PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73336
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

ja tez. naprawde bylo ciezko wybrac uff

no_more_plastic006

OMG! dzialacie w tempie ekspresowym ;P u mnie to troche potrwa :d musze dokladnie przeanalizowac kazda fote :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oj będziesz miała sporo analizowania, bo to trudny wybór ;D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Haha, nie mogłam z tego, każde zdjęcie (mimo to, że je już widziałam) wywoływało u mnie atak śmiechu, ale zagłosowałam ;D

ocenił(a) serial na 10
_Joy

Pytanie dziewczyny czy ten Ezra wogole mysli???

_Joy

tylko nie zapomnijcie raz dziennie zagłosować! musimy dopilnować, aby odpowiednie zdjęcie zajęło honorowe miejsce pierwsze jako najgorsze zdjęcie naszego kochanego Ezry! :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Nie musisz nam tego przypominać, przecież tu chodzi o Ezre <3

_Joy

To bedzie pierwsza rzecz jaka zrobie kazdego dnia po przebudzeniu :D

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

ja rowniez. Podpisuje się rękami i nogami. To bedzie moj honorowy obowiązek zrobic to codziennie rano badz wieczorem.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Na poprawę humoru ;D

sandra_crashdown

mam przeczucie, że sprowadzimy wszystkich na doba drogę :D
kochasz Ezre? PRZESTAŃ!

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

Przejdz na jasną stronę JASONA haha

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

a ktore według Ciebie jest najgorsze???:P bo ja mam duży problem haha

ocenił(a) serial na 7
no_more_plastic006

Właśnie, też tak sobie myślę, że trudno będzie wytypować najgorsze, skoro wszystkie zwalają z nóg ;D

_Joy

moja misja wypełniona, idę spać :D
jakby co to brońcie rankingu, Jason by bronił :D
chociaż jestem zawiedziona.. tyle czasu upłynęło, a żadnych obelg nie widzę.. NO NIC jutro też jest dzień! :D

dobranoc :*

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Ej, dziewczyny, a wiecie jaki dziś dzień?

Dzisiaj mój dzień z Jasonem! (haha ;D)

Od razu zapowiadam, że 2 CZĘŚĆ NASZEGO NAJZNAMIENITSZEGO NA TYM FORUM TEMATU ZAKŁADAM JA I ZAKAZUJE KOMUKOLWIEK TEGO ROBIĆ :P Jako matka założycielka, czuję się zobowiązana ;P

_Joy

Ale jak to tak? Moj byl piatek :D w sumie do rana jeszcze jest moj :D ale obiecuje wypuscic Go przed switem, zeby dotarl bezpiecznie w Twe ramiona :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Już jest sobota, moja droga Sandro ;P Przynajmniej tu ;P

_Joy

No wlasnie i jak my to teraz pogodzimy? ;P u mnie zawsze bedzie ta godzina do tylu:d to moze lepiej sie umowmy, ze bede Ci Jasona zwalniac nad ranem, zebym sie przez noc jeszcze mogla nacieszyc :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie,nie,nie. Mogłabym Ci Wrena oddać, ale Jasona nie przepuszczę ;P. To ja go najwyżej mogę dostać o 1, godzina w te czy we wte nie robi różnicy. Jaki akt miłosierdzia z mojej strony ;D

_Joy

Nie ma sprawy ;) w takim razie za 20 minut go puszczam Siostro Milosierdzia :) .... zycze udanej nocki :) dobranoc :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kto chciałby mieć Wrena w czwartki? (oprócz Sandry i Sylwii)

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Jestem chętna .! ;dd

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Ok, zaraz to napiszę w naszym grafiku ;D

_Joy

Jeszcze chyba Toby jest do opchniecia :D Wiem, ze ja mam z nim wtorek, a Sylwia chyba weekend ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Wgl, Sylwia ma Jasona przez 3 dni. Trzeba coś z tym zrobić, to nie fair ;P
To ja Toby'ego biorę w poniedziałek ;D

ocenił(a) serial na 8
_Joy

To ja go zajmuje we wtorek . ;pp

Number_Fourteen

Niestety ja mam wtorek ;) wez sobie piatek skoro Wrena wzielas na czwartek ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No okay . Może być piątek , ;pp

Mam dla was kolejny filmik . ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kBN1amMrm6k&feature=feedlik

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Ach, piękny, cudowny, wspaniały <3

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Haha. Ulubiona scena Ezra &amp; Aria :
http://www.youtube.com/watch?v=pRQrtUDsp9A&amp;feature=related . ;pp

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Ja tego pojąć nie potrafię. I to się nazywa mężczyzna? Ta mu mówi, że się całowała z kimś innym, a ten sobie stoi...

_Joy

Dziewczyny nasz ranking calkiem przyzwoicie sie rozwija :D ku mojemu zdziwieniu nie glosujemy tylko My ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, ja też wchodzę na to, a tam tyle osób... :P

Number_Fourteen

Cudowny;))) A jaka to piosenka wie ktos?? bo strasznie mi sie podoba...;)

izka21gramowa

Acceptance "So contagious" ;)

sandra_crashdown

Dziekuje;*
Widzialyscie spojlery jak dodala nasza YHAM?? te doytyczace ezrii mnie zbulwersowaly;/ Mam nadzieje ze tak nie bedzie bo skowo daje jak bedzie jakas scena seksu to nie bede juz ogladsac tego serialu;/ale mam nadzieje ze tylko tak powiedziala na odczepnego,jeszcze ten kto sie jej pytal pewnie jakas dziennikarka uwielbia te pare no prosze... bleee;/

izka21gramowa

Widzialam je i ogolnie jestem mega zawiedziona! Caloscia!!! Juz nie chodzi o sex Arii I Ezry ;P mogliby sie nawet "kochac" caly odcinek, jesli pozniej pozbyli by sie tego kretynskiego motywu z blizniaczkami i Mona jako A. :/ to mnie dobije chyba!!!!
PS. Iza nie glosowalas w naszym rankingu jeszcze :D

sandra_crashdown

Wiem bo wczoraj padlam a od rana zasuwam zaraz przegladne zdjecia i glosuje;D

Ten motyw z Ali i jej siostra to wogole porazka ja myslalam ze tego w serialu nie wprowadza a tu co ?? co za kretyni ci amerykanie;/

izka21gramowa

Echhhh ja juz w ogole nie mam slow :/ .... skoro chca sie tak bardzo ksiazki trzymac to niech sie pozbeda Ezry!!! On zdaje sie znika a Aria wcale z nim nie jest z tego co kojarze!

sandra_crashdown

No dobrze kojarzysz on gra tam epizod i znika szybko tam wogole jest ze ona sie w Jasonie zakochuje i to chyba drugi raz??jakos tak a poza tym do cholery ciezkiej to przeciez nie jest adaptacja ksiazki zeby sie trzymac kurczowo co oni mozgu nie maja zeby wymyslic cos nowego?? my mamy pomysly mozemy im pomoc;D

izka21gramowa

oooooo tak :D zdecydowanie ;P ale u nas to wiadomo jakby sie skonczylo ;P Ezra = A. :D:D:D Aria z Jasonem, Spencer najlepiej w trojkacie z tobym i wrenem ;P zbyt przewidywalnie :D

sandra_crashdown

Przewidywalnie ale tylko dla nas;D Inni byliby zaskoczeni;D Duzo ludzi pisze ze "po przeczytaniu waszych postow sklaniam sie do tego ze Ezra to "A" ale wczesniej mi to do glowy nie przyszlo";D A ten trojkat tez dobry:DNo co nowoczesne rozwiazanie z tego co kojarze to ta aktorka co gra czarownice w Narnii jest w takim zwiazku:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Najlepsze jest jak dla mnie to, że moim skromnym zdaniem ona urodą nie grzeszy. No, ale to nie moje życie, więc nie drążę dalej tego tematu.

Mam ochotę sobie zdrowo poprzeklinać. Od samego początku tego serialu modliłam się żeby tylko nie dodali tego wątku z bliźniaczką. To by było takie... No, powiedzmy sobie szczerze-tandetne i godne pożałowania.

Właśnie, Ezra w książkach nie odgrywał większej roli, więc ja się pytam, co on do cholery jeszcze robi w tym serialu?! Zgadzam się z Izą, jak tak bardzo chcą się trzymać książki, to niech już usuną z serialu E ;P

_Joy

Zgadzam sie z kazdym slowem! Zawsze sie zastanawialam co jest takiego pieknego w tej Spencer, ze tak kolesie na nia leca :D I to jacy kolesie!!! ;P
O motywie z blizniaczka juz mi nawet ciezko sie wypowiadac ... To byl najgorszy z mozliwych scenariuszy jak dla mnie i na moje nieszczescie wszystko wskazuje na to, ze sie sprawdzi:/ ktos mi tylko niech jeszcze powie czy w ksiazce dzieczyny tez mialy takie jazdy, ze widzialy Alison i z nia rozmawialy?!
A Ezra .... ech .... niech spada juz w buraki ... nie mam juz nawet sily o nim pisac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie wiem czy miały takie 'jazdy', ale zbaczając z tematu- ostatnio szukałam w empiku tej książki i nigdzie jej nie było :/

_Joy

boże !dziewczyny,chce już skończyć sprzatac i dołączyć do Was!

pam001

Pam, jakbyś była tak dobra i sprecyzowała mi tutaj swój głos w rankingu najbrzydszego Ezry, bo nie mam 100% pewności co on oznacza :D

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

cudowny...dziewczyno szukalam tej piosenki tyle czasu a Ty mi tak pod sam nos;P ach mrrr Jason

ocenił(a) serial na 10
no_more_plastic006

a w dodatku słucham tego zespolu i pominełam tą piosenke...zrobilabys jeszcze kilka filmikow???