PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy to możliwe...

ocenił(a) serial na 8

Czy Omega mogłaby by być żoną Negana?

ocenił(a) serial na 8
LOBO9

Ta którą rzekomo stracił. .

ocenił(a) serial na 9
LOBO9

Jest Alfa, jest Beta, kto to Omega?

ocenił(a) serial na 8
Mikael82

Masz rację. Chodzi o Alfę.

ocenił(a) serial na 9
LOBO9

Już myślałem ,że mi coś umkło. W sumie przydałaby się jakaś Omega :)

ocenił(a) serial na 9
LOBO9

Na jakiej podstawie o to pytasz?

Ale jakby to była prawda to by były niezłe jaja i ciekawe wzmocnienie fabuły.

Ale zaraz, czy Negan już nie mówił, że Lucille na pewno umarła?

ocenił(a) serial na 8
M_COL

Do myślenia dał mi odcinek 15 albo 14 sezonu 9. Alfa ma męża bardzo podobnego do Negana. Nie było też pokazane co dokładnie mu zrobiła. Przypuszczam, że żyje i może to być Negan. Załamanie doprowadziło do stworzenia Zbawców. Wtedy nie dał rady ocalić rodziny, a mając tylu ludzi mógł "pomóc". Idea początkowa była dobra, ale gdzieś coś poszło nie tak i stali się pasożytami.
Po za tym postać Negana dojrzewa do przewodnictwa grupy Nicka. Myślę, że to może by dobry finał 9 sezonu.

LOBO9

Negan nie raz powtarzał że jego żona Lucille umarła jeszcze w starym świecie. Co do Alphy to gdybyś oglądał uważnie wiedziałbyś że Alpha zabiła swojego męża na samym początku apokalipsy kiedy przedstawiali nam jej historie z tego co dobrze pamiętam była to scena w piwnicy z jej grupą jak Lydia była jeszcze mała dziewczynką.

ocenił(a) serial na 8
John__88

Nie było pokazane co z nim zrobiła. Było zasugerowane, że go zabiła, ale tego nie widzieliśmy.
Stary świat można też nazwać początkiem apokalipsy.
To jest tylko luźna teoria. Wydaje mi się ciekawa. Na pewno ruszyła by trochę tą dość wolno płynącą fabułę.

ocenił(a) serial na 6
LOBO9

Sądzę, że to co sugerujesz jest bardzo mało prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 8
returner

Jeszcze jeden odcinek i się dowiemy (być może).

ocenił(a) serial na 6
LOBO9

Wojna z Szeptaczami pewnie będzie przez większość 10 sezonu, bo ten jest już zamówiony w ramówce AMC i ma powrócić ta aktorka, która wciela się w Maggie.

ocenił(a) serial na 8
returner

Dla mnie jak najbardziej na plus. Ciekawa grupa. Myślę, że wniesie dużo do serialu.