Farsę czas zacząć :D
Okyu opowiada Ayazowi o ostatniej woli swojego ojca. Mężczyzna mimo zaskoczenia zgadza sie wziąć ślub, by wypełnić życzenie umierającego. Mimo, że ślub ma tylko zadowolić ojca dziewczyny, to stres związany z przygotowaniami jest ogromny. Onem kategorycznie sprzeciwia się ożenkowi swego syna, jednak ten jej nie słucha. Kobieta nie zamierza się poddać. Riza namawia Seyme, by do niego wróciła. Niestety, odmawia a mężczyzna w odwecie wysyła ich stare nagrania do Mete… Mete policzkuje Seymę i rozstaje się z nią, nie chcąc słuchać jej tłumaczeń. W dniu ślubu Ayaz nie pojawia się na ceremonii, a miejsce pana młodego zajmuje Mete…
https://www.youtube.com/watch?v=RFKIVirKjSU
serial pod tytułem "Güzel Köylü", opowiada o dziewczynie ze Stambułu, której życie daje w kość i która rzuca wszystko w pierony i przenosi się na turecką wieś o malowniczej nazwie Güzel Köylü :D
Obejrzałam odcinki, które są już dodane z polskimi napisami :) Zabawne nawet, zaśmiałam się kilka razy :P
Jedną z głównych bohaterek jest zdziwaczała staruszka z wielkim majątkiem, która udaje, że ma sklerozę i gania po wsi z karabinem :P Polubiłam ją od razu :) Wątek miłosny zapowiada się interesująco ;)
prot wygląda przyzwoicie :P Do Ayaza mu daleko, ale nie jest źle :)
Przynajmniej wygląda jak facet a nie jak ci wielcy gwiazdorzy z latynoskich ^^
To są nasi główni bohaterowie :D
http://www.haberkita.com/images/upload/guzel-koylu-34-bolum-fragmani.jpg
ok, ok, żartowałam.
Prawdziwy ON: http://i.imgur.com/yfLtKNi.jpg
Prawdziwa ONA: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRc3Y92ejxIs0bDYVi7piTBjf8P BCaQm4dkXiNZyETSZ_-JQ2pwGg
Ayaz jest tak nieludzko boski, że nikt nie może się z nim równać. Nawet jego brat bliźniak :D
doskonale to ujęłaś :DDDDDDD
dla mnie jest numerem 1 i nikt go nigdy nie przebije <3
Tak poza tym te plotki o tym, że ten aktor jest homo są nieprawdziwe ;)
Przeczytałam w kilku miejscach, że spotyka się z tą aktorką grająca Oyku :D uffff, ulga ;D
Serio?!?!?! Oni się spotykają? :D
WIEDZIAŁAM :d
Patrzyli się na siebie, patrzyli... i wypatrzyli :P
A to aby sprawdzone newsy? ^^
Zobaczcie, jest sprawiedliwość na tym świecie...
Czego Ayaz nie dostanie, to Serkan weźmie. Oczywiście mówię o oykowej komnacie tajemnic :P
Dziś znowu pikselowali alkohol.
Śmieszne to jest, przecież wiemy, co jest w tych szklankach, a oni zamazują ;)
Ayaz znowu dziś musiał się miziać z psem. Ale on ma życie ;)
zgadzam się :D
wystarczyłoby podstawić jedną z nas, i od razu zrobiłoby się ciekawiej :P
Pieskie życie :D Oyku podarowała Ayazowi psa jako symbol tego, co go z nią czeka :D
"Pieskie życie :D Oyku podarowała Ayazowi psa jako symbol tego, co go z nią czeka :D"
hahahaha genialne :D
Serio żal mi Ayaza. Żałosna Oyku zniszczy mu życie.
Porwiemy go - zawiniemy Ayaza w turecki dywan i wywieziemy.
Będzie jak naleśnik xDDD
a ja to bym chciała mieć czarodziejską lampę, po potarciu której wylatywałby z niej dżin Ayaz ^^
Dlaczego Ayaz nie przyjechał na ślub? Oglądam ten serial z coraz mniejszym zaangażowaniem, i co 2,3 odcinek, nie mówiąc już, że jak już oglądam to w nudnych momentach przełączam na inne kanały. Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć. Dlaczego Mete się zgodził zastąpić Ayaza?
tak dokładnie to jutro powinno się wyjaśnić co zaszło, nie wiem czy chcesz znać spojlery
dzięki, myślałem że coś przegapiłem i jeszcze kto to jest Riza - "Riza namawia Seyme, by do niego wróciła"? Zakładam też że Oyku się zgodziła z Mete dla swojego ojca?
Riza to jest były kochanek Seymy, zerwała z nim dla Mete, a ten film, który dziś dostał był sprzed jakiegoś czasu, tak dla ojca...chore
Dzisiejszy odcinek mi się bardzo podobał.
Mimo głupiej Oyku, która głupieje coraz bardziej.
Jak Oyku i Aayz szykowali się do ślubu, jak chodzili po sklepach. Słodkie ;)))))
Chciałam być na jej miejscu :D
Oyku zobaczyła jedno łóżko i od razu fochy. Ło, rety, co za dziewucha.
Ayaz to zdurniał z miłości dla niej, że tyle dla niej robi, nawet ten ślub.
Tym bardziej, że Oyku NIE zasługuje na Ayaza !!!!!!!!!
Ona jest totalnie żałosna.
On zniszczy sobie życie, wiążąc się z nią.
śmiałam się wniebogłosy, gdy pokazywali wizję Ayaza - Ayaz i Oyku małżeństwem, 4 dzieci, piąte w drodze.
Dzieci latają po domu i Ayaz nie może spokojnie pracować.
Jedno dziecko rzuciło w Ayaza piłką xDDDDDDDDDDDDDDDD
A potem jak Ayaz chciał oglądać TV, ale nie mógł, bo dzieciaki dookoła :D:D
Ayaz jaką miał minę niewesołą hahahahhahahahahaha
Ta wizja mnie rozwaliła totalnie :D:D:D:D
ta wizja była genialna, a potem jeszcze ta wizja Oyku, ktora wyglądała jak aktualne życie SIbel i Ilkera
Ślub Oyku to jakaś porażka, rozumie że wybaczyła ojcu i chce dla niego jak najlepiej, ale żeby brac ślubtylko po to bo jej ojciec chciałby zobaczyć córke jak bierze ślub-----głupota,
Odcinek mimo to podobał mi się, Burcu jest niesmaowita uwielbiam ją, dziewczyna widac zmieniła się, chce byc niezależna i nie jest egoistką ;)
Wzrok sheymy na ślubie bezcenne : )
Wow ile postów napisanych :) widze że coraz więcej fanów telenoweli super ; )
no właśnie, większość z nas ma takie same zdanie - że z tym ślubem to przesada ;)
a co do Burcu się całkowicie zgadzam, z takiej troche słodkiej idiotki zrobiła się zdecydowana dziewczyna potrafiąca zadbać o swoje interesy :) nie to co Oyku, która praktycznie do wszystkiego potrzebuje Ayaza
a posty przybywają cały czas, jak już się nakręcimy to nie możemy przestać ;P