Vanessa Ty agentko ;)
Tak była Pani Fajze - jak Oyku i Ayaz bawili się z dziećmi później byli w domu starców..... to chyba 9 odcinek musze sobie przypomnieć, ale w tym przypadku zbieżność nazwisk przypadkowa :)
Aha ;)
To załóżmy, że Ayaz przez lata spotykał się na boku z inną panią Fajze (młodszej od tej z domu starców :D:D).
I dzięki temu przetrwał małżeństwo z Oyku ;)))
Przecież już dawno ustaliłyśmy, że Ayazaowi potrzebna jest kochanka, bo taki ciacho się marnuje przy Oyku a zwłaszcza przy jej głupocie ;)
I tak oto w jesieni życia Oyku i Ayaza dowiadujemy się, że Ayaz jak prawdziwy macho miał kobietę na boku ;)
Oyku sama popycha go w ramiona innej kobiety
ona zamiast wymyślać te swoje głupoty powinna się zastanowić jak faceta rozpalić i sex triki szukać w internecie,bo przecież nie ze swojego doświadczenia je znajdzie
Madzik masz świętą rację ;))) Oyku powinna się podszkolić a ona pewnie ucieknie ;)
Już kiedyś napisałam, że brat Oyku wie więcej na temat seksu niż ona. Zresztą w niektórych momentach reagowała jak kosmitka;)))
Przecież "w tych sprawach" nie trzeba być od razu alfą i omegą, ale można mniej idiotycznie reagować na próby pieszczot ze strony Ayaza........
W niektórych przypadkach to mi się normalnie scyzoryk w kieszeni otwierał jak to oglądałam.
To nie jest serial o dziewczynie, która ma 13 lat i jeszcze nie wie co to seks, no darujcie ;)))
Według opisu ma 23 lata tylko mi nie mówcie, że w tym kobieta nawet konserwatywnie wychowana zachowuje się jakby dzieci znajdowało się w kapuście ;)))
W dzisiejszych czasach 13-latki już w ciąże zachodzą. No i porównać sobie ją z taką Oyku,która ma 23 lata i ucieka,bo facet ją pocałować chce,nie wspominając już o niczym więcej...ludzie!
A Oyku naprawde wierzy w bociany i kapusty,tak z tego wynika
hahahaha dokładnie ;))))
Oyku - Czy ty mnie kiedyś zdradziłeś?
Ayaz - Ależ skąd.
Oyku - Na pewno? Bo zawsze mi się wydawało, że dzieci pani Fajze, tej co mieszka obok nas, są bardzo podobne do ciebie.
Ayaz - Wydaje ci się. Nie przeszkadzaj, bo leci Telexpress.
Oyku - Czyli byłeś mi wierny.
Ayaz - Dobra, no zdradzałem cię z nią!
Przecież z tobą się nie dało pewnych rzeczy robić.
A dzieci pani Fajze rzeczywiście są moimi.
I wnuki też nasze wspólne.
Oyku (zbulwersowana) - Jak mogłeś????!!!!!!
Ayaz - Rzeczywiście jak mogłem.
Jak mogłem się z tobą ożenić?!
Do dziś się zastanawiam. A teraz się zamknij i daj mi obejrzeć Telexpress! I nie krzycz, bo znowu ci coś strzeli w krzyżu.
Tak mnie naszło dziś na scenariusze ;)
Muszę z kimś się nimi podzielić ;)
Spoko my tutaj to już jesteśmy grupa pod wezwaniem ;)
Team z nas świetny;)
Do czasu premiery Sezonu w Turcji wymyślimy trzecią serię nie oglądając drugiej ;))))
No ba jakby nas zatrudnili przy tym serialu to Turcy by przecierali oczy ze zdumienia i jeszcze miasta i wsie tureckie by zamierały na czas emisji serialu.... oglądalność 100 % - no może 99 % zawsze znajdzie się jakiś 1 % nieprzekonany....
Ja sobie myślę, ze my do premiery to dobijemy do 10 000 komentarzy..... i jeszcze gdym miała limit zdjęty oj działo by się działo....
Dobra idę przemieszać marmoladę z jabłek bo się przypali ;)))
Ja się z Tobą całkowicie zgadzam.
Aj, jak się tu dostać do branży scenariuszowej.
Musimy próbować ;)
Dobra, przemieszaj marmoladę z jabłuszek pyszne mmm ;)
tak zgadza się , naprawdę widze tutaj wybuch prawdziwych talentów pisarskich i scenariuszowych;))))
Oj Pani Łepkowska powinna się zacząć nas bać ;)))
Vanessa może jacyś head hunterzy od pisania scenariuszy również przeglądają takie forum i proszę .....wyhaczą Cię tylko jak już będziesz sławna nie zapomnij o nas ;) przez chwilę.... bo wiesz kto się motywuje i inspiruje ;))) heheheh
a to nie ma brzmieć tak, ze ja chcę listu pochwalnego tak mi się pisze heheheh chyba antybiotyk jeszcze działa i zapach pysznej marmoladki ;)
Hahahahaha bardzo podoba mi się Twoja wizja ;)
Spoko, w razie czego nie zapomnę o Was ;)))
"tak mi się pisze" - fajnie piszesz, uwielbiam nasze dyskusje i wasze towarzystwo :D:D
Ja też uwielbiam nasze dyskusje , Wasze towarzystwo i jak ćwiczymy nas umysł i jakie jesteśmy kreatywne ;)))
wiem, wiem, że sobie jaja robisz ;)))
Ale o pierwszym seksie Oyku i Ayaza to mu tutaj książkę napiszemy już niedługo;))
Ponawiam apel do scenarzystów tej telki - przetłumaczcie sobie nasze forum na turecki to się dowiecie jak ma wyglądać hitowa II seria czyż nie mam racji ? ;)
"przetłumaczcie sobie nasze forum na turecki to się dowiecie jak ma wyglądać hitowa II seria czyż nie mam racji ? ;)"
100% racji !
Nasze forum jest kultowe i już w gazecie o nas napisali, więc scenarzyści SNM powinni się z nami liczyć ;)
Jasne że masz rację. Nie wiem tylko czemu oni tego nie rozumieją.
Napiszmy książkę pt jak uwieść Oyku albo jak rozpalić zimną Oyku, albo kiedy oddać się ayazowi.
I rady jak nie być taką cnotką i nie irytować tym innych ludzi
Dobra Oyku może jest taka jaka jest.. Ale sami wiecie ze na jej miejsce nie da się wyobrazić jakiejś innej dziewczyny.. Po mimo to jaka jest to i tak ja lubimy ..
No ja niestety jej nie lubię i się do tego przyznaje. Dla mnie jest najsłabszym punktem tego serialu.
Ale to tylko moja opinia
Madzik nie jesteś osamotniona, bo ja też uważam, że postać Oyku jest najsłabsza, po prostu jej zidiocenie z odcinka na odcinek było najbardziej widoczne, Burcu która jest w wieku Oyku miała czasem odpały, ale tylko chwilowe, a potem zachowywała się w miarę normalnie, a Oyku wszystkiego się boi, trzeba ją za rączkę prowadzić bo o niczym nie zadecyduje sama, ale jak jej coś nie pasuje to pierwsza wrzeszczy zwłaszcza na Ayaza....
I to mnie najbardziej w niej drażni. Głupota ją przerosła i wątpię żeby się zmieniła. Ale o tym wiele razy pisałam, nie chce się powtarzać. Gdyby nie zachowanie Oyku obejrzałabym ten serial bez problemu ale teraz nie mam ochoty. Może zerkne z ciekawości co wymyślą tylko nie wiem ile wytrzymam
Dokładnie tak mnie też strasznie drażni jej głupota już to kiedyś napisałam, że gdyby głupota Oyku mogła latać ona sama byłaby odrzutowcem ;)
Ciekawi mnie ta druga seria, ale jak pomyślę, że w zachowaniu Oyku niewiele zmienili, to oglądanie tego serialu zamiast przyjemnością będzie drogą przez mękę ;)
Już nie podoba mi nie to co zrobili w ostatnim odcniku, kłótnie Sibel I Ilkera, intrygi Seymy , czy to znowu będą odgrzewane kotlety...... do inauguracji II serii jeszcze 2 tygodnie , mam nadzieję, ze rozwieją nasze wątpliwości i domysły .....
Z tego co się orientuję, to premiera będzie w sobotę heheheh idę wtedy na wesele, więc oglądać będę po fakcie i pewnie pierwsze poczytam Wasze komentarze ;)
A tak mnie naszło po obejrzeniu Kiralik ask .... ci Turcy są dziwni przez 13 odcinków gonią króliczka ;) czyli mają zamiar zostać parą.... jeden odcinek kiedy miłość bucha jak żar z pieca, po czym plagi tureckie czas zacząć .... czyli para rozstaje się .... przeżywają, płaczą i cholera najgorsze, że nie wiem o czym gadają hehehehe
Ale powiem Wam, że Omer przytulał i całował Defne po ramionach, a ona reagowała normalnie a nie jak kosmitka ...... to tak na koniec, żeby dołożyć sezonowi ;)
I to jeszcze nie cały ..... może wszystkie 2 dni razem i szlag trafił uczucie ..... to znaczy sprawy zewnętrzne ....
teraz będzie dramatu pewnie znowu 13 odcinków.... czyli walki o tę miłość.... Turcy z jednej strony intrygują , a drugiej są schematyczni to bólu ;)))
schematyczność to ich problem, widać, jak się widziało więcej niż 2 produkcje ;)
a ja osobiście nie cierpię jak para się w kółko schodzi i rozchodzi, bo to nie miłość jest, tylko oszustwo jakieś
w normalnym życiu w miarę zakochani ludzie są razem, na dobre i na złe, jak to Marcin Kaszuba powiedział ostatnio ;)
Masz całkowitą rację ;)
Mogli ich potrzymać w tej euforii parę odcinków, ale oczywiście nie ..... parę chwil szczęścia i dawaj plagi tureckie czas zacząć....
Mnie to też wkurza ok mogą być kłótnie , niedomówienia , ale od razu stawiają sprawy na ostrzu noża i rozstanie....
Oglądałam wczorajszy odcinek o mnie się nie martw - Krzysiek rządzi ;))) ale Kaszuba z tymi motylkami też dobry był ;)
Ale napiszę Ci jeszcze coś straszny mają bałagan na tym forum "o mnie się nie martw" wątek go wątek chaos totalny , albo tylko mi się tak wydaje ;))
Mistrzyni dziękuję Ci , że zakładasz tutaj i na kontrakcie większość wątków i przynajmniej mamy porządek ;))))
a nie ma za co :D prowokuję was do konwersacji, aż wam się limity kończą ;)
ja nie lubię kłótni w serialach, bo często są tak bardzo przerysowane, że żal oglądać.
nigdy nie potrafią się kłócić mniej niż kilka minut, jak to normalnie bywa, i jeszcze potem z 10 odcinków ze sobą nie gadają.... jakbym chciała sobie kłótnie oglądać, to bym sobie ciotke odwiedziła, a nie chce ;)
a co do OMSNM, wydaje mi się że mają tam w miarę rozplanowane, choć chyba trochę nie pilnują przeskoków czasowych, i nie zgadza mi się wątek z jedynakiem Marcinem, bo przecież w drugim sezonie jakaś tam kuzynka była, ale on był dla niej wujkiem, więc... nie ważne ;D ważne że jest fajnie ;)
No tak " O mnie się nie martw " jest na razie, przynajmniej dla mnie jedynym serialem polskim, który można oglądać, resztę odpuściłam, bo mnie drażnią. Nawet nowe produkcje TVNu jakoś do mnie nie przemawiają ;)))
Jak już na dobre rozkręci się II seria sezonu na miłość to mi się ograniczenia filmwbu skończą ;))) oj będzie szaleństwo, albo obniżę loty ;)))
Za 2 tygodnie już dowiemy się co Turcy wykombinowali w pierwszym odcinku II serii , coś czuję, że będzie się działo.
Chyba musimy przeprowadzić jakąś kampanię, żeby nam jednak ktoś tłumaczył to z tureckiego co myślicie, bo zanim przetłumaczymy to z rosyjskiego to osiwiejemy .... z domysłów;)
znowu się dyskusja rozgrzeje :D
w domysłach jesteśmy dobre, ale niestety najczęściej sprawdzają się tylko te negatywne :D
a O mnie się nie martw jest dla mnie dosłownie arcydziełem seriali obyczajowych ;>
nie widziałam jeszcze drugiego tak świetnego serialu, nawet za granicą :D i mam nadzieję że zostanie taki do końca, bo to różnie bywa, same wiemy ;p
Zawsze możemy też wydać komiks z naszymi historyjkami ;))
Narysowani Oyku i Ayaz, a w chmurkach napisy ;))
Świetny pomysł komiks pójdzie jak świeże bułeczki ;) Z taką inwencją twórczą nie widzę innej możliwości;)))
W 48 odcinku Ayaz dostał sms-a, że wygrał bilet do Los Angeles na rozdanie nagród Emmy.
Myślałam, że to tylko w serialu, a Serkan naprawdę tam był:
https://instagram.com/p/74L-rEmPCg/
https://instagram.com/p/736krAGPB5/
I jakaś dziewczyna z nim poleciała, która wygrała konkurs
http://www.fotosik.pl/zdjecie/79851e50144d0971
Jej sukienka niezbyt mi się podoba
http://www.fotosik.pl/zdjecie/dbe8342676221f40
Łał Serkan ciacho nie z tej ziemi.... mrr super wygląda na tej gali ;)
Masz rację sukienka tej dziewczyny totalna porażka... te majtki co ma pod spodem wyglądają jak reformy w PRL - u heheh tak mi się nasunęło ;)))
Już lepiej by wyglądało jakby miała coś na kształt spódniczki:)
a to szaleniec :D
kobietka ładna, ale tak sukienka... koszmar
w PRLu lepsze mieli ;p
A wiedziecie ze na www.telenowele.fora.pl/ piszą że powstała taka plotka, że jutro miałby się pojawić kolejny zwiastun - Ciekawe ile w tym prawy co o tym myślicie ?
możliwe ;)
trzeba śledzić oficjalną stronę foxa :D chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie
Oj coś jesteś pesymistycznie nastawiona do sezonu na miłość a ja Ci tak pięknie ;)))) przetłumaczyłam z tureckiego datę premiery pierwszego odcinka hehehe chyba się fochnę jak Oyku - hahahaha - żartuję oczywiście ;))))
hahahahaa :D
myślałam że to w środę premiera, dlatego napisałam niedługo :P
już mi się dni chrzanią
w sumie to nie mogę się doczekać aż zobaczę Serkana w całej okazałości :)
No ba, Ayazoholizm powróci z siłą tsunami ;)))
Avatary pójdą w ruch i wątki serialu znowu rozgrzeją forum do czerwoności.... wtedy chyba będą już o nas nie tylko pisać w świecie seriali ale zasięg możemy mieć ogólnopolski ;)