PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Fajny serial a najciekawsza postac dla mnie to Cameron :) Podoba mi sie gra aktorki i charakter tej postaci. Ale nie rozumiem jednego - ona jest robotem a wydaje sie ze posiada ludzkie uczucia, przynajmniej czesciowo. Co bedzie sie z nia dzialo w pozniejszych odcinkach? Jestem strasznie ciekawa jak potoczą sie jej losy itp.

ocenił(a) serial na 8
HollyShort

Samym tematem Cameron do 1000? Powodzenia życzę:D.

ocenił(a) serial na 10
Dai

Aktywnie weź udział lepiej, tylko że coś dyskusja o Cameron zamarła niejako:).

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
HollyShort

Z serii Cameron bez/z ubraniem :) (nie liczyć na za wiele):
http://image.wetpaint.com/image/3/3xC3q2fmV-n11l6X3iDRNQ329095

http://image.wetpaint.com/image/1/SurBkzzEsnnKv6JsRe9eyQ23947

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

HAHAHAHAHAHA! Drugi obrazek najlepszy!

http://www.youtube.com/watch?v=w9-_Ss4X8Ec

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Od sekundy 29 :) po prostu wymiękłem - genialna scena marszu przez miasto :D.

Cameron jest jednak "dynamicznie" o parę klas wyżej :).

Pozdrawiam

M_GmbH

mhuahuahau :D mocne to ^^

a tak btw udowodnic ze da sie o samej cameron / summer zrobic 1 k ?:)

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

W sumie nie głupi pomysł :), tylko coś mi się wydaje że trochę z tym 1000 postów tutaj trzeba się będzie pomęczyć - no ale dla Summer warto :).

ocenił(a) serial na 9
rapecqx_E3QX

jak dla mnie to niepotrzebny spam , mamy już jeden temat do nabijania ;P

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Ale w tym temacie, zanim nabijemy 1000 :) to minie sporo czasu, nieporównywalnie więcej niż w tamtym temacie :).

rapecqx_E3QX

no ile to summer ma sukienek i tak rozmawiać o każdej hihihi damy rade :P

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Zresztą ten temat może zostać aktywowany dopiero wtedy :), jak dostaniemy nasz upragniony 3 sezon ... pytanie czy dostaniemy.

rapecqx_E3QX

pytasz a wiesz że będzie :))

Mq112358

ale zanim tu dobijemy 1 k to bedzie wrzesień a pewnie wiesz co sie wtedy zaczyna :P

ocenił(a) serial na 9
rapecqx_E3QX

Jeżeli się dobrze zastanowić, to z Cameron niezła jajcara. Do przecięcia powłok brzusznych nie ma potrzeby zdejmowania stanika. Jednak czując, że niedługo się rozstaną sprawiła Johnowi trochę radochy. Ciekawe jak duża jest wiedza Cameron, na temat spraw damsko-męskich. Biorąc po uwagę wcześniejsze akcje ze zdejmowaniem kurtki przed wejściem do pokoju Johna i eksponowanie biustu, chyba wie całkiem dużo i umie/stara się to wykorzystać. Przypomniała mi się jeszcze jej akcja z ochroniarzami z elektrowni, jak wkręciła się aby zagrać z nimi w bilard, a przy okazji zeskanować karty identyfikacyjne.

ocenił(a) serial na 10
velve

Hmmm, na temat nazwijmy to uwodzenia Cameron wie całkiem sporo :), ale w sumie oprogramowanie dla infiltratora powinno zabierać takie wiadomości ;). Widocznie zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności i wykorzystuje to w razie potrzeby. Zresztą w przypadku facetów to sprawa jest ułatwiona i podejrzewam, że nie potrzeba jakiś skomplikowanych algorytmów ;p - wystarczy spódniczka/szorty :) plus obcisła bluzka plus uśmiech i jest pozamiatane :P.

Może Cameron rzeczywiście chciała dać Johnowi trochę uciechy ;).

rapecqx_E3QX

fakt z tym algorytmem do faceta no gdzie to ... ;)

o ile będzie 3 sezon to i tak nie zobaczymy niczego więcej -.-

ale w odcinku jak odczytywali chip to zdziwiła się że kobieta była zadowolona z pocałunku triple 8 ...

btw jak zamrugała w 8 odcinku chyba około 26 minuty do dekkera to ijaaa mmm <marzyciel> <3 czasami nawet żałuje że nie jestem dekkerem ( wiem to skrajna głupota) ^^

ocenił(a) serial na 9
Trzynastek

Trzynastek , poprawiłeś mi humor na cały wieczór , jak pierwszy raz to przeczytałem to kwadrans się głupio śmiałem ;D

Mq112358

ta bardzo śmieszne ;]

nawet bym się przyzwyczaił do szminek pod oczy itd ... ale z kim bym grał w serialuuuu ;)) <loff> xD

ocenił(a) serial na 9
Trzynastek

W końcu mówi się że cel uświęca środki ;>

HollyShort

We wczorajszym odcinku Cameron coś miała "niepewną" dłoń, na czym ucierpiała jakaś ptaszynka;)
Tak wchodzę tu, patrzę, dawno mnie nie było, i sporo postów nabiliście:))

ocenił(a) serial na 10
shizonek

Prawdopodobnie uszkodzenie chipu + jakaś usterka mechaniczna w mechanizmie umożliwiającym wykonywanie ruchów ręką :) oraz palcami.

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

A za uwarzyliście jak Spojrzała na Johna w momencie kiedy trzymali się
za ręce

Kamil85

jak jej gmerał pod brestplejtem to widziałeś jak na siebie patrzyli ? ^^

mrrauuu :))

ocenił(a) serial na 8
Trzynastek

Jednoznacznie te spojrzenia mówiły same za siebie, gdyby Cameron nie wspomniała: Trzeba iść............ no nie musze chyba kończyć wiadomo o co biega:-)

nexus0

skąd wiemy że Cameron jest przystosowana do współżycia ?:PP

może John ją tak zbudował żeby go w przeszłości nie tylko ochraniała ale i zadowalała ^^ :>

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

hehe jasne że terminatory są przystosowane do współżycia Ruda przecież uprawiała "seks" z Elisonem......
Podejrzewam ze maszyny takie jak T-888 są już do tego przystosowane w momencie produkcji, należy dodać duże przywiązanie do wyglądu zewnętrznego(a to wiąże się z atrakcyjnością min seksualną) czego Arni nie przejawiał:)
"może John ją tak zbudował żeby go w przeszłości nie tylko ochraniała ale i zadowalała ^^ :>" tak chłopak bał się ADIS i chorób wenerycznych:) Ale seks z taką zabawką może zabic <LOL>

ocenił(a) serial na 9
Tofik504

Goodbye, bird.
There's a 51% chance
i wouldn't have killed you.

Takie luźne skojarzenie haha :>

Mq112358

akurat robię tą scenę w filmiku ^^

przy okazji luźnych skojarzeń : " I'm a bitch whore " xD

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

jeśli Cameron miała problemy z ręką to co by sie stało jakby podobne miała z narządami plciowymi... mogło by być nieciekawie:)

ocenił(a) serial na 9
Tofik504

Ich chyba (?) nie używała do walki z innymi terminatorami wiec ryzyko byłoby odpowiednio mniejsze ;P

ocenił(a) serial na 8
Tofik504

Ja tam bym zaryzykował i jestem w 100% pewien, że było by warto:-D

nexus0

nom dokładnie ^^ od czego są implanty :P

warto warto ;))

ocenił(a) serial na 9
nexus0

Ja też byłbym gotów podjąć takie ryzyko :D :D

ocenił(a) serial na 8
Mq112358

Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa a taka nagroda:-DD
Jedno wam powiem oj działo by się działo:P

ocenił(a) serial na 9
nexus0

No Pain No Gain haha :)

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

niema jak mały hardcore!! no ale niewiem czy bylo by warto nawet dla Summer....

ocenił(a) serial na 8
Tofik504

Oj warto, warto w szczególności dla Summer :-P

nexus0

nom dokładnie ^^ od czego są implanty :P

warto warto ;))

ocenił(a) serial na 9
Trzynastek

Trzynastek się tak rozmarzył że swoje posty dubluje :P

Mq112358

nom ;( ahhh

ale nie to akurat był lag i łącze padło... <3 Summer

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

troszkę odeszliśmy od tematu rozmowy bo mi tam na początku codziło o Cameron bo z "mięsną" Summer to raczej nie miałbym oporów. Choć niepowiem że myśl o seksie z takim terminatorem dodaje mały dreszczyk strachu choć niewiem czy to juz nie zboczenie:)Jestem ciekaw czy będzie 3 sezon.. podejrzewam ze John podrywałby Alison i doszłoby między nimi do zbliżenia bo podejrzewam ze z Cameron nie miałby odwagi

ocenił(a) serial na 8
Tofik504

Ale cos go tam korciło więc pewnie Allison rwał by od razu a to już tylko kilka kroków do sexu:-DDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 9
nexus0

John by w ostatnim epizodzie poszedł na całość gdyby Cameron nie ostudziła jego zapału i nie przypomniała że mają coś do załatwienia ;P

ocenił(a) serial na 8
Mq112358

I już nie miał chlopak szans trzeba było wcześniej łapać okazję, obudził się zdecydowanie za póżno i po ptakach.

ocenił(a) serial na 9
nexus0

Zawalił na całej linii , a mógł się tak dobrze bawić ;P

Mq112358

eee on wolał riley :|

ocenił(a) serial na 9
Trzynastek

Frajer :/
John , oczywiście .

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

john bał sie reakcji matki no i miał Riley:(
scenarzyści troche olali Cameron co położyło sie cieniem na oglądalność było kilka odcinków w których Summer pojawiała sie tylko na pare sekund...tak że połowa drugiej serii była nudna bo co to za terminator bez terminatora...

ocenił(a) serial na 9
Tofik504

Taa właśnie, Ona jest ikoną tego serialu ;D

HollyShort

W ogóle zauważyliście, że Cameron/Summer Glau jest mała i jak bardzo operatorzy kamer gimnastykowali się, by tego nie ukazać? ;p Jednak najbardziej zauważyłem to w ostatnim odcinku, przy scenie jak Cameron szła do Johna Henry'ego. W ogóle szła tam dość dziwnie, jakoś tak jakby reżyser kazał: "To teraz idź" i szła stąpając dość dziwnie, jakby celowo kładąc nacisk na chód. No ale potem jak stanęła przed Johnem Henry, to siedząc był prawie tak wysoki jak Cameron ;p No ale to zasługa wzrostu Garreta Dillahunt'a, który ma go dość dużo ;p Dlatego też, nie walczyli nigdy wręcz, bo dziwne by to było, jakby Cameron chciała doskoczyć do głowy Cromartie'go ;p