Osobiście nie mam słów - wyśmienity.
A końcówka...
Co sądzicie? Co dalej? JAK ? DLACZEGO?
Właśnie słyszałam o tym Cardiff i sama nie wiem co lepsze.... bo chyba kręcą tu i tu??? No tak, tylko, że jak gdzieś będą planowali kręcić musiałabym wiedzieć wcześniej kiedy;D No bo samolot itd:P A tak to planowanie w ciemno...;/;/
No to też planuję;P
Dzięki:)
Najlepszy odcinek do tej pory! Genialny po prostu! Już nie mogę się doczekać 4 sezonu :)
Jak już pisałam na innym portalu - nie wierzę, NIE WIERZĘ, że będę musiała czekać na kolejny 2(!) lata! Ale i tak mam to szczęście, bo Sherlocka odkryłam dopiero 2-3 tygodnie temu i zakochałam się bez pamięci. Po prostu 'I am SHERlocked'. Odcinek idealny! Szczęka do teraz na podłodze. "Did you miss me? Did you miss me? Did you miss me?" - aż ciarki przechodzą. Sherlock w norze dla ćpunów, to typowe zarzucenie kaptura na głowę, 'well I'm not now!', 'of course he BLOODY did!', fizyczna utarczka z Mycroftem, 'bye bye', święta u Holmesów (cudo! 'why we're doing that? we NEVER do that'), zaręczyny Sherlocka - human error, 'it's a bit rude, i just propose to her' (Brytyjczyk w każdym calu ;), postrzelenie, death palace, Moriarty w kaftanie (!), 'The Woman will cry'....aż się zatrzymać nie mogę z wyliczaniem. Jedyne co dla mnie jest dyskusyjne to Mary. Trochę dziwnie rozwinęli ten wątek. Chyba wolałabym, żeby ją jakoś usunęli z serialu. No bo jak to tak, Sherlock-John-Mary-dziecko? O dwie osoby za dużo jak na mój gust. I teraz pytanie poważne. Czy naprawdę, NAPRAWDĘ będziemy teraz czekać 2 lata?
Moja sherlockowa aplikacja ( zaktualizowana dzisiaj) twierdzi ze następny odcinek będzie 25 grudnia 2014;) tez mi się nie podoba sytuacja z Mary, może uznali ze głupio pozbawiać pracy dziewczynę Martina Xd w sumie ta rodzinna atmosfera jest całkiem urocza, nie tylko Mary, ale i państwo Holmes - Ben jest strasznie podobny do ojca :D
Czuję się wykorzystana. Trzyodcinkowy orgazm, a teraz co? Znow przez rok nie zadzwoni, albo i dłużej :-(