PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

pożegnamy Beth , która JUŻ sie piekła na gilu w odcinku 15. Reszta grypy zostanie steroryzowana i
przetrzymywania w jakiś pomieszczeniach czekających na rzeznie. NATOMIAST jesśli chodzi o ekipe Rick
widać z zwiastunu , że Joe odetnie mu rękę ( w komiksie był to gubernator ) tutaj zmienili i odetnie mu Joe.
Daryl się sprzeciwił i UWAGA ! zginie i Daryl :) ..Mocny odcinek nam się szykuje.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

A stwiedziłeś to po...? (nie musisz odpowiadać) A myślałem że twój mózg stać na jakieś złożone zdanie. Idę coś zjeść, szkoda mi czasu na ciebie :)

ocenił(a) serial na 3
GERID

idz grubasie bez życia prywatnego. idz idz , byle nie Beth xd.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

A po czym twój biedny mózg to wywnioskował? :) Co ma z moją wypowiedzią wspólnego Beth z the walking dead? Po co użyłeś gimbusowej emotikony XD?

Na te pytania nigdy nie uzyskam odpowiedzi.
Gimbusowy styl aż się od ciebie wylewa.

ocenił(a) serial na 10
GERID

dzieciaku skończ, bo aż żaaal to czytać. nie prowokuj kłótni , nie trolluj i nie kozacz okej?

ocenił(a) serial na 10
mateusz232_filmweb

i pisze to w imieniu wszystkich osób trzecich , załóz sobie własny temat i tam trolluj ;]

ocenił(a) serial na 8
mateusz232_filmweb

Ładnie ładnie, teraz z multikonta :)

ocenił(a) serial na 3

twoja teorai to jakies nieporozumienie :]

ocenił(a) serial na 3
madziius

czytaj dokłądnie mój spoiler : / omg....Daryl też idzie do piachu,,

mateuszz27

boże święty. To nie jest spoiler tylko twoja p**ebana wizja odcinka. Już jak zobaczyłem sam temat to sobie pomyślałem - mamy kolejnego wizjonera i wszedlem z ciekawosci. Twórcy musieliby być kretynami, żeby zrobić z Terminus siedlisko kanibali. To nie miałoby sensu. Odcięcie ręki Rickowi również nie miałoby sensu.
Nie mówie, że Terminus okaże się spokojnym i bezpiecznym miejscem, bo to by wgl już była katastrofa dla widza. Dojdzie tam do jadki, ale dopiero kiedy Deryl z nową ekipą tam dojdzie. To jest oczywiste, a o reszcie się przekonamy. Nie rób z ludzi idiotów :D

ocenił(a) serial na 3
mejbirdus

kaniballe jak malował ten termunus :)

mateuszz27

nie rozumiem

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Dobra, dobra przypuśćmy że masz racje tylko pytanie skąd masz te informację bo też z nudów chciałem sobie poczytać. O ile jest oczywiście taka możliwość

mateuszz27

Skoro wymyslasz swoje własne scenariusze, to nie pisz, że jest to spoiler, bo to nic innego jak nadużycie. Śmieszą mnie wszyscy wizjonerzy, którzy bardziej irytują niż bawią. Skoro decydujesz się na wyrzucenie takiej kiełby to chociaż poprzyj swoje argumenty jakimiś źródłami.

Wild_Roses

Prawda.

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

to ksiądz zje beth, a nie ci z terminusa i rick nie straci ręki, ale beth straci noge.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-%209/1557724_4458720 25546882_1975844346_n.jpg
a to co to

ocenił(a) serial na 5
maka028

To nie ten serial.

mateuszz27

Niestety przepowiednia się nie spełniła nie ma już dla nas ratunku ;/

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Daryl jest odpowiednikiem Andrea i nie zginie tak szybko...mimo życzeń co niektórych

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Nie sprawdziły się Twoje przepowiednie. I co teraz? :)

ocenił(a) serial na 9
Amelie_19

a) nie odezwie się wcale
b) powie że trollował a my naiwniaki daliśmy się nabrać :P

Amelie_19

Oj, oj, oj no nie do końca!

"pożegnamy Beth , która JUŻ sie piekła na gilu w odcinku 15. "
Tego nie wiemy.

"Reszta grypy zostanie steroryzowana i przetrzymywania w jakiś pomieszczeniach czekających na rzeznie. "
Wagon to też pomieszczenie.

"NATOMIAST jesśli chodzi o ekipe Rick widać z zwiastunu , że Joe odetnie mu rękę ( w komiksie był to gubernator ) tutaj zmienili i odetnie mu Joe."
Ręka czy wgryz w szyję, jeden pies.

"Daryl się sprzeciwił"
Prawda!

"i UWAGA ! zginie i Daryl :)"
FAIL.

Czekamy teraz na kolejne spoilery dot. sezonu namber pięć. W sumie to po co czekać do października. Mateusz wszystko nam opowie :).

ocenił(a) serial na 8
euzebia

Na upartego można się zgodzić z tym, że dobrze przewiedział to, że Daryl się sprzeciwi, ale przewidywanie jego śmierci, niczym najlepszy wróżbita w kraju, to już śmieszne :D

Jeśli chodzi o Beth, wydaje mi się, że żyje :)

Amelie_19

Mam podobne przypuszczenia co do Beth... ALE RILAAAKS - Mateusz jak już wróci z planu w ciągu najbliższych miesięcy to wszystko wyśpiewa! :D

ocenił(a) serial na 1
mateuszz27

i po co było wydawać tyle pieniedzy na połaczenia do wróżbity macieja?

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

no i twoje spoilery okazały się nieprawdziwe, ośmieszyłeś sie jedynie.

ocenił(a) serial na 3
m0szfin

ej hahah masz ze mną jakiś problem ? : D przestań pisać 10x to samo mały gajku/

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

dobre by to bylo bo serial na 16 odcinkow,to moze 3 jakos trzymaja poziom.

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Gdybym ja się tak ośmieszył jak autor tego tematu to prawdopodobnie usunąłbym już konto.

m0szfin

on ma kilka kont, trochę czasu mu to zajmie ;]

ocenił(a) serial na 3
suszyMie

hahaha jak ja mam multi-konta i wszyscy Ci co tak myślą są załośni :D bo to pokazuje jak niewiele trzeba, żeby kogoś osądzać o jakieś badziewne konta dodatkowe , które na nic mi nie są potrzebna : D ładną mam polewkę z was. Dla nie kumatych powtarzam juz ostatni raz. TO JEST MOJE JEDYNE KONTO.

mateuszz27

"mateuszz27" to twoje podstawowe konto czy multi?
do wszystkich kont masz takie samo hasło, czy różne?

ocenił(a) serial na 3
suszyMie

głupi prowokator ;]...ale cóż mam do czynienia z gimbusami i dzieciakami ;] dobrze wiem ze gdzie się nie pojawisz tam się z każdym kłócisz i każdy ma cię dość. multi ? przyśniło ci się ? a może to ty m0szfin ? taki sam poziom reprezentujecie :)

mateuszz27

tak, to ja, witaj cukiereczku
widzę, że ci tu wszyscy nieźle jadą i drą z ciebie łacha, ale jesteś wdzięcznym ku temu obiektem,
choć z drugiej strony to trochę tak jakby kopali przedszkolaka.

najważniejsze że idą wakacje, co nie mateuszku? może rodzice wyślą cie gdzieś na kolonię, to odpoczniesz sobie trochę, świeżego powietrza łykniesz, gęsi będziesz pasał.
a we wrześniu wreszcie do gimnazjum? jesteś już dużym chłopcem, jesteśmy z ciebie dumni :]

ps. a jak będziesz grzeczny to ci mamusia założy jeszcze jedno konto na filmwebie :)

ocenił(a) serial na 3
suszyMie

s..p...i...e...r...d...a...lll...a..j frajerze. Ty to nawet nie ma rodziców lamerze p ..i ..e..r....d..o..l................y

m0szfin

A ja twoim miejscu nie odkopywałbym tych starych wyśnionych spojlerów, a poczekałbym na nowe...

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Co do daryla to to wcale nie jest pewne bo nawet sam rezyser wypowiadał się na jego temat, jak na ten sezon przepowiadal mu życie, ale co do dłoni Ricka to najprawdopodobniej ja str co widać trochę w trailerze i na zdj publikowanych wczesniej, chodzi mi o tą zakrwawiona rękę z obraczka.

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

Co do tej dłoni to bardziej obawiał bym się o Abrahama.

ocenił(a) serial na 10
Dreiwil

no możliwe, bo on też miał żonę.

ocenił(a) serial na 8
Claudia_filmweb

A to nie był przypadkiem Daryl ;D Tak dla żartów Greg Nicotero oświadczał się normanowi on miał taką podejrzaną rękę we krwi a na niej pierścionek

ocenił(a) serial na 10
marlenasz

no też się nad tym zastanawiałam, ale przecież Daryl nie ma obrączki.

ocenił(a) serial na 8
Claudia_filmweb

Ale to było na żarty na planie tego nie będzie w serialu ;D

ocenił(a) serial na 10
marlenasz

Ale miał zakrwawiona rękę a raczej na żarty nie tracili farby czy czegoś tam

ocenił(a) serial na 4
Claudia_filmweb

Chryste Panie, po co się nad tym rozwodzić, jak temat dotyczy finału 4 sezonu, a mamy już 5?! Poza tym Rick nie straci ręki, bo sam Robert powtarza, że to był błąd zrobiony w komiksie i go nie popełni w serialu!

ocenił(a) serial na 10
Badly

No i tu się mylisz, bo te zdjęcia były robione podczas kręcenia drugiej części sezonu 5. więc ktoś straci rękę ale nie wiadomo jeszcze kto, Niestety podejrzewam, że to będzie Daryl a bardzo bym tego nie chciała

ocenił(a) serial na 4
Claudia_filmweb

Tak po pierwsze to po co piszesz o sezonie 5b w temacie finału 4 sezonu?
Po drugie, tak dla jaj traciliby barwniki, bo ich koszty przy takim zużyciu są znikome, plus robią bardziej kosztowne dowcipy (nie tylko na planie TWD). W dodatku taki Norman zabrał kuszę do domu, do czego się przyznaje, a nawet wstawia fotki.
Po trzecie najpierw obstawiałaś rękę Ricka, potem po sugestii, że możliwe, iż to jest ręka Abrahama, a po kolejnym wpisie już podejrzewasz, że to jest Daryl mimo, iż nie ma obrączki. Zdecyduj się.
Po czwarte nie napalajcie się, bo w żywe oczy czegoś takiego nie sprzedadzą na tak długo przed połówką sezonu, którego to dotyczy. To są głupki, ale nie skończeni debile.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Nie moja wina, że ten gość napisał o tym akurat w 4 sezonie bo nie miał pojęcia o czym mówi.. No przepraszam bardzo nie wiedziałam , że aż tak długo pracujesz w tej branży, że już wszystko wiesz ;p Czytaj ze zrozumiem jak już chcesz wontować, bo napisałam, że to ręka Ricka według mnie bo Daryl nie ma obrączki. Więc albo to Abraham albo Rick bo obaj mają obrączki ale tego nie wiemy w stu procentach.

ocenił(a) serial na 4
Claudia_filmweb

Spójrz na datę tematu. MARZEC 2014. Jedno z wielu całej masy przypuszczeń do FINAŁU 4 sezonu. Były takie głupoty i jeszcze większe. Odnosisz się do tego, a nie do następnego. Jak chcesz robić przypuszczenia na 5 sezon to załóż temat.
Polecam samej czytanie ze zrozumieniem. Wymieniłam, że najpierw przypuszczałaś Ricka, potem Abe'a, a na końcu Daryla. Czemu Daryla? No cóż. Pamiętaj to co piszesz
"ktoś straci rękę ale nie wiadomo jeszcze kto, Niestety podejrzewam, że to będzie Daryl a bardzo bym tego nie chciała"
Ktoś straci rękę i niestety podejrzewasz, że to będzie Daryl. Więc jeszcze raz. Zdecyduj się.

Poza tym Robert uważa stratę ręki bohatera za zły pomysł, bo to utrudnia filmowanie. Po co miałby popełniać ten błąd z kimś innym? Poza tym motyw ręki z komiksu w serialu już się pojawił.

ocenił(a) serial na 10
Badly

No przecież kuźwa umiem czytać, ale napisałam tutaj na temat 5 sezonu bo są przypuszczenia, że któraś postać straci dłoń, a Beth już zginęła. Więc trochę się sprawdziło. Z tego co kojarzę to on wypowiadał się na temat ręki Ricka bo podobno stracił ją w komiksie , ale nie wiadomo jak będzie z innymi bohaterami.

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Wróżbita Maciej o.O