PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja już dzień przed będę przed kinem nocować ;D

sandra_crashdown

No oby na koncu nasza Aria tez wybrala Jasona;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ona MUSI wybrać Jasona ;P

_Joy

moze nasza sila woli poleci do scenarzystow za ocean i ich przekona haha;P

izka21gramowa

Coś przeczuwam, że Aria będzie z Ezrą! :<

maaj_banes

To sie lepiej "odprzeczuj" :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Właśnie, lepiej odprzeczuj ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Poza tym, A&E są razem stanowczo za długo. Inne dziewczyny miały już po parę partnerów/partnerek, a oni dalej są ze sobą ;/. Takie coś jak Noel się nie liczy-chodzi mi tu o prawdziwe bycie w związku z kimś innym ;P

_Joy

Hehehe masz racje kazdy powod jest dobry:p

_Joy

o, dokładnie - u nich jest zbyt duża sielanka. ;/ niby pare razy się pokłócili, ale zawsze do siebie wracają, big love i te sprawy.. a tak poza tym jak patrzę na Jasona, to on z każdym odcinkiem jest coraz bardziej hot, w przeciwieństwie do Ezry. (który zachowuje się czasem jak ciota, imho)

ocenił(a) serial na 7
butterpecan

To sie musi kiedyś skończyć ;D

_Joy

Noo ta ich moda na sukces musi się skończyć. Może Aria da sobie spokój, tym bardziej po tym co jej mama powiedziała? ;D I jeszcze jest Jackie, o którą jest zazdrosna ^^

ocenił(a) serial na 7
maaj_banes

Z tego co wywnioskowałam z nowego odcinka, to ta cała Jackie to niezła bitch ;D To jej; "Przekonasz się jak bardzo byłaś naiwna". Czyżby wypowiadała wojnę Arii? Ja tam nie mam nic przeciwko ;D

Ach, no i pomimo tego, że Spencer nieźle mnie dzisiaj wkurzała, ta jej wspólna scena z Arią była słodka :)

Czy tylko mi się wydaje, że w tym odcinku Toby był jakby trochę przystojniejszy? xD

ocenił(a) serial na 10
_Joy

mnie zatkało jak to co Hanna mówiła poszło przed głośniki. ;D
ale Kate to też taka bitch. z chęcią bym wyje*ała. ;pp

ocenił(a) serial na 7
momsenka

Tak, ta scena była boska ;D. Kate to taka pusta blondyna, niech spada z tego serialu, bo jest jeden odcinek a już mnie denerwuje ;/

momsenka

Hahaha:P Wiec widze ze nie tylko ja mam takie odczucia co do tej blond zolzy Kate;P Tak samo bym zrobila z ta Jackie:P

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

oj, te dwie mają wypie*dalać z PLL, bo jak nie to sama je stamtąd wyciągnę ! ;D

momsenka

Po zdjeciach chyba z 12 odc widzialam ze Aria ma sie poklocic z Jackie takze bedzie ostro;P Jak dla mnie moglaby wziasc Ezre i jechac chocby na Bora Bora;D A te Kate to Hanna powinna za wlosy i o sciane:P Jak sobie poradzila z Jenna to z nia sobie nie da rady??:P

sandra_crashdown

Hahhaa, rozwalił mnie ten tekst! :D

Ja nadal nie mogę pojąć dlaczego Aria wybrała tego frajera, niech EzrAAA spada do Jackie (tylko mnie irytuje to imię? :/ )

smiles

Heh,Jackie jak laleczka Chucky.To się chyba jakoś czyta Dżaki i Czaki xD
Pasowali by do siebie.

sandra_crashdown

TO JA ZAUWAŻYŁAM,ŻE MA GARBA!! XD

ocenił(a) serial na 9
_Joy

ach ten Jason wszystko co robi sprawia, że jest męski:D potrafi zatroszczyć się o kobietę, jest troskliwy dlaczego Aria go nie chce? Przecież jest taki kochany... tak mi go szkoda nie ma żadnej bliskiej mu osoby

lena45

Jason może i jest przystojny ale widać że z nim coś jest nie tak i ma jakieś wspolne sprawy z Jenna i Garrettem więc ja nie chce żeby Aria z nim była :P Z tego same kłopoty bd. wole Ezre :d ten ich związek trzyma mnie w napięciu :P

ocenił(a) serial na 7
Miley_16

Więc chyba nie odnajdziesz sie w naszym temacie xD. My jesteśmy raczej anty-Ezrowe ;D. Oczywiście nie mówię, że Cię dyskryminujemy, tu każdy jest mile widziany ;)

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Tylko nie Ezra. ! W ogóle nie wiem dlaczego ona jeszcze z nim jest. Mając koło siebie takiego chłopaka jak Jason nawet bym się nie zastanawiała ;)

Number_Fourteen

Wiesz ja tak samo:P Nawet Noela wole choc mnie troche przeraza:P Ale nawet jakbym miala byc sama to bym z tym zmietkiem Ezra nie byla:P

_Joy

ja kiedyś lubiłam Ezre, no ale potem coraz bardziej mnie wkurzal. a kiedy pojawil sie Jason, to juz w ogole. poza tym wg mnie miedzy Aria a Jasonem od momentu jego przyjazdu cos iskrzylo, a miedzy Ezra a Aria to taki ot, zwykly zwiazek..

ocenił(a) serial na 7
butterpecan

Czytasz mi w myślach! ;D

Tak wgl, to zgadzam się z wami, co do tego, że Ezra niby naobiecywał, że w końcu się ujawnią, bo czuł się zagrożony. Teraz pewnie będzie coś w stylu 'Jesteś pewna, że to dobry pomysł? To może zniszczyć Ci życie, Ario!' ;/

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://aria-jason.tumblr.com :)
Oni są dla siebie stworzeni! Kiedy ta dziewczyna to pojmie?! ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A tak w sumie to już wolałam Noela z Arią niż Ezrę, ale Jason jest idealny dla Arii.
I już wiem za co tak nie przepadałam za Arią...za Ezrę.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Jak Aria może odpuścić sobie takiego faceta jak Jason i dalej być z tym psychopatą Ezrą ;p

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Zastanawiam sie, dlaczego na youtubie nie ma pięciu tysięcy nowych filmików z J&A po tym jak sie pocałowali xD

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Myślę, że jednak większość nadal wierzy w ślepą miłość Arii i Ezry . No ale cóż zrobić. ;)

Strasznie mi się podoba ten filmik: (dwie ulubione pary) ;dd
http://www.youtube.com/watch?v=mr-cInLT2eM

Number_Fourteen

Jaki piękny filmik *__*

_Joy

Heh ja tez wlasnie jestem tym rozczarowana bo zagladalalm jak glupia na tego you tuba a tu nic:P

_Joy

oni są uroczy!

a tak poza tym, to uwielbiam sposob, w jakim Jason mowi: "oh, come on. you're not still scared of me, are you?" :D

ocenił(a) serial na 7
butterpecan

@Number_Fourteen-niestety :(. Jeszcze się poznają na Ezrze, i będzie 'Chcemy Jasona!', zobaczysz ;D A filmik suuuper! Skąd wy je bierzecie? xD

@butterpecan-tak, są uroczy, widać między nimi ogromną chemię :). Ja uwielbiam jak Jason robi cokolwiek ;D

_Joy

Ciekawe zjawisko - wzdychać na widok Jasona, który ruszy palcem i chęć rozerwania Ezry, który równiez tylko ruszy palcem :D

Amerykanie chyba są bardziej za Ezrią (!!!), przynajmniej tak wynika z komentarzy na ABC Family :s

ocenił(a) serial na 7
smiles

Bo Amerykanie zawsze byli jacyś dziwni ;P

Wzdychanie na widok Jasona i chęć rozerwania Ezry należy chyba do naszych obowiązków, prawda? ;D

_Joy

No oczywiście, w końcu cierpimy na Ezrowstręt (Ty wymyśliłaś bo nie pamiętam xd) i jasonozachwyt.

Amerykanie nie maja za grosz gustu :< xDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
smiles

Tak, Ezrowstręt wynalazłam ja xD. Jasonozachwyt-w takim razie moja choroba rozwinęła się tak daleko, że mi się już nie da pomóc ;D

Dokładnie, zero gustu xD. Powinni się uczyć od nas xD. Sceny z E&A mają pewien schemat; spotykają się, na początku gadają o czymśtam, potem się całują, potem o mało co nie zostali przyłapani. Następna scena; Aria drąży temat tego, żeby w końcu się ujawnić, a Ezra nie chce, bo to im zrujnuje życie. Potem ona ma focha, a on jej wciska kity, że jeżeli ją to uszczęśliwi to zrobią tak jak ona chce (i tak żadna z tych obietnic sie jakoś nie spełniła). A potem sie całują. I tak aż do następnego odcinka. Matko, oni nawet sie nie potrafią porządnie pokłócić!

_Joy

Oni nawet sie nie potrafia porzadnie pocalowac! Przeciez tam nie ma zadneh chemii! A pomiedzy Jasonem a Aria jest nawet jak sie na siebie patrza z odlegloscixD A co amerykanow to sie zgadzam za grosz gustu;P No ale tez mi sie wydaje ze fani Ezry maja tendencje spadkowa bo czytalalm duzo komentow typu: lubilam ezre na poczatku ale sie zrobil taki nidny... Takze gleboko wierzymy w to ze Aria w koncu przejrzy na poczy i wybierze swoje przenaczenie Jasona;D A Ezra sie okaze tym psychopatycznym "A":P

_Joy

A wogole to patrzac na zdjecia Iana i Eleny to fajnie by bylo jakby ta para tak w realu byla razem nie sadzicie??:P
P.S. @ Joy Ty mowisz zr jestes chora to popatrz na ,mnie:P

_Joy

Skad wytrzasnelas ta str??;D Jest boska zwariowalam na jej punkcie;D Jak oni nie beda razem to niech w tym 2012 bdzie ten koniec swiata;P

izka21gramowa

No, zgadzam się. Amerykanie zawsze wolą takich sztywniaków jak Ezra! -,-

maaj_banes

Ejjjj no! Juz cala strone zapisalyscie beze mnie :D Filmik, ktory podala kolezanka do gory jest swietny ;) Hanna i Caleb jakos nigdy mna nie wstrzasneli, ale tam ;) ujda w tlumie ;P a tak btw. chyba jednak nie wszyscy wola ezre skoro powstaje tak duzo filmikow z aria i jasonem na YT ;)

ocenił(a) serial na 8
maaj_banes

@izka21gramowa Ian i Nina są parą prywatnie ;)

Tylko czekam aż Jason pobije Ezrę a Aria powie "Wal się .! " ;pp ... i odjedzie z Jasonem . Haha ; )

Number_Fourteen

A propos odjezdzania :D Dopiero po tym filmiku zwrocilam uwage na to jakim superowym samochodem Jason jezdzi ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Hah . Ja wole motory . ;pp OMG .! Jason na motorze ... aż mi się gorąco robi jak sobie pomyślę . ;pp

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

Oh, jakby uciekli na motorze od plującego krwią Ezry... piękna miłość ;))