PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684871}

Santa Diabla

2013 - 2014
7,3 312  ocen
7,3 10 1 312
Santa Diabla
powrót do forum serialu Santa Diabla

Założyłam ten temat, bo lepiej pisać w oznaczonym jako spoiler ;)

jasmin35: to jakim cudem odmówił wtedy tej Barbarze na początku skoro taki z niego kobieciarz?:)

Willy odmówił wtedy Barbarze, bo miał romans z jej córką Danielą, a że ona była nieletnia to jakby się wydało to miałby kłopoty.

jagodajulia

ajjjj !
TMI! TMI !!!

ale i tak będę oglądać, RDC też sobie spoilerowałam ;dd

bella93

To dobrze, bo wg mnie telka jest naprawdę wciągająca i nieźle zaskakująca (gdy się nie wie, co będzie dalej).

Ja RDC sb nie spoilerowałam, ale przeczytałam końcówkę o Juanjo... I już nie było takiego zaskoczenia.

jagodajulia

no ja właśnie też, bynajmniej o Juanjo, aczkolwiek fajnie się tak oglądało bo cały czas na niego się uważniej patrzyło, no i ciężko było powiedzieć kiedy to był on a kiedy inni,
no a potem o Patricio też sobie poczytałam i trochę więcej ale jakoś udało mi się ostatecznie powstrzymać ;d

jagodajulia

a powiedz mi jeszcze czy Santa pod koniec teli będzie miała dość Santiago, oddali się od niego czy coś skoro Santiago zdecyduje się ją porwać?

jasmin35

To będzie trochę skomplikowane. Santa trafi do więzienia za zabójstwo Vincente (Humberto tam ją wsadzi) w więzieniu pozna Alicię Cano i ona będzie chciała się mścić na swojej rodzince i po wyjściu z więzienia zamieszkają razem. Alicia nauczy ją jak przezwyciężać ból, czy coś takiego. Santa po wyjściu z więzienia będzie silniejsza. Z Santiagiem wtedy jeszcze będzie wszystko OK, a popsuje się, gdy Santa zabije Georga. Santiago zamiast ją zrozumieć, że zrobiła to w obronie własnej to ją będzie oskarżał i robił jej wymówki i ona wtedy stwierdzi, że nie zasługuje na Santiaga, bo on jest dobry, a ona nie jest. A później to Santiago będzie miał napady tej swojej choroby i nie będzie pamiętał, co robił. Będzie agresywny, będzie nawet groził Sancie, gdy ona się dowie, że on jest chory to będzie chciała się od niego odseparować, a Santiago będzie też zajęty swoimi "sprawami", więc wtedy nie będą razem. A Santiago porwie Santę (jeżeli się nie mylę) gdy dowie się, że Santa i Humberto z Willym chcieli uciekać z kraju.

jagodajulia

dziękuję, jesteś niezastąpiona ;)

jasmin35

Nie ma za co ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

Boże on ją znów wrobił i ona z nim będzie ?? ^^ no bez sensu to zrobili troche ;p

Kto w co wrobił?

bella93

A kogo Vincente trzyma w piwnicy?

użytkownik usunięty
jagodajulia

Szkoda, że Humberto umrze :( Bardzo go lubię i chciałabym żeby był z Santą do końca. Santiago jest psychicznie chory, widać to. Zabije Ines, wbije jej nóż w serce i coś tam o Sancie będzie do niej gadal, a Vicentemu zetnie głowę mieczem. Santę będzie zmuszał do ślubu i kiedy ona mu się wyrwie i będzie biec do Humberto to ten strzeli i trafi go, powie kilka słow do Santy i umrze po chwili. Santiaga zgarnie Pancho.

Coś nieuważnie oglądałaś, głowę zetnie Humberto, nie Santiago, więc wg mnie obaj są chorzy psychicznie.

użytkownik usunięty
jagodajulia

Mozliwe ze nie zauwazylam, bo ja to na yt widzialam na telefonie i troche rozmazane bylo ;p

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Mam pytanie. Kim jest Alicia Cano

Lol11

Siostrą bliźniaczką Santiaga, siostrą Humberto i Barbary oraz córką Franki i Gaspara.

jagodajulia

Santa i Willy w końcu będą razem?

mani3

Nie.

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Ale coś jest nie tak. W pierwszym odcinku Santiago mówił Sancie, że jego siostra bliźniaczka nie żyje.

Lol11

Mówił i co z tego?

jagodajulia

w ktorym odcinku pojawi sie znow wiily

magazynier_48

A za co Willy siedział w wjęzieniu?

mani3

ze niby barbare zgwałcil

magazynier_48

Nie Barbarę tylko Danielę próbował zgwałcić.

jagodajulia

aaaaaa a on powroci w ktorym odcinku

magazynier_48

w którym odcinku pojawi się Willy?

mani3

nieiwme

magazynier_48

Skoro Huberto wie kim jest naprawdę Amanda to po co ta gra?

jagodajulia

a daniela zginie

jagodajulia

a ojciec hureberta i santiaga;

magazynier_48

Obaj ich ojcowie umrą, a raczej zostaną zamordowani.

jagodajulia

a matka satiaga

magazynier_48

Przeżyje

jagodajulia

a w ktorym odcinku willy maz santy sie pojawi

magazynier_48

a Paula zginie?

mani3

niewiem bo nie ogladalem wszystkich odcinkow

mani3

Nie.

jagodajulia

a Willy w którym odcinku się pojawi?

jagodajulia

jagodajulia powinnaś jakąś statuetkę dostać za ten wszechogar :D:D:D:D

jasmin35

Dziękuję za miłe słowa :D :)

jagodajulia

W którym odcinku pojawi się Willy??

jagodajulia

Mam pytanie geniuszu :) Co się stanie z Inez? ;) Będzie z Santiago ?
Oraz czy Arturo ożeni się z Liset czy w końcu będzie z Marą?
I czy Daniela będzie z Ivanem?
Proszę o pomoc :)

Natalia_Jaworska

To do mnie? :D
Ines będzie mieć ślub z Santiagiem, będzie wmawiać mu, że się przespali i że jest z nim w ciąży, ale w ciążę zajdzie w Willym. Na końcu Santiago zamorduje Ines.
Arturo ożeni się z Lisette, nawet będą mieli syna, ale później okaże się, że syn jest Humberta, a nie Arturo. Arturo zostawi dom Lisette i "ich" synowi i wyjedzie z Marą za granicę.
Daniela nie będzie z Ivanem, bo są kuzynostwem.

jagodajulia

dzięki :) a mam pytanie skąd ty to wszystko wiesz i gdzie ty to oglądałaś? :)
i jeszcze jedno bo znazzłam yakie foty że Inez ma sznur i się powiesza a za nią stoi na końcu Santiago http://foros.fotech.cl/topic/227269-santa-diabla-afinalizada-protagonizada-por-g aby-espino-aaron-diaz-carlos-ponce-ximena-duque-frances-ondiviela-wanda-disidoro -gilda-addock-jeimy-osorio-eduardo-orozco-entre-otros/page-35 o tu i jeszcze dlaczego ją zabił?

Natalia_Jaworska

Santa 1 ciąże usunie?

mani3

z tego co tu czytałam to poroni

mani3

Poroni, bo spadnie ze schodów.

Natalia_Jaworska

Oglądałam w oryginale, gdy na Telemundo leciało, online w necie.Ines chciała się "zabić" i zadzwoniła do Santiaga, aby ten ją "uratował". Santiago jest psychiczny, dlatego ją zabije.

jagodajulia

czyli dokładnie powodu nie znasz?

Natalia_Jaworska

Oczywiście, że znam :P
Brat Ines, Pancho dowiedział się, że Ines strzelała do Willy'ego Delgado i mogła go zabić i stwierdził, że nie pozwoli, aby jeszcze kogoś innego skrzywdziła. Powiedział, że jako jej brat i szef policji umieści ją w szpitalu. Dodał, że wcześniej podawała się za Santę Martinez, co tez jest karalne. Pancho stwierdził, że Ines nie dała mu wyboru i musi ją wysłać do szpitala, aby odzyskała zdrowie i była taka jak kiedyś. Siostra wykrzyczała bratu, że tamta Ines już nie istnieje, bo umarła z winy ich ojca i wybiegła z komisariatu policji. Ines pobiegła do domu mówiła do sb, że nikt jej nie umieści w szpitalu i właśnie w jej pokoju znalazł ją Pancho, który powiedział, że jej szukał, wszystko już przygotował dla niej i ona musi z nim pójść. Ines zarzuca mu, że to kłamstwo, gdyż jest on identyczny jak ich ojciec, który też jej mówił by mu zaufała, a później zabrał ją do klinki, gdzie odebrali jej dziecko, pierwsze dziecko, które miała z Willym Delgado. Pancho nie wierzy w jej słowa, a Ines dodaje, że ojciec ją oszukał, zdradził i skrzywdził i stwierdza, że Pancho zrobi to samo, że też ją skrzywdzi. Pancho zaprzecza, mówiąc że nie potrafiłby jej skrzywdzić i chce tylko, aby była taka jak kiedyś i aby mu zaufała. Ona uderza go jakimiś perfumami i ucieka do domu na wsi. Będąc w tym domu dzwoni do Santiaga, ale ten nie odbiera. Ines idzie do piwnicy i stwierdza, że tu jej nikt nie znajdzie i szybciej umrze niż wsadzą ją do szpitala, w tym momencie zauważa sznur i postanawia popełnić samobójstwo. Dzwoni do Santiaga, ale on nie odbiera, więc nagrywa mu się na sekretarkę i wspomina o samobójstwie i miejscu, w którym chce się zabić.