pożegnamy Beth , która JUŻ sie piekła na gilu w odcinku 15. Reszta grypy zostanie steroryzowana i
przetrzymywania w jakiś pomieszczeniach czekających na rzeznie. NATOMIAST jesśli chodzi o ekipe Rick
widać z zwiastunu , że Joe odetnie mu rękę ( w komiksie był to gubernator ) tutaj zmienili i odetnie mu Joe.
Daryl się sprzeciwił i UWAGA ! zginie i Daryl :) ..Mocny odcinek nam się szykuje.
Oprócz przechowywaniu części grupy nic więcej się nie sprawdziło w tym odcinku.
Nie No serio. Widzę jak odpowiadasz, jestes twarda i trzeźwo myślącą. Wyobrażam sobie śliczna dziewczynę pisząc ten komentarz. Podobasz mi sie ,
Piękna naturalna twarz z długimi ciemnymi włosami ulozonymi w kucyka. Boskie szczupłe ciało z długimi nogami :D
No to pudło kolego (choć włosy mam ciemne i odcinki przy twarzy do ramion, tył dużo krótszy). Oprócz tego, że się nie maluję (to by pasowało do "naturalna") to mam przeciętnie. W dodatku koledzy mi mówią, że zamiast na pole dance powinnam iść na boks, bo w moim przypadku prędzej dostaniesz z pięści albo się wydrę jak obrażę bez podania przyczyny. Tak, hm... Nie po babsku.
Jednak gratuluję wyobraźni.
Na forum Banshee? Skoro nie należysz do fanów serialu to raczej ten problem nie nastąpi.
Nie denerwuj się... Tak Ci słodzi od dłuższego czasu, że dyskretnie chciałem zasugerować, żebyście przeszli na priva
Nie denerwuję się. Ciężko mnie zdenerwować.
Właśnie widzę, że zaczął słodzić. Czekam, aż zakończy tę nierówną walkę.
Przeciez ten mateuszz27 to byl troll jakich mało. Pisał to co sam wymyślił. Wystarczy poczytać jego inne wpisy. Boom na ten serial się już skończył, ale kiedyś każdy odcinek był roztrząsany przez fanów na części pierwsze. I wtedy ten troll czuł się jak ryba w wodzie. Do tego obrażał ludzi i używał ich zdjęć profilowych. To które ma teraz też komuś „zwinął”.