PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177156
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

8 sezon michonne

ocenił(a) serial na 10

Czy jak jej tam.
Juz myślałam że jej nie pokażą...ale jednak, no i dopiero w tym sezonie jest pokazana jest brzydota.. Ludzie paskudna jak nie wiem co....
Wiem że nie osadza się ludzi po wyglądzie ale ona i charakterem dużo nie prezentuje

ocenił(a) serial na 8
s111

E tam wygląda jak zawsze, a to czy komuś się podoba czy nie to kwestia gustu. Jak dla mnie jak na dark chocolate jest całkiem całkiem

ocenił(a) serial na 10
Lodowy

No tak kwestia gustu..
Tak w ogóle jeśli chodzi o 8 sezon to ostatni odcinek dopiero w miarę spoko

ocenił(a) serial na 9
s111

Jedna z najładniejszych kobiet w serialu, tylko te dredy trochę ją szpecą, ale jak ktoś nie lubi czarnych to wiadomo że się nie spodoba, wiadomo że nie jest to typ laseczki w stylu Sashy, ma oryginalną urodę "bardziej afrykańską" ;-)

ocenił(a) serial na 10
mitrus80

Kto jest brzydzszy wg Ciebie od niej?

ocenił(a) serial na 7
s111

Tara, strasznie gruba się zrobiła niby zombie apokalipsa i ludzie z głodu umierają a ta przytyła. Negan miał polewkę z tej co pilnowała Aleksandryjskiej spiżarni ale tutaj powinien płakać z radochy... no i ta szefowa złomiarzy typowa Brytyjka...

ocenił(a) serial na 10
Ageha

Fakt Tara strasznie przytyła.. I to chyba nie na rzecz filmu :p
A najładniejsza?

ocenił(a) serial na 7
Ageha

Jadys, szefowa złomiarzy jest o niebo ładniejsza od małpowatej Michonne.

ocenił(a) serial na 7
truegod

Oj tam, oj tam, to pokazała się jeden scenie w fartuszku nie znaczy że jest ładna... ^^

ocenił(a) serial na 9
s111

Tara była w ciąży, chyba jest świeżo po urodzeniu, ale ją akurat uważam za ładną, a ta od złomiarzy na pewno nie jest ładniejsza od Michonki. Nie traktuję pań w tym serialu jako kandydatek na Miss, po prostu uważam że Michonne jest ładna, ale myślę że mogliby już zrezygnować z jej komiksowego wizerunku z dredami i "ściąć je", niech występuje w krótkich jak w realnym świecie. Nie będę się przebijał na temat kto jest ładniejszy, kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 5
s111

Jest pokazana tak samo jak zawsze. Dredy faktycznie urody jej nie dodają (ale wg mnie one nie dodają urody nikomu), ale paskudna to ona nie jest pod żadnym względem. Całkiem ładna kobieta i ma naprawdę niezłe ciało. Odpowiednio zaokrąglone tam, gdzie trzeba.

ocenił(a) serial na 10
zuzanna_90

Czy ja wiem...
Moim zdaniem wypadła w tym sezonie bardzo niekorzystnie..

ocenił(a) serial na 8
s111

Ciekawy post. Wiele wnosi na to forum. Laska siedzi, ogląda seriale i rozmyśla głownie nad cudzą brzydotą...głębokie... może pokaż swoje oblicze hmm?

Agix6_xo

Zaiste:)
uroda bohaterek- jakże ważna w serialu o apo i zombie:)

ocenił(a) serial na 10
Agix6_xo

Skoro tak cię post nie interesuje to po co w ogóle go czytać?

ocenił(a) serial na 8
s111

Zebyś mogła zadać wlasnie to pytanie. Proste :)

ocenił(a) serial na 5
Agix6_xo

Dobre:)

ocenił(a) serial na 10
Agix6_xo

No to rzeczywiście jest dobry powód

ocenił(a) serial na 10
Agix6_xo

Mi tu wcale nie o to chodziło... Ciekawa po prostu jestem opinii innych ludzi odnośnie michonne.
Oglądałam serial od pierwszego odcinka i po porostu za nic nie mogę pójść tego że Rick się z nią związal w jakiś sposób... Nie pasuje mi to w ogóle, i nie jest tak jak to się ludzie śmieją dostrzegam w serialu zombie urode jakiejs tam murzynki - ja po prosru nie lubię jej postaci, jest nie sympatyczna i po prostu nie trafia do mnie, a wygląd to drugorzędna sprawa