Promo
http://www.yapfiles.ru/show/289395/23bc5a9f11bbb75ba9b9a12a6685f850.flv.html
Spoiler
Podejrzewam, że Emma zaprosiła Ethana na bal ale on się nie zgodził bo jest "secret boyfriend" - później miał rozmowę z Sutton a raczej kłótnię bo trzasnął laptopem i postanowił jednak iść na bal i "May I cut in?"
Tylko czy to fajne skoro powodowała nim złość na Sutton?
With the Homecoming dance fast approaching, Emma is shocked to find out that Sutton is running for queen. Panicked, Emma devises a plan to not have to attend the dance, thus dropping out of the race against Nisha, which raises red flags for all who know Sutton. Realizing that she must go through with it, Emma is rushed back into the spotlight and finds herself clinging to Ethan for support and comfort. Although both know Sutton wants the relationship kept a secret, the homecoming dance electrifies feelings that have been present from their first meeting. Will Ethan and Emma go behind Sutton’s back and finally take the “secret” relationship public? Or, by doing so, will a much anticipated relationship emerge?
Meanwhile, Alec seems to be increasingly close to catching on to Sutton and Emma’s switch. Although he has not been able to prove Sutton has gone missing, Alec begins to take the necessary precautions to protect his and Ted’s secret about the girls’ mother.
i jeszcze parę fotek
http://thelyinggame.org/the-lying-game-news/the-lying-game-pictures-from-the-lyi ng-game-s01e05-over-exposed/
A co myślicie o "Game is over" Nishy? Tylko taki tekst, czy może Sutton i Nisha grały w jedną z tych "lying games"?
Myślę, że to się odnosiło do ujawnienia związku Sutton i Ethana.
Zakładam, że "game is over" było po publicznym pocałunku.
Nisha dała Emmie/Sutton do zrozumienia, że jest skończona towarzysko.
ja sądzę, że te Game is over Nishy to bardziej coś w stylu wcześniej to były tylko gierki, ale teraz jest prawdziwa bitwa, to jest bardziej podobne do Nishy, ale nie wiem.
Tylko zauważcie, że jak Nisha mówi to, to potem ten przerażony wyraz twarzy Emmy (Sutton) to nie jest z tej sceny, bo tam widać głowę Char. :)
A Ethana uwielbiam. :) Pewnie się wkurzył na Sutton, że ona ciągle tylko nadaje na Emmę jak to ona niszczy jej życie i że Ethan nie może się z nią spotykać.... no i dobrze, ja chcę, żeby on był z Emmą. :)
mmm.Ethan -świetny pod kazdym wzgledem. Odcinka nie mogę sie doczekac wiec chyba obejrze w nocy...
wow super odcinek!!!
SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY
W końcu wyczekiwany przeze mnie polalunek E&E :)
Sutton niezle wkurzona ;]
dobrze jej tak bo wychodzi z niej jeszcze gorsza sucz niz byla
podoba mi sie ze matka zaczyna sie wtracac w cala sprawe biologicznej matki
a promo nastepnego odcinka ...... bedzie sie dzialo!!!!!!!!!!!!!!
Ja nadal nic. :(
Co za poślizg?
W zeszłym tygodniu o tej godzinie już miałam gotowe napisy i sprawdzałam literówki.
Odcinka też nigdzie nie widzę.
Również szukam, szukam i nic. Mam nadzieje,że nie zrobią takiego psikusa gdy wyjdzie 3 sezon pamiętników
odcinek można już pobrać m. in. tu http://www.wupload.com/file/168595761/the.lying.game.s01e05.hdtv.xvid-fqm.avi
Ok. Napisów angielskich nadal nie ma.
Zaczęłam robić ze słuchu.
Jakby ktoś się natknął na angielskie dajcie znać - to bardzo przyśpieszy pracę.
Napisy będą na dzisiaj.
Postaram się najszybciej ale mam uszkodzony nerw łokciowy a co za tym idzie brak czucia w dwóch palcach lewej dłoni. To trochę utrudnia pisanie.
to pozostaje ci życzyć zdrówka. ze względów czysto egoistycznych - wręcz cudownego uzdrowienia :) a tak serio to i tak czybciutko będą te napisy skoro robisz je ze słuchu i ze względów technicznych dopiero zabrałaś się za nie popołudniu :)))
Ratujesz nam życie :)
Kiedy będą to będą, dzięki wielkie, jak znajdę angielskie suby to Ci podrzucę :)
ja również dokładam się do życzeń zdrowia!
tu jest odcinek na torrentach :)
http://thepiratebay.org/torrent/6672376/The.Lying.Game.S01E05.Over.Exposed.HDTV. XviD-FQM
już skończyłam tłumaczyć.
tylko teraz muszę pokombinować jak to dziadostwo synchronizować.
ktoś ma pomysł czy tylko subedit mi zostaje?
A jak już będą to trzeba mieć jakiś program etc?Bo pierwszy raz ściągam osobno napisy i odcinek, bo zawsze oglądałam online, a teraz mi się nawet nie chce czekać i odcinek się ściąga... Wystarczy, że potem razem odtworzę? :)
Tak. Będą w txt więc prawie każdy program do filmów odtworzy.
Napisy synchronizuję pod wersję z linka podanego przez katię.
Myślę, że jeszcze godzina - max półtorej.
Żmudne to kopiuj wklej.
szkoda ze jeszcze nie ma :( nie oglądałem jeszcze 4 odc ze by 2 na raz zobaczyć chyba do jutra zaczekam
no właśnie też nei wiem czy czekać na napisy czy jednak iść spać i obejrzeć jutro
Po pierwsze Primo chłopak Laurel jest strasznie dziwny, najpierw ta akcja z dałem kolesiowi 50 dolców i teraz taka mina. No coś mi się nie podoba...
Po drugie primo uważam że Ethan zasługuje żeby być z Emmą, bo Sutton go wykorzystuje. od razu widać, że jak zobaczyła zdjęcia, to rzuciła się na thyera. bez sensu
Alec i ted coraz bardziej mnie zastanawiają, ale chyba nie długo się przekonamy...
Trochę irytuje mnie Char. to tak mała puściutka blondyneczka. Skoro tak zareagowała, to nie dziwię się, że Sutton jej nie powiedziała. (Pomijając fakt, że to były jej samolubne pobudki)
Ale jak się ogląda promo następnego odcinak to, aż wbija w siedzenie. SPOILER SPOILER SPOLIER etha pobije się z Thyerem, emma/sutton spotka swoją matkę, czy sutton wraca do domu, że są takie sceny? No na pewno będzie co oglądać! KONIEC SPOILERA
Jest 23.58 więc to znaczy, że zdążyłam jeszcze na DZISIAJ. :D
http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/4237683/the-lying-game-pl
Proszę i dobranoc. :)