PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318471}

Technicy-magicy

The IT Crowd
2006 - 2013
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 31722
8,0 7 krytyków
Technicy-magicy
powrót do forum serialu Technicy-magicy

Moim zdaniem dosyć nudny. Poza sceną z Mossem nie bylo w nim nic szczególnego.
Jakie są wasze opinie?

ocenił(a) serial na 9
TurnMeOn

Nie tylko najgorszy w 4 sezonie ale też najgorszy w ogóle. Serial ogólnie jest genialny i rozśmiesza do łez, ale cały 4 sezon mimo kilku dobrych momentów jest niestety słabszy. Trudno przez cały czas trzymać wysoki poziom zwłaszcza że poprzeczka była zawieszona bardzo wysoko. Widać już zmęczenie materiału i prawdopodobnie więcej nie powstanie sezonów. Szkoda.

ocenił(a) serial na 9
judasz666

zgodzę się z Tobą, moim zdanie 4 sezon był strasznie słaby w porównaniu z poprzednimi, choć moim zdaniem producenci nie popisali się i nie zdołali utrzymać wysokiego poziomu. Zważywszy że IT Crowd posiada tylko 6 odcinków w sezonie a przecież niektóre seriale maja nawet po 25 to tak jak mówiłem mogli się bardziej postarać. Oby przyszyły sezon był lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
judasz666

Zgadzam się.
Jedyny moment w którym się uśmiałem to jak Moss się zestresował.
Ogólnie odcinek najgorszy z całego serialu.

użytkownik usunięty
TurnMeOn

[UWAGA SPOILER]

Rzeczywiście nie był najlepszy, ale zaśmiałam się w paru momentach. Np. "piedestał", wystąpienie Mossa w sądzie, sex taśma, i i powrót starego przyjaciela :D Nie widziałam o tym, i naprawdę byłam zaskoczona. Miejmy nadzieje że następny sezon będzie lepszy, i że nie będziemy musieli tak długo czekać jak na ten.

ocenił(a) serial na 9

Słusznie, fajnie że w ostatnim odcinku pojawił się długo nie widziany Richmond. To moja ulubiona postać. Lubię jeszcze ich szefa, ale tego pierwszego, który walczył ze stresem pracowników. Mam wrażenie że 6 odcinek 4 serii był takim pożegnalnym, podsumowującym cały serial.

użytkownik usunięty
judasz666

Szkoda tylko że Richmond zrezygnował z bycia Gothem xD. A co do pożegnania to jeszcze nie koniec. Zostało oficjalnie potwierdzone (zresztą jeszcze przed premierą tego sezonu) że IT Crowd dostanie 5 sezon. :)

ocenił(a) serial na 9

W takim razie to bardzo elegancko. Już nie mogę się doczekać tego 5 sezonu.

użytkownik usunięty

Wiadomo kiedy premiera 5. sezonu?

użytkownik usunięty

Jeszcze nic nie wiadomo. Nie zaczeli nawet kręcić. Mam nadzieje, że nie będziemy musieli tyle czekać co na 4 sezon :(. No i oby był lepszy :D

ocenił(a) serial na 10

Niedługo zaczną kręcić 5. serie, premiera w 2011, jak powiedział Graham Linehan... A jeśli ktoś jest zainteresowany, to dziś premierę ma pierwszy odcinek nowej serii amerykańskiego IT Crowd ;)

użytkownik usunięty
Joanna_Petarda

Jaki tytuł?

użytkownik usunięty

Hehe, z tego co widzę to tytuł jest identyczny? I Moss jest oryginalny? o.O

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie, tylko poczucie humoru inne... Richard Ayoade zgodził się zagrać Mossa w ich wersji, choć nie wiem dlaczego.

ocenił(a) serial na 9
Joanna_Petarda

Dla kasy zapewne. Taka praca. Nie wiem czy się czepie amerykańskiej wersji. Zobaczymy.

użytkownik usunięty
Joanna_Petarda

Gdzie można znaleźć I serię? Wszędzie widzę tylko oryginał... :/

ocenił(a) serial na 10

http://videosift.com/video/The-IT-Crowd-U-S-version-Unaired-Pilot

ocenił(a) serial na 9
Joanna_Petarda

Amerykańska wersja IT? Bez sensu. Teraz tylko poczekajmy na polską wersję, w stylu 'Niani'

Może znów stanie się Gothem....Lubiłam go w tej wersji jakoś tak bardziej :)

ocenił(a) serial na 9
TurnMeOn

Nie mogę się zgodzić. Owszem, pierwsze sezony były bardziej absurdalne, ale serial nadal trzyma poziom. Ja na ostatnim odcinku nieźle się uśmiałem (a przecie o to chodzi). Oczywiście najlepszy Moss przed sądem i powrót Richmonda. Oczekuję kolejnego sezonu i mam nadzieję, że będzie przynajmniej tak dobry jak seria czwarta.

użytkownik usunięty
Michael_Ellis

A ja z drugiej strony tęsknie do starych epizodów. Były śmieszniejsze :( Kto nie ma w pamięci odcinka pierwszego z drugiej serii. Wszystkie powinny być tak genialne jak ten odcinek.

ocenił(a) serial na 9
TurnMeOn

Zgadzam się. Niezbyt udany odcinek. Ale 4. seria (sorry, nie będę używać terminu "sezon", bo to obrzydliwa kalka z angielskiego) całkiem mi się podobała. Wcale nie uważam ją za słabszą od poprzednich. Na przykład w 5. odcinku umierałam przy rozmowie z serwisantem, udzielającym rad z francuskim akcentem. :D

ocenił(a) serial na 9
Diana

Mi również ta seria się podobała. Przykładowo odcinek 4 jest jednym z najlepszych z wszystkich serii ;]

ocenił(a) serial na 9
TurnMeOn

ba ja juz kolekcjonuje koszulki Roya znalazlem wlasnie strone ze sklepem ceny calkiem przystepne :)

ocenił(a) serial na 8
stringerbell

a mozesz podac link do niej, tej strony znaczy

Serial jest mistrzowski

ocenił(a) serial na 10
stringerbell

Przychylam się do prośby Mad_X ;)