powiem wam
że mimo to, że hejtuję Oyku :D niestety
to też nie mogę się doczekać ;)
Nie dziwię Ci się! Takiej chemii między aktorami nie widziałam w żadnym innym serialu :).
już się z koleżanką umawiamy na dzień, kiedy będziemy razem oglądać ;)
ja widziałam dobra chemię w Hart of Dixie między Zoe i Wadem, ale tam strasznie schrzanili świetny wątek w połowie
A ja będę oglądać już po fakcie, bo wtedy idę na wesele.
Pewnie najpierw przeczytam Wasze komentarze, a potem będę oglądać ;))))
Mam a na Mete Rafała Cieszyńskiego! o też gra nie raz przygłupa np. w Ojcu Mateusz i do tego bardzo podobny
http://www.filmweb.pl/person/Rafa%C5%82+Cieszy%C5%84ski-7586
Ma coś z Metego idealny do tej roli :)
Mam pytanie z innej beczki. Ponownie oglądałam dzisiaj 32 odcinek (amnezja, kiedy jadą na łódź Emre ) Oyku mówi, że Ayaz ma zawiązanie oczy, tak jak ona kiedyś. O której sytuacji była tu mowa bo nie mogę sobie przypomnieć, a muszę (to silniejsze ode mnie)
Nie przesadzaj mistrzyniF1 proszę Mete http://www.guncelmedya.net/wp-content/uploads/resimler/cagataydan-yakisikliyim.j pg ujdzie w tłoku ;)) - o tylko gra takiego mało rozgarniętego /:
Aktor grający Metego z wyglądu przystojniakiem nie jest, ale są o wiele gorsi od niego.
W wywiadzie wydawał się być sympatyczny.
Daghan to aktor charakterystyczny jak u nas np. Kiersznowski ;)))
Na pewno jest sympatyczny, ale na wyżyny aktorstwa w sezonie na miłość to się nie wzniósł ;)))
Sorry, ale dla mnie czy grał złego, czy dobrego zrobił w zasadzie takie same miny ..... takie mam odczucia ..... dla mnie osobiście czarny charakter najlepiej odegrał aktor grający Derina.... aż czuć było ten niepokój ;)))
To prawda ;)
Gahan jako Mete czy jako dobry czy zły strzelał takie same głupkowate miny /:
Masz racje aktor który grał Derina to prawdziwy czarny charakter .
Oj tak, Derin był super jako czarny charakter.
Ja też uważam, że aktorstwo Daghana w SNM jest nieciekawe.
no niestety, nic nie jest idealne ;)
no poza urodą Ayazka :D
ale napalona dzisiaj jestem na niego, jak nigdy :D
o ho ho , mistrzyni ;))))
Jakie wyznania ;)
Ale od tego to forum jest, żeby się dzielić swymi przeżyciami, uczuciami i wspólnie wzdychać do Ayaza.
Razem raźniej ;)
hahahahha ;)
wszyscy czują to samo ;D
no prawie wszyscy, jeżeli wliczyć osobników męskich na forum ;>
Ktoś tu kiedyś pisał, że furorę zrobiłaby produkowana "przytulanka Ayaz".
Powinni coś takiego zacząć produkować ;)
My jakbyśmy napisały scenariusz odcinka z podróżą poślubną Oyku i Ayaza, to jakby zajęłaby się tym cenzura turecka, to z odcinka zostałoby jakieś 20 minut tylko ;))
Chyba 5 minut, bo poza momentami na jedzenie ;) to byśmy Oyku i Ayaza z łóżka nie wypuszczały ;)))) w tym naszym odcinku. Niech by sobie Ayaz w końcu poużywał, "
"za tak długie czekanie należy mu się pyszne śniadanie ;)))" pytanie tylko czy Oyku byłaby strawna heheheh teraz ja dostaję odpału ;)))
Do usług ;)))) - tak mnie dziś ta moja wena "stwórcza" męczy to i posty piszą się prawie same ;)))
Tyle już tutaj napisałyśmy o tym wyżyciu Ayazka postów, a oni nas w ogóle nie słuchają....
Tak teraz mnie naszło.... że podróż poślubna Oyku to tylko spacery przytulania, a jak przyszło iść do łóźka to Oyku strzeliła focha i wskoczyła do pociągu i odjechała ...... obym nie była złym prorokiem. Dla pewności splunę przez lewe ramię ;)))) heheheh
Oyku stwierdziła, że będzie gotowa za kilka miesięcy, a Ayaz jeśli kocha, to jeszcze poczeka.
Ayaz wściekł się, a Oyku wskoczyła do pociągu i potem opowiada w zwiastunie, że on jej nie rozumie :D:D:D
Vanessa znowu zaczynamy dywagacje;))) wychodzi na to, że najbardziej niewyżyte są fanki Ayaza na tym forum czyli my ;)))
No, ale cóż poradzić jak się scyzoryk w kieszeni otwiera jak się widzi męskiego faceta - Ayaza, który przez całą pierwszą serię nawet się nie pomigdalił porządnie, bo o seksie nie było mowy..... wyjątek pierwszy odcinek, kiedy budzi się koło pięknej kobiety i wtedy seks był na pewno.... a potem posucha ..... i to jaka ;))) nawet melepeta przy całej beznadziejnej facjacie miał lepiej.... bo spał z Seymą ;)))
Ta nasza wersja z kochanką jest jednak najlepsza:)))
Wersja z kochanką - może z kochankami ;)
Czyli nami ;)))
Niewyżyty Ayaz i niewyżyte fanki Ayaza - hoho działoby się, gdybyśmy go dorwały ;))))
ale ja lubię się nad nim pastwić :D
bo jako aktor dramatyczny jest okropny :) ale w komedii nawet daje radę :)
mIstrzyni z innej beczki to co w końcu z tym kiralik ask , bo wygląda, ze Twojego nie dodali i kogoś innego też nie .... czy ja się mylę, albo nie umiem szukać ;)))
kontrybucja dalej oczekuje, tylko kogoś innego...
ale może to nawet jeszcze miesiąc potrwać....
a chciałabym się tam wyżyć w końcu, ale dobra, poczekam
nie tylko Twój dzień bez filmwebu to dzień stracony;))) ja zaczynam zauważać i siebie oznaki uzależnienia ;))) zgroza ;))) ale jaka przyjemna ;)))
A co do kiralik ask- a może załóżmy tutaj wątek pod tytułem:
"Nie o sezonie - tylko o innych telkach tureckich" i sobie popiszemy. Wiem, że powinnyśmy zaśmiecać forum, ale jak nie ma innego wyjścia;)))
jeszcze spróbuję zapytać u góry, czy może ktoś by poza kolejką nie sprawdził, a jak to nic nie da, to założę nowy temat ;)
u mnie w przeglądarce przy wpisywaniu f wyskakiwal facebook, a teraz wyskakuje filmweb ;)
W najnowszym numerze tygodnika "Kurier TV", który od poniedziałku jest już do kupienia, ukazał się artykuł "Romans surowo wzbroniony" poświęcony "SEZONOWI NA MIŁOŚĆ" i uczuciu jakie połączyło Özge Gürel i Serkana Çayoğlu.
http://sezonnamilosc.blogspot.com/2015/09/gwiazdy-po-turecku-nowy-cykl-tygodnika -kurier-tv.html
Dzięki, przeczytałam już ;)))
Najbardziej podobało mi się stwierdzenie, że fani w Polsce powinni trzymać kciuki, że Puls kupił II serię.
Zagorzali fani sezonu na miłość poradzą sobie szybciej niż się tym dziennikarzom wydaje;)))
A Puls po sukcesie I serii powinien od razu kupować na wet po I odcinku II serii i puścić ją równo z turecką, no może 2 tygodnie później.... a tak to w przyszłym roku o ile wykupią będziemy oglądać ale już bez entuzjazmu ;)))
dobrze że powiedziałaś prawdziwi fani, bo przypomnialo mi się ze miałam wtopić napisy do Kontraktu ;)
Napisali, że Serkan jest "urodzonym globtroterem, zjeździł już Europę wzdłuż i wszerz"
To może i kiedyś w Polsce był (np. przejazdem) xDDD
Mam tą gazetę ;) A wiedzieliście że Seyma i Mapet to para również poza serialem, bo ja nie miałem pojęcia - Czy Semya jest aż taką desperatką że spodobaj jej się Mete ? ;)
Masz gazetę, fajnie ;))))
Heh no właśnie tutaj napisali, że aktorzy grający Seymę i Mete naprawdę są razem.
Zdziwiłam się.
Ciekawe, czy to prawda, czy też wymysł dziennikarzy, plotka.
Na moje oko są razem ;))) ta chemia miedzy nimi jest niesamowita ;))) nawet jak są wstawki z planu to to widać ;)))
Oglądam kiralik ask i tam nie ma aż takiej chemii między aktorami, bo Baris - ma inną dziewczynę ;)))
Producenci im zabronili mówić o tym, no bo to nie do pomyślenia według tureckich producentów, żeby Serkan i Ozge byli prawdziwą parą :) a w serialu dalej nic ;))) w sensie erotyzmu..... cholera ja o jednym tylko dzisiaj piszę ;))) a taka głupawka weekendowa ;)))
wow serio?
a mi się wydawało że on miał taką laskę brunetkę gdzieś ze zdjęć z internetu
Mi się wydaje ze są razem.. Nigdy nie widziałam w serialu takiej chemi między aktorami.. Chyba ze Za głosem serca ale tam główni aktorzy byli razem :)
tylko że ja mówię o aktorach grających Mete i Seymie, dla ścisłości ;)
bo Ozge i Serkan to wiadomo ;D chemia taka że aż z tv promieniuje :p
Promieniowanie z tv haha ;)
Już 900 postów nabiliśmy, za chwilę dobijemy do tysiąca i ten wątek się skończy.
Forum tętni życiem ;)