Farsę czas zacząć :D
Okyu opowiada Ayazowi o ostatniej woli swojego ojca. Mężczyzna mimo zaskoczenia zgadza sie wziąć ślub, by wypełnić życzenie umierającego. Mimo, że ślub ma tylko zadowolić ojca dziewczyny, to stres związany z przygotowaniami jest ogromny. Onem kategorycznie sprzeciwia się ożenkowi swego syna, jednak ten jej nie słucha. Kobieta nie zamierza się poddać. Riza namawia Seyme, by do niego wróciła. Niestety, odmawia a mężczyzna w odwecie wysyła ich stare nagrania do Mete… Mete policzkuje Seymę i rozstaje się z nią, nie chcąc słuchać jej tłumaczeń. W dniu ślubu Ayaz nie pojawia się na ceremonii, a miejsce pana młodego zajmuje Mete…
Ayaziątko w chabrowej koszulce. Trzymajcie mnie, bo mój telewizor wysiądzie od nadmiaru spływającej po nim śliny :D
w pościeli, w smokingu, z promieniami słońca błąkającymi się po twarzy... boski jak zawsze
ojciec szczęśliwy w h.., oni myślą, że on nie widzi, że wszyscy są zszokowani? strata czasu na ten serial...
oficjalnie OYKU TO NAJGŁUPSZA POSTAĆ EVER. Napewno ojciec chciał, żeby taką szopkę odwaliła, żeby wyszła za kogoś kto jej nie kocha - napewno to był szczyt marzeń jej ojca. Głupia p...a ! IDIOTKA BEZNADZIEJNA.
ale kto tworzył ten scenariusz? przecież na początku było fajnie, akcja szybko szła do przodu i przede wszystkim śmiesznie...ale spier.dolili
jak by się miała pobeczeć zaraz z tej radości;/ i tak ojciec chyba dożyje do 51 odcinka, więc po co ta szopka
hahah dawno nie widziałam takiej ceremonii w telenoweli :D ten ślub przebił wszystkie :D
Państwo młodzi wyglądali jak na stypie :D
Ktoś się orientuje kto wpadł na to żeby Ayaza zastąpił Mete? On go o to poprosił czy Oyku na to wpadła ? :P
i czemu nie było zakładania obrączek?
chyba Ayaz poprosił Mete przez telefon XD beka
jakby nie mogli godzinki poczekać muahhahahaahaha
Ayaz go o to prosił, bo dostał telefon. Onem spełniła swoją groźbę i rozwaliła ślub...
Abstrahując od całego tego absurdu ^^ wybitna kara dla szlejmy :P Mete ożenił się z Oyku bo Seyma przeszkodziła w ślubie Oyku i Ayaza :D
f*ck logic, ojciec wcale się nie domyśli, że ten ślub to tylko specjalnie dla niego, no chyba że oyku po nim jest taka "inteligentna" ;dd
Ja już chyba wiem, po kim Oyku odziedziczyła swoją wybitną inteligencję :D
Po tatusiu :D
Skoro chłopina klaszcze i się cieszy, nie widząc tych cierpiętniczych min dookoła, włączając w to najbardziej nieszczęśliwą pannę młodą ever, to coś musi być na rzeczy :D
Córeczka tatusia ^^
ona jest wybitnym dzieckiem swoich rodziców, uparta i honorowa jak matka i głupia jak ojciec
dokładnie, może ją gdzieś zgłosimy?
a ja jestem ciekawa jak reagowali na to tureccy odbiorcy, bo podobno serial jest jednym z najpopularniejszch ostatnich lat
hmmm, może to dla nich ona taka jest? ktoś kiedyś pisał że oni lubią takie niewinne dziewczyny, ale czy zarazem głupie?
gdyby to była moda na sukcec, to znając życie okaałoby się, że mete to jej brat ;dd
Czasem się zdarzy ;) Główni bohaterowie mi nie pasują :P
Poza tym, dawno temu widziałam pierwowzór "Amor real"... kojarzycie może? Z Adelą Noriega(Noriegą?)
no ja właśnie też czasami nie wyłączam od razu pulsu po kiraz mevsimi i tak sobie leci dalej, aczkolwiek jakaś świetna nie jest, jedynie główny bohater całkiem przystojny i tak jakoś z nudów ostatnio sobie przeglądałam filmiki i zafascynowało mnie jak w jednej scenie rozrywa sobie koszulę ;ddd
w ogóle szkoda, że w kiraz tak słabo z bardziej namiętnymi scenami xdd
youtube bywa zdradziecki :D dzisiaj też spotkałam ciekawą scenę z jakiegoś hinduskiego horroru :D
nie, ale ja bym chciała oglądać Santa Diabla, ale trochę mi szkoda tyle czasu na telenowele, podobno dobrym serialem jest turecki Ezel, ktoś na YT tłumaczy, nie jest właśnie taki zachowawczy...
też o nim czytałam, niby się tam zachwycają tym głównym bohaterem, aczkolwiek jak dla mnie jakoś specjalnie przystojny nie jest...
a poza tym zniechęciło mnie tez to, że gra tam ta cała firuze ze wspaniałego stulecia ;d
nie oglądałam wspaniałego stulecia więc nie wiem :)
pewnie i tak nie obejrzę bo teraz będe miała mało czasu dla siebie ;(
no santa diabla się zapowiada fajnie, trochę plotem przypomina amer. revenge ale oglądałam pierwszy odcinek z napisami angielskimi i chyba będzie okej, po królowej serc akurat ;d
królowa serc się skończyła, szkoda, lubiłam sobie zerknąć czasami na te ich intrygi :D