PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

pożegnamy Beth , która JUŻ sie piekła na gilu w odcinku 15. Reszta grypy zostanie steroryzowana i
przetrzymywania w jakiś pomieszczeniach czekających na rzeznie. NATOMIAST jesśli chodzi o ekipe Rick
widać z zwiastunu , że Joe odetnie mu rękę ( w komiksie był to gubernator ) tutaj zmienili i odetnie mu Joe.
Daryl się sprzeciwił i UWAGA ! zginie i Daryl :) ..Mocny odcinek nam się szykuje.

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Skad Ty masz tej spoilery?

ocenił(a) serial na 8
agaS78

Przyśniły mu się.

ocenił(a) serial na 6
GERID

A moze doznal olsnienia?Taki...paralizujaco-hipnotyzujacy sen na jawie czy cos w ten desen...

ocenił(a) serial na 8
agaS78

:)

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

Było by fajnie, ale to chyba za piękne żeby było prawdziwe

ocenił(a) serial na 8
SoapMacTavish

Niestety myślę, że te spojlery mogą się okazać wysoce prawdopodobne. :|

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Jedyne w co nie wierze to w to, że zginie Daryl :) reszta mogłaby być :D

użytkownik usunięty
mateuszz27

jak to rick będzie bez ręki???to jakieś brednie chłopie bujną masz fantazje
dawaj linki bo nie uwierze

ocenił(a) serial na 6

niewiarygodne.pl

użytkownik usunięty
agaS78

hahahahha dobre
a ja myślałam że wykupił prenumerate historii niesamowitych

ocenił(a) serial na 6

W sumie na jedno wychodzi :)

ocenił(a) serial na 3

tak sie składaa ,że Rick w komiksie był bez ręki juz od czasów więzienia :)

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Tak się składa że w serialu nie odetną mu ręki. Sprawdź ostatnie AMA Roberta Kirkmana na reddicie i idź spać bo się tylko ośmieszasz

ocenił(a) serial na 3
GERID

Dziecko opanuj sie !

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Cóż za pokaz inteligencji i kontrargumentów. Standardowa odpowiedź dziecka/gimbusa do osoby dorosłej. Wytykam ci tylko dziury w twoich fałszywych spoilerach. A dzieckiem nie jestem od bardzo dawna.

ocenił(a) serial na 3
GERID

Przekonamy sie w pon. Kto mial racje a wtedy cie wysmieje z ta reka ucieta. Pewnie wtedy nawet nieodpiszesz ale ja zaloze o tobie temar. Wiem ze mam racje. Takze do poniedzialkuuu.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Bo przeczytałeś na jakimś angielskim forum? W porządku, do Poniedziałku.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

No to się chłopaku popisałeś. padnij na twarz i się nie podnoś. bo tylko się zbłaźniłeś :)

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

no i co pajacu, myliłeś się. haha.

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

pajac

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
GERID

będziesz pośmiewiskiem całego filmwebu ;) ciekawe czy po porażce będziesz miał odwagę nas jeszcze odwiedzić. do pon.

ocenił(a) serial na 8
mateusz232_filmweb

Czemu używasz multikonta? czyżbym aż tak cię uraził drogi mateuszu?

ocenił(a) serial na 5
mateusz232_filmweb

Jakim trzeba być debilem żeby swoje multikonto nazwać prawie tak samo jak główne xD

ocenił(a) serial na 3
mad_monkey

jakim trzeba być debilem zeby dać się oszykać i wierzyć, że to moje multikonto xD

ocenił(a) serial na 10
mad_monkey

tak tak każdy z podobnym nickiem to multikonto. beka z ciebie.

ocenił(a) serial na 6
mateusz232_filmweb

hehe wy tak jakos zawsze razem:) http://www.youtube.com/watch?v=tuo_0drN8Ec

ocenił(a) serial na 5
mateusz232_filmweb

Podobnym nickiem, identyczną oceną serialu i innych filmów, udzielaniem się w tych samych tematach i poziomem wypowiedzi (mógłbyś chociaż pisać zdania z wielkiej litery z multikonta) : )

użytkownik usunięty
mateuszz27

to ty mówisz o komiksie czy o tym co w serialu nastąpi?

ocenił(a) serial na 3

No o serialu. Joe odetnie rickowi lape

użytkownik usunięty
mateuszz27

rycze:(

ocenił(a) serial na 8

Czy wy naprawde nie widzicie... ten koles ma nasrane we lebie no ale jak sie jest 2 osobami..

ocenił(a) serial na 9

w komiksie nie było Beth

ocenił(a) serial na 5
mateuszz27

mało prawdopodobne ,ponieważ sam Kirkman przyznał ,że pozbawienie Ricka ręki było jednym z największych jego błedów .

ocenił(a) serial na 5
mateuszz27

Jeśli pamiętasz Merla to świetnie sobie radził bez ręki, więc Rick też wymyśli sobie protezę i nie będzie miał problemów w tym świecie, oczywiście jeśli to prawda. Co do Daryla jego postać straciła charakter, więc przechodzę obok tego obojętny, nawet nie jest to dziwne, gdyż sam aktor chce jeszcze zagrać w filmach, niż ciągle być tylko tym Darylem w jednym serialu. Odnośnie Beth, to już jest wielki znak zapytania, możemy dowiedzieć się o niej dopiero w 5 sezonie.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

no przecież beth już sie smaży na ruszcie podobno?

ocenił(a) serial na 5

Chodziło mi raczej o sam fakt dowiedzenia co się z nią stało.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

pewnie to wytłumaczą

użytkownik usunięty
mateuszz27

Obcięcie ręki jest raczej mało prawdopodobne, tak jak kolega GERID odsyłam od AMA Kirkmana (oprócz paru ciekawostek dostajemy parę mikro-spoilerów do finału 21 tomu i początku 22 tomu komiksu, ale bez żadnych konkretów) reszta wydarzeń które opisujesz może się zdarzyć. Dodatkowo spodziewał bym się akcji podobnej do tej z komiksowymi maruderami SPOILER i gwałtem na Carlu.

ocenił(a) serial na 5

Krikman często mówi zupełnie co innego, niż to co później widzimy w serialu.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

Racja, nie może odkrywać wszystkich kart. Z drugiej strony argument, że trudniej i drożej ukazać postać bez ręki w tv niż w komiksie jest sensowny. Sam chciałbym zobaczyć Ricka z jakimś wymyślnym ostrzem zamiast dłoni, ale dopiero w następnym sezonie :)

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

hehe teraz Beth obstawiasz a kiedyś sądziłeś że dni Daryla są przesądzone :P

użytkownik usunięty
madziius

ZAPRASZAM DO MOJEGO TEMATU TO TUTAJ GIMBUS KREUJE JAKIES TEORIE Z DUPY

ocenił(a) serial na 8

Twoja teoria jest taka sama :)

ocenił(a) serial na 3
GERID

jak i ty :)

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Długo nad tym myślałeś prawda? Twój brak jakiejkolwiek inteligencji wręcz powala na kolana. Mam nadzieję że '27' w nazwie twojego nicka nie jest liczbą lat przez jaką uprzykrzasz życie innym bo to, zważywszy na poziom twojej głupoty, byłoby smutne. (chociaż z drugiej strony idiotą można być do śmierci) Może opowiedz nam jeszcze więcej wyssanych z palca teorii, a najlepiej pójdź do szkoły. Tyle z mojej strony bo jeszcze zniżysz mnie do swojego poziomu.

PS: Swoją droga zdanie zaczynamy z wielkiej litery, ale czego ja wymagam... :)

ocenił(a) serial na 3
GERID

jaki poziom głupoty wiesniaku ? pytam się jaki ? ze stresciłem odcinek ? to jest poziom głupoty ?! czepiasz się na siłe i tyle... jesteś typowym trollem ;]

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Huh widzę że nasz mateusz (celowo z małej) jest lekko spięty.

Głupota wylewa się w każdym twoim komentarzu, nawet w twoim pseudo "streszczeniu" (które nie jest prawdziwe), nawet w ostatnim.

Nie masz nic konkretnego do powiedzenia więc przechodzisz do ataków personalnych? to bardzo przykre. I czemu niby jestem trollem? Chcę poznać twoją definicję tego znaczenia bo jest co najmniej nieźle spaczona.
Łącze się w bólu z twoją rodziną :)

ocenił(a) serial na 3
GERID

jestes nieporozumieniem społecznym.