No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
Poza tym, A&E są razem stanowczo za długo. Inne dziewczyny miały już po parę partnerów/partnerek, a oni dalej są ze sobą ;/. Takie coś jak Noel się nie liczy-chodzi mi tu o prawdziwe bycie w związku z kimś innym ;P
o, dokładnie - u nich jest zbyt duża sielanka. ;/ niby pare razy się pokłócili, ale zawsze do siebie wracają, big love i te sprawy.. a tak poza tym jak patrzę na Jasona, to on z każdym odcinkiem jest coraz bardziej hot, w przeciwieństwie do Ezry. (który zachowuje się czasem jak ciota, imho)
Noo ta ich moda na sukces musi się skończyć. Może Aria da sobie spokój, tym bardziej po tym co jej mama powiedziała? ;D I jeszcze jest Jackie, o którą jest zazdrosna ^^
Z tego co wywnioskowałam z nowego odcinka, to ta cała Jackie to niezła bitch ;D To jej; "Przekonasz się jak bardzo byłaś naiwna". Czyżby wypowiadała wojnę Arii? Ja tam nie mam nic przeciwko ;D
Ach, no i pomimo tego, że Spencer nieźle mnie dzisiaj wkurzała, ta jej wspólna scena z Arią była słodka :)
Czy tylko mi się wydaje, że w tym odcinku Toby był jakby trochę przystojniejszy? xD
mnie zatkało jak to co Hanna mówiła poszło przed głośniki. ;D
ale Kate to też taka bitch. z chęcią bym wyje*ała. ;pp
Tak, ta scena była boska ;D. Kate to taka pusta blondyna, niech spada z tego serialu, bo jest jeden odcinek a już mnie denerwuje ;/
Hahaha:P Wiec widze ze nie tylko ja mam takie odczucia co do tej blond zolzy Kate;P Tak samo bym zrobila z ta Jackie:P
oj, te dwie mają wypie*dalać z PLL, bo jak nie to sama je stamtąd wyciągnę ! ;D
Po zdjeciach chyba z 12 odc widzialam ze Aria ma sie poklocic z Jackie takze bedzie ostro;P Jak dla mnie moglaby wziasc Ezre i jechac chocby na Bora Bora;D A te Kate to Hanna powinna za wlosy i o sciane:P Jak sobie poradzila z Jenna to z nia sobie nie da rady??:P
Hahhaa, rozwalił mnie ten tekst! :D
Ja nadal nie mogę pojąć dlaczego Aria wybrała tego frajera, niech EzrAAA spada do Jackie (tylko mnie irytuje to imię? :/ )
ach ten Jason wszystko co robi sprawia, że jest męski:D potrafi zatroszczyć się o kobietę, jest troskliwy dlaczego Aria go nie chce? Przecież jest taki kochany... tak mi go szkoda nie ma żadnej bliskiej mu osoby
Jason może i jest przystojny ale widać że z nim coś jest nie tak i ma jakieś wspolne sprawy z Jenna i Garrettem więc ja nie chce żeby Aria z nim była :P Z tego same kłopoty bd. wole Ezre :d ten ich związek trzyma mnie w napięciu :P
Więc chyba nie odnajdziesz sie w naszym temacie xD. My jesteśmy raczej anty-Ezrowe ;D. Oczywiście nie mówię, że Cię dyskryminujemy, tu każdy jest mile widziany ;)
Tylko nie Ezra. ! W ogóle nie wiem dlaczego ona jeszcze z nim jest. Mając koło siebie takiego chłopaka jak Jason nawet bym się nie zastanawiała ;)
Wiesz ja tak samo:P Nawet Noela wole choc mnie troche przeraza:P Ale nawet jakbym miala byc sama to bym z tym zmietkiem Ezra nie byla:P
ja kiedyś lubiłam Ezre, no ale potem coraz bardziej mnie wkurzal. a kiedy pojawil sie Jason, to juz w ogole. poza tym wg mnie miedzy Aria a Jasonem od momentu jego przyjazdu cos iskrzylo, a miedzy Ezra a Aria to taki ot, zwykly zwiazek..
Czytasz mi w myślach! ;D
Tak wgl, to zgadzam się z wami, co do tego, że Ezra niby naobiecywał, że w końcu się ujawnią, bo czuł się zagrożony. Teraz pewnie będzie coś w stylu 'Jesteś pewna, że to dobry pomysł? To może zniszczyć Ci życie, Ario!' ;/
http://aria-jason.tumblr.com :)
Oni są dla siebie stworzeni! Kiedy ta dziewczyna to pojmie?! ;P
A tak w sumie to już wolałam Noela z Arią niż Ezrę, ale Jason jest idealny dla Arii.
I już wiem za co tak nie przepadałam za Arią...za Ezrę.
Jak Aria może odpuścić sobie takiego faceta jak Jason i dalej być z tym psychopatą Ezrą ;p
Zastanawiam sie, dlaczego na youtubie nie ma pięciu tysięcy nowych filmików z J&A po tym jak sie pocałowali xD
Myślę, że jednak większość nadal wierzy w ślepą miłość Arii i Ezry . No ale cóż zrobić. ;)
Strasznie mi się podoba ten filmik: (dwie ulubione pary) ;dd
http://www.youtube.com/watch?v=mr-cInLT2eM
oni są uroczy!
a tak poza tym, to uwielbiam sposob, w jakim Jason mowi: "oh, come on. you're not still scared of me, are you?" :D
@Number_Fourteen-niestety :(. Jeszcze się poznają na Ezrze, i będzie 'Chcemy Jasona!', zobaczysz ;D A filmik suuuper! Skąd wy je bierzecie? xD
@butterpecan-tak, są uroczy, widać między nimi ogromną chemię :). Ja uwielbiam jak Jason robi cokolwiek ;D
Ciekawe zjawisko - wzdychać na widok Jasona, który ruszy palcem i chęć rozerwania Ezry, który równiez tylko ruszy palcem :D
Amerykanie chyba są bardziej za Ezrią (!!!), przynajmniej tak wynika z komentarzy na ABC Family :s
Bo Amerykanie zawsze byli jacyś dziwni ;P
Wzdychanie na widok Jasona i chęć rozerwania Ezry należy chyba do naszych obowiązków, prawda? ;D
No oczywiście, w końcu cierpimy na Ezrowstręt (Ty wymyśliłaś bo nie pamiętam xd) i jasonozachwyt.
Amerykanie nie maja za grosz gustu :< xDDDDDD
Tak, Ezrowstręt wynalazłam ja xD. Jasonozachwyt-w takim razie moja choroba rozwinęła się tak daleko, że mi się już nie da pomóc ;D
Dokładnie, zero gustu xD. Powinni się uczyć od nas xD. Sceny z E&A mają pewien schemat; spotykają się, na początku gadają o czymśtam, potem się całują, potem o mało co nie zostali przyłapani. Następna scena; Aria drąży temat tego, żeby w końcu się ujawnić, a Ezra nie chce, bo to im zrujnuje życie. Potem ona ma focha, a on jej wciska kity, że jeżeli ją to uszczęśliwi to zrobią tak jak ona chce (i tak żadna z tych obietnic sie jakoś nie spełniła). A potem sie całują. I tak aż do następnego odcinka. Matko, oni nawet sie nie potrafią porządnie pokłócić!
Oni nawet sie nie potrafia porzadnie pocalowac! Przeciez tam nie ma zadneh chemii! A pomiedzy Jasonem a Aria jest nawet jak sie na siebie patrza z odlegloscixD A co amerykanow to sie zgadzam za grosz gustu;P No ale tez mi sie wydaje ze fani Ezry maja tendencje spadkowa bo czytalalm duzo komentow typu: lubilam ezre na poczatku ale sie zrobil taki nidny... Takze gleboko wierzymy w to ze Aria w koncu przejrzy na poczy i wybierze swoje przenaczenie Jasona;D A Ezra sie okaze tym psychopatycznym "A":P
A wogole to patrzac na zdjecia Iana i Eleny to fajnie by bylo jakby ta para tak w realu byla razem nie sadzicie??:P
P.S. @ Joy Ty mowisz zr jestes chora to popatrz na ,mnie:P
Skad wytrzasnelas ta str??;D Jest boska zwariowalam na jej punkcie;D Jak oni nie beda razem to niech w tym 2012 bdzie ten koniec swiata;P
Ejjjj no! Juz cala strone zapisalyscie beze mnie :D Filmik, ktory podala kolezanka do gory jest swietny ;) Hanna i Caleb jakos nigdy mna nie wstrzasneli, ale tam ;) ujda w tlumie ;P a tak btw. chyba jednak nie wszyscy wola ezre skoro powstaje tak duzo filmikow z aria i jasonem na YT ;)
@izka21gramowa Ian i Nina są parą prywatnie ;)
Tylko czekam aż Jason pobije Ezrę a Aria powie "Wal się .! " ;pp ... i odjedzie z Jasonem . Haha ; )
A propos odjezdzania :D Dopiero po tym filmiku zwrocilam uwage na to jakim superowym samochodem Jason jezdzi ;P
Hah . Ja wole motory . ;pp OMG .! Jason na motorze ... aż mi się gorąco robi jak sobie pomyślę . ;pp