Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
Była druga część 52 odcinka, ale ona już niestety została usunięta i będzie jeszcze raz wstawiona
Ja wczoraj jeszcze zdążyłam pooglądać
Kocham kłótnie Ayaza i Oyku...a jeszcze bardziej kocham jak się godzą :D
To miałaś szczęście.Ja nie zdążyłam zobaczyć.Źle napisy były dane i poprawiają.
Czekam cierpliwie :D
A na jakiej scenie skończyli?
Czyli na tą najważniejszą scenę trzeba będzie jeszcze poczekać.
Jakoś dam radę ha ha
Najważniejsze ,ze ktos się wogóle za to zabiera i robi nam ogromną radość.
No niestety tak :(. Ale powiem Ci, że ta cześć 2 odcinka 52 też jest interesująca...podobało mi się te docinanie sobie Oyku i Ayza...Najlepszy tekst Oyku powiedziała Ayzaowi "Mną się interesuję Totti" (ten włoski piłkarz) w odniesieniu do tego, że nie próżnuje i spotyka się z włoskimi mężczyznami:D
Dokładnie. Te ich spotkanie i kłótnie i co równiez ważne skok do
pociągu.
Znam Tottiego ha ha.
Na razie nie .... muszą poprawić napisy i wgrać na serwer, więc to pewnie potrwa;)
Gdyby tutaj na filmwebie nie było możesz sprawdzać na bieżąco na seriale z turcji .... tylko nie męczcie tłumaczki, bo robi naprawdę świetną robotę ;)
A Ayaz wymieniał znowu z jakimi tureckimi dziewczynami się spotykał przez te 2 miesiące :D
Rozśmieszali mnie, gdy tak opowiadali o swych adoratorkach i adoratorach, których rzekomo mieli w trakcie tych 2 miesięcy :D
Mogli zmienić trochę listę rzekomych dziewczyn Ayaza (nie muszą być tureckie) i mogłaby brzmieć tak
Ayaz - Ja w tym czasie spotykałem się z cudownymi Polkami m.in. Vanessą, Mistrzynią, Margoargo, Paulą, Słoneczkiem, Muzyczkiem i wieloma innymi xDDDDDD
No oczywiście :D...Polki są najpiękniejsze, a nie jakieś tam Turczynki :D...i my najbardziej kochamy naszego Ayaza :D
To trzeba to zrobić :D...pokazać ile wzbudza u nas miłości i pożądania :). Ale tak prawdę mówiąc myślałam o ty by napisać mu tweeta z pozdrowieniami z Polski i to, że jak ten serial u nas jest uwielbiany :).
Paula to bardzo dobry pomysł ... napisz tweeta, przynajmniej dowie się, ze istnieje Polska, chociaż on wychowany w Niemczech to Polaków pewnie zna ;)))
Na pewno wie co nieco o Polsce, w każdym razie na historii się czegoś pewnie uczył...tym bardziej jesteśmy sąsiadami, więc Polskę kojarzy:D..a może nawet w niej był:D
A co mam napisać?
Vanessa dobrze prawisz ;))) dać Ci wódki ;))))
A tak z innej beczki coś nas proza życia dopadła, bo nie udzielamy się tutaj ostatnio zawzięcie i zażarcie ;)))
Fakt, że brak nowego odcinka pomieszał nam trochę szyki,
a cóż zginęło sporo ludzi bo chyba ponad 160 osób, więc nie dziwię się, że mają żałobę i zmienili ramówkę.
Sorki,że mnie nie było,ale mialam parę spraw do zrobienia.
Poza tym mój mąż miał wolne ,więc trzeba było spędzić trochę czasu z prywatnym Ayazem ha ha
Tak wie ha ha
Mowi mi ,ze zachowuję się trochę nienormalnie ale co tam
pomarzyć zawsze można ha ha
Tak widział :D
Trochę zazdrosny jest,bo Ayaz ( Serkan ) jest dużo młodszy od niego ha ha
No ,bo ciągle w domu słyszy tylko Ayaz ,Ayaz ha ha to się denerwuje.
Teraz zamiast spać obok niego piszę z Toba ha ha
No dokladnie.
Trochę juz mam lat a zachowuję się jakbym była nastolatką
Ayaz działa na wszystkie kobiety niezależnie czy starsze czy młodsze od niego ha ha
Ja też już dawno nie jestem zakochana, a bujam obłokach i myślę o Ayazie :D. On jest w mojej głowie bardzo często...
Jakby ktoś wiedział z moich znajomych, że w wieku 24 lat jest zauroczona jakimś niemieckim/tureckim aktorem to kazałby mi się puknąć w głowę, albo by mnie wyśmiał :D
Ale nim nie można być niezauroczonym :D
Dokładnie tak jest :D
Nie wiem skad sie wziął taki facet na ziemi.
Wyglada jak młody Bóg.
Jest nieziemsko przystojny...a jego brat właśnie nie...a niby bliżniacy:D. Jego bart wygląda jak typowy Turek.
No tak właśnie cos mi się nie zgadzało ha ha
Przez Ayaza juz nam się język placze ha ha
Ja jestem po 30 :D
To prawda...jestem chyba w nim zakochana, że takie rzeczy wypisuję :D
To Ayazoholizm dopada w każdym wieku :D
No trochę napisy opóźniały jak oglądałam, ale jakoś aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało :D
Już zobaczyłam.
Piękne :D
Podobało mi się jak Ayaz wskoczył do tego pociągu.Oglądałam ten moment setke razy i dopiero teraz zauważyłam,że jak zaczął ją całować to w jego wzroku wyczytałam : ból,ulge i pożadanie.
Zauważyłyście?
Pociąg jechał a oni zachowywali sie tak jakby świat nie istniał. Cudowne to było.
To było przepiękne...Jak to powiedziałaś było pożądanie, ale z drugiej strony wielka wściekłość i ból...ale pożądanie i miłość wygrała :D
Dokładnie.Piękna scena :D
Jeszcze co mi się rzuciło to to,jak Ayaz delikatnie mowił Oyku ,że juz czas,aby zostali sami.
A potem takie piękne oświadczyny i na koniec :" Kocham ta dziewczynę "
Jak się ogladało odcinek po turecku to były emocje ,ale z napisami to juz jest czad.
To też mi się podobało :). A także jak Ayaz zapytał się, czy Oyku zdjęła obrączkę...a ona, że wrzuciła ją do jeziora, a on, że i tak długo czekał, bo on ją wyrzucił na stacji do muszli :D
To prawda...Co jak co, ale ja uwielbiam jak się kłócą :D...bo potem się mogą fajnie pogodzić :D
oj kusicie mnie, żeby porzucić nudną pracę i obejrzeć odcinek z napisami..... co za trudny wybór.... praca czy KM ;)))) już chyba wiem co wygra ;)))