Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
Rozwaliła mnie końcówka
Ayaz (z uśmieszkiem) - Może już śpijmy?
Oyku (zirytowana) - Tak śpijmy.
(Ayaz z zawiedzioną miną)
hahahahahahahah Ayazek miał nadzieję na coś więcej, a tu lipa :D
Wcale się Oyku nie dziwie,ze tak zareagowała.
Sama tez nie miałabym ochoty gdybym wiedziała,ze za sciana jest teściowa ,ktora w kazdej chwili moze wejsc
Coś czuje ,że Onem robi to wszystko specjalnie , zeby tylko Ayaz i Oyku nie zostali ani na chwile sami.
Masakra.
Co za baba z tej Onem, łoooo.
Oyku i Ayaz mają baldachim nad łóżkiem ;)
Jak pięknie wygląda dłoń Ayaza z obrączką na palcu, ach - 0:01
I oczywiście..... bez fochów Oyku by się nie obyło ;))))
Ayaz .... mamusia w dom szlaban na seks.... chłopie się zastanów czy warto ;)
A akcja z Onem... czy to będzie popieprzony wątek .... ble.....
Po tych akcjach które widać w zwiastunie .... jeden dzień to i tak za dużo.... czy te akcje z rozwrzeszczaną Onem nie przypominają Ci pierwszej serii bo mi niestety tak ....
odgrzewają t kotlety nieznośnie..... nie stać ich na świeże mięsko ;))) - czytaj fajne pomysły na wątki..... nie stać ich - fajne wątki tylko u nas ;))))
Tak, krzyki Onem przypominają pierwszą serię.
Aż głowa zaczyna boleć od jej krzyków i ogólnie od tego odgrzewanego wątku.
Oj tak narobili nam smaku pierwszym odcinkiem z scenami z rzymu i nocy poślubnej i wrócili do swoich starych nawyków;))
Chyba zaczynam rozumieć widzów tureckich i ich zniechęcenie;)
Ja z większą ciekawością czekam na piątek i odcinek Kiralik ask... tam się będzie działo;)))
Narobili smaku, a teraz musimy tylko łykać ślinę :D
Naprawdę irytujące to wszystko, niech się nie dziwią, że niska oglądalność.
Bo jakieś gorętsze momenciki (na wzór rzymskich) to mogłyby być do cholery jasnej.
Niech Serkan się nie martwi, jak skończy się SNM, to Serkana zatrudnimy w naszej superprodukcji :D
Dokładnie zatrudnimy go i dopiero wtedy jego kariera nabierze prawdziwego rozpędu ;)))
Jak czytam o tych ratingach, potem oglądam słaby zwiastun odcinka... to od razu przypomina mi się Twoje hasło :
Serkan czy to ty grasz w tym badziewiu ;)))
Jak czytam o tych ratingach, potem oglądam słaby zwiastun odcinka... to od razu przypomina mi się Twoje hasło :
Serkan czy to ty grasz w tym badziewiu ;)))"
buhahhahah mogliby taki plakat zrobić ;)
Reakcja Serkana na plakat :D
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://teknokule.com/files/news/default/kiraz -mevsimi-43-bolum-fragmani-2-mayis-ayaz-oykuyu-terk-etti95f266c98e5ce0f23a64.jpg &imgrefurl=http://teknokule.com/magazin/kiraz-mevsimi-43-bolum-fragmani-2-mayis- ayaz-oykuyu-terk-etti-67751.html&h=386&w=691&tbnid=GZqVmmWId-OfaM:&docid=xHH1sCu esIKr3M&ei=d7cmVrzIL4PqyQOZlpGwCA&tbm=isch&ved=0CAUQMygCMAI4yAFqFQoTCPzf_aeE0sgC FQN1cgodGUsEhg
hehhehee Vanessa ja się krztuszę ze śmiechu ;))) reakcja świetna ;))))
Oj lekko nie będzie miał ten II sezon Kiraz Mevsimi ;)))
Serkan płaczący - "A tak się staram, tak ładnie układają mi włosy na żel, przypakowałem na siłowni, nie odmawiam zdjęć fanom, chociaż przez to czasem spokojnie nie mogę do sklepu dojść.
I co? i nic !!!!
Lepiej zatrudnię się do zrywania wiśni - kiraz :D"
Serkan: I wrócę do Niemiec na sezon zbierania wiśni.... ale jest już jesień i będzie zima..... to może pojadę do Polski tam mam rzeszę fanek ;)))) one wymyślą lepszy scenariusz niż nasi tureccy bracia ;)
A co nie czytałaś naszych wcześniejszych postów?
Przeczytaj, bo z margoargo napisałyśmy dialogi Oyku i roztrzęsionego Ayaza na porodówce ;)))))
To prorokuję, że odcinek 54 będzie miał jeszcze gorszy rating ;)))
A mogli wysłać Onem daleko. daleko, daleko.....do domu mody Forester;)))
ahahahahahaha do domu mody Forrester :D
Onem nadałaby się charakterkiem ze Stephanie.
ja dostaję nerwicy, oglądając zaledwie króciutkie zwiastuny z nieznośną Onem, a jak wytrzymam na 2-godzinnym odcinku z nią?
Ja zmykam kochane
A Wy się nie denerwujcie,bo złość urodzie szkodzi.
Powtarzajcie za mną "Ayaz ,Ayaz , Ayaz".To zawsze pomaga.
Ja w sobotę znowu idę na ślub i przyjęcie ;))) więc nie będę oglądać na bieżąco ;))) może potem zerknę ;))) albo poczekam na napisy po co się wkurzać 3 razy ;))))
Ayaz wieczorem po całym dniu na porodówce xDDD
http://fragmani.kirazmevsimi.com/wp-content/uploads/2015/01/kiraz-mevsimi-27-fra gmani-296x167.jpg
Znowu mi się na wygłupy zebrało :D:D
Tak haha ;) Lubię się czasem powydurniać :D
Ale nie ja jedna i dzięki temu nasze forum jest takie radosne ;)
Dokładnie :D
Wszystkie jesteśmy mega zakrecone.
Takich dwóch jak nas 5( i więcej ) nie ma ani jednego ha ha ha
Pozytywnie zakręcone ayazoholiczki :D
hahahaha ;)
Kiedyś w Na dobre i na złe Falkowicz (Michał Żebrowski) wygłosił podobną zabawną kwestię:
"Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma jednego na świecie" :D
Z teleforum:
Do poczytania - mocno krytyczna opinia na temat nowego sezonu.
http://www.izleyiciplatformu.com/is-kiraz-mevsimi-heading-towards-a-finale/
Tu ten artykuł niezdarnie przetłumaczony na j. polski w translatorze
https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.izleyiciplatformu .com/is-kiraz-mevsimi-heading-towards-a-finale/&prev=search
Podsumowując (znowu cytuję)
"Podsumowując: autor artykułu nie widzi sensu w nagrywaniu drugiego sezonu.
Autor uważa, że skoro OyAz są małżeństwem to nie ma co przedstawiać, tylko, że na ślubie kończą się zazwyczaj wszystkie komedie romantyczne i nic poza tym.
Rzadko, które produkcje wychodzą poza ten schemat"
Przeczytałam to tłumaczenie..... Vanessa czy tylko ja mam wrażenie, że o tym co ten autor pisze myśmy tutaj z 500 postów trzasły.... o nutelli, Briget Jones .... hahahahhaa my już mamy zasięg światowy ;)))) jeśli chodzi o telepatię ;)
Hahahaha tak, mamy zasięg światowy ;)
Autor po prostu stwierdził rzucające się w oczy fakty.
Napisał to, co myśli większość widzów 2. serii SNM.
Podoba mi się fragment o tym, że przecież Ayaz jest najważniejszym elementem KM.
"Bo większość widowni to kobiety ;)
Więc dlaczego postać Ayaza pozostaje na uboczu?
W drugiej serii koncentrują się głownie na Oyku, co jest wielkim błędem"
No dokładnie, niech rozbudują trochę postać Ayaza.
Zrobili z niego sztywnego, grzecznego, będącego w cieniu.
A myślałyśmy, ze powróci dawny, zawadiacki Ayaz.
A ciągle ta Oyku i Oyku i jje problemy. I jeszcze teraz Onem na arenę się wepchała.
A dlaczego u Ayaza w pracy nic się ciekawego nie dzieje?
Dokładnie masz całkowitą rację;))))
"A dlaczego u Ayaza w pracy nic się ciekawego nie dzieje?" - bo pomaga mamusi ogarnąć jej biznes , bo ona odkryła, że najbardziej lubi projektować ;)))) hahahha
Ta skupili się znowu na Ojejku i jej problemach, już zaczyna fochy strzelać, teraz wszyscy będą skupieni na tym, żeby Oyku utrzymała dom mody od Nazmiego i żeby córcia jej tej firmy nie zabrała ...
Ten autor wspinał nawet o Meral i Bulencie i ich ukrywaniu się jak Onem i Bulent w I serii;)))
I jeszcze on słabo widzi, że serial utrzyma się do lutego 2016 ......
Ten autor zgodził się ze mną ;))))) że powinni skończyć na ślubie Oyku i Ayaza i może parę scen z nocy poślubnej i koniec i bomba ;)
Tak, serial może nie utrzymać się do następnych Walentynek :D:D:D
"i może parę scen z nocy poślubnej i koniec i bomba ;)"
a oni ciągną dalej i jest trąba :D
Idę spać, dobranoc Ayaz na noc ;)
Dobranoc nutellowy Ayaz na noc ..... też już znikam ;))))
Tośmy siostro poszalały z komentarzami dzisiaj ;)
Tak.My juz bez forum życ nie mozemy.
Mam nadzieję,ze chociaz jakies ciekawe rzeczy sie działy a nie był to zły sen
Wiecie co wydaje mi się ,ze autor tego artykułu musiał nas czytac.
Przeciez my tu nie jedne żale wypisywalismy.
Ładnie ubrał w słowa i po sprawie.
Trzeba go oskarzyc o plagiat ha ha
hahaha właśnie.
My powinnyśmy zastrzec sobie prawa autorskie do naszego forum i do naszych komentarzy :D
All rights reserved :D
Tez to zauwazyłam.
Albo załozyc watek " odcinek 53 cz.2" , bo jak przetłumacza to bedzie jeszcze duzo komentarzy.