Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2096
Smash
powrót do forum serialu Smash

Co sądzicie o utworach z 5 odcinka? Mój faworyt to public relations.

http://www.youtube.com/watch?v=yj4kB5Ovtxc
Caught in the storm (Jeremy's version)

http://www.youtube.com/watch?v=A9gz_SNRa5s
Public Relations

http://www.youtube.com/watch?v=L9f024OLOks
Some Boys

ocenił(a) serial na 10
rox16

Z odcinka 2x02 Caught in the storm i They just keep moving the line, z 2x03 Good for you (!!!) i Dancing on my own, czekam na napisy do kolejnych.

nevergonnabe

3 i 4 odcinek mają juz napisy :)

ocenił(a) serial na 10
rox16

z epizodu 2x04 I can't let go rządzi! Ale ciągle słucham Good for you (z odcinka 2x03) w wykonaniu Karen, uwielbiam jak śpiewa. Mogłaby zaśpiewać dla Dereka w końcu, jak w 1 sezonie, oni muszą być razem!

nevergonnabe

Nigdy nie słuchasz utworów przed obejrzeniem odcinka? Ja nie mogę wytrzymać i zawsze to robię ; ) Współczuję z tym czekaniem na napisy, zwłaszcza, że w przypadku Smash czekać chyba trzeba dość długo. Prawda jest taka, że w tym sezonie piosenki z Bombshell są dość słabe w porównaniu do tych z 1 sezonu, zresztą nie było ich na razie tak dużo. Moja ulubiona to zdecydowanie Public Relations. Piosenki z Hit List są bardzo fajne, tzn chwytliwe i przyjemnie sie ich słucha, ale jakoś nie widzę ich w musicalu. Jednak przyznam, że też non stop wałkuję Good for You, Caught in the rain i chest of broken hearts. Nie liczyłabym na Karen&Dereka. To już pewne, że Karen będzie z Jimmy'm.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Raczej nie słucham przed seansem:)Wczoraj mnie korciło, już prawie puściłam sobie Some boys, ale wyłączyłam:D Chcę być ciekawa, czy mnie czymś zaskoczą. Masz rację, że kompozycje z 2 sezonu są dużo słabsze, łudzę się jednak, że coś się zmieni. Wiem, że Karen będzie z Jimmy'm, ale trzymam kciuki, żeby tylko przelotnie, to zauroczenie, między Karen i Derekiem tak iskrzyło w 1 serii, że nie mogą tego zaprzepaścić.

nevergonnabe

Mi w zasadzie obojętne z kim będzie Karen, bo i tak nie ma szans, że będzie to Dev :DD
Bardziej smuci mnie to, że nie będzie 3 sezonu, a może się nawet zdarzyć tak, że NBC nie wyemituje reszty odcinków z tego sezonu, ponieważ oglądalność jest bardzo słaba.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Nie wiedziałam:( Denerwują mnie takie sytuacje, gdy przerywają emisję w połowie jakiejś serii. To oznaka braku szacunku dla widza i fanów. Oby tak się nie stało. Jeśli te prognozy się sprawdzą (tfu, tfu), będę oglądać 1 sezon od nowa. On nie ma zakończenia, ale w jakiś sensie jest całością, której niczego nie brakuje. Dziwi mnie brak zainteresowania Smash'em.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Nie wiem, czy widziałaś. Na cho miku Dreamteamnapisy są już napisy do 5 odcinka. Kocham ich za to.

nevergonnabe

Dzięki za info, ale jestem już dawno po obejrzeniu 6go odcinka. Oglądam bez napisów;)

ocenił(a) serial na 10
rox16

Acha:) Ja widziałam dopiero 5-ty. Nie wiem,czy dobrze zrozumiałam-Kyle okłamał Jimmy'ego, że Karen kręci z Derekiem? Już gdzieś czytałam, że Kyle jest gejem i podkochuje się w swoim kumplu. To prawda?

nevergonnabe

Tak, powiedział, że Karen i Derek są parą, Jest gejem, ale nie wiadomo, czy się podkochuje. Moim zdaniem zwyczajnie jest zazdrosny o kolegę, bo Jimmy sam powiedział, że są dla siebie jak rodzina. Może Kyle boi się, że jak Jimmy zwiąże się z Karen to nie będzie miał dla niego czasu...

ocenił(a) serial na 10
rox16

Dzięki.