W internecie za granicą jak i u nas huczy o tym,że w 12 odcinku 3 sezonu poznamy kolejnego
współpracownika 'A'.Scenarzyści nazwali go zdrajcą..Po pewnym czasie przedstawili zdjęcie
kilku osób z serialu i wśród nich jest zdrajca..w necie można głosować,ale ja pytam Was
tutaj..Osoby te to : Aria,Emily,Hanna,Spencer,Ashley,Lucas,Paige,Byron,Caleb,Melissa,Ezra i
Toby ;)) Jak wy obstawiacie-kto okaże się zdrajcą ? W tym odcinku mamy też poznać
morderce Mayi więc jak sądzicie ? Czy to zdrajca,a zarazem wspólnik 'A' zabił Maye czy to
będą dwa osobne wątki ? Jestem mega podekscytowany i chce już tego odcnika..Ja szczerze
stawiam na Caleba.
Zgadzam się. Też mnie nie przekonuje.
Chociaż scenarzyści znowu pozwoliliby żeby Emily była skrzywdzona?:P
Ostatnio ta sprawa z Mayą....
No nie wiem...
Albo ona albo Melissa!
No właśnie... nie za dużo na tą Emily? Najpierw ginie Ali, którą kochała, potem Maya i teraz jej dziewczyna ma się okazać zdrajcą i zabójcą? Tak źle to żadna z pozostałych kłamczuch nie ma...
No właśnie...więc usuwamy Paige?:)
Scenarzyści pewnie będą chcieli dowalić tej, która miała najłatwiej...czyli Spencer i Hanna? Aria problem z Ezrą, rozwód rodziców itd.
ja myślę, że to będzie Toby, Caleb albo Ezra. Chociaż tych dwóch pierwszych bym nie chciała ;P
Myślę, że Toby był podejrzany o morderstwo i to nie będzie on...
Caleb zna się na komputerach więc może maczać w tym place.
A Ezra jest z nich najmądrzejszy...:P
Już sama nie wiem:D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312074_483378941673909_1363569472 _n.jpg
Co sądzicie o zdjęciu? Dlaczego Em ma ręce we krwi?! Co się tam wydarzy?
Moim zdaniem to "kuzyn" Mayi zabił oblubienicę naszej Emily, a w odcinku 12 dojdzie do konfrontacji i Paige uratuje ją z rąk oprawcy. Podjęta została konieczna samoobrona i nasz ?Nate?(nie jestem pewny jego imienia) wyszedł nogami do przodu ( w plastikowym worku).
YHM - mogę Ci zadać "osobiste" pytanie? Pamiętam, że podczas poprzedniego sezonu pisałaś, że będzie Twoim ostatnim sezonem. Dlaczego zmieniłaś zdanie? Tzn. fajnie, że wróciłaś, tylko z ciekawości pytam, czy tak polubiłaś kłamczuchy, że nie możesz się z nimi rozstać, czy jednak coś innego Cię przekonało?
Nieźle, do tej pory wszyscy stawiali na Paige, a teraz ma się okazać, że to ona będzie wybawczynią Em... W sumie nie zdziwiłabym się gdyby to wszystko tak się skończyło. Z resztą na tych zdjęciach widać, jak Paige rozmawia z policjantami, a gdyby to ona była winna pewnie już dawno trafiłaby do więzienia..
Płacząca Em? Szlochająca Hanna?
To już dwie rozpaczające kłamczuchy.
Czyżby szykowała się jakaś krwawa jatka, w której krzywda miałaby się stać bliskim obu dziewczyn?
Może kogoś ratowała...
Ezra może być A, ale kto zabił Maye...
Nie wydaje mi się, żeby to był Ezra. Jaki motyw? Żaden, chyba, że o czymś nie wiemy.
Może Paige była zazdrosna o Em i zabiła Maye?
No chyba, że istnieje siostra bliźniaczka Alison- Vivian!
Sama już nie wiem:P
Amerykanie ewidentnie stawiają na Paige i Ezrę...nie podejrzewają, że twórcy specjalnie starają się na nich nakierować widzów?
To by było za proste.
Chciałabym, żeby zdrajcą okazał się Ezra. Naprawdę.
Ale w tym momencie boję się, że Marlenka pójdzie zupełnie inną drogą.
Ja stawiam na Toby'ego...te jego dziwne zniknięcia zastanawiają.
Ja stawiam na tych świętoszków;p
Zastanawia mnie Nate. Niby był tylko kuzynem Mayi, a tyle o niej wiedział i pamiętał rzeczy, które wydarzyły się kilka lat wcześniej....
Teraz przystawia się do Emily, dzięki czemu jest niej bliżej i wie coraz więcej.
W ogóle niby jest miły itd a przy Jennie (w kawiarni) pokazał swoją prawdziwą twarz.
Wyciekło jeszcze coś takiego, ale nie potwierdzone, czy to nawet z PLL: http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/310/paige-blood-493718907183796442.jpg
coraz bardziej prawdopodobne że to nasza ukochana Pejcz zamordowała Mayie, na dodatek miałaby świetny motyw: chciała być z Emily więc zabiła Mayię.
Myślicie, że faktycznie te rzeczy "wyciekły"? Mnie się wydaje, że oni specjalnie takie wypuszczają, żeby zwiększyć oglądalność :D.
caleb zabił maye. a emily się o tym dowiedziała i caleb chciał też zabić ją, ale się jakoś wywinełą. to by tłumaczyło dlaczego hanna i emily ryczą i dlaczego emily jest cała we krwi. bo jak inaczej wytłumaczyć wątek ze tylko hanna i emily są w rozsypce?
ale caleb wydaje się przecież uczciwy i zakochany w hanie. zobaczymy co wymyślą.
Zgadzam się że Lucas to zdrajca, ale co do zabicia Maya to obstawiałbym bardziej Nat'e niż Paige. Bo w końcu Maya miała romans z jakimś chłopakiem kiedy była w na odwyku, który później nie dawaj jej spokoju. I nawet w którymś odcinku powiedziała że nie może ten koleżka zrozumieć że to koniec. Więc wydaje mi się że nie bez powodu wprowadzili tą postać, i mam nadzieje że to właśnie On zabił Maya:D
teraz mnie przekonujecie jeszcze bardziej,że Nate nie jest przypadkowy!! może być jej byłym chłopakiem z obozu...tylko po co by wrócił;/?
Ale spójrzcie w końcu gdzieś były zdjęcia jak hanna tak rozpacza więc może to Ashley zdradzi
Ale przecież Lucas się z nimi nie przyjaźni, to jak może zdradzić? Zdrajcą może być tylko któraś z dziewczyn, chłopak którejś z nich, ewentualnie rodzice lub rodzeństwo. Żeby kogoś zdradzić, trzeba mieć wobec niego jakieś "zobowiązania". A jakie zobowiązania miał Lucas wobec Spencer?
A moze cos stane się Monie lub Lucasowi, Emily bedzie plakala bo uczestniczyla w wypadku.
Ja się boję, że przez to , że Hannah płacze może się okazać , że Caleb maczał w tym palce. . .
tu sie wszystko moze zdarzyc ale ta scena z Em ktora obejmuje Hanne tylko ja i obie rycza,interesujace.Za bardzo!:D chce to juz zobaczyc!;)
Ale zamieszanie, o kurde xd ja tam myślę, że to może być Ezra, Lucas albo któraś z głównych bohaterek
Jak widać na zdjęciach to Hanna najbardziej rozpacza z niewiadomych przyczyn... Przytula Em i w ogóle. Myślę, że tym zdrajcą będzie osoba bliska Hannie, przez co odczuwa to bardziej i być może dlatego, że ta osoba już nie żyje (?). Stwierdzam to po widoku krwi na rękach Emily. Stawiała bym na Lucasa. Chodź wydaje się już w to zamieszany, może stanowić za oczywisty wybór. Nie ufam Paige, ale teraz skoro dziewczyny zaczną ją podejrzewać ja chyba przestanę. Również nie jestem wielką fanką Nate'a, który jak dla mnie nie jest kuzynem Mayi tylko jej byłym natrętnym chłopakiem. W Promo nowego odcinka Jenna ostrzega Emily przed tym z kim się zadaje chodzi o Paige? Czy Nate'a? Wątpię by była to któraś z głównych bohaterek, przynajmniej nie teraz. Myślałam też nad Caleb'em... Patrzyłam pod kątem Hanny bo wydaje mi się to dziwne, że tylko ona tak histerycznie do tego wszystkiego podchodzi. Niedługo się okażę :)
Na początku obstawiałam Paige albo Nate'a. Jednak obie teorie upadły. Sprawa z Paige jest coraz bardziej nakręcana, wszystko na nią wskazuje (zwiastuny, zdjęcia), więc wątpię żeby zrobili z tego taką oczywistość. Nate'a nie ma w ogóle na liście.
Jestem zaskoczona, że większość z was podejrzewa Emily, Spencer czy Hannę, a nikt Arii. Być może pominęłam niektóre posty, ale... przecież tej dziewczynie wszystko uchodzi na sucho. Nie ma żadnych z problemów z A, żadnych problemów z policją... są dwa wyjścia: albo ona jest A bądź jest pomocnikiem A, albo A jest EzrA. Nie widzę innego, jak dla mnie to ona ma za łatwo.
Jeśli zdrajcą jest Lucas, Mellissa czy Paige, to nie będzie żadnego zaskoczenia, przynajmniej dla mnie.
Wg mnie Ashley, Caleb i Lucas odpadają, bo nie sądzę aby scenarzyści zrobili to po raz drugi Hannie (mam na myśli Monę).
Pozostaje czekać :P