewaga a z kto sie osmielil go dogonic??

_Joy

ale rywalizował z Wrenem.. mnie bardziej przeraża fakt, że Ezra jest w rankingu przed Tobym :O
toż to skandal! co za naród, co za kraj!

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Od teraz daje Wrenowi tylko 1 punkt, a Toby'emu po 2, żeby przegonił Ezre ;D A Jason musi skończyć z jakąś dużą przewagą, bo inaczej będę bardzo zła.

ocenił(a) serial na 8
_Joy

W ogóle nie rozumiem jak można na Ezrę głosować . Fuuj . ;pp

izka21gramowa

coraz bardziej lubię ten temat i nasze kameralne towarzystwo ;D

ocenił(a) serial na 8
Kreciolka

Mój mężczyzna to troszkę inne klimaty. Szkoła wojskowa itd. ;)

Number_Fourteen

Heh moj byly to wojskowy:P Do tego mam chyba z 45 kolegow tez wojskowych 2 z nich nawet na misji bylo;)

Kreciolka

oj tam,oj tam;d Wren go dogania , bo ma122,a Jasonik 135 ;d ja juz Was tam przejrzałam;>któras na pierwszym miejscu miala Wrena ,a potem Jasona i to dlatego tak! haha.

ocenił(a) serial na 7
pam001

No, ja też to zauważyłam! Pora ponieść konsekwencje xD

_Joy

to bylam ja:( przyznaje sie bez bicia:( ale to tylko dlatego, ze chcialam pomoc wrenowi. Jason byl na 1 i nie sadzilam, ze cos mu grozi;(

_Joy

http://4.bp.blogspot.com/_K_pbpq0E5Og/TCJOCdCW52I/AAAAAAAAC7c/m8bDwReWc0U/s200/S creen+shot+2010-06-23+at+10.18.23+AM.png

ENJOY!