Założyłam ten temat, bo lepiej pisać w oznaczonym jako spoiler ;)
jasmin35: to jakim cudem odmówił wtedy tej Barbarze na początku skoro taki z niego kobieciarz?:)
Willy odmówił wtedy Barbarze, bo miał romans z jej córką Danielą, a że ona była nieletnia to jakby się wydało to miałby kłopoty.
a to i dobrze idealnie do sb pasują bo oboje są chorzy psychicznie :D Inez też była w psychiatryku :P
A ja miałąm nie wchodzić na spojlery, aż tu jeden głupi/głupia wre spieprzyła mi wszystko.
Czy Santiago i Inez to rodzeństwo? Ojciec Inez jest ojcem Santiaga? Bo cos ta mamuśka taka kochliwa.
No ale i tak będę oglądała.
Ach myśłałąm, to kto jest ojcem santiaga, bo wcześniej napisałaś, ze Humberto i Santiago mają dwóch różnych ojców.
To dobrze, że jednak będziesz oglądać ;)
Bo mają dwóch różnych ojców. Humberta ojcem nie jest Gaspar Cano.
Aaa. Na początku myslałam, ze ten Vincente to dobry będzie, ale już widzę ze to kawał drania nie ze względu na to że zdradziła swojego przyjaciela ale ogólnie)
Szkoda, ze telka się tak skończy, ale cóż to Telemundo...
W sumie całkiem jak w Meandry Miłośći, tam to dopiero był hardcore...
A no, ale coż to telemundo więc wszystkiego można się spodziewać.
Puls puszcza dobre seriale i fajnie że zainwestowali też coś z televisy i jest to fajna telka ZGS(przynajmniej dla mnie) bo tx4 ostatnio się stacza, nie wiem czy kasy nie mają że takie shity kupują, jak jeszcze tą Burzę dało się obejrzeć, tak Dzikie Serce to jak dla mnie kompletna porażka...
Gdyby tylko jeszcze ten Puls nie robił takich jaj z godzinami emisji to wszystko było by cacy.
Ja też się cieszę, że Puls wybiera nie tylko Televisę, ale i Telemundo i nawet turecki serial emitował, którymi mi się bardzo podoba ;)
Tv4 kupuje, co kupuje, ale i tak jest liderem na rynku. Dzikie Serce osiąga najlepsze wyniki, a widownia rośnie z każdym miesiącem, wg ostatnich wyników.
Tak, te godziny na Pulsie są masakryczne... Tylko dla emerytów i dzieci.... Większość społeczeństwa w takich godzinach pracuje...
Napiszę jak wyglądało poznawanie prawdy. Santiago kiedyś uczył jakieś dzieci grać na jakimś instrumencie (chyba tak, ale to akurat nie jest istotne) w jakieś wsi, gdzieś tam na Pacyfiku (taki żart :P dokładnie nie pamiętam) i poznał tam kobietę, z która miał romans i która po czasie wyznała mu, że jest żoną największego mafiosa w tamtych rejonach, Santiago był zły i później ten mafioso się dowiedział i zamordował tę kobietę, gdy była razem Santiagiem i jak on się obudził to był prawie cały we krwi tej kobiety i bardzo szybko pojawiła się policja, aby go aresztować, ale jakoś udało mu się uciec i dlatego zmieniał tyle razy tożsamość.
No to kolejne pytanie, ten nowy lokator (jeszcze nie zapamiętałam jego imienia), ten co sprzedał nerkę, dlaczego ukradł to zdjęcie z albumu i je spalił?
Z nim to będą niezłe akcje. Patricio chce się zemścić na Carlosie i Victorii, bo jego ojciec odszedł do ich matki i to im zostawił cały majątek.
Możesz mi odpowiedzieć na kilka pytań.? :)
Czy ...Santa i Santiago będą razem.?
...Santa dowie się, że jej mąż żyje.?
...Santa i Humberto wkońcu się pokochają
Tak, mogę o ile będę znała odpowiedź ;)
Santa i Santiago nie będą razem.
Tak, Santa dowie się, że jej mąż żyje.
Hmm na to pytanie nie umiem odpowiedzieć, bo dla mnie miłość Santy była naciągana. A miłość Humberto była jak dla mnie "chora".
Mam pytanie, dlaczego Vincente przetrzymuje Willy'ego, czemu go nie zabił lub wypuścił na wolność? Ciekawi mnie również, dlaczego Willy, skoro miewał często romanse, nie uległ Barbarze? A i jeszcze jedno dlaczego siostra bliźniaczka Santiaga jest w więzieniu? Wiem, że dużo pytań, ale czytając ten spoiler tak się zaciekawiłam, ze szok...., normalnie nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ;). Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Hmm jeżeli dobrze pamiętam to Vincente jak dowiedział się, że Willy jednak żyje to postanowił go więzić, aby w ten sposób odpłacić mu za to co ten zrobił Ines (jakoś tak).
Willy nie uległ Barbarze, bo miał romans z Danielą, córką Barbary.
Tak, Alicia jest w więzieniu za zabójstwo.
Dzięki bardzo. Mam jeszcze jedno pytanie czy ta Alicia faktycznie kogoś zabiła, czy ją wrobili?, bo z tego co wcześniej pisało wynika, że chce się zemścić na swojej rodzinie, a niby za co ma się mścić, chyba, że za to, że jej nie pomogli wyjść z więzienia.
Alicia chce się zemścić na swojej rodzinie za to, że ją porzuciła, bo Franka oddała ją położnej, gdy dowiedziała się, że mała ma deformację twarzy. I wmówiła wszystkim, że córeczka umarła. Nawet jej grób postawiła.
Hmm jeżeli się nie mylę to Alicia naprawdę zabiła mężczyznę, gdyż ten ją zgwałcił.
Jeszcze mi przyszło jedno pytanie do głowy..., bo skoro Willy będzie miał potem córkę, to kto będzie jej matką, Ines?
Jak to możliwe że Ines jest w ciazy z Santiago?Ja myslalam że oni w tym domku wakacyjnym nie spali ze sobą, żeona mu coś na uśpienie podała i wmowila mu tylko ze się przespali.
No ale jak? Przecież Willy jest uwięziony w tej piwnicy, ona chyba o tym nie wie?To jak miała się z nim bzykać żeby zajść w ciążę?
Nie wiem czy to było, ale Ines znajdzie Willy'ego w tej piwnicy i za pomic w wydostaniu się z tej piwnicy będzie chciała mieć z nim dziecko (coś takiego mi się przypomina).