PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też, ale to byłoby chyba niemożliwe ;/. Niestety.

_Joy

Dokładnie,więcej scen Arii i Jasona,a Ezry5min z Jackie w całym odc,żeby nie było,że go nie ma ;p ;D Napiszemy petycję od fanek Jasona;D gdzieś czytałam,że to od fanów zależy czy Jason na dłużej zagości w serialu.

ocenił(a) serial na 7
pam001

Tak samo było chyba z jakimś bohaterem, bodajże z Calebem (ale znając życie, pewnie z kimś innym xD) miał być tylko na parę odcinków, ale fanom tak się spodobał, że został na stałe.

_Joy

A nie bylo tak przypadkiem z Tobym?! ;P nie wiem, mozliwe, ze cos teraz wymyslilam, ale cos sobie tak kojarze ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie wiem, może z nim, na serio nie pamiętam dokładnie. No ale przecież Jasona polubiło przynajmniej jakieś 75% fanów, więc powinni go dołączyć do stałej obsady!

ocenił(a) serial na 9
_Joy

No ja też mam nadzieje, że dołączy do stałej obsady !(oby) :D U mnie w rankingu na 1 miejscu jest Wren, na 2 Jason i na 3.Caleb z Tobym :P A Ezry tak jak niektóre z was od samego początku nie lubie...!

ocenił(a) serial na 8
Esses

Jason forever .! Hah. Jak dla mnie najciekawsza postać serialu . ;)

ocenił(a) serial na 9
Number_Fourteen

Jason jest cudowny haha.
Moim zdaniem mógłby być on on poczatku, bo za wczesniejszym aktorem jakoś nie przepadałam

ocenił(a) serial na 7
olcia_pll

Ja ostatnio wciągałam w PLL koleżankę, i oglądałam sobie te odcinki od początku i kiedy pojawił się ten poprzedni aktor pomyślałam sobie-'O Boże, jak to dobrze, że go zmienili!' xd

ocenił(a) serial na 10
Esses

Jak dla mnie na pierwszym miejscu także jest Wren, mogłoby się w końcu zacząc coś dziac wokół tej postaci, bo wydaje mi się taka "niewykorzystana", a mogłoby byc ciekawie

ocenił(a) serial na 7
rockowa_a

Tęż myślę że postać Wrena ma spory potencjał, w pierwszych odcinkach było go sporo, a teraz się tylko tak przewija.
A Jason myślę, że wydaje się być taki ciekawy bo jest tajemniczy a przy okazji przystojny(żeby nie powiedzieć seksowny), a to nakręca fanki.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Oj bardzo nakręca . ;)
Jestem ciekawa co się stanie w dzisiejszym odcinku . ;)

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

ja też i zastanawiam się czy może oglądać na żywo

ocenił(a) serial na 10
katia_2007

a tak w ogóle nie wiedziałam, że zmienili aktora grającego Jasona. Pewnie przez moją lipcową przerwę. ;D
to pewnie dlatego nie wiedziałam kto to jest ten gość gadający na boisku z Arią.... ;))
a jeśli już zaczęłam o ich rozmowie, to kto sądzi, że Aria powinna wrócić do różowych pasemek ? ;))

ocenił(a) serial na 7
momsenka

Ja jakoś wolę ją bez nich. Nie mówię, że wygląda brzydko, ale w pasemkach wygląda trochę dziecinnie jak dla mnie :)

Number_Fourteen

Powinnas byla wkleic ten wywiad z Drew tutaj:D zeby inne jego fanki mogly sie pozachwycac ;P w tamtym temacie nie kazdy sie chyba odnajduje :D
@katia_2007 - zgadzam sie, ze postac Wrena ma niewykorzystany potencjal. Zanim pojawil sie jason byl moim numerem 1 ;P mogli by mu dac jakis ciekawy watek :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Hmm.. To tutaj też wkleje . ;) .. A co tam . ;d

Insider: What can you tease about these final few summer season episodes?
Drew: Things between Jason and Aria heat up and after the darkroom incident -- and her friends are not happy about it. But like I said, he truly does care for her. Jason truly does have feelings for Aria. He’s not trying to do anything but get to know her and I think everyone is very suspicious of that. Everyone wants Aria to snap out of it and see that Jason is a bad guy. He could have murdered his sister, but we’ll see that he has motives for everything he’s doing and the choices he’s made. You’ll see that he’s more misunderstood than malevolent – he might even be trustworthy.
Proszę bardzo . ;)

Number_Fourteen

ktos tu zmienil avatar ;P fajny byl finalowy odcinek TW? jeszcze nie mialam okazji obejrzec :D a nie chce wchodzic na tamto forum bo pewnie za duzo bym sie dowiedziala ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Świetny . Choć bardziej podobał mi się 11. Za dużo Ci nie będę zdradzać, sama obejrzysz . ; )

Teraz tylko czekać do czerwca na 2 sezon . ;)

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

na początku miałam nadzieję, że Spencer będzie z Wren'em, ale lipa. Nie wyszło. Choć i tak wolę ją z Toby'm. ;))

momsenka

Pozwolę się przyłączyć do fanek Jasona. :D Ezrę lubiłam i lubię, ale Jasona nie pobije. ;p
Co do Wrena.. Oglądała któraś z Was może "Ty będziesz następna" z J.Morrisem (aktorem grającym Wrena)?Ja obejrzałam kilka dni temu i od tamtej pory cały czas patrzę na niego jak na psychola. XDD I mam wrażenie, że to on jest A. *.*

ocenił(a) serial na 8
Lexi1617

Haha . Ja oglądałam, bardzo fajny horror . ;)

I widok Wrena z PLL, ganiającego z kluczem do samochodu bezcenne . ; p

Number_Fourteen

Ale Jason itak jest najlepszy ;D

Number_Fourteen

Ja tez ogladalam, nawet jeszcze przed PLL. No, ale chyba producenci PLL sie nie zasugerowali filmem i nie zrobia z Wrena mordercy albo A. ;P nie przezylabym :D

Lexi1617

A widziałam,i nie podejrzewałam,że to on był tym psycholem ;p

ocenił(a) serial na 8
pam001

pam001 wiadomo przecież, że Jason lepszy . ;)

Co do filmu to myślałam, że ktoś inny jest zabójcą, ale i tak fajnie wyszło . ;d

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

dziwne, ten temat miał być poświęcony Jasonowi, a my tu rozprawiamy o Wrenie, który z Jasonem w ogóle nie ma nic wspólnego (chyba nic) ;p

momsenka

czekaj, czekaj :D zawsze moze wyjsc, ze Jason i Wren sa razem A. ;P

sandra_crashdown

wypluj te słowa;p Jason jest za słodki na A,scenarzyści robią teraz z niego potwora,żeby nam w głowie namieszać,a A jest Ezra ;p haha.

pam001

No przeciez to jasne, ze zartuje :D Jesli okaze sie, ze mialam racje to osobiscie bede gryzla ziemie w ramach wyrzutow sumienia :D obiecuje ;P

ocenił(a) serial na 10
momsenka

może powinno się założyc oddzielny temat dla Wrena ? xD

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

nadałby się ;D ale w tamtym temacie na pewno by ktoś zaczął gadać np. o Jasonie. Haha. ;p

ocenił(a) serial na 10
_Joy

No świetnie by było~~! Jest boski!!!!!

_Joy

Ja ogladam:P No cos Ty ja uwielbiam Deana;D

ocenił(a) serial na 8
_Joy

OO, ja też oglądam Supernatural, ale tylko raz mi się śnili - i to Sam z Deanem i chcieli żebym wykopała grób na jakieś zwłoki... chętnie bym się zamieniła na sny o Deanie ♥

anetka245

Heh ja tak samo ma facet w sobie to cos:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Gdyby was to uszczęśliwiło, to z chęcią bym wam je oddała. ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE scenariusz jest mniej więcej taki. Polujemy na jakiegoś potwora/ducha/demona (dowiadujemy się różnych informacji itp.). Właśnie mamy go zabić i siedzimy w jego Impali. Jakieś pustkowie, wszędzie ciemno. Ja trzymam w ręce jakiś pistolet ze specjalnymi nabojami żeby zabić to stworzenie (haha ;D). Zupełna cisza, a ja nagle do Deana; 'Boję się.' A on do mnie; 'Nie masz czego, ja Cię ochronię.' I obdarza mnie tym swoimi wspaniałym, cudownym uśmiechem (mimo, że mnie irytuje, to jednak uwielbiam jego uśmiech ;)) i ja też odwzajemniam ten uśmiech... I nagle ten potwór wybija szybę po mojej stronie i mnie porywa. O.o

ocenił(a) serial na 8
_Joy

no pewnie, że by mnie to uszczęśliwiło, uśmiech Deana za porwanie przez potwora? totalnie warto :]

ocenił(a) serial na 7
anetka245

Wolałabym tam Sama. Albo Castiela. Chociaż on po swojej ostatniej akcji z 'Jestem bogiem, pokłońcie się przede mną' ma u mnie wielkieeego minusa. Nie wiem, czy kiedykolwiek będę w stanie znowu go obdarzyć tym samym uwielbieniem co kiedyś ;P

_Joy

No to niezle jak masz taki sam sen ciagle:P Ja tam Deana uwielbiam:P Tak jak Jasona i Wrena (Caleba i Tobego tez lubie), Logana z Veronici Mars, Damona z TVD:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Też lubię Dean'a, nie powiem, tylko że z reguły mam tak, że lubię tych facetów, co 90% oglądających dany serial tyle, że z Supernatural od zawsze było jakoś inaczej. Zobaczyłam pierwszą scenę z Samem już stwierdziłam, że on będzie moim ulubieńcem, choćby nie wiem co. I tak już zostało ;d.

Tak, tak, Jason, Wren, Toby. No i ostatecznie Caleb. Chociaż jak to już parę razy pisałam, trochę się ostatnio 'zepsuł'. Damon...Ach, uwielbiam go, po prostu uwielbiam. Te jego teksty, to, że udaje, że ma wszystkich w dupie, ale jak przychodzi co do czego to zawsze ich ratuje i chroni, jego 'eye thing'... Kocham w nim po prostu wszystko :). No, czasami tylko zachowuje się jak idiota i największy cham świata, ale to da się mu wybaczyć ;d. Alarica też strasznie lubię. Szczególnie jego przyjaźń z Damonem jest świetna. To jak D wtedy umierał i go błagał żeby go zabił, a on mu 'Wal się'. Haha, to było epickie ;D Ale moje serce wciąż należy do Jasona, bez obaw ;P.

youhaveamessage

<hahaha> nie no rozwalilas mnie tym o calowaniu;D Nie moge totalnie pozytywnie zakrecona jestes:P

izka21gramowa

Hahaha :D ten sen był mega :D
Mam nadzieję, że jeszcze coś mi się kiedyś przyśni :p

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

ja miewam dziwne sny. częściej niż tego chcę ;D
ale kilka snów mi się seryjnie podoba. ;))

wildkeed

To chyba sie bedziemy o niego bic:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Wiem że to nie ten temat, ale mi czasami przechodzi przez myśl, że Wren może być A., i nawet jeśli kilka rzeczy na niego wskazuje to staram się wyprzeć tę informację, podobnie jest zresztą z Jasonem. Jeśli chodzi o te dwie postacie to gdyby zabili Ali albo byliby A. to moja sympatia do nich nie minie

katia_2007

Dokladnie ja tez nie przestane lubic Jasona nawet jesli sie okaze ktoryms z podejrzanych;) A co do Wrena to tez mam pewne podejrzenie i tez bym nie chciala zeby byl w cos zamieszany bo tez go lubie i nawet mam konsternacje bo Tobego tez lubie:P

izka21gramowa

Jak mi go było szkoda,jak patrzył jak Aria całuje się z Ezra ;p wrrrr
Biedny J.;(

pam001

Wez jeszcze tego nie widzialam a juz mi go szkoda;( Ale mysle ze my tez bedziemy miec jakies fajne scenki z Aria i Jasonem w przyszlosci:)

izka21gramowa

Ej dziewczyny nienawidze Ezry jeszcze bardziej! O ile to w ogole mozliwe :D Przeciez Jason przeszedl w dzisiejszym odcinku samego siebie pod wzgledem slodkosci :D Ja ogladajac odcienk mialam ochote sie na niego rzucic, wiec nie wiem jak ta Aria sie powstrzymuje. A ten caly watek z Garrettem no ok, moze i Jason cos wie, ale wydaje mi sie, ze tylko ich kryje. Tzn. mozliwe, ze zrobil cos glupiego za malolata, jakies podgladactwa itp. ale teraz chyba jest niegrozny ;P