Niestety spodziewam się śmierci lub jakieś wielkiej zdrady ze strony Mary, ewentualnie poronienia
przez nią. A Wy?
Hmmmm Ze zwiastuna wynika, że ktoś będzie ranny w szpitalu (Sherlock?)... Moze ktoś zginie - Mary, Molly? Mówią, że będzie większa bomba niż w Reichenbach Fall no i że umrzemu po tym... Aż się boję myślec;D
Oj tak, John już dostał za swoje, teraz kolej na Sherly'ego - snajpera wynająć! xD
Tylko, że jak Sherlockowi coś się stanie to dostanę zawału:P:P Chociaż niewątpliwie mu się należy;D
Ja tak samo, ale równocześnie to aż się chce, żeby coś mu się stało :D
Będzie kolejna przepłakana noc.. xD
I nieprzespana... Poza tym te 2 odcinki były jakieś za bardzo komediowe i wesołe...To źle wróży... Czeka nas horror...
Już tu gdzieś napisałam: Bójmy sie, bójmy...
Będzie horror.. Sherlock w szpitalu to sam w sobie horror o.e
Teraz mnie tknęło - on w tym łóżku umrze z nudy!
Oj tak... Nie wyobrażam sobie tego...
O nie, to ja wtedy zabiję Gatissa i Moffata... a tak wogóle to z jednej strony człowiek się boi, że go rozwalą emocjonalnie, a z drugiej tylko na to czeka;D
Chyba że nie będzie w stanie ich wykończyc bo z nim samym będzie źle...
Taki urok tego serialu i jego twórców:D:D
Oby nie oby nie oby nie.. (A wyobraźnia już pracuje, Sherlock w śpiączce/sparaliżowany/wielokrotnie postrzelony...)
Trolle i tyle :D
Nie strasz, nie strasz... !!!
Gatiss i Moffat to największe trolle świata...;)
Wybacz, ale po prostu nie wyrabiam.. jemu się coś stanie.. na pewno...
I najfajniejsze :3
P.S.: Równocześnie oglądam "The Sign of Three" - upijający się Sherlock :DD
Na pewno... ;/
Jasne, że najfajniejsze;D Jak ich kiedyś spotkam to ich wyściskam chyba za te emocje;D
To była najlepsza scena odcinka;D Oglądaj dalej :D
I ja się zapłaczę na śmierć :c
Ja postąpię najpierw jak John, a potem jak Lestrade :D
Właśnie widzę.. on jest rozbrajający nawet jak jest pijany ;D
Ja będę płakac pewnie całą noc i nie spac... I wyzywac Gatissa i Moffata...
Nie no, jak na razie tylko wyściskam, ale nie wiem co będzie po 3 odcinku... Może zmienię zdanie;D
Yep... Mega uroczy :D Pijany Sherlock pobił wszystko... Przez niego się popłakałam (ze śmiechu) ;D
Pewnie skopię tym mojego psa, który zwykł spać w nogach łóżka ;-;
Na pewno xd
"Crime scene!" - dostałam napadu głupawki :D
Trzeba leki uspokajające kupic, nie ma wyjścia:D
On to ma słabą głowę... A ta menzurka, i sprawdzanie zawartosci alkoholu w telefonie;D:D
Jedyny przypadek (u Doyla) w którym Sherlock leżał w łóżku to kiedy został brutalnie pobity.. i poprosił wtedy o papierosa. A i tak długo w tym łóżku nie wytrzymał.
Ktoś tu (nie wiem) wywnioskował z ręki ze zwiastuna, że to Sherlock, ale ta ręka jest typowo kobieca. Ja już nie wiem, bo to wcale nie musi być Mary...
Na początku też tak myślałam, ale po przypatrzeniu się wnioskuję, że to ręka Sherlocka...
http://www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2013/03/wenn20206514.jpg
Czy ta ręka jest podobna do tamtej ręki? xD
P.S. Czy Benedict nie ma jakichś nienaturalnie długich tych palców?
Mozliwe. xD
Nigdy nie sadzilam ze pewnego dnia bede porownywac i analizowac wyglad reki. Zycie jednak jest szalone. :>
Do czego nas Sherlock zmusza;D Analiza każdego szczegółu;D
BTW - możemy się poczuc jak detektywi;D
Ja zauważyłam podczas oglądania, że Sherlock ma właśnie takie paznokcie.... Chyba, że mi się wydawało;)
Heeej, przeczytałam własnie, że to może być dłoń Mycrofta, bo on ma zgięcie w małym palcu. Myślicie, że to może być prawda?