Tylko że czego się koleś nie tknie to spier.doli - serio dla mnie już zaliczył trzy konkretne wpadki:
- Donna, żona Opiego
-córka Pope'a
-a teraz ten Arabus na którego na dodatek się odlał:D
Totalny pochlast ale i idiota
Irańczykowi się należało, nie mówi się takich rzeczy, szczególnie do kogoś o takim spojrzeniu, jak Trager.
O Tigu mozna powiedziec wiele, ale na pewno nie to ze jest "pozytywny". Tig to zwyrodnialec (kto pamieta pierwsze sezony ten wie) i idiota.
Ale były inne ciekawe wątki:
- przede wszystkim zabójstwo dziwki przez Torrica, widać że koleś ma totalnie zrytą kopułę i od początku coś mi się w nim nie podobało - no , nic, będzie kulka ołowiu od Klubu, bo Teller wyrażnie dał mu do zrozumienia by nie mieszał w to Tary ale czuję że koleś to socjopata i olewa takie groźby. Ciekawe jak zabójstwo dziwki Torric "chce wykorzystać"? Na pewno zwali to na kogoś z Klubu i już coś tam podłożył tylko pytanie co?
-wątek burdelamamy: niezła, widać że lubi swoją robotę, pytanie czy wyjdzie z tego coś ciekawego: czy Tara ma rywalkę? To się okaże,bo widać że coś Teller zazdrosny gdy przyuważył Robocopa buszującego w jej futerku.
-no i Wendy: jakiś kaktus ponoć ja zaczepiał na spotkaniach AA, dostałą broń od Gemmy i...chyba jej użyła bo co oto niby ocierała z szyi przed lustrem w ostatnich minutach odcinka? Chyba nie keczup?
chce to zwalić na Nera a podłożył mu w samochodzie włosy tej dziwki a Wendy ścierała jakąś farbę czy coś w tym stylu bo użyła tego że niby ma ślad po podduszeniu czyli z tym napadem kłamała koleś jak ty oglądasz ? :D