PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177904
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

S3E11-wrażenia.

ocenił(a) serial na 7

Świeżutko po seansie.(Strasznie mnie denerwowaly reklamy co 5 minut)Ciekawy odcinek i kilka watkow zaczyna sie rozwijac:
-Andrea i jej wyprawa do wiezienia.Fajna proba torowania drogi do wiezienia z zombie-przewodnikiem(okaleczenie zombie na kamieniu-mistrzostwo).Niestety Andrea jest nadal pod wrazeniem Gubernatora i czekam az sie zlamie czego nie zrobila pod koniec odcinka.
-grupa Tyreesa w Woodbury.Fajny zwrot akcji.Jestem ciekawy jak sie zaadoptuja choc nie mysle by ostatecznie staneli po stronie Gubernatora.Ewentualnie beda to Ben i Allen.
-Merle w wiezieniu.Staje sie warunkowo czescia grupy Ricka.Bracia Dixonowie to swietny duet.
Generalnie mamy w odcinku kilka akcji killer-count i wiecej fabuly.
Ogolem ocena odcinka w skali Filmwebu 7/10.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

juz Jim był nawet lepszy

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

No tak, lepiej się nie wybiegajmy za daleko w przyszłość hahaha.
Dobrze prawisz, mnie by Skośnego nie było żal. Poza tym Wąsową też by mogli kropnąć :D

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Wąsową też by mogli kropnąć - hahahaha :-D. Zgadzam się. Spoczywała by razem ze swoją wąsatą miłością ;-).

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

To było by bardzo tragiczne i romantyczne za razem.

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

skośnego wąsową jestem na tak hmmm

co do końcowego śpiewu podsumuje tak :

http://www.youtube.com/watch?v=mON8atk0_t4

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

Hahaha Bety głosik ma ładny, nie powiem, ale ja wole takie "czarne" brzmienia .

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

http://www.youtube.com/watch?v=bCXTu5jE-Ng ;D

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

No dokładnie takie :D Btw, fajnego masz avka haha

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

to mr Bronson ciekawy gość, brat Bane'a haha polecam ten filmik Tom Hardy miszczostwo świata! :D

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

No właśnie muszę go sobie w najbliższym czasie obejrzeć.

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

Kassandrze sie za bardzo nie podobał ale tobie może sie spodoba ;) teatr jednego aktora jednym słowem cos dla zrytych beretów jak ja haha ;D
btw. wogole House zaczelem ogladac zaskakująco dobry serial :)

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

Jak dla mnie House jest zbyt schematyczny.

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

może i schematyczny ale sama postać House'a jest fascynująca :) jeszcze to jego zryte poczucie humoru czasami legam w gruzach haha

ocenił(a) serial na 5
filippo_2

Nie, że nie podobał, bo podobał, ale mnie nie zachwycił. Tom zagrał genialnie i film miał fajny klimat, ale tak jak pisałam nie zachwycił mnie tak jak Ciebie na przykład.
P.S. Miny Bronsona genialne :-D.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

już tak posladków nie spinaj haha ;D mistrzowskie nie genialne ;d

ocenił(a) serial na 5
filippo_2

Ja tam nic nie spinam, pośladków tym bardziej :-P. Jedno i to samo.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

oj tam oj tam haha ;dd

ocenił(a) serial na 6
filippo_2

"mnie bardzo cieszy lepsza strona Merla"
wyrachowanie :)
jak zwykle sytuacja go zmusza :)
później pewnie "wyjdzie szydło z worka"
ale trzeba mu przyznać- jest czarujący :)

ocenił(a) serial na 6
tojuzniewiem

Owszem, zapewne dostosowuje się do sytuacji i pewnie jak by mógł to powiedział by nie przebierając przy tym w słowach co mu nie pasi, ale czy to musi od razu oznaczać że wszystko opiera się na udawaniu? Nie sądzę żeby Dixon tylko udawał człowieka inteligentnego i oczytanego, co niewątpliwie można uznać za tą jego lepszą stronę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lexarks

A mnie szlag trafia, gdy na edukacje wydają tyle kasy, a nie wiesz co to lustro.

ocenił(a) serial na 7
michau1234

Nie wiesz, jakie mam wykształcenie, więc przestań mnie obrażać. Każdy mógł się pomylił. W szczególności, że zrobili takie ujęcie.

ocenił(a) serial na 6
lexarks

Przecież tam wyraźnie było pokazane jak Gubek się obrócił że jest za nim lustro i w nim się przeglądał...no ludzie...

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Jakie magiczne ujecie tam zrobili ?? Ale co ja tam bede tlumaczyl ... taki inteligentny gosc jak Ty powinien znac roznice miedzy PATRZEC a WIDZIEC ^^

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Gul Ci skacze, co? Znowu się dowartościowujesz? Ulżyło Ci? Jesteś spełniony?

Debil i tyle...

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Powtarzasz sie ... wymysl cos konstruktywnego w koncu ... nie powtarzaj slow, ktorymi wola Cie rodzina i znajomi ...

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Konstruktywnego? Po co? Zniżyłem się do Twojego poziomu i piszę bzdury jak Ty, baranie :) Wiesz, gdzie możesz mnie pocałować? :) To dobrze :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Na pieszczoty to sobie trzeba zasluzyc ... Napisles w tym temacie tylko jedno zdanie bedace poczatkiem tej dennej dyskusji i zdanie to bylo BABOLEM s3e11 zaslugujacym na nagrode NAJBARDZIEJ SKUPIONEGO WIDZE i te twoje pretensje:

"A mnie szlag trafia, gdy na produkcje wydają tyle kasy, a nie potrafią odróżnić prawego oka od lewego. Ta jego opaska jest na jednym oku, raz na drugim..."

Ludzie zareagowali na to z poczuciem humoru, ktorego Ci brak ... wiec postanowiles sie ciskac ... a jedynym Twoim "argumentem" jest rzuczanie dziecinnych inwektyw typu BARAN, IDIOTA, ULZYLO CI, GUL CI SKACZE itp, itd. Naprawde merytoryczne wypowiedzi ...

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Ciągnij sobie dyskusję dalej :) Już dawno napisałem do moderatora, aby usunął moją wypowiedź, bo jakiś troll się pod nią podpiął. Dopóki tego nie zrobi lub ten troll, czyli Ty się nie odczepi, to będę odpowiadał dalej.

Baranie :)

P.S. Ja się przyznałem do błędu, ale tego nawet nie zauważyłeś lub nie chciałeś zauważyć, bo jesteś zwykły troll :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Dyskusja tyczy sie DYSTANSU DO SAMEGO SIEBIE a nie tego czy zauwazyles lustro czy nie ... eh

Zauwazyc zauwazyles ale kazda uwage mniej lub bardziej smieszna odebrales jako atak na wlasna osobe ^^ Zrozumiez to, to przestane pisac ... czekam az moderator usunie Twoje lotne oczka :)

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Też na to czekam. Do tego momentu... Coś dla Ciebie... oIo

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Jestem jak bakteria a Ty jestes moja pozywka :) A tak na serio to lece na gazete i bije rekord w postach ...

PS. Boli prawda ?? Tez bym sie wstydzil i prosil Support o kasacje takich popluczyn :)

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Wysoko się cenisz, bakterio :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Lubie patrzec z gory ... taki genotyp

ocenił(a) serial na 6
lexarks

a ja tu widzę dwa trolle :)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
michau1234

Moze w piwnicy chowany, co chcesz ^^

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Ulżyło Ci? Orgazm? Nirwana? Lepiej się czujesz? No to gratuluję podejścia do życia.

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Widze silna psychike masz ... pozazdroscic :)

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Na drugi raz zachowaj swoje głupie docinki dla kolegów z piaskownicy.

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Sorry takich madrosci jak Ty to nikt nie wymysli :) kolejny raz zazdroszcze lotnego umyslu ... szkoda tylko ze ze wzrokiem slabiutko u Ciebie i z poczuciem humoru ... no ale gbury z wyimaginowanym ego tez musza istniec ...

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Ciekawe, jaki ty masz umysł, skoro napisałem, że się pomyliłem, a i tak musiałeś dodać swoje 5 groszy. Jak to świadczy o Tobie? Nie masz co w życiu robić? Idź pobiegać. Chyba, że dowartościowujesz się pisząc takie wpisy, to życzę szczęścia w życiu...
I wybacz, ale Twoje poczucie humoru mnie nie śmieszny. Dziękuję, żegnam.

ocenił(a) serial na 9
lexarks

"Nie wiesz, jakie mam wykształcenie, więc przestań mnie obrażać. Każdy mógł się pomylił. W szczególności, że zrobili takie ujęcie."

Nikt Cie czleku nie obrazal ... za to Twoja reakcja na dosc ironiczna i sytuacyjna odpowiedz na te glupoty ktore stworzyles byla nad wyraz przesadzona bo jestes zacietrzewionym trollem ... ale tak to jest kiedy nie ma sie dystansu do wlasnej osoby ...

Odpowiadajac na Twoje pytanie: Tak nie mam co w zyciu robic ... zyje na forum i pisze do LUSTRA a nie sorry do Ciebie, chyba tez tutaj zyjesz :) i swiadczy to o mnie bardzo zle ale dobrze sie z tym czuje a chyba na tym polega szczescie w zyciu... lubie byc takim funny bad boy ^^

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Przeczytałem, olałem i... cmoknij mnie w... :) Nie zamierzam odpuścić takiemu trollowi jak Ty, który łazi po tematach i daje takie nic niewartościowe komentarze. Napisz coś konkretnego, a chętnie odpuszczę. Ciao, baranie :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Gdybys dal rade przeczytac "Beeeee ... " caly temat to bys znalazl konkretne wypowiedzi ... ten watek akurat jest mega jalowy jak Twoj umysl ... "Beeeeee-Meeeee"

"Przeczytalem, olalem ..." a skoro olalem to sie jeszcze poprodukuje ... widze znaczenie slow jest Ci obce :)

Beeeeeeeeee ..... meeeeeeee ....

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Olałem Ciebie, a nie pisanie, baranku jalowy :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

A ja myslalem ze to deszcz ... Twoje kaprofilne zapedy akurat mnie nie pociagaja ... zly adres ...

ocenił(a) serial na 7
BigRo

A jednak na nie odpowiadasz... Może ukryte zapędy? Zrób "come out" :)

ocenił(a) serial na 9
lexarks

Arcy ciete masz riposty ... Dr Hausa chyba rownie dokladnie sledziles co The Walkind Dead skoro mentor niczego Cie nie nauczyl i wciaz rzucasz sucharami jak srednio rozwiniety osobnik ...

To kiedy uraczysz nas w tym temacie jakas konstruktywna wypowiedzia ... czekam ... zieeeeew :)

ocenił(a) serial na 7
BigRo

Mam dla Ciebie coś konstruktywnego... Spójrz.... ..|..