Za nami już kilkanaście odcinków. Wystarczająco by wyrobić sobie opinię. Jaka jest wasza?
Ja osobiście nie mogę znieść Mete. Cały czas ta sama cierpiętnicza mina, trochę jakby mu kij w d*pe wsadzili. Brak normalnego postrzegania rzeczywistości, Taki o cielak.
Oni mają też takie swoje "głoski", których nie ma w innym języku jak nasze ź dź ż dż itp Ja się uczyłam trochę francuskiego i właśnie tam też nie ma polskiego u, tylko mówi się "i", ale usta układa się jak do "u". A to o z kropkami to mi tak z niemiecka wygląda. Ja lubię jak Ayaz (teraz wiem, że to nie jego głos) mówi Öykü.
Serkan mógłby Ci korepetycji z niemieckiego udzielić ;))
Tylko, czy mogłabyś się skoncentrować przy nim? :D
haha właśnie miałam o tym pisać, że pewnie nic by z tego nie wyszło, bo cały czas bym tylko na niego patrzyła i nic bym nie zapamiętała haha
jestem po 9 odc i jestem zalamana, Oyku dala kosza Ayazowi, pozniej sie slicznie ubrala (wygladala pieknie w tych czarnych ciuszkach), a Ayaz mial.gosci wyprosil ja i lipa..a wy jeszcze piszecie ze Oyku w pozniejszych odcinkach bedzie go odrzucac
Ja to bym nawet nie chciała go poznać w rzeczywistości :P Zachowywałabym się pewnie jak idiotka, która zmysły postradała, śmiałabym się nerwowo co chwila i opowiadała głupoty, jąkała się i przełykała ślinę tak głośno, że nie dałoby się tego nie zauważyć :D brrrr
trzeba pojechać i zrobić zlot fanek Ayaza :D może trochę by się nas nazbierało haha ?:D
TROCHE??? Ten wypad musi byc w absolutnej tajemnicy !!! Nie bedziemy sie jeszcze bic z innymi laskami. Nasze małe grono wystarczy hehe :-)))
W pierwszym sezonie go dubbingowali bo miał naleciałości niemieckie. Ok,ale co to znaczy?Że w drugim sezonie się ich pozbędzie?Akcent to akcent i pewnie bd słychać,że mówi inaczej niż reszta
Nie wiem jak to jest z osobami dwujęzycznymi, ale sądzę, że akcent może im się trochę zmienić, gdy np częściej mają styczność z jednym, bądź drugim językiem.
Pojęcia nie mam,nie znam się,ale wydawało mi się,że to niektóre rzeczy zostają...ale to dobrze.Wreszcie sobie posłuchamy jego prawdziwego głosu
Urodził się, studiował, ale teraz podobno mieszka w Turcji. Ma brata bliźniaka, ale nie jest tak przystojny jak Serkan.
Widzialam wlasnie na forum telenowel tego jego brata. Niestety zawiodlam sie dosyc ze niepodobny to zonaty czyli nie bedzie zwiekszonej puli w postaci 2 óch Ayazków :)))
Mieszka bo tam pracuje ale moze jak mu sie znudzi to wroci tam gdzie sie urodzil i wyksztalcil moze gdzies w poblize polskiej granicy? Haha :-)))
Tak, dokładnie. W jakimś wywiadzie mówił, że mógłby mieszkać w Anglii, czy w Ameryce jakby dostał propozycję grania w filmach.
Załatwimy mu role w M jak miłośc albo Na wspólnej . Ale jakby podskoczyła ogladalnosc tych tasiemców łooooo.
I Serkan byłby blisko nas ;)
A my tą bliskość oczywiście byśmy wykorzystały do jeszcze większej bliskości ;))
Oyku jest dla niego niedobra ;)
Ani go nie pocałuje, ani nie wymizia ;)
Ayaz jest przy niej niedopieszczony.
Tak NIE może być ! :D
No co sie dziwic jak Oyku ma mentalnie 12 lat jak juz pisałam. Dla niej pocałunek w policzek to juz szczyt. A w usta to jej sie zdarza raz na rok.
Oj Ayaz jak widze takiego faceta to automatycznie mi sie włączaja grzeszne mysli hahaha :)))
Ale serio żal mi tego Ayaza, że ona go tak traktuje.
Niedopieszczony biedaczek.
Ja też mam grzeszne myśli ;))
I to akurat swiadczy ze jestesmy normalne. No bo czy to normalne jest majac takiego faceta u boku który jest na kazde twoje skinienie całowac w policzek albo czólko jak przedszkolak? Jak dla mnie to napewno nie :)))
Ja to w ogóle bym przy nim straciła samokontrolę hahahahaha ;)
Poza tym jak Oyku może tracić czas na gniewanie się na Ayaza i odpychanie go od siebie?
Takiego faceta ???
I to gniewa sie za takie byle goowno. Jeszcze jakby miala powod to co innego a nie o to ze jej pomogł znalesc prace.