PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

_Joy

Ale ogolnie jestem zawiedziona, ze nie bylo zadnej obrazy majestatu, zadnych wyzwisk, nic a nic :( ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A myśmy się już przygotowywały do wojny :P

sandra_crashdown

właśnie, czas chyba zrobić eliminacje.. zastanawiam się, czy od razu wywalić 2 najlepsze zdjęcia, czyli te z najmniejszą ilością głosów, czy poddać jeszcze głosom 4 zdjęcia (oczywiście też z najmniejszą ilością głosów), aby każdy głosował na 1 i potem dopiero 2 wywalić?
wydaje mi się, że od razu wywalić i niech lecą nadal głosy na te pozostałe?

mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi, bo jakoś tak chaotycznie to napisałam :D

ocenił(a) serial na 8
Kreciolka

Od razu wywalaj .! ;dd Szybciej się ranking zakończy . ; )

Number_Fourteen

A po co ma sie szybciej konczyc ? ;P to najfajniejszy ranking na tym forum :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Im prędzej skończy się ranking z Ezrą, tym szybciej zacznie się ranking z Jasonem i Arią . ; )

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

No, jestem za ;D

_Joy

ja też uważam, że tak będzie lepiej
dobra to szybko zliczam i eliminuje ;D

i też jestem zszokowana, że obyło się bez obelg.. a miałam nadzieję, że zostanę sławna ;D ehh..

Kreciolka

No kurde no, liczylam na jakas gurnolotna misje. My, zjednoczone stowarzyszenie, broniace dobrego imienia Jasona i walczace z jego najwiekszym wrogiem Ezra Fitzem i jego wyslannikami :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, ja też marzyłam o czymś takim.... :D
A może to znaczy, że coraz więcej osób się przekonuje do tego, że EzrA to psychol?

_Joy

Wyniki podane. Zapraszam do dalszego głosowania ;D

Może trzeba coś bardziej kontrowersyjnego zrobić, żeby wywołać wojnę? :D Albo rzeczywiście coraz więcej zniechęca się do Ezry :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Tylko co?

A jeśli ktoś już dziś głosował?

ocenił(a) serial na 10
_Joy

haha dziewczyny po prostu wymiatacie. Wojna???? Może rozpętamy III wojnę światową? haha
Dobra czekamy, aż sie skończy ten ranking...
a właśnie co z tym głosowaniem bo ja dziś już głosowałam?

no_more_plastic006

Proponuje zaglosowac w innym rankingu :D

no_more_plastic006

Głosujcie ;) A CO TAM!

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

no dobra to ja już;)

no_more_plastic006

głosujcie na Tobyego w najprzystojniejszym rankingu, żeby wyprzedził Ezrę!!! :D Dawać chociaż po 2 albo 1 pkt :D

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

nie mogłam dac mu trzech;( haha ale dwa chyba starczą???

Kreciolka

Juz tam zaglosowalam :/ W sumie moge zaglosowac, to jeden z moich ulubionych bohaterow, wiec glos mu sie nalezy ;P Jutro dam mu punkcik ;P

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

szykujcie zdjęcia z Arią i Jasonem;P

sandra_crashdown

no ja myślę Sandra.. jestem zawiedziona, że ani 1 pkt nie dałaś Tobyemu.. jestem razem z nim teraz i jest mu bardzo przykro! nie wiem jak mu to wynagrodzisz :P

Kreciolka

Bo ja chcialam obiektywnie glosowac :D czysto fizycznie na nich patrzylam ;P kurde, teraz to juz chyba w ogole sie obrazi :/ nie zdziwie sie jak nie bedzie chcial do mnie wpasc we wtorek :( Dobra! chrzanic te piekne oczeta Noela! od jutra glosuje na T. ;P

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

A Jason ma do was żal, że dajecie po 3 pkt Wrenowi :P

_Joy

Za to Wren bardzo sie cieszy z tego powodu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jason jest gotów do walki :P

_Joy

A chcemy, zeby oni ze soba walczyli? ;P nie lepiej jak beda zyli w zgodzie? Bo jak zaczna sie nienawidziec to beda nam stawiac jakies kretynskie ultimatum "albo ja albo ON!" i caly nasz grafik pojdzie sie .... na spacer pojdzie :D

_Joy

Toby mówi do Ciebie droga Sandro, że nie tylko wygląd się liczy :D Zapraszasz go do siebie, a nawet 1 pkt mu nie dasz, no wiesz ;D

Ja Jasonowi dałam dziś 1 pkt, przyznaje się ;D ALE on i tak jest na szczycie :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ja tam się nie wtrącam, ja tylko pisze, co Jason o tym myśli :P

Właśnie Sandra, musimy im do rozumu przemówić :D

_Joy

Wren postanowil zalagodzic sytuacje i prosil, zeby przekazac Jasonowi, ze jak bedzie trzeba skopac tylek Ezrze to moze na niego liczyc ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Haha, a co o tym sądzi Toby? I będzie ustawka, 3 na 1 ;D

Kreciolka

No jak nie tylko wyglad? W rankingu na najPRZYSTOJNIEJSZEGO chyba tylko wyglad :D jakbym glosowala na ulubionego meskiego bohatera to co innego:D Przekaz mu prosze, ze na serio patrzylam jedynie na cechy fizyczne ;P

sandra_crashdown

Ale umysł i serce człowieka również mogą przełożyć się na wygląd fizyczny.. w sensie takim, że mogą sprawić, iż ktoś staje się atrakcyjniejszy ;D
OJ WY NIC NIE ROZUMIECIE ;D

edit: Toby również chce skopać tyłek Ezry. Właśnie ćwiczy swój sześciopak, żeby roztrzaskać mu czaszkę na brzuchu ;D

Kreciolka

Ja rozumiem ;) ale jakos tak sobie zalozylam, ze podczas glosowania nie bede oceniac przez pryzmat postaci ;) moze to blad byl przyznaje :) zrehabilituje sie na koniec - obiecuje ;P

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Zbaczając z tematu...
Co byście zrobiły, gdybyście spotkały nasze cudne trio na ulicy? ;D

_Joy

ja bym się posikała.. tak po prostu ;D

_Joy

Zeby zachowac godnosc poprosilabym skromnie o autograf .... aaa tam! chrzanic godnosc! Wy wiecie co bym zrobila ;P szal, histeria, darcie ubran :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja chyba najpierw bym nie umiała w to uwierzyć, ale pewnie parę sekund później zaczęłabym piszczeć jak nienormalna i resztę już Sandra za mnie napisała 'histeria, darcie ubrań' ;P

_Joy

tak, histeria i darcie ubrań ;D myślę, że to dobry wybór reakcji :D i na pewno rzuciłabym im się na szyję i zaczęła całować ;D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ja bym ich zaprosiła do siebie do domu. Jakby się nie zgodzili, to zapewne zaprowadziłabym ich tam siłą :P

Kreciolka

"roztrzaskać mu czaszkę na brzuchu" - mnie juz rozwala czaszke ... ale ze smiechu :D

_Joy

Dziecko Tobyego i Spencer :D

http://www.facebook.com/photo.php?pid=767064&l=67c6dbc2f5&id=139198369453812

Kreciolka

Wren ma dla was niespodzianke i prosil, zebyscie uwaznie obejrzaly ten teledysk ;P

http://www.youtube.com/watch?v=kGSajAGg9h4

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Wren! <3 (Jasona nie ma w pokoju, więc spoko :P)

Jaki uroczy sweter... :D

_Joy

A co ten Jason sobie wycieczki po twoim domu uskutecznia? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Każdy ma potrzeby fizjologiczne, czyż nie? :P

_Joy

Hahaha :D moglas mi go sportretowac w jakiejs przyjemniejszej scenerii ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobrze, a więc;

Wybaczcie, ale Jason piecze dla mnie ciasto :P

_Joy

My z Wrenem chyba jakis filmik sobie zapodamy, ale caly czas nie mozemy sie zdecydowac ;P polecacie cos? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

The notebook-zawsze na tym płacze, więc Wren będzie mógł Cię odpowiednio...pocieszyć. A ja chyba obejrze z Jasonem jakis horror ;D

_Joy

Widzialam ... Kazdy sie zachwyca tym filmem, a mnie kompletnie nie rusza:/ moze dlatego, ze nie przepadam za Ryanem :D