Założyłam ten temat, bo lepiej pisać w oznaczonym jako spoiler ;)
jasmin35: to jakim cudem odmówił wtedy tej Barbarze na początku skoro taki z niego kobieciarz?:)
Willy odmówił wtedy Barbarze, bo miał romans z jej córką Danielą, a że ona była nieletnia to jakby się wydało to miałby kłopoty.
oooo ten babiarz, niezłe ziółko z niego! podobno Humberto cały czas wiedział kim jest Santa... jak to możliwe?:)
Dokładnie, a wydawał się taki fajny na początku... Jak się tą telkę oglądało od początku to, co chwilę zostałam zaskakiwana :)
Tak, wiedział kim jest Santa. Pojechał chyba poobserwować Willy'ego (już nie pamiętam za bardzo), pewnie zebrać materiały, dowiedzieć się o nim wszystkiego i trafił na moment, gdy Willy kazał Sancie i małemu wyjechać do Wenezueli, czy jakoś tak. I później spotkał ją na siłowni i chyba za pierwszym razem jej nie skojarzył, ale później już wiedział kim ona jest. Stwierdził, że on nigdy nie zapomina twarzy i mimo, że Amanda zachowywała się inaczej to i tak ją poznał. A później się w niej zakochał, ale ta miłość była taka "chora" jak dla mnie :P
Nie podziewałem się takich obrotów spraw w tym serialu. Santiago okaże się tym najgorszym,mordercą i okrutnym kłamliwym człowiekiem a Santa będzie sama na końcu.Pierwszy raz chyba będzie takie zakończenie telenoweli,przynajmniej od momentu kiedy oglądam.
Santiago okaże się osobą chorą psychicznie... Ja jak oglądałam to też byłam zaskoczona i rozczarowana, bo nic nie wskazywało, że Santiago ma coś z głową... Byli moją ulubioną parą...
Powie mi ktoś jak teraz Santa chce się zemścić , skoro podpisała intercyzę?? Po co jej teraz ten ślub
kurcze jak leciały 2 pierwsze odcinki to jeszcze nie znałam spojlerów, ale już mi się ten Santiago jakiś psychiczny wydawał, przykleił się do tej Santy i z taką płaczliwą miną za nią chodzi... wygląda jakby sie mial chłop zaraz rozpłakac:D
A mi wręcz przeciwnie ;D Santiago był taką iskierką normalności i współczucia, gdy się pojawił. Uwielbiałam go...
rozumiem cię, ja patrze na niego przez pryzmat dalszych odcinkow... a powiedz mi co się stanie z tą Paulą, siostrą Willego?
Teraz jak oglądam te odc to inaczej patrzę na Santiaga i to jest takie smutne...
Paula będzie miała romans z El Toro, szoferem Santy/Amandy, prawdziwym zabójcą Willy'ego. Potem będzie miała romans z Dżordżem (Jorge Millanem, mężem Baśki, nie wiem, czy oni się nie rozwiodą, tego nie pamiętam) i będzie z nim w ciąży, ale na końcu będzie z takim innym mężczyzną, który zostanie ojcem dla jej dziecka.
aha, tak się sprawy mają... a ona bedzie dobrą czy złą postacią? wie o tym wszystkim czy jest tak samo nieświadoma jak Santa? mam na myśli śmierć Willy'ego
Paula będzie w miarę spoko, aczkolwiek jej zachowanie czasem będzie wkurzać, ale później strasznie się pokłócą... Najpierw o Santiaga, a później o Dżordża...
Paula będzie nalegała na zemstę, a gdy Santa zakocha się w Santiagu to ta jej będzie robić wyrzuty i nawet przyjdzie do domu Humbe, a same stwierdziły, że nie mogą się pokazywać razem..
dziękuję ci informatorko:*:) coż za piękny Ayaz w avatarze:)
a powiedz mi jeszcze: będzie coś z tym młodym i tą Victorią?:)
Nie ma za co ;) Dziękuję, mi też się bardzo podoba ;) Ale Serkan ma teraz brodę i był ostatnio w Amsterdamie, a teraz podobno jest w Niemczech :) Tak bliskoooo :)
Tak, będą mieli romans, ale to będzie tak zagmatwane, więc nie wiem, czy pisać ;) Jak chcesz to napiszę ;) Ogólnie to ta telka jest jak dobry kryminał, wątek miłosny zszedł na drug plan ;)
cos czytalam o Serkanie i Amsterdamie, nawet jedna osoba pisała na fora że go zniuchała z w centrum handlowym ;) jejjj w Niemczech, LECIMY :D
aaa tyle chciałam wiedzieć w sumie ;D nie bede teli ogladac do konca ale chce wiedziec co i jak, intrygują mnie te wątki... szczegolnie fakt, że Santa zostanie sama na końcu. Az cięzko uwierzyc
Ja też czytałam, ale ta osoba chyba napisała, że z Ozge..? Ale on w Amsterdamie był z bratem, a Ozge była wtedy w Turcji.. Chyba, że Ozge była wcześniej...? OK, lecimy :D
Ale Ivan i Victoria nie będą na końcu razem, tzn. tak jakby nie będą razem... Pytaj o co chcesz, jak będę pamiętać to napiszę ;)
ona cos pisała, że niby z Ozge go widziala ;) z Ozge czy bez, Serkan to Serkan ;D juz pewnie znowu nabiera niemieckiego akcentu haha, powinni go zamknąć w Turcji ;)
interesowało mnie tylko czy bedzą mieli romans, tak podejrzewałam, że na końcu pewnie razem nie będą ;)
Nie, lepiej niech będzie bliżej nas :D
Nie będą razem, bo Victoria umrze.
A co do Santy samej na końcu to ja w trakcie telki właśnie tego chciałam, aby była sama. I moje marzenie się w połowie spełniło ;)
Bo będzie chora, chyba na raka piersi i to będzie nieuleczalne (a wcześniej przejdzie piekło przez Patricia, swojego męża).
jak dla mnie takie rozwiązanie było najlepsze. Chociaż był moment, że chciałam, aby Santa do Willy'ego wróciła, ale ze względu na matkę Santy szybko zmieniłam zdanie :P
rak piersi... szkoda jej ;(
a to dlaczego?:) ta matka coś nie teges? To Santa bedzie miec kontakt z Willym pozniej?
Szkoda, ale wkurzyła mnie... Bo ona nie chciała się leczyć, bo wiedziała, że to nic nie da. Chciała, aby Ivan ją zrozumiał, ale ona nie była w stanie chociaż spróbować się leczyć, aby być dłużej z Ivanem...
Bo matka Santy tak jakby miała romans z Willym :P Tak, będą mieszkać w tym samym domu :P i jeszcze z córką Willy'ego.
ona chyba taka trochę nierozgarnięta jest...dziwnie postąpiła...
ło matkooooooooooo, romans z tą babą??? Santa chyba ja znienawidziła jak się dowiedziała...
Bardzo, ale to, co zrobiły z Trancito na końcu to było. Jak o tym pomyślę to mi się w głowie nie mieści...
Nie pamiętam, czy romans, czy skok w bok jednorazowy, czy się tylko całowali... Tak, pokłóciły się, ale później się pogodziły...
hmmm a co zrobiły? wiem, wykończę cię :) ale ja tak dzisiaj nawet myślałam żeby tu wpaść i zadać ci parę pytań, bo mnie strasznie męczyły haha ;)
w głowie mi się nie mieści, że on i ona razem.... NIeeeeee ;D
Uwaga to będzie straszne... Na końcu telki ugotowały obiad z Patricia, (byłego) męża Victorii. Zamordowały go i resztę musisz sb sama dopowiedzieć... Jego ciała nigdy nie znaleziono... A jak Ivan przyszedł to akurat "goście- takie same szumowiny jak Patricio" jedli "obiad" i Ivan też chciał zjeść, ale obie z takim przerażeniem w oczach krzyknęły, że nie ma mowy, aby zjadł tę zupę :P
Mi też się nie mieściło. Aczkolwiek był taki odcinek, w którym Begona tak naciskała Santę na zemstę za Willego, że stwierdziłam, że Begoni bardziej zależało na tej zemście niż Sancie.
Victoria to oficjalnie najgorza postac w telenowelach. Udaje swietoszkowata, a pozniej kaze zyc osobie, ktora cytuje "byla dla niej jak siostra" z czyms takim. Przeciez to obrona konieczna, poza tym nawet gdyby nie byla to Victoria i tak nie poszlaby do wiezienia ze wzgledu na swoj stan zdrowia. Ale nie... ta starszna baba wolala zrobic cos takiego. Kanibalizu nic nie tlumaczy.
Matka Santy czyli ta służąca miała romans z Willym swoim zięciem? a córka Willego to kto? czy Willy żyje?
Tak sądzę, aczkolwiek teraz już nie pamiętam, czy to był romans, czy tylko się całowali.
Córki Willy'ego jeszcze nie ma na świecie. Dopiero za jakiś czas się pojawi. Tak Willy żyje.
Tak, żyje. Humberto i Vincente wynajęli w więzieniu człowieka, aby zabił Wily'ego i ten go skatował, ale okazało się, że on przeżył i Vincente postanowił go zabrać (miał swoje powody) i więzić w piwnicy w pewnym domu. Humberto o tym nie wiedział, bo Vincente wmówił mu, że tak jak zaplanowali Willy został zamordowany.
a czemu Willy zniknal?kogo tak naprawde kocha Santa? i co tak naprawde wywinal Willy
Willy jest więziony w piwnicy, nie może uciec, bo jest przykuty. Santa na razie kocha Willy'ego, później będzie kochać Santiaga, a na końcu podobno będzie kochać Humberta :P Willy ogólnie to był niewinny. Jedyna jego wina jest taka, że za często zdradzał Santę :P i z tego wzięły się wszystkie jego problemy.
i na tym się skończy że Huberto umrze a Santa zostanie z nim w ciąży mogli by pare odcinków jeszcze dodać ;P
wow wow wow
aż żałuję, że tu wdepnęłam ;p
santago psychol na całego?
humberto serio zakochany?
a na końcu sama zostanie?
nein.! ;o
w sumie trochę jak królowa południa, też bez szczęśliwego zakończenia...
za to super, że i tutaj ayazy ;D
Niestety.... A szkoda Santiaga...
Humberto "zakochany" w Sancie ale i tak ją narkotyzował, robił wszystko, aby straciła rozum, wrobił w morderstwo, aby poszła do więzienia i nigdy nie był z nią szczery tak na 100%. Ja tej miłości nie wdziałam...
Tak Santa zostanie sama na końcu, będzie w ciąży z Humbertem.
Nie oglądałam Królowej Południa, więc nie mogę porównać.
Ayazholizm się szybko rozprzestrzenia :D