PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Jeżeli ktoś gdzieś coś.. Dawać linka :D

mistrzyniF1

To dzięki Aayzowi - inspiruje nas ;)
Oraz dzięki naszej pomysłowości, wspaniałości i najlepszości ;)))

Vanessa100

No tak nasza pomysłowość przechodzi już wszelkie granice ;)))
Idziemy na rekord po premierze pierwszego odcinka sezonu na miłość spodziewam się, że nasze forum SNM osiągnie ponad 10 000 postów, bo pewnie będzie z 8500 jak nie więcej ;))) znowu to kiedyś policzę ;)))

Margoargo

Atak na rekord świata, a raczej na rekord filmwebu :D

Ach, my musimy wkręcić się do branży scenariuszowej.
Takie pomysłowe kobiety ;))

Vanessa100

Tak, gdyby nie Ayaz to pewnie tyle postów byśmy nie napisały :D

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Jak się skończy to założymy kolejny :) dla nas taki 1000 wypowiedzi to nic :D

muzyczeeek

Skojarzyło mi się z tą telą turecką "Tysiąc i jedna noc".
Tysiąc i jeden wątek ;))))

ocenił(a) serial na 8
muzyczeeek

dla nas pestka ;)
już 2 skończyłyśmy na max :D
jeden jest na wykończeniu
inny tak 60% zapisany
a tematy o pojedynczych odcinkach? jakby to dodał to na stówę ponad 1000 :D

muzyczeeek

Którzy aktorzy z Za głosem serca byli razem?

Vanessa100

Boyer i Rulli, ale wg mnie to nie od początku tylko w trakcie, albo pod koniec.

jagodajulia

Aż się zdziwiłam, zaskoczyliście mnie ;)
Przecież Rulli była z jakąś, a tu proszę.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

No no.. Ale miedzy nimi i tak była chemia .. :D ale nikt nie pobije właśnie tej chemi między Ozge a Serkanem :D

muzyczeeek

W takim razie dobrze się ukrywają oboje przez fotoreporterami, że ich jeszcze nie przyłapano na jakichś czułościach czy wspólnych chwilach poza planem serialowym.

Vanessa100

Mówię o Ozge i Serkanie - dobrze się ukrywają

Vanessa100

Rulli z Aracely się rozstali i chyba wtedy nie był z nikim, za to Boyer była z jakimś reżyserem Casto "El Guero" (chyba nawet przyjacielem, albo dobrym znajomym Rulliego) i jak kręcili LQLVMR to jeszcze byli razem, bo pamiętam jak pojawiały się informacje, że niby El Guero bardziej jest zazdrosny o scenki Boyer z Roberto Guzmanem (Jose Luis) niż z Alejandrem (Rulli), a po jakimś czasie się rozstali, a Boyer i Rulli wciąż są razem.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

heh, jak w telenoweli ;>

mistrzyniF1

"heh, jak w telenoweli ;>"

haha to samo miałam na myśli i miałam napisać, ale mnie ubiegłaś ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dzisiaj zsynchronizowane jesteśmy niesłychanie :D

mistrzyniF1

O, tak :D
Super współpraca jak przystało na przyszłe współproducentki hitowej produkcji z Serkanem w roli głównej :D
Prawdziwe z nas profesjonalistki :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oczywiście że tak :D
nikt nas nie przebije

mistrzyniF1

Ciekawe, czy Serkan nadal jest w Las Vegas :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no ciekawe ciekawe :D
pewnie uprawia hazard, albo coś innego...

mistrzyniF1

hahahahahahahahaha ;)))

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Mnie to zastanawia aktorka która gra Seyme to nie jest brzydka dziewczyna, dlatego dziwi mnie ze poleciała by na Mete'go który powiedzmy delikatnie urodziwy nie jest ;)

A tu nowe zdjęcie -Oyku - http://images67.fotosik.pl/1208/8bff221f263e9c46med.jpg

Oyku jak już ktoś z telenowela.fora.pl napisał wygląda jak prawdziwa bizneswomen ;)

ocenił(a) serial na 8
buterfly

oooo, ładnie wyszła ;)
ciekawe czy będzie ponownie w jakiejś spółce z Moniką? bo kelnerowanie to chyba nie jej najlepszy fach ;)

a co do aktorki, no cóż, może naprawdę fajny z niego koleś? tylko twarz nie taka jakby chciał? ciężko stwierdzić. czasami ci mniej urodziwi mężczyźni są fajniejsi charakterem i zachowaniem od tych odpicowanych i wymuskanych byczków

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Za niedługo założe wątek "Sezon na Miłość 2" i jak tu wykonczymy przeniesiemy się tam :D

ocenił(a) serial na 8
muzyczeeek

no i fajnie ;)
a ja przy oddzielnych odcinkach planuję kontynuację pojedynczych tematów ;)
więc jak tylko wyjdzie opis oczekujcie tematu "Odcinek 52" :D

mistrzyniF1

Jaka współpraca.... bardzo dobrze, bo przynajmniej nie mamy bałaganu na tym forum i łatwo wszystko znajdujemy ;))) Brawo koleżanki ;)))

Oj widzę, że wszyscy nie mogą doczekać się premiery i przebierają nóżkami ;)))

mistrzyniF1

Oyku fajnie wyszła, ale może to zdjęcie jest zrobione zanim została kelnerką ;))) i zwiała Ayazowi ..... dobra już nie dywaguję..... za tydzień premiera, a ja każdy odcinek października będę oglądać z opóźnieniem ..... cholera za dużo imprez mi się skumulowało w tym październiku ;)))) i to każda w sobotę ;))))

Co do Daghana ( Mete) może ma to "coś " , że serialową Seymę wzięło..... ciężko czasami trafić za emocjami ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

no właśnie ;D
Margoargo imprezowiczka z ciebie ;> jak Ayaz normalnie ;p
idę coś upolować na śniadanko :D

mistrzyniF1

Dziś smutno, deszczowo i ponuro.
Dobrze, że jest Ayaz i to forum, to można sobie humor poprawić :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj tam, ja uwielbiam taką pogodę ;>

mistrzyniF1

Doprawdy? ;) Ja po części też lubię, ale tylko po części.
Widzę w takiej pogodzie plusy i minusy.
+ nie jest upalnie, tylko chłodnawo (ja upałów nie znoszę, zresztą Ty też nie :D)
- nie ma słońca, tylko tak ponuro jest - i tego już nie lubię

Cóż, każda pora roku ma swoje dobre i złe strony.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

w końcu nie jest gorąco, to prawda ;)
ja lubię deszczyk ;D wtedy mogę sobie leżeć w łóżku i pić herbatkę
a niedługo będzie śnieeeeeg <3

mistrzyniF1

Śnieg lubię, ale w umiarkowanych ilościach :D

mistrzyniF1

No nie dziewczyny jeszcze się na dobre jesień nie zaczęła a te już o śniegu.... Śnieg lekki mróz i stok narciarski...... hmmmm czy dane mi będzie w tym roku pojeździć ;)))) zobaczymy

Margoargo

A propos prawdopodobnego bycia razem Ozge i Serkana - skoro Serkan namówił Ozge do regularnego uprawiania sportu, to może i coś innego też uprawiają. Razem :D

Jakby były w SNM jakieś gorące sceny Oyku i Ayaza, to potem możnaby z tego fajne gify zrobić haha ;)))

Vanessa100

No może po tylu setkach postów .... w końcu doczekamy się gorących scen Oyku i Ayaza..... w zasadzie wystarczy scena z tego hotelu ( Ayaz porwał Oyku i mieli ten fałszywy ślub- odcinek 35 o ile się nie mylę) trochę tę scenę "podrasować " i już byłoby fajnie.......
Raczej zapasy w sypialni tez uprawiają..... mam tylko nadzieję, ze Ozge to nie Oyku z charakteru bo Serkan by miał przerąbane ;)))

Margoargo

Ja też uważam, że "pierwszy raz" Oyku i Ayaza powinien mieć miejsce właśnie wtedy po fałszywym ślubie.
Ślub, potem idą do łóżka (dobra, wiem, cenzura, więc mogliby choć pokazać przed i po), potem ktoś puka do drzwi, a Ayaz ubiera się, otwiera i wychodzi, a oni mu mówią, że ich ślub nieważny.
W tym czasie Oyku ogląda na laptopie filmik z zakładem Ayaza.
Byłoby ciekawiej - ślub, potem seks, potem super atmosfera się psuje - druzgocąca wiadomość, że ślub nieważny, Oyku wpadająca w rozpacz po obejrzeniu filmiku, kłótnia ;)

Jakby Ozge była taka w kwestii cnotliwości jak Oyku, to pewnie Serkan by z nią nie był.
On chyba nie jest taki głupi jak Ayaz ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

zgadzam się z tobą całkowicie
ale Oyku musiała pokazać jak bardzo cnotliwa jest, nawet po ślubie....
a aż tak do łóżka w Turcji nikt im chyba nie zagląda

mistrzyniF1

Jednak ktoś im do łóżka zaglądał - dziadkowie hahahaha ;))

Ich pierwszy raz powinien być wtedy po fałszywym ślubie.
Po co tyle ceregieli z tym ich pierwszym seksem scenarzyści robią???

Vanessa100

Zgadzam się z Wami, tylko pytanie jak bardzo odwaliłoby Oyku , jak dowiedziałaby się, ze ślub fałszywy a ona cnotę straciła ..... hmmmm wtedy by była akcja..... no ale scenarzyści tureccy wymiękli hihihi i nie potrafili tak wątku pociągnąć .... no normalnie "ciency w uszach"

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hahahaha :D
siedziała by w kącie i mówiła do siebie: "jak ja mogłam to zrobić? jak ja mogłam to zrobić? i to przed ślubem!"
aż w końcu Ayaz byłby zmuszony oddać ją do szpitala dla obłąkanych :D

mistrzyniF1

no i dobra, znalazłby sobie inną normalną kobietę ;)

Albo Oyku zdecydowałaby się na operację rekonstrukcji błony ;)) Przecież robią takie zabiegi,
A targany wyrzutami sumienia głupi Ayaz, by tą operację sfinansował ;))

Margoargo

Scenarzyści nie stanęli na wysokości zadania.

W zwiastunie w Rzymie Ayaz zakłada Oyku wianek na głowę.
No a jak z jej symbolicznym wiankiem? nadal go ma? :D
Trzymają nas w niepewności ;)

Vanessa100

Mistrzyni , Vanessa myślę, ze nie do szpitala dla obłąkanych tylko na rekonstrukcję błony dziewiczej ;))) hehehhe

A z tym wiankiem, to już tu pisałam Ayaz chciał ona się fochnęła i uciekła i obym nie była złym prorokiem ......

Margoargo

hahaha przed chwilą to samo napisałam do mistrzyni - o rekonstrukcji błony ;)))))
Mamy te same myśli :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

telepatia działa w najlepsze :D

mistrzyniF1

Zgrany z nas team ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak :D