PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 25

ocenił(a) serial na 8

Farsę czas zacząć :D

Okyu opowiada Ayazowi o ostatniej woli swojego ojca. Mężczyzna mimo zaskoczenia zgadza sie wziąć ślub, by wypełnić życzenie umierającego. Mimo, że ślub ma tylko zadowolić ojca dziewczyny, to stres związany z przygotowaniami jest ogromny. Onem kategorycznie sprzeciwia się ożenkowi swego syna, jednak ten jej nie słucha. Kobieta nie zamierza się poddać. Riza namawia Seyme, by do niego wróciła. Niestety, odmawia a mężczyzna w odwecie wysyła ich stare nagrania do Mete… Mete policzkuje Seymę i rozstaje się z nią, nie chcąc słuchać jej tłumaczeń. W dniu ślubu Ayaz nie pojawia się na ceremonii, a miejsce pana młodego zajmuje Mete…

ocenił(a) serial na 9
bella93

...po tym mopie, z którym po pijaku pomyliła go Oyku?

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

wszystkie to jakby adoptowane

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ayaziątko w chabrowej koszulce. Trzymajcie mnie, bo mój telewizor wysiądzie od nadmiaru spływającej po nim śliny :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

w pościeli, w smokingu, z promieniami słońca błąkającymi się po twarzy... boski jak zawsze

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

ależ ayazito przystojnie wygląda w smokingu <333

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Sibel prześlicznie wygląda w tej niebieskiej sukni ;)

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

ojciec szczęśliwy w h.., oni myślą, że on nie widzi, że wszyscy są zszokowani? strata czasu na ten serial...

ocenił(a) serial na 1
darjaa

Ayaz jest piękny jak marzenie, ale coraz większa dupa wołowa!

darjaa

oficjalnie OYKU TO NAJGŁUPSZA POSTAĆ EVER. Napewno ojciec chciał, żeby taką szopkę odwaliła, żeby wyszła za kogoś kto jej nie kocha - napewno to był szczyt marzeń jej ojca. Głupia p...a ! IDIOTKA BEZNADZIEJNA.

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

ale kto tworzył ten scenariusz? przecież na początku było fajnie, akcja szybko szła do przodu i przede wszystkim śmiesznie...ale spier.dolili

darjaa

Jak kto tworzył? no TUMANESCU jakiś tworzył ze zrytym łbem

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

haahhahah nikt nie wie co się dzieje ... ślub stulecia xd

ocenił(a) serial na 8
bella93

hahahhahha padne XD mina Oyku jeszcze bardziej cierpiętnicza niż zwykle

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

jak by się miała pobeczeć zaraz z tej radości;/ i tak ojciec chyba dożyje do 51 odcinka, więc po co ta szopka

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

hahah dawno nie widziałam takiej ceremonii w telenoweli :D ten ślub przebił wszystkie :D
Państwo młodzi wyglądali jak na stypie :D

Ktoś się orientuje kto wpadł na to żeby Ayaza zastąpił Mete? On go o to poprosił czy Oyku na to wpadła ? :P
i czemu nie było zakładania obrączek?

ocenił(a) serial na 8

chyba Ayaz poprosił Mete przez telefon XD beka
jakby nie mogli godzinki poczekać muahhahahaahaha

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

godzinę by to chyba nie zajęło, skoro dostał tel ze szpitala

ocenił(a) serial na 8
darjaa

no godzinę nie, ale żeby zaraz Mete podstawiać?!

ocenił(a) serial na 1

Ayaz go o to prosił, bo dostał telefon. Onem spełniła swoją groźbę i rozwaliła ślub...

ocenił(a) serial na 8
bella93

to jednak jest komedia XD czarna komedia

ocenił(a) serial na 9
bella93

Abstrahując od całego tego absurdu ^^ wybitna kara dla szlejmy :P Mete ożenił się z Oyku bo Seyma przeszkodziła w ślubie Oyku i Ayaza :D

ocenił(a) serial na 7
krokodylica89

f*ck logic, ojciec wcale się nie domyśli, że ten ślub to tylko specjalnie dla niego, no chyba że oyku po nim jest taka "inteligentna" ;dd

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

hahahhaha karma is a bitch XD

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ja już chyba wiem, po kim Oyku odziedziczyła swoją wybitną inteligencję :D

Po tatusiu :D

Skoro chłopina klaszcze i się cieszy, nie widząc tych cierpiętniczych min dookoła, włączając w to najbardziej nieszczęśliwą pannę młodą ever, to coś musi być na rzeczy :D

Córeczka tatusia ^^

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

ona jest wybitnym dzieckiem swoich rodziców, uparta i honorowa jak matka i głupia jak ojciec

mistrzyniF1

debilka roku, przynajmniej już wiemy po kim jest taka wybitnie uwsteczniona ;D

ocenił(a) serial na 8
jasmin35

dokładnie, może ją gdzieś zgłosimy?

a ja jestem ciekawa jak reagowali na to tureccy odbiorcy, bo podobno serial jest jednym z najpopularniejszch ostatnich lat

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

Może oni rozumieją czemu Oyku jest taka skrajna...

ocenił(a) serial na 8
darjaa

hmmm, może to dla nich ona taka jest? ktoś kiedyś pisał że oni lubią takie niewinne dziewczyny, ale czy zarazem głupie?

ocenił(a) serial na 7
jasmin35

gdyby to była moda na sukcec, to znając życie okaałoby się, że mete to jej brat ;dd

ocenił(a) serial na 8
bella93

nigdy nic nie wiadomo XD

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

otóż to... Meral i Bulent czasem wyglądają na podejrzanie zżytych :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

i te spojrzenia, kto wie co działo się 30 lat temu :D

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

dokładnie! ;dd

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

tak off topic oglądacie też tą telenowelę co leci zaraz po ? ;d

ocenił(a) serial na 9
bella93

Czasem się zdarzy ;) Główni bohaterowie mi nie pasują :P

Poza tym, dawno temu widziałam pierwowzór "Amor real"... kojarzycie może? Z Adelą Noriega(Noriegą?)

ocenił(a) serial na 1
krokodylica89

a jaki polski tytuł?

ocenił(a) serial na 9
darjaa

"Prawdziwa miłość" ;) ładne to było ^^

ocenił(a) serial na 1
krokodylica89

oglądałam, ale nawet tam się bzykali

ocenił(a) serial na 7
krokodylica89

no ja właśnie też czasami nie wyłączam od razu pulsu po kiraz mevsimi i tak sobie leci dalej, aczkolwiek jakaś świetna nie jest, jedynie główny bohater całkiem przystojny i tak jakoś z nudów ostatnio sobie przeglądałam filmiki i zafascynowało mnie jak w jednej scenie rozrywa sobie koszulę ;ddd
w ogóle szkoda, że w kiraz tak słabo z bardziej namiętnymi scenami xdd

ocenił(a) serial na 8
bella93

youtube bywa zdradziecki :D dzisiaj też spotkałam ciekawą scenę z jakiegoś hinduskiego horroru :D

bella93

oglądam, chociaż Boyer jest zmanierowana jak zawsze ;D

ocenił(a) serial na 1
bella93

nie, ale ja bym chciała oglądać Santa Diabla, ale trochę mi szkoda tyle czasu na telenowele, podobno dobrym serialem jest turecki Ezel, ktoś na YT tłumaczy, nie jest właśnie taki zachowawczy...

ocenił(a) serial na 8
darjaa

też mi się Ezel rzucił w oczy, podobno fantastyczny

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

też o nim czytałam, niby się tam zachwycają tym głównym bohaterem, aczkolwiek jak dla mnie jakoś specjalnie przystojny nie jest...
a poza tym zniechęciło mnie tez to, że gra tam ta cała firuze ze wspaniałego stulecia ;d

ocenił(a) serial na 8
bella93

nie oglądałam wspaniałego stulecia więc nie wiem :)
pewnie i tak nie obejrzę bo teraz będe miała mało czasu dla siebie ;(

ocenił(a) serial na 9
darjaa

też dużo dobrego słyszałam :) Nawet faceci sobie chwalą ;)

ocenił(a) serial na 7
darjaa

no santa diabla się zapowiada fajnie, trochę plotem przypomina amer. revenge ale oglądałam pierwszy odcinek z napisami angielskimi i chyba będzie okej, po królowej serc akurat ;d

ocenił(a) serial na 8
bella93

królowa serc się skończyła, szkoda, lubiłam sobie zerknąć czasami na te ich intrygi :D

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

no ja jeszcze nie oglądałam tych ostatnich odcinków więc sza! ;p czekam aż wstawią w dobrej jakości na playpuls ;d