W internecie za granicą jak i u nas huczy o tym,że w 12 odcinku 3 sezonu poznamy kolejnego
współpracownika 'A'.Scenarzyści nazwali go zdrajcą..Po pewnym czasie przedstawili zdjęcie
kilku osób z serialu i wśród nich jest zdrajca..w necie można głosować,ale ja pytam Was
tutaj..Osoby te to : Aria,Emily,Hanna,Spencer,Ashley,Lucas,Paige,Byron,Caleb,Melissa,Ezra i
Toby ;)) Jak wy obstawiacie-kto okaże się zdrajcą ? W tym odcinku mamy też poznać
morderce Mayi więc jak sądzicie ? Czy to zdrajca,a zarazem wspólnik 'A' zabił Maye czy to
będą dwa osobne wątki ? Jestem mega podekscytowany i chce już tego odcnika..Ja szczerze
stawiam na Caleba.
boze, prosze prosze prosze tylko nie Caleb! Ale mysle ze jesli dziewczyna to wlasnie Paige, a chłopak hmmm, moze Nate ?
Dla mnie co raz bardziej podejrzany jest Ezra. Koło fortuny na koncu odcinka od razu mi sie z nim skojarzyło.
Wydaje mi sie, ze w którymś odcinku drugiej serii to Em mówiła , że z matka od 9 roku życia ogląda koło fortuny (wtedy gdy robiła tą wyklejankę z listu samobójczego Iana.. ale czy Em bylaby do tego zdolna? nei wydaje mi się Ona taka niepelnosprytna i nieporadna..
Witam wszystkich.
kazda z nich taka jest z wyjatkiem spencer. w ogole juz mi sie nawet nie chce pisac czamu,ale scenarzysci zalamuja czasem czasoprzestrzen. wkurzaja mnie te ich bledy.
"Ona taka nie społnosprytna i nieporadna..." - może to właśnie taka przykrywka? A tak serio to szczerze wątpie żeby któraś z dziewczyn okazała się A.
haha ja jestem taaaaaka mądra bo własnie zaliczyłam powtórkę z drugiego sezonu,
Co do koła fortuny, to pamiętam że Em jak poskładała list Samobójczy od Ian'a(który okazał się zlepkami wiadomości od "-A") mówi dziewczyną że poskładała to do kupy tylko dlatego że kiedyś z Mamą ciągle oglądały koło fortuny.
Już tyle razy byłam pewna swojego A wyboru ;> Marlenka zawsze jedna podcinala mi skrzydła idąc tropem książkowym, więc mysle, że moze byc kolejna retrospekcja i nagle siup Melisa ogląda koło fortuny, przekręca literki na tablicy bądz coś w te klimaty :)
no,ale Ezra ma swoje mieszkanie ;/ po co by wynajmował nowe ;/ musiał by codziennie rano wracać do swojego bo go Aria odwiedza codziennie ;/
Znajac Marlene pewnie Noel z Jenną wyszli jakims podziemnym przejsciem z domu i to oni zabili Maye.
wystarczyło by okno z tyłu domu ;D mogli wbiec spokojnie w ten las i szybko pobiec od drugiej strony ;)) ale oczywiście rozumiem co miałeś na myśli ;D że Marlene i tak to jakoś rozwiąże.. ;))
Żeby zaprzeczyć plotkom dotyczącym śmierci Caleba lub Mony:
OBOJE BĘDĄ W 3x16.(nie znaczy to, że będą mieli wspólną scenę)
no,ale nie wiadomo czy Caleb jest wspólnikiem 'A' czy coś ;/ trzeba czekać jeszcze ten tydzień i wszystko będzie jasne ;)
Kolejna bliska osoby Hanny wspólnikiem A? I to w dodatku Caleb? Jak dla mnie mało prawdopodobne.
Każda z dziewczyn ma swojego "A". Hanny został już ujawniony. EzrA Arii będzie na końcu, teraz czas na Emily i Spencer.
Ci co byli z dziewczynami od początku? Czyli EzrA (Aria), MonA (Hanna), MelissA (Spencer), MayA (Emily).
Jeśli chodzi o Mayę to uznali, że się nie nadaje na A. Była bardzo strachliwa, mogła w każdej chwili się wygadać. To się jej pozbyli. I teraz przysłali na zastępstwo Nate'a. Ale Nate'a ponoć nie było na liście zdrajców....Paige? Niby próbowała utopić Emily, ale wszystko na nią wskazuje, więc nie wydaje mi się, żeby to była ona.
MelissA - raz jest, raz jej nie ma.. pewnie załatwia sprawy poza Rosewood, jak np. zepchnięcie mamy Caleba z drogi :] A kto jest w Rosewood na jej zastępstwo? Toby - jak dla mnie odpada. JennA? CeCe, która chyba się do niej zbliży?
Hanna - MonA ujawniona.. i od razu pojawia się przy niej Wren. Ten przydupas też mi się wydaje podejrzany.
No i zostaje nam Aria... której wiecznie się nic nie dzieje, a problemy to ma tak wielkie że hej. EzrA ją chroni? A może po prostu chodzi o to, że to AriA? :] Kto wie, może to ona się okaże zdrajczynią w 3x12.
Tyle jeśli chodzi o moje gdybanie:P
Całkiem konkretne. Ale jest również nie mniej podejrzany Lucas, Garett, Jenna oraz Noel. Niby są niewinni co do zabicia Mayi, ale do końca nie wiadomo w czym maczali palce. Jest również Holden, który zbywał na imprezie Em i miał dziwne siniaki (niby od tych walk) xD
Lucas, Garett, Jenna czy Noel - na nich skupiają się kłamczuchy i dlatego odrzucam ich na starcie. Być może to ktoś z nich, ale wtedy to będzie przewidywalne i - przynajmniej dla mnie - mało szokujące ;) Holden... własnie, co z nim? Zapomnieli o nim i jego wątku?
Największym szokiem byłoby gdyby się okazało, że któraś z dziewczyn współpracowała/współpracuje z A (z własnej woli albo pod przymusem). Oglądając odcinki zwracam szczególną uwagę na ich zachowanie.
Hanna - wieczny kłębek nerwów, szybko wpada w panikę. Jest naprawdę przerażona A.
Emily - smutna, przygnębiona. Zupełnie inna dziewczyna, odkąd pojawiła się A.
Spencer - martwi się, ale nie daje po sobie tego poznać. To taki typ osoby, która stara się wszystkich uspokoić i zamiast wpadać w panikę siada, myśli i obmyśla plan działania. I gdyby nie to, że dwa razy zauważyła zniknięcie swoich przyjaciółek i w obydwu przypadkach nie obudziła reszty, już nie wspominając o zawiadomieniu kogokolwiek - zamiast tego szukała ich na własną rękę, w ogóle bym jej nie podejrzewała.
Aria - jak ja uwielbiam tą postać. Jest taka potrzebna dla fabuły :D Jej świat kręci się wokół niej i Ezry, ostatnio nawet koło randek jej mamy! Niesamowite :D
- Aria, A o mało co mnie nie zabiło, słuchasz mnie?
- Przepraszam, myślę co kupić mnie i Ezrze na lunch..
Ugh. Jak ona nie ma nic wspólnego z A, albo nie jest pod ochroną A (czyt. Ezry) to ja naprawdę nie ogarniam tego serialu. Chyba, że Aria to taki odpowiednik Stefana z TVD.
jest bardzo dużo podejrzanych bo to ma być osoba która jest blisko kłamczuch. ja bym stawiała na Paige choć to jest zbyt oczywiste. chciałabym natomiast by to Ezra okazał się tym czarnym charakterem.
Ja mam dwa typy.
Po pierwsze, tak jak za pewne pamiętacie, od samego początku obstawiam Ezrę. Szczególnie, że ostatnio dowiadujemy się o nim coraz to nowszych rzeczy. Byłam pewna, że jego postać jest zbyt banalna, aby czegoś nie ukrywał. Ponadto, tak na marginesie, zawsze pasował mi jako "chłopczyk z bogatego domu". Myślę, że może mieć jeszcze więcej sekretów.
Drugi typ do Nate (takie mam piękne skojarzenia z tym imieniem po GG :>). Już jak rozmawiał z Emily wydawał mi się jakiś dziwny.
Moje typy już się skończyły, trzeba czekać. Ciekawe czy to czego się dowiemy wreszcie nas usatysfakcjonuje :D
Myślę, że Paige w roli zdrajcy jest zbyt oczywista. Chciałabym żeby był to Ezra xD