PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 178338
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witajcie,
Oglądam TWD od niedawna, jestem obecnie przy 16 odcinku 4 serii i zastanawiam się, czy to Carol z tym facetem ją zabili? W poprzednim odcinku widziałam niby dwa groby (dziewczynek) ale na jednym były małe buciki, jakby dziecka, to był grób Judith? Przewijałam to parę razy, ale jakość w jakiej oglądam nie powala i nie mam się czemu za bardzo przyglądać. Przeszukałam filmweb i trochę wątków w internecie ale wszędzie widzę tylko dyskusje czy Judith zginęła, po tamtym odcinku gdy uciekali z więzienia. A o tej sytuacji nic nie znalazłam. Może to dlatego że wszystko było jasne a ja po prostu ślepa jestem, dlatego z góry przepraszam jeśli się wyglupiam, ale strasznie mnie co ciekawi.

ocenił(a) serial na 6
XeNNiatko

Żyje.

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

A to nie łatwiej obejrzeć kolejne odcinki aby się dowiedzieć ? :o

ostatnisprawiedliwy_1771

Nie mogę przez najbliższy czas oglądać i nie mogłam wytrzymać z ciekawości, przepraszam. ;D

użytkownik usunięty
XeNNiatko

peszek nikt nie spojleruje:D

Ee? ;p

użytkownik usunięty
XeNNiatko

yyyyy

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

Chyba, że tak, ale ja bym wolał sobie tak nie zepsuć :D

ostatnisprawiedliwy_1771

Ja tam sobie czasami sama szukam jakichś spojlerów, jak się boję, że któryś z aktorów umrze, to czytam spojlery i się uspokajam, tak to bym padła na zawał. A chłopak po mnie krzyczy że co to za oglądanie jak ja wszystko wiem, no ale niektóre rzeczy po prostu MUSZĘ wiedzieć!

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

No to robiłbym tak samo jak twój chłopak ,a wracając do tematu, tu możesz sobie wszystko sprawdzać na bieżąco, jeśli będziesz chciała sobie spolerować : http://walkingdead.wikia.com/wiki/Rick_Grimes_(TV_Series) tam możesz przeskakiwać pomiędzy postaciami i odcinkami.

Nie mogę sobie darować :D " jak się boję, że któryś z AKTORÓW umrze" Postaci ? :D

ostatnisprawiedliwy_1771

Tak, wiem, bo wszyscy faceci są tacy sami przecież. ;D
Dzięki, będę sprawdzać żeby nie zaśmiecać tu forum.
Ojjj.. No tak, postaci. Ale w sumie gdyby aktor umarł, to byłaby taka sama lipa, więc też mnie to przecież bardzo interesuje. ;D

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

Forum i tak jest tak zaśmiecone, że nie da się go bardziej zaśmiecić :D
Nie jestem taki sam jak inni :c
Lepiej uważaj tam na spoilery bo możesz właśnie na zawał zejść, czekając potem na te wydarzenia, jakie są twoje ulubione postacie ?

ostatnisprawiedliwy_1771

No dobra, nie znam to nie oceniam, ale w tej kwestii to taki sam jak mój facet. ;P
W sumie nie wiem, co chwilę zmieniam zdanie w tym temacie, raz kogoś lubię a raz mnie strasznie denerwuje i cały odcinek go wyklinam. Deryl jest chyba jedyna osobą która od drugiego sezonu nie została przeze mnie wyzwana, no i ta dziewczyna Glenna(której imienia od paru sezonów nie zdołałam zapamiętać). Łatwiej byłoby odpowiedzieć na pytanie jakie są moje znienawidzone postaci. ;D A Twoje?

XeNNiatko

I odnośnie spojlerów to wiem, wyszukuje tylko informacji które mnie konkretnie interesują po obejrzeniu odcinka, np. właśnie sytuacja z Judith.. No i o śmierci i Glenna się w sumie dowiedziałam w sumie trochę przypadkowo, bo przeszukując forum widziałam miliony postów "co z Glennem?! " i nie mogłam się oprzeć.. Teraz przy każdej sytuacji zagrożenia z Glennem mówię chłopakowi "nie nie, Glen nie umrze na pewno, ja to czuję i wiem na pewno" bo wiem ze do tego szóstego na pewno dożyje. ;D Dopiero się zacznie jazda w szóstym, jak nie będę wiedziała kiedy to nastąpi i będzie wiecznie "czy to już!?

XeNNiatko

Jedno "w sumie" miało być,tu się nie da edytować posta? Eh.

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

Glenn i Abraham :D A znienawidzonych nie mam.

ostatnisprawiedliwy_1771

Ja też tak do końca nie, ale niektóre mnie irytują. Dziś zobaczyłam tekst "3 lata później, wciąż szukając Glenna" to on jednak nie umrze?

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

Będę okrutny i nie powiem :D

ocenił(a) serial na 7
XeNNiatko

Powiadam ci, że lepiej będzie, jak sama zobaczysz o co chodzi ;)

ostatnisprawiedliwy_1771

Niech Ci będzie. :(