PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 178485
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

TVP 1

ocenił(a) serial na 9

Polska Telewizja to stan umysłu - wszystko wskazuje że dziś 0.05 zaczynają 1 sezon :-) hahahahahahahahahaha, zabrakło cashu na 4 ? :-) ŻENADA !!!!!!!!!

magik30

A ja bardzo chętnie obejrzę, nie widziałem ani jednego odcinka.

ocenił(a) serial na 4
krevek

Również chętnie obejrzę, fajnie że powtarzają.

magik30

Były już emitowane przynajmniej 3 sezony, a teraz chyba powtarzają. Niemniej ktoś kto wpadł na pomysł pory emisji zasłużylł na Złotego Megalodona za inteligencję. Ale to nie tylko domena tvp, tak samo robi tvn. Jakoś Puls umie emitować seriale o 17 czy 20.

ocenił(a) serial na 9
Valdoraptor23

Pora emisji jest późna bo wg tvp to jest serial brutalny a w ogóle to mało kto go ogląda ;)

magik30

faktycznie trochę to dziwne, dla takiej zapchajdziury lepszą porą byłaby 1 lub 2 w nocy.
o północy w piątek mogliby puścić jeszcze coś lepszego.

magik30

No tak w sumie kto chciał to i tak dawno obejrzał i nie będzie czekał do północy. Zamiast tego puściliby Azteckiego Tyranozaura albo serię "Living Dead".

ocenił(a) serial na 8
magik30

już pokazywali te trzy sezony i teraz powtarzają. Niemniej jednak nie mają czwartego i nie pokazują go z tygodnia na tydzień. A potem się dziwią że ludzie oglądają na necie. A jak puszczą z rocznym opóźnieniem to "patrzcie jakie kiepskie wyniki oglądalności, nikt tego nie chce" No pewnie że nie chce, bo już każdy kto by chciał dawno obejrzał albo akurat nie ma ochoty oglądać o północy.
A na Fox chyba idzie zaraz po premierze w USA, prawda?

ocenił(a) serial na 4
miszatujest

W poniedziałek o 22, czyli 19 godzin po premierze w USA.

ocenił(a) serial na 8
Badly

No to to się rozumie.

ocenił(a) serial na 4
miszatujest

Fox Polska pokazuje, że jak się chce to można. No, ale lepiej robić setki na jedno kopyto ambitnych gówien typu Ukryta Prawda i dawać w najlepszym czasie.

Badly

I 30 edycja "Jak oni tańczą ze zwierzętami śpiewając na lodzie lub żużlu".

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Wygrałbym pierwszą edycjeu - i od razu mówię, nie - Ministrze Valdoraptoreu - nie zatańczyłbym z Panem w jednej parze :)

Uszanowanko :)

PS. Oglądał ktoś wczorajszą "premierę"? Czemu odcinek został skrócony o parę scen?

Einshaew

Nie oglądałem. O jakich scenach mówisz? :)

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Z tego co przyuważyłem: moment, w którym Rik i Szejn czekają na ściganych bandytów - jego koleżka z barykady pyta z przejęciem, czy pokażą ich w TV na to Rik go ofukał by ten przestał pieprzyć i sprawdził, czy na pewno odbezpieczył swoją broń.

No cóż, w TVP go nie pokazali, a to o czymś świadczy!:)

Koniec odcinka - pokazanie czołgu olblężonego przez łokery i brak sceny, w której pokazana jest cała ulica wypełniona szwędami.

Po co TVP obcina odcinek, skoro emituje go o takiej porze?

Nie jestem pewny, ale chyba puszczając TWD za pierwszym razem, TVP stosowało ten sam zabieg, tzn. piątek, sobota, bardzo późny wieczór.

Einshaew

Może ta dłuższa to jakaś wersja Daraboncka xD

Einshaew

Myślałam, że dalej prowadzicie rozmowę o Tańcu z gwiazdami i se myśle he? Jaki Rick i Szejn? Jakie ofukanie?

emo_waitress

Wyjątkowy offtop od offtopu, o TWD xD

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Po prostu Valdoraptor narzuca tempo z tematami a ja staram się nadążyć. To takie logiczneu.

Einshaew

Nie nadążyłam, bo jestem w pracy :'<

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ja też rzadko za nim nadążam :) Albo jest zdolny albo leki które bierze są wyjątkowo mocne! :)

Einshaew

1. O przepraszam, to Pan poruszył temat uciętych odcinków.
2. Tak, są mocne.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

1. Ja za takie zachowanie Was zdymisjonuję!:)

2. Wiem, co sprzedaję :) WOW!

Einshaew

A Pan jest tak stary, że był na premierze Speeda w kinie obwoźnym w XIX wieku ;P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Valdoraptor nazywa kogś starym??:) Valdorapor... VALDORAPTOR :) Such ironicznie! :)

Einshaew

http://www.somethingofthatilk.com/comics/118.jpg

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Internety nie mają przed wami tajemnic, Ministreu!:)

Einshaew

Wszak jestem starszy od nich :D

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

To jakim cudem jesteś Valdoraptoreu23??? 22 innych velociraptorów Cię ubiegło gdy zakładałeś konto:D??

Einshaew

Nie, resztę zjadłem. Nie pytaj o szczegóły...

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

matko! żeby tak własną rodzinę! ! !

Ciekawe co czujesz gdy masz urodziny a tu telefon i fejsbók milczy!:D

Einshaew

Wiesz, po tylu milionach lat obchodzenia urodzin to już nie robi takiego wrażenia xD

Einshaew

Kelnerki i pieseuki przegrywają z Ginozaurami. Fakt naukowy. Moge dać linka na potwierdzenie.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Poprosz. moi specjaliści stwierdzą jego WOW!ygodność

Einshaew

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Moje oczy! Moje uszy!!!

Czy Ty wiesz, że użyłaś teledysku zakazanego przez konwencje genewskie? Jak tak można?!

emo_waitress

http://m.quickmeme.com/img/a7/a7eb19ae524e1d066fae16e5e7c0438c86fa321468cd3e3d07 64731cf86f869c.jpg

Valdoraptor23

Mam teraz na was haka.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Hitler i Stalin mogą się od Ciebie uczyć okrucieństwa!!! :D

Einshaew

Ja mam dla Was lepsiejsze wideo.
https://www.youtube.com/watch?v=cYyWyZo3eCo

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Wideło dla osób o MOCNYCH NERWACH!

http://www.youtube.com/watch?v=DoZVm2aVBRU

Einshaew

Męczo te biedne węże, bogię Emo ich ukarze.

Valdoraptor23

Lubie jak tak do mnie mówisz Ginozaurku :3 To tak na dzień kobiet czy już na zawsze?

emo_waitress

Zapewne do czasu zakończenia wszystkich sezonów TWD xD

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Mistrz podrywu :D

Einshaew

Nic nie zaszło ;P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

W sensie że nie doszło?? I masz odwagę mówić o tym tak publicznie? RISPEKT!

Einshaew

Jeśli nie widzisz różnicy między dojściem a zajściem, to pewnie na obiad dostajesz zakładkę zamiast dokładki? ;P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Valdoraptorze, odrę Cię teraz z niewinności niczym spaczone dżenderem dziecię odziera z sutanny niewinnego księdza - w życiu dojście powinno wiązać się z zajściem - tak działa matka Natura!!:) A skoro u Ciebie jest inaczej... to już wiemy, dlaczego nie ma Velociraptorów!!:)

Einshaew

Właśnie mi doniesiono że znaleziono u Pana w szafie materiały z dżenderem i zdjęcia lori kukang o charakterze erotycznym. Z przykrością stwierdzam że to podważa Pańską wiarygodność na tym polu...

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Ja...eee...ten...tego....byłem młody i potrzebowałem pieniędzy!!! :D