Witajcie,
Oglądam TWD od niedawna, jestem obecnie przy 16 odcinku 4 serii i zastanawiam się, czy to Carol z tym facetem ją zabili? W poprzednim odcinku widziałam niby dwa groby (dziewczynek) ale na jednym były małe buciki, jakby dziecka, to był grób Judith? Przewijałam to parę razy, ale jakość w jakiej oglądam nie powala i nie mam się czemu za bardzo przyglądać. Przeszukałam filmweb i trochę wątków w internecie ale wszędzie widzę tylko dyskusje czy Judith zginęła, po tamtym odcinku gdy uciekali z więzienia. A o tej sytuacji nic nie znalazłam. Może to dlatego że wszystko było jasne a ja po prostu ślepa jestem, dlatego z góry przepraszam jeśli się wyglupiam, ale strasznie mnie co ciekawi.
Ja tam sobie czasami sama szukam jakichś spojlerów, jak się boję, że któryś z aktorów umrze, to czytam spojlery i się uspokajam, tak to bym padła na zawał. A chłopak po mnie krzyczy że co to za oglądanie jak ja wszystko wiem, no ale niektóre rzeczy po prostu MUSZĘ wiedzieć!
No to robiłbym tak samo jak twój chłopak ,a wracając do tematu, tu możesz sobie wszystko sprawdzać na bieżąco, jeśli będziesz chciała sobie spolerować : http://walkingdead.wikia.com/wiki/Rick_Grimes_(TV_Series) tam możesz przeskakiwać pomiędzy postaciami i odcinkami.
Nie mogę sobie darować :D " jak się boję, że któryś z AKTORÓW umrze" Postaci ? :D
Tak, wiem, bo wszyscy faceci są tacy sami przecież. ;D
Dzięki, będę sprawdzać żeby nie zaśmiecać tu forum.
Ojjj.. No tak, postaci. Ale w sumie gdyby aktor umarł, to byłaby taka sama lipa, więc też mnie to przecież bardzo interesuje. ;D
Forum i tak jest tak zaśmiecone, że nie da się go bardziej zaśmiecić :D
Nie jestem taki sam jak inni :c
Lepiej uważaj tam na spoilery bo możesz właśnie na zawał zejść, czekając potem na te wydarzenia, jakie są twoje ulubione postacie ?
No dobra, nie znam to nie oceniam, ale w tej kwestii to taki sam jak mój facet. ;P
W sumie nie wiem, co chwilę zmieniam zdanie w tym temacie, raz kogoś lubię a raz mnie strasznie denerwuje i cały odcinek go wyklinam. Deryl jest chyba jedyna osobą która od drugiego sezonu nie została przeze mnie wyzwana, no i ta dziewczyna Glenna(której imienia od paru sezonów nie zdołałam zapamiętać). Łatwiej byłoby odpowiedzieć na pytanie jakie są moje znienawidzone postaci. ;D A Twoje?
I odnośnie spojlerów to wiem, wyszukuje tylko informacji które mnie konkretnie interesują po obejrzeniu odcinka, np. właśnie sytuacja z Judith.. No i o śmierci i Glenna się w sumie dowiedziałam w sumie trochę przypadkowo, bo przeszukując forum widziałam miliony postów "co z Glennem?! " i nie mogłam się oprzeć.. Teraz przy każdej sytuacji zagrożenia z Glennem mówię chłopakowi "nie nie, Glen nie umrze na pewno, ja to czuję i wiem na pewno" bo wiem ze do tego szóstego na pewno dożyje. ;D Dopiero się zacznie jazda w szóstym, jak nie będę wiedziała kiedy to nastąpi i będzie wiecznie "czy to już!?
Ja też tak do końca nie, ale niektóre mnie irytują. Dziś zobaczyłam tekst "3 lata później, wciąż szukając Glenna" to on jednak nie umrze?