Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
To prawda, uwielbiam takiego Ayaza z początkowych odcinków...macho, amigo, lovelas, amant o uroczym uśmiechu i klacie zapierającej dech w piersiach...potem był zbyt kapćowaty...to prawda...
Teraz chyba wraca znowu jego zawadiacka natura :D.
Oby wrócił na dobre,bo albo mi się wydaje albo przez wakacje zrobił sie jeszcze bardziej przystojniejszy ha ha
O tak już napisałam chyba z kilka razy, że moim marzeniem jest żeby go nie zmienili w II serii bona razie jest świetny, takiego właśnie Ayaza mi brakowało, po połowie pierwszego sezonu.... co ci scenarzyści z nim wtedy zrobili to po prostu masakra ;)))
A teraz wraca Ayaz uwodziciel. przy okazji podrasowali Oyku...;)))
cały czas mam wrażenie, że ktoś im tłumaczył nasze forum, ale widzowie tureccy też nie byli zachwyceni zachowaniem Oyku w końcowych odcinkach i rezygnowali z oglądania. Widocznie to dało producentom i scenarzystom do myślenia.... i bardzo dobrze;)))
Zgadzam się.
Musieli tłumaczyc nasze forum na bank.Po takich komentarzach co my tu wypisywaliśmy nie mogłobyc inaczej.
Uwielbiam ten tekst ze zwiastunu 53 odcinka " Zamoczę Cię w sosie i zjem razem ze sałatką "
Mina Oyku w tym momencie bezcenna :D
w końcu swoboda wypowiedzi :D
teraz możecie nadawać non stop
żadnej z nas to nie przeszkadza ;pp
byłabym już wcześniej, ale nie zorientowałam się że tu piszecie ;p
cielak ja ;d
bo nie dodałam tematu do obserwowanych i tym sposobem nie miałam żadnych powiadomień...
ale już będę ;)
Aha...myślałam, że zaginęłaś gdzieś w akcji :D. Wczoraj tutaj była żywa dyskusja :D
widzę właśnie, trochę mnie ominęło ;)
ale nadrobię w swoim czasie
a w sumie wczoraj jeszcze mi net szwankował i trochę czasu nie miałam, ale spokojnie, jeszcze nie jedna dyskusja nas tu czeka :D
Może żeby się nie wystraszył :D.
Napiszę mu, że serial jest uwielbiany w Polsce, że Serkan ma w Polsce dużo fanek i że pozdrawimy z Polski całą ekipę Kiraz Mevsimi
W ogóle twitter ma ograniczoną liczbę liter, więc mam nadzieję, że mi się to zmieści,
Ale jak coś to dopiero to jutro napiszę, fajnie jakby odpisał, ale to jest bardzo wątpliwe, ale może przynajmniej przeczyta :)
Ja zmykam,bo jutro praca i różne rzeczy.Trzeba zejsć na ziemię.
Dobranoc Ayaz na noc
A ja zamiast spać to oczywiście oglądam II część ;)))
A już dziś od rana będę chodzić nieprzytomna , ale co tam czasem trzeba się poświęcić ;)))
Co do tweeta, odpisać Serkan raczej nie odpisze, bo w wywiadzie dla tureckiej gali stwierdził, ze nie chce nikogo wyróżniać, ale czyta posty ;))) - te informacje pochodzą od Vanessy mojej duchowej siostry, bo będzie mi znowu wypominać, że ją pomyliłam z moją drugą siostrą Mistrzynią :))))
A mówił, że czyta posty? :)
Ale może jak przeczyta posta z Polski to się uśmiechnie, że nawet w Polsce ma fanów;)
A ja oglądam to: https://www.youtube.com/watch?v=vdjJn4LhWyU
Na razie mi się podoba :).
Kiralik ask - uwielbiam, a widzę, ze nareszcie ktoś tłumaczy na polski hurra ;)))
JA już po turecku obejrzałam 16 odcinek mimo, że niewiele rozumiem, albo prawie nic;))
A skończyłam oczywiście drugą część KM - jak zwykle będę chodzić nieprzytomna;)))
Te seriale tureckie mnie wykończą ;)))
Są świetne, takie inne niż te wszystkie latynoskie! :)
Spodobał mi się ten serial Kiralik ask i przystojny aktor tam gra, oczywiście nie taki jak Ayaz, ale przysojny :D
Baris Arduc - przystojny jest , klatę tez ma niezłą ;))) I konkretny tatuaż ;)))
Miałam go kiedyś nawet w awatarze ;)))
Kiralik fajny jest tylko żeby ktoś przetłumaczył wszystkie odcinki byłoby super, czasem niektóre sceny są tłumaczone na angielski.
Może rzeczywiście dziewczyny, które zaczęły tłumaczyć, będą to robić dalej ;)))
Fajnie by było :). Interesująca historia:). I ta ciotka Omara jest genialna :D/
tak ciotka rewelacja , a nie będę zdradzać szczegółów nie wiem czy chcesz? dalej będzie tylko fajniej, a później typowo dla turków...czyli " co by tu jeszcze rozpieprzyć " - standard dramat musi być ;)))
Na 16 odcinek, który leciał w ostatni piątek to jeszcze nie, chyba jak na razie nie przewidują ślubu.
Od 11 odcinka do 14 było miło Omer i Dafne zaczynają być ze sobą, w zasadzie 13 i połowa 14 odcinka jest o tym, natomiast później się rozsypuje wszystko i ..... dramat czas zacząć .
Rozsypuje się związek, bo Omer dowiedział się prawdy, że ciotka wynajęła Dafne?
Nie raczej chodzi o to, że Defne mimo że jest zakochana na zabój nie chce z nim być na takich warunkach jakie wskazała ciotka. Omar na razie chyba nic nie wie o układzie Defne-ciotka. I nie może pojąć dlaczego Defne nie chce z nim być - tyle przynajmniej zrozumiałam;)
Mimo, że Defne chce mu się wytłumaczyć dlaczego go odtrąciła i chce mu powiedzieć prawdę.
Na razie wkroczyła do akcji zdaje się była dziewczyna Omara i robi się ciekawie ;)))
Dzięki :). Ja dopiero oglądam drugi odcinek z napisami. nie wiem czy oglądać trzeci po turecku, czy czekać jak dziewczyny przetłumaczą :D
Oj niedobre kobiety.
Kusicie tym serialem.
Zrobię obiad i chyba puszczę sobie 1 odcinek z napisami.
No i zobaczyłam . Jutro jak znajdę czas to zobaczę drugi. Zapowiada się ciekawie.
Ale zacznij oglądać, fajna historia, przystojny aktor i jest nawet śmiesznie :D
Nie tylko Ciebie ja tez już nie wyrabiam, a oglądam dalej ..... jest jeszcze jeden serial turecki też niezły ..... cilek kokusu;))) obejrzałam na urlopie 9 odcinków, ale później odpuściłam ;)))
Też ogladałam Cilek kokusu do 10 odcinka.Teraz narazie przestalam.
Zajrzałam też na Guzel koyku ,ale jakos nie wciagnąl mnie za bardzo.
Teraz kolejny do zobaczenia.
Kiedy ja na to wszystko czas znajde ha ha
https://www.youtube.com/watch?v=Qm5DoKzdUOw
Tu dopiero jego głos jest sexy :D
0:58 mówi po niemiecku...hot D:
Widziałam ten kawałek.
Zajebisty ma głos.
Podobała mi się mina tłumaczki migowej jak nie wiedziała co Serkan powiedział po niemiecku ha ha
Ja też zrozumialam tylko tyle : " Urodzilem sie w Niemczech " ha ha
Ja uczyłam się długo niemieckiego, ale już nic nie pamiętam, ale powiedział :"Urodziłem się w Niemczech i że będzie doszkalał swój turecki" trochę pomógł mi gogle tłumacz :D. Dla mnie po niemiecki jego głos jest jeszcze bardziej seksowny:D