Polska Telewizja to stan umysłu - wszystko wskazuje że dziś 0.05 zaczynają 1 sezon :-) hahahahahahahahahaha, zabrakło cashu na 4 ? :-) ŻENADA !!!!!!!!!
Były już emitowane przynajmniej 3 sezony, a teraz chyba powtarzają. Niemniej ktoś kto wpadł na pomysł pory emisji zasłużylł na Złotego Megalodona za inteligencję. Ale to nie tylko domena tvp, tak samo robi tvn. Jakoś Puls umie emitować seriale o 17 czy 20.
Pora emisji jest późna bo wg tvp to jest serial brutalny a w ogóle to mało kto go ogląda ;)
faktycznie trochę to dziwne, dla takiej zapchajdziury lepszą porą byłaby 1 lub 2 w nocy.
o północy w piątek mogliby puścić jeszcze coś lepszego.
No tak w sumie kto chciał to i tak dawno obejrzał i nie będzie czekał do północy. Zamiast tego puściliby Azteckiego Tyranozaura albo serię "Living Dead".
już pokazywali te trzy sezony i teraz powtarzają. Niemniej jednak nie mają czwartego i nie pokazują go z tygodnia na tydzień. A potem się dziwią że ludzie oglądają na necie. A jak puszczą z rocznym opóźnieniem to "patrzcie jakie kiepskie wyniki oglądalności, nikt tego nie chce" No pewnie że nie chce, bo już każdy kto by chciał dawno obejrzał albo akurat nie ma ochoty oglądać o północy.
A na Fox chyba idzie zaraz po premierze w USA, prawda?
Fox Polska pokazuje, że jak się chce to można. No, ale lepiej robić setki na jedno kopyto ambitnych gówien typu Ukryta Prawda i dawać w najlepszym czasie.
Wygrałbym pierwszą edycjeu - i od razu mówię, nie - Ministrze Valdoraptoreu - nie zatańczyłbym z Panem w jednej parze :)
Uszanowanko :)
PS. Oglądał ktoś wczorajszą "premierę"? Czemu odcinek został skrócony o parę scen?
Z tego co przyuważyłem: moment, w którym Rik i Szejn czekają na ściganych bandytów - jego koleżka z barykady pyta z przejęciem, czy pokażą ich w TV na to Rik go ofukał by ten przestał pieprzyć i sprawdził, czy na pewno odbezpieczył swoją broń.
No cóż, w TVP go nie pokazali, a to o czymś świadczy!:)
Koniec odcinka - pokazanie czołgu olblężonego przez łokery i brak sceny, w której pokazana jest cała ulica wypełniona szwędami.
Po co TVP obcina odcinek, skoro emituje go o takiej porze?
Nie jestem pewny, ale chyba puszczając TWD za pierwszym razem, TVP stosowało ten sam zabieg, tzn. piątek, sobota, bardzo późny wieczór.
Myślałam, że dalej prowadzicie rozmowę o Tańcu z gwiazdami i se myśle he? Jaki Rick i Szejn? Jakie ofukanie?
Po prostu Valdoraptor narzuca tempo z tematami a ja staram się nadążyć. To takie logiczneu.
Ja też rzadko za nim nadążam :) Albo jest zdolny albo leki które bierze są wyjątkowo mocne! :)
Valdoraptor nazywa kogś starym??:) Valdorapor... VALDORAPTOR :) Such ironicznie! :)
To jakim cudem jesteś Valdoraptoreu23??? 22 innych velociraptorów Cię ubiegło gdy zakładałeś konto:D??
matko! żeby tak własną rodzinę! ! !
Ciekawe co czujesz gdy masz urodziny a tu telefon i fejsbók milczy!:D
Moje oczy! Moje uszy!!!
Czy Ty wiesz, że użyłaś teledysku zakazanego przez konwencje genewskie? Jak tak można?!
Wideło dla osób o MOCNYCH NERWACH!
http://www.youtube.com/watch?v=DoZVm2aVBRU
Jeśli nie widzisz różnicy między dojściem a zajściem, to pewnie na obiad dostajesz zakładkę zamiast dokładki? ;P
Valdoraptorze, odrę Cię teraz z niewinności niczym spaczone dżenderem dziecię odziera z sutanny niewinnego księdza - w życiu dojście powinno wiązać się z zajściem - tak działa matka Natura!!:) A skoro u Ciebie jest inaczej... to już wiemy, dlaczego nie ma Velociraptorów!!:)
Właśnie mi doniesiono że znaleziono u Pana w szafie materiały z dżenderem i zdjęcia lori kukang o charakterze erotycznym. Z przykrością stwierdzam że to podważa Pańską wiarygodność na tym polu...