Jak wyobrażacie sobie ten serial bez głównego bohatera? Jak się potoczy historia bez niego?
Czyżby Ryyyka miał zastąpić Ryyyyydż?:D
I jego wszystkiego żony?:>
https://www.youtube.com/watch?v=XPt15G41UoY
Drugi epizod serii nawet mi się podobał. Tyle seksu! Nawet Smarzowski maczał w tym palce, bo Gabriel też się wziął do roboty :)
Czy jesteś pewien, że na pewno oglądałeś TWD?:>
Bo jak był seks, to może w końcu posłuchałeś mojej rady i przerzuciłeś się na "Sex and the city?:>:>:>:>
I to logo. Mech. Czy to miała być metafora nastawienia znacznej części widzów na nowy sezon?
"Ej stary, niedługo startuje dziewiąta seria TWD! Oglądamy?"
"Meeeeeech!" :D
Wracaj do TWD . Drugi epizod serwuje miłość , spokój ,przyjaźń i kłótnie . Megi buduje nowy kodeks karny , a Kler szerzy się w waszyngtońskich lasach :)
Ale że co, tak od razu, w DRUGIM ODCINKU?! Matko, jak oni lecą tak z akcją, to strach się bać co będzie się działo w kolejnych epizodach :D
O ile te informacje o odejściu Ricka i Maggie się potwierdzą, to w połączeniu ze śmiercią Carla serial chyba dość znacząco odjedzie od komiksów? Pytanie więc, czy dzięki temu zyska na świeżości, czy rozpadnie się niczym gnijący zoombie?
Według materiałów promocyjnych poziom ostatnio siadł, ale to wciąż "jeden z najpopularniejszych seriali na świecie". Nie wiadomo, czy serial zyska na świeżości i czy komukolwiek na tym zależy bo to ponoć ostatnia prosta dla TWD. Gdy serial startował, był przewidziany na ok. 10 sezonów.
Oczywiście nie oznacza to końca przygody w świecie TWD, ponieważ SZEKLE SZEKLE :)
Ma być seriali z tego Uniwersum więcej
https://www.telemagazyn.pl/artykuly/the-walking-dead-ile-sezonow-jeszcze-powstan ie-dyrektor-stacji-amc-ma-ambitne-plany-wideo-zdjecia-66845.html
Moim zdaniem całe to "uniwersum" jest po pierwsze budowane za późno, a po drugie, nie ma tutaj materiału. To nie jest jakieś awendżers tylko apokalipsa zombie - jak można przedstawić ten sam temat w różnych serialach, ba, filmach kinowych (:D) by zrobić z tego "uniwersum"?
Szczerze powiedziawszy, nie wybrałbym się na kinową wersję TWD choćby płacili za obejrzenie ;)
Mi się wydaję że może się rozpaść..
Dlaczego? W serialu nie będzie wątku trójkącika Carl + Sophia + Lydia to wiec jest lipa
A jeżeli odejdzie do tego Rick to już będzie zupełnie inna bajka
Owszem Rick w komiksie umrze ale nie teraz
Panna Kang jakoś nawiązuje do komiksu parę scenek np.egzekucja Gregorego (z podobnego powodu aczkolwiek w kartach komiksu Gregory usiłował otruć Maggie a w serialu nasłał mężczyznę by zabił ją za niego) lub też przywódcę Zbawców w serialu przejął Daryl a w komiksie Dwight potem uznając że więcej nie chce dowodzić tymi ludźmi
Zobaczymy co będzie dalej
Nawet nie wiedziałam że ma odejść :D w sumie spoko, może rzeczywiście serial zyska na świeżości, obierze inną drogę, w końcu będzie coś ciekawego.
Myślę że tak to może i strzał w kolano ogromny ale z drugiej strony może serial wyjdzie na prostą
I nie rozumiem robienia z Aarona komiksowego Ricka to robią specjalnie i chyba chcą byśmy wiedzieli czy może Aaron przejmie rolę po Ricky. Może być dobrym mówca dla mnie nieistotne czy gej czy nie gej. Musi ktoś prowadzić grupę. Daryl nie może to oczywiste. Negan ola Boga to jakiś żart. Rick i tak obiecał że zgnije zza kratami.
Bo Daryl nie jest typem przywódcy nie leży mu taka rola nawet mówił Rickowi ze woli działać na zewnątrz niż siedzieć w miejscu.