Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1735
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Za nami już kilkanaście odcinków. Wystarczająco by wyrobić sobie opinię. Jaka jest wasza?

Ja osobiście nie mogę znieść Mete. Cały czas ta sama cierpiętnicza mina, trochę jakby mu kij w d*pe wsadzili. Brak normalnego postrzegania rzeczywistości, Taki o cielak.

krokodylica89

Chętnie bym je wycałowała, ale nie mam możliwości ;))

Vanessa100

Oni mają też takie swoje "głoski", których nie ma w innym języku jak nasze ź dź ż dż itp Ja się uczyłam trochę francuskiego i właśnie tam też nie ma polskiego u, tylko mówi się "i", ale usta układa się jak do "u". A to o z kropkami to mi tak z niemiecka wygląda. Ja lubię jak Ayaz (teraz wiem, że to nie jego głos) mówi Öykü.

jagodajulia

Co trzeba przycisnąć na klawiaturze, żeby taką literkę zrobić z kropkami na górze? :D

Vanessa100

Nie wiem, bo nie mam numerycznej klawiatury,

jagodajulia

Ten turecki to taki dziwny język ze rozumiem go tak jak i chinski :-))

monia198923

Ja też nic z niego nie rozumiem, tylko czasem evet :D

jasmin35

Serkan mógłby Ci korepetycji z niemieckiego udzielić ;))
Tylko, czy mogłabyś się skoncentrować przy nim? :D

Vanessa100

haha właśnie miałam o tym pisać, że pewnie nic by z tego nie wyszło, bo cały czas bym tylko na niego patrzyła i nic bym nie zapamiętała haha

jagodajulia

Hah ja tak samo ;)

jagodajulia

Olać naukę, z Serkanem można milej czas spędzić ;)

Vanessa100

Dokładnie. Może z czasem coś wpadnie do głowy :)

Vanessa100

właśnie, to niemożliwe, pewnie bym go zmacała tam całego ;d

jasmin35

haha ja bym się na Serkana rzuciła ;)

Vanessa100

jestem po 9 odc i jestem zalamana, Oyku dala kosza Ayazowi, pozniej sie slicznie ubrala (wygladala pieknie w tych czarnych ciuszkach), a Ayaz mial.gosci wyprosil ja i lipa..a wy jeszcze piszecie ze Oyku w pozniejszych odcinkach bedzie go odrzucac

mzytua13

Teraz będzie trochę smutno, ale później już będzie OK (w miarę);)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Ja to bym nawet nie chciała go poznać w rzeczywistości :P Zachowywałabym się pewnie jak idiotka, która zmysły postradała, śmiałabym się nerwowo co chwila i opowiadała głupoty, jąkała się i przełykała ślinę tak głośno, że nie dałoby się tego nie zauważyć :D brrrr

krokodylica89

hahaha pewnie nie byłabyś jedyna :D

krokodylica89

A tam a po co tyle gadac, mozna od razu przejśc do rzeczy haha:))))

monia198923

Otóż to ;))
Od razu od łóżka, a nie tracić czas na gadanie ;))

Vanessa100

Hehe no dokladnie. O czym tu gadac. Szkoda czasu trzeba działać :))

monia198923

Tylko o gumkach nie zapomnieć ;))

Vanessa100

Ee tam. Mini kopie Ayazka bym przezyła tez :))))

monia198923

hahaha ;)))))

użytkownik usunięty
monia198923

trzeba pojechać i zrobić zlot fanek Ayaza :D może trochę by się nas nazbierało haha ?:D

TROCHE??? Ten wypad musi byc w absolutnej tajemnicy !!! Nie bedziemy sie jeszcze bic z innymi laskami. Nasze małe grono wystarczy hehe :-)))

monia198923

ja już proponowałam zwalić się na plan w Stambule ;D w kupie siła ;D

monia198923

Co racja to racja :D

jagodajulia

haha jedziemy do Turcji ;))

monia198923

W pierwszym sezonie go dubbingowali bo miał naleciałości niemieckie. Ok,ale co to znaczy?Że w drugim sezonie się ich pozbędzie?Akcent to akcent i pewnie bd słychać,że mówi inaczej niż reszta

madzik_867

Nie wiem jak to jest z osobami dwujęzycznymi, ale sądzę, że akcent może im się trochę zmienić, gdy np częściej mają styczność z jednym, bądź drugim językiem.

jagodajulia

Pojęcia nie mam,nie znam się,ale wydawało mi się,że to niektóre rzeczy zostają...ale to dobrze.Wreszcie sobie posłuchamy jego prawdziwego głosu

monia198923

Urodził się, studiował, ale teraz podobno mieszka w Turcji. Ma brata bliźniaka, ale nie jest tak przystojny jak Serkan.

jagodajulia

Widzialam wlasnie na forum telenowel tego jego brata. Niestety zawiodlam sie dosyc ze niepodobny to zonaty czyli nie bedzie zwiekszonej puli w postaci 2 óch Ayazków :)))

Mieszka bo tam pracuje ale moze jak mu sie znudzi to wroci tam gdzie sie urodzil i wyksztalcil moze gdzies w poblize polskiej granicy? Haha :-)))

monia198923

Tak, dokładnie. W jakimś wywiadzie mówił, że mógłby mieszkać w Anglii, czy w Ameryce jakby dostał propozycję grania w filmach.

jagodajulia

Załatwimy mu role w M jak miłośc albo Na wspólnej . Ale jakby podskoczyła ogladalnosc tych tasiemców łooooo.

monia198923

Nie, nigdy. Ja wolę seriale, które mają skończoną ilość odcinków :P

jagodajulia

Ale te polskie seriale są skończone - w sensie, że są skończonym dnem :D

monia198923

haha Serkan w polskich tasiemcach ;)))

Vanessa100

A co?? prznajmniej zainstalowal by sie u nas na dluuugie lata :)))

monia198923

I Serkan byłby blisko nas ;)
A my tą bliskość oczywiście byśmy wykorzystały do jeszcze większej bliskości ;))

Vanessa100

No bliskosci by mu nie zabrakło w kazdym znaczeniu tego słowa :))

monia198923

Zrekompensowałybyśmy mu oziębłość Oyku

monia198923

Oyku jest dla niego niedobra ;)
Ani go nie pocałuje, ani nie wymizia ;)
Ayaz jest przy niej niedopieszczony.
Tak NIE może być ! :D

Vanessa100

No co sie dziwic jak Oyku ma mentalnie 12 lat jak juz pisałam. Dla niej pocałunek w policzek to juz szczyt. A w usta to jej sie zdarza raz na rok.

Oj Ayaz jak widze takiego faceta to automatycznie mi sie włączaja grzeszne mysli hahaha :)))

monia198923

Ale serio żal mi tego Ayaza, że ona go tak traktuje.
Niedopieszczony biedaczek.

Ja też mam grzeszne myśli ;))

Vanessa100

I to akurat swiadczy ze jestesmy normalne. No bo czy to normalne jest majac takiego faceta u boku który jest na kazde twoje skinienie całowac w policzek albo czólko jak przedszkolak? Jak dla mnie to napewno nie :)))

monia198923

Ja to w ogóle bym przy nim straciła samokontrolę hahahahaha ;)

Poza tym jak Oyku może tracić czas na gniewanie się na Ayaza i odpychanie go od siebie?
Takiego faceta ???

Vanessa100

I to gniewa sie za takie byle goowno. Jeszcze jakby miala powod to co innego a nie o to ze jej pomogł znalesc prace.

monia198923

Oyku to dziwaczka i tyle. Naprawdę.