Bardzo zgrany.... normalnie trojaczki ;))) tylko nas po urodzeniu rozdzielili ;)))) albo byłyśmy trojaczkami w poprzednim wcieleniu ;))))
Aktorzy grający Seymę i Metego - "a co do aktorki, no cóż, może naprawdę fajny z niego koleś? tylko twarz nie taka jakby chciał? ciężko stwierdzić. czasami ci mniej urodziwi mężczyźni są fajniejsi charakterem i zachowaniem od tych odpicowanych i wymuskanych byczków"
No właśnie, całkowicie się z Tobą zgadzam.
A poza tym, jak już pisałam. Daghan żadnym przystojniakiem nie jest, ale przecież są naprawdę gorsi od niego.
Często się tak ludzie dobierają - że ona ładna, on niezbyt.
I odwrotnie.
W końcu charakter najważniejszy.
charakter najważniejszy :D
ilu znam pięknych ludzi a tak pustych w środku...
ale w takich sesjach Daghan brać udziału nie powinien:
http://fanpix.famousfix.com/picture-gallery/daghan-kulegec-picture-16766544.htm
bo wygląda komicznie :D
Mistrzyni proszę Cię, dajesz linka jak piję kawę .... o mało laptopa nie splułam tą kawą ;)))
Wygląda na to , że miny Daghana to skutki uboczne walenia łopatą.... nie mogę się powstrzymać hhehehehe
hahahhahahaha :D
łopata na pewno mu nie pomogła w tym przypadku ;)
a jeszcze na twarzy upadł
Oglądaliście komedię "Wielki podryw" z 2001 r.?
Tam w trakcie nocy poślubnej żona zasnęła, a mąż, by się dosłownie i w przenośni ostudzić, wrzucił sobie za majtki sporo lodu :D:D:D
Może dzięki podobnemu sposobowi Ayaz przetrwał tyle miesięcy bez seksu :D:D
hahahhaa rozwaliłaś mnie tym komentarzem ;)))
Biedny Ayaz i biedne...... spodnie Ayaza .... nie będę dosłownie pisać ;))))
A Wielki podryw widziałam kilka razy ;)
Dokładnie też uważam że charakter najważniejszy może fajny z niego facet, znalazłem nawet zdjęcia mogące potwierdzać że coś miedzy nimi jest .
Widać że się obejmują i że chyba dobrze się czują w swoim towarzystwie ;) - http://img7.mynet.com/mgz2/daghan-nilperi-saril_640.jpg
hmmm, szkoda ich trochę ze muszą się ukrywać, ale poniekąd rozumiem reżysera ;)
niejednokrotnie słyszało się, że głowna para serialowa jest ze sobą i poza planem. wszystko fajnie, pięknie dopóki są razem. ale jak się rozstają zaczyna się problem, bo jak w zgodzie, to praca na planie jeszcze daje rade (wspólne sceny pocałunki dalej są ok), ale jak się w złości rozstali, to zaczyna się wojna, i najlepiej wtedy zmiany w scenariuszu, i wspólne sceny grać cięzko.
tak było np. w The Vampire Diaries (oklepane troche ;pp) ale jak Ian i Nina byli razem to było ok, a jak się rozstali, to doszło do tego że ona w końcu z serialu odeszła ;D
To fajnie ;)
Kolejne zdjęcie Oyku poprawiają jej fryzurę ;) foto - https://pbs.twimg.com/media/CP0d-WjW8AAGb3F.jpg
To tak mamy już wybranych odpowiedników Seyme i Mete'go
Seyme zagra Monika Buchowiec a Mete'go Rafał Cieszyński
No tak a kto zagra kolejną parę serialową Burcu i Emre'go ? ;)
tu już gorzej wygląda ;D na poprzednim duuużo lepiej ;)
miałam jedną aktorkę wczoraj dobrą do roli Burcu, ale wyleciała mi z głowy...
Zróbcie wątek polscy aktorzy do serialu sezon na miłość czy cos w ten deseń , bo za chwilę się nam możliwość postów w tym wątku skończy ...... a jak się rozpędzicie ..... bo ja za chwilę odpadam .... limity, limity cholerne limity ;)))
Premiera 1 odcinka już lada chwila, a ile oni tych odcinków SNM nakręcili?
Zakładam, że przynajmniej dwa i że się ogólnie wyrobią :D
Gdy nakręcili tylko tyle odcinków, to by na pewno 3 października premiery nie było ;)
A wiecie kto według mnie jest dobry do napisania scenariusza myślę że te panie które pisały O mnie się nie martw, ponieważ również dobrze uważam wyczułyby fajny klimat komediowy jaki ma SnM ;)
O mnie się nie martw jest świetne, więc ich Sezon na miłość też pewnie byłby świetny ;)
Tak samo pomyślałem uważam że potrafią wyczuć ten nietypowy humor, który sprawia że jest śmiesznie ale i romantycznie ;)
no spoko tak sprawnie udało im się połączyć pary, to u nich Oyku byłaby już daaawno normalna po ślubie z Ayazem ;>
nie mówiąc o innych bohaterach
Masz rację, pewnie nakręcili więcej.
Są profesjonalistami, wiec chyba wiedzą, co robią i mają doświadczenie w tych kwestiach :D
Widzę że jedna z pań która napisała scenariusz do O mnie się nie martw, ma również na swoim koncie Prawo Agaty - moim zdaniem dobry serial .
Witajcie dziewczyny.Ale się usmiałam z tych waszych komentarzy.Mialam tyle do napisania a Wy zawsze mnie wyprzedzałyscie ha ha
Limit postów i brak mozliwosci wklejania linków itp mnie wykończy.Tez chcialabym tak pisać i pisać bez organiczeń.
Kiedy będę miała full wypas jak logowałam się 4 lipca?
Przenieśmy się tutaj do osobnego tematu ;))
http://www.filmweb.pl/serial/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-724152/discussi on/Kompletujemy+obsad%C4%99+polskiej+wersji+%22Sezonu+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87%2 2,2689106
Nowe zdjęcie można już na 99 % stwierdzić z kim będzie rozmawiał Ayaz o Oyku w restauracji ;)
oczywiście Mete ;) http://images66.fotosik.pl/1210/b87cc30e00e06fc3gen.jpg
Do było do przewidzenia ;)))
Przecież znowu zostali przyjaciółmi, więc kto ma wspierać Ayaza jak nie mete...
No mam nadzieję, ze nie będzie powtórki z historii i że idiotyczny wątek z Melepetą jako czarnym charakterem zakończyli definitywnie..... bo inaczej to druga seria to będą odgrzewane kotlety- ciągle się powtarzam, ale mam nadzieję, że jednak nas scenarzyści pozytywnie zaskoczą ;)))
Na razie nie wynika żeby Okyu i Ayazowi chciał znowu w życiu namieszać, wnioskuje to chociażby z tego trailera gdy Seyma pytając Mete czy już się odnaleźć Mete odpowiedział jej :
Sądzę że się już nawet pogodzili - wnioskuje z tego że jednak dobrze im życzy .
No tak tylko, ze do połowy pierwszej serii Mete też był najlepszym przyjacielem Ayaza i Oyku tylko później mu odwaliło, no mam nadzieję, ze tego guza mu całego wycięli i nie będzie miał nawrotów;))) bo jak nie to znowu schemat będzie gonił schemat i przy całym moim uwielbieniu dla tego serialu , będę go miała dość ;)
Ayaz i Mete
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/12032873_8173599350365 83_4155230616454936023_o.jpg
Ayaz jaki piękny ;))
:D
999 post - za chwilę koniec wątku ;))
Ciekawe, kiedy muzyczek się pojawi - miała założyć następny temat