PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177414
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

(Uwaga możliwy spoiler? :)
Co wg Was powiedział szeptem Dr. Jenner do Lincolna gdy ten opuszczał z innymi siedzibę cdc?
Ja obstawiam że testy krwi wykazały ciążę u żony szeryfa - co nasuwa Mu jednoznaczne domysły .
Choć nie jestem pewien czy takie badania są w stanie to określić?

Raffik_San

A na moje, że to nie jest jego syn ;) Chociaż z tą ciążą jest wielce prawdopodobne :)

Raffik_San

Na bank powiedzial mu, ze wszyscy sa nosicielami wirusa i kazdy po smierci zamieni sie w zombie, czy zostanie ugryziony czy spadnie ze schowow i skreci sobie kark.

Raffik_San

zdecydowanie powiedzial ze jego zona jest w ciazy, inna wersja mnie prawdopodobna to ze dal namiary na jakies inne bezpieczne miejsce gdzie mogliby sie zbunkrowac

Raffik_San

Shane powiedział, że w szpitalu Rick był martwy. Dr odkrył we krwi Ricka zmutowanego wirusa, który sprawił, że powrócił do życia.

gogorek

wg komiksu czy tak Ci sie wydaje? Ale dobra teoria:)

Levanson

Tak mi się wydaje. Komiksu nie czytałam.

gogorek

w komiksie okazało się że żona Ricka jest w ciąży najprawdopodobniej z Shanem, który (SPOILER) został zabity przez Carla.

gogorek

Czytałem komiks i pamiętam że czegoś takiego nie było, w przeciwieństwie do ciąży Lori.

Raffik_San

Według mnie powiedział temu policjantowi swoje passy do Tibi czy Wowa bo i tak już by sobie nie pograł. A tak na serio to wersja ze zmutowanym wirusem w krwi Ricka jest prawdopodobna.

Raffik_San

Powiedział mu, że każdy jest zarażony.

Slowianin

No właśnie.Niektórzy doszukują się drugiego dna.Gdyby powiedział mu coś jeszcze,to wypłynęło by to już w drugim sezonie,wszak dopiero później Rick im powiedział o wirusie.Do dnia dzisiejszego,to są już prehistoryczne czasy i nie było by sensu,by do tego wracać,więc opcja z jakimiś ukrytymi miejscami,czy innymi informacjami całkowicie odpada.