PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

sandra_crashdown

no dokladnie tez mysle ze to bylo wtedy jak cpal i wtedy robil cos glupiego z Ianem i Garretem. No ja jej tez nie rozumiem Jason wygrywa w przedbiegach z Ezra;D Poza tym Jason byl z Aria jak "A" masowalo Emily. I wogole Jason jej wszystko wyjasnil ze zdjeciami i ze on ich nie robil a swoja droga to po co Ali robila zdjecia Arii?? moze sie jej podobala skoro calowala sie z Em??:P

izka21gramowa

Wlasnie ezra wcale nie byl z Aria! Po tej scence z masowaniem Ezra wsiada do samochodu gdzies tam i wtedy Spencer wskakuje do srodka :D tak, wiec dla mnie dalej ezra pasuje na A. ;P

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Mi też Ezra pasuje na A. Nawet go sobie wyobrażam w tych czarnych rękawicach i bluzie ;))

sandra_crashdown

Dokladnie i totalnie i tego mamy sie trzymac!;D
<beczy> Jason widzial ich jak sie calowali ;(

izka21gramowa

Bo ta Aria tez tak łyka wszystko co ten Ezra jej sprzeda :/ juz poczul, ze mu sie wymyka z rak, wiec rzucil tani tekst, ze w koncu powiedza swiatu o tym co ich laczy :/ akurat! a jak przyjdzie co do czego to podwinie ogonek i juz go nie ma:D .....

sandra_crashdown

A wiesz ze mialam dokladnie takie samo uczucie jak jej powiedzial ze chce ujawnic ich zwiazek?? ze sie mu wymyka?? Jeszcze tak okiem lypnal na Jasona z sadysfakcja tym swoim psychopatycznym wzrokiem brr;/ A Jasonowi naprawde zalezy na szczesciu Arii bylo to szczegolnie widac jak dal jej pudelko i powiedzial ze wie ze musi isc bo nie jest wolna.

izka21gramowa

A dlaczego w pierwszym sezonie jest inny Jason niż w drugim ? :D

kinia483

Bo tamten aktor mial inne zobowiazania zawdowoe z tego co pamietam i bardzo dobrze bo tamten byl blee a ten jest boski;P

izka21gramowa

Nienawidzę Ezryyy;/ bleee. no jak ona może z nim być!
sandra_crashdown-masz rację,pod względem słodkości Jason przeszedł samego siebie;) i już Spencer mnie wqur*** tymi ciągłymi oskarżeniami pod adresem Jasona!

pam001

No ja lubie Spencer ale tez juz mnie wkurza ze wciaz naskakuje na Jasona juz nie pamieta ze na Tobego tez tak naskakiwala i co sie potem okazalo??Ale swoja droga jak zobaczylam Jenne na tej kanapie u Spencer to mnie dreszcz przeszedl ona jest przerazajaca i wlasnie to ze jest niewidoma to poteguje.

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

ja jak zobaczyła Jenne za ta szybą to normalnie się wystraszyłam że szok xD ona jest taka creepy ;D zawsze jak ja widzę to mam ochotę zobaczyć czy ona mi po domu nie lata w nocy xD

izka21gramowa

Hehe bo Spencer przewaznie jak na kogos naskakuje to potem ta osoba okazuje sie niewinna. No moze Ian nie byl do konca niewinny bo swoje za skora mial, ale ostatecznie Alisson chyba nie zabil. Caly czas ciekawia mnie te ostatnie wskazowki, ze jak ktos ogladal uwaznie sezon pierwszy to wie kto jest A. Ja jakos ogladalam bardzo uwaznie i do tej pory pewnosci nie mam :/ kieruja mna tylko moje instynkty :D

pam001

@pam001 - zawsze lubilam Spencer, ale dzisiaj mialam ochote tupnac noga i powiedziec jej, zeby wreszcie odpuscila bo zaczyna niepotrzebnie mieszac :D ale porownanie, ktorego uzyla Jenna, ze Spencer jest jak maly terrierek bylo swietne :D no i potem ten tekst Arii, ze jej mama mysli, ze Spencer kreci z Ezra. Mina Spencer - bezcenna ;P
@izka21gramowa - bo Jason tak jak mowil Drew w wywiadzie naprawde troszczy sie o Arie. potem byl taki smutny na tych schodach z Garrettem :( biedny :(

sandra_crashdown

No, biedny :c Miałam ochotę udusić Ezrę i Spencer - mam dość jej oskarżeń. , Toby, Ian, Jason - okazali się niewinni (Jason też się okaże xd)

sandra_crashdown

No totalnie tak mi go szkoda bylo taki zalamany siedzial;( Ale mial taki usmiech z sadysfakcja ze ma cos na Garreta. Mysle ze moze on sie wycofal z tego ich klubua Ian i Garrett dlatego mu nie ufali bo bali sie ze ich wyda.

sandra_crashdown

A tak poza tym to sie wyjasnilo ze Jason nie jest psycholem:P Mialysmy racje haha;D

izka21gramowa

No właśnie ciekawe co on ma dla Garetta...bo w czystych intencjach to on nie był,jak zwykle Jenna nim kieruje;p No taki smutny był na tych schodach....;( Tylko wziąć i go przytulić haha;D

izka21gramowa

Taaa :D

Ej zauważyłyście, że Ezra ciągle taki zgarbiony jest?
Jak stał z Jackie przy tym stoisku w 2x10, albo jak był bez koszulki w 2x02.

youhaveamessage

Poza tym Ezra wyszedł na mięczaka :D
Na jego miejscu, gdyby Jason pocałował Arię, to bym mu tak obiła pysk, że musieliby wzywać karetkę :D

youhaveamessage

Dokładnie,tchórz;p
Może ma garba.?;d

ocenił(a) serial na 8
pam001

Haha. ;pp Rozwaliłaś mnie z tym garbem . ;)

pam001

Ahahahaha umarlam i powstalam z martwych :D Ezra jest jak Quasimodo z Dzwonnika ;P

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

masz rację ;D może nada na się na adaptację filmową ?? ;d

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

Jason...co on musi przeżywać gdy widzi jak Aria wybiera innego...Ezra mnie naprawdę irytuje coś jest z nim nie w porządku. Jego smutna mina na schodach, z chęcią bym go pocieszyła :D

ocenił(a) serial na 8
lena45

Nie tylko ty ;)

Number_Fourteen

Tu by go każda pocieszyła ;d haha

ocenił(a) serial na 10
pam001

moja kuzynka stwierdziła, że by mu dała tabletkę gwałtu, byleby tylko zapomniał ;dd i ona by go w sobie rozkochała. związała w sznur, wrzuciła do piwnicy i gapiła się na niego cały dzień. ;p ja to samo miałam zrobić z Eminemem rok temu. ;))

ocenił(a) serial na 9
momsenka

hahahah:) momsenka rozwaliłaś mnie :)

lena45

Ej ale czemu Jason nie pije?

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

To ma na pewno związek z jego przeszłością skoro był uzależniony od narkotyków (bo chyba o tym była mowa w serialu) to może miał również problemy z alkoholem.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

alkoholu? bo był ćpunem,że tak nieładnie powiem. i nie pamięta nic z nocy kiedy zaginęła Ali. (chyba ;D tak mówi mój mózg. a serce mówi, że jest anty ;p)

_Joy

Właśnie oglądam 10 odc. Matka Arii w rozmowie z psycholożką wspomina, że Mike ma 14 lat, czy tylko ja jestem zszokowana? ;p

ocenił(a) serial na 10
ScaryDreams

ja myślałam, że on jest od dziewczyn o rok młodszy. kurde. fajnie... ;dd

momsenka

Przerośnięty jak na 14-latka;p chociaż dzisiaj niektóre 13-latki wyglądają na 8naście lat ;p

pam001

http://ellooweez.tumblr.com/
luknijcie,żal mi go jak siedzi na tych schodach;/
http://starlinsandpinstripes.tumblr.com/

pam001

Dziękuję ci za te strony! Znalazłam świetne zdjęcie, nie z PLL ale i tak jest cudowne.
Uwielbiam Justina i Milę :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lp8nx3g2151qgix6lo1_500.jpg

youhaveamessage

Ich też lubię ;))

_Joy

Co wam tak szkoda tego Jasona ? :D Jest przystojny ale jakiś podejrzany ;> Moim zdaniem będą z nim jakieś kłopoty...

Miley_16

To nawet temat poswiecony jego wielbicielkom wiec sie nie dziw:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No właśnie :P. My tu wszystkie zgodnie twierdzimy, że on jest niewinny ;D. Jak oglądałam ten odcinek, to miałam ochotę obić Ezrze tą jego sweetaśną twarzyczkę ;/. Jaki Jason był smutny na tych schodach! Aż chciałam go przytulić :(

@sandra_crashdown-twoja teoria sie sprawdziła! Miałam ochotę odtańczyć jakiś taniec szczęścia, jak sie okazało, że Jason nie zrobił tych zdjęć ;D

_Joy

Dokladnie!;P Sprawdzila sie nasze zawziete postanowienie ze obstawiamy ze Jaosn jest niewinny;P No ja tak samo temu Ezrze bym poprzestawiala zęby, ten facet nie ma "jaj";P

izka21gramowa

No i jeszcze jak dziewczyny slusznie zauwazyly - ma garba ! ;P

Jason jest boski. Ja sadze, ze on sie na serio bardzo zmienil i zaluje tych wszystkich wybrykow za malolata bo mozliwe, ze przez to wszystko przyczynil sie w jakis sposob do smierci swojej siostry. Byla jaka byla, ale to zawsze jego siostra :/

sandra_crashdown

No ten tekst z Quassimodem (czy jak sie to pisze) rozlozyl mnie na lopatki;D Ta nasza @youhaveamessage to ma pomysly;D

izka21gramowa

W takim razie ja jestem spokojna. Esmeralda tez nie wybrala na koncu dzwonnika tylko tego rycerza :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Haha, rozumiem że rycerzem jest Jason? ;D

A jeśli chodzi o Wrena-możecie sie nad nim rozpływać, nie po to dodałam do tego tematu offtopy, żeby pisać tylko o Jasonie! ;)

_Joy

Oczywiscie, ze rycerzem jest Jason! ;P nie przewiduje dla Arii zadnego innego rycerza. Chce sie jedynie pozbyc tego garbatego psychopaty :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Wyobraziłam go sobie właśnie w zbroi, na białym rumaku xD

_Joy

Hahaha niech nakreca nowego Dzwonnika z Lucy, Drew i Ianem w rolach glownych :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja sobie zabukuje bilety na premierę, nie wiem jak wy ;D

_Joy

Bede pierwsza w kinie :D