PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178506
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

TVP 1

ocenił(a) serial na 9

Polska Telewizja to stan umysłu - wszystko wskazuje że dziś 0.05 zaczynają 1 sezon :-) hahahahahahahahahaha, zabrakło cashu na 4 ? :-) ŻENADA !!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Skompromitowałeś mnie w oczach wyborców, Panie Ministreu....łaj??????

Einshaew

Świat polityki jest bezlitosny :P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Nom.... nie bez kozery na świecie nie ma już Velociraptorów >:) Za to jest dużo Pieseuw! :D

Einshaew

To był podryw? Oł fak, przepraszam, nie zauważyłam. Myślałam, że to wyznanie wiary w jedynego słusznego bogę :D
Naczy sie mię, jakby ktoś nie wiedział!

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Podszywasz się pod mou wymoweu! To SKANDALEU i pogwałcenie praw autorskich :]

emo_waitress

Ja też nie zauważyłem xD Pan Pieseu przesadził z Chocapikiem chyba...

Valdoraptor23

Czyli będę bogę na zawsze. Okej, nie będę z tym walczyć, skoro społeczeństwo tak chce.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Jezus Chrystus Super gwiazda - po tygodniu to dalej boli!!!:)

Einshaew

Ale że co hę, bom się zgubiła w tym gąszczu komentarzy od linijki?

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

A kto bjebjera Prezydentowi zapuścił :/ ? Co jak co, ale zwierząt tak się nie traktuje! :)

Einshaew

Co? Ja? Pieseu, jak się czujesz z tym, że wszyscy znają twój sekret, że jesteś beliberę >:D

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ciiiiiichoooooooo!!!!!

Szit... wydało się... cóż, skoro palę za sobą wszystkie mosty to przyznam się publicznie:

to JA wyję w refrenie bejbi bejbi oooooo! (to ooooo! to moja linia, to dzięki memu wykonaniu jest taki sławny)

Bożeu, co za hańba! :|

Einshaew

Bogę w to nie mieszaj!

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

konkurencja:)?

Einshaew

Hahahaha taki blamaż artystyczny xD

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Byłem młody... potrzebowałem pieniędzyyy! :D

ocenił(a) serial na 9
miszatujest

4 mogliby już spokojnie puścić, może teraz pójdą za ciosem i będą szły 4 sezony bez przerw potem powtórka :-) i znów dojedziemy do piątego hahahahaha. Pamiętam jak puścili 1 w tvp a był mega szał na TWD i właśnie tłumaczyli że późna pora bo niska oglądalność będzie :-). Tam mają swój świat. Dlaczego np nie wykupią WRC zamiast meczów reprezentacji w piłkę. Kogo interesuje jeszcze polska piłka

magik30

Seriale na tvp tylko dla bezrobotnych cierpiących na bezsenność xD

ocenił(a) serial na 8
magik30

No iście z duchem czasów nie jest mocną stroną TVP. Jeden z najpopularniejszych seriali ale niska oglądalność. Tak jak breaking bad. Wszystkie ogólnodostępne stacje przespały.

miszatujest

Tvp by wyemitowało jako "Złe złamanie".

ocenił(a) serial na 6
Valdoraptor23

"Złe złamanie" - to byłby całkiem niezły tytuł dla serialu medycznego z gatunku czarnej komedii. ;)

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

Ja bardziej bym obstawiał opcje "łamiąc zło"

miszatujest

Chyba że poszliby w trendy Pulsu i walnęli autorski tytuł typu "Amfetamina z piwnicy" :D

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

Albo, znając ich : "Jak zostać dealerem" ew. "Zawód:dealer"

miszatujest

"Skazany na proszek" xD

ocenił(a) serial na 10
miszatujest

Zgadzam się w 100% całkiem niedawno TVP zrobiło mega-hiper-super-duper premierę... Mgły :) Z 2007 roku:)

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

Egh. A polsat z całą powagą puszcza Speed z 19stego wieku po raz setny.

miszatujest

Oj rzucili się na premierę Avengers :)

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

na polsacie? Łomatko chyba chyba koniec świata będzie.

miszatujest

Tak, w poniedziałek. Ale ja wolę Yeti Śnieżną furię na Pulsie :D

ocenił(a) serial na 8
Valdoraptor23

Puls to akurat puszcza filmy dwa miesiące po premierze :) I dzięki tym filmom klasy B są w niektórych grupach wiekowych bardziej popularni niż Polsat. Moim zdaniem trafili w dziesiątkę.

miszatujest

Całkowicie się zgadzam :) Premiera Sharknado to było wydarzenie, po raz pierwszy temat na forum takiego filmu dobił do 1000 postów.

ocenił(a) serial na 10
miszatujest

XIXw.??? Napewno??? :P

ocenił(a) serial na 8
Einshaew

tak dawno temu to wszyscy widzieli że tak; z 19stego

ocenił(a) serial na 10
miszatujest

I Szklaną Pułapkę.... co najmniej 4 razy w roku.

miszatujest

Dlaczego masz już problem. Te filmy są lepsze niż te obecne. Lepsze niż słuchanie Tuska ,pierdół z kremla. Jaki poraz setny . 25 raz bardziej 

ocenił(a) serial na 8
bayern_sda

Nie wiem czy wiesz ale nie wszystko trzeba sprowadzać do polityki. To trochę jak zesranie się na imprezie. Co do filmów to jeśli lubisz oglądać Speed 2 po raz setny, to ci nie bronie. Zwróć też uwagę że temat był założony 10 lat temu. Teraz repertuar TV wygląda zapewne nieco inaczej. Dokładnie nie wiem bo od lat nie oglądam tradycyjnej TV.

miszatujest

Rozumiem już. A od 2 lat pokazują raporty z wojny putina na ukrainie to już spoko

ocenił(a) serial na 8
bayern_sda

Ale pitolisz .

ocenił(a) serial na 10
miszatujest

Bo u nas prym wiodą seriale dla debili czyli M jak Miłość i tym podobne g....na. Polak ma nie oglądać dobrych produkcji, Polakowi wystarczą perypetie Lubiczów.

ocenił(a) serial na 8
morgana000

Puszczają takie produkcje które się sprawdzają a o jakość już nie chodzi. Ich miarą jakości jest ile babć włączy modę na sukces po obiedzie. A i jestem pewien że między 1970 i 2000 wyprodukowano więcej niż te pięć filmów sensacyjnych które puszczają w pętli. Zresztą co my tu gadamy jak produkcje pokroju "pamiętnik z wakacji" są teraz ich hitem. Połowa ludzi ogląda bo ma brehe, połowa bo naprawdę w to wierzy a telewizje nie muszą się wysilać żeby zrobić coś bardziej wartościowego.

magik30

1 sezon był już na tvp więc widać znowu będzie

ocenił(a) serial na 10
magik30

Nie każdy ma na dekoderze kanał Fox, by oglądać najnowsze odcinki. Nie każdy chce oglądać późnym wieczorem TWD w środku tygodnia kiedy rano trzeba wstać do pracy. Nie każdy ma szybkie łącze, by oglądać serial w internecie..

Ja widziałem dotychczas 3 sezony TWD, większość odcinków obejrzałem własnie na TVP. I nie przeszkadza mi to, że emitują go znacznie później niż to było na kanale FOX.

Z niecierpliwością czeka na 4 sezon.

ocenił(a) serial na 9
Spinel

ale tu chodzi o powtarzanie zamiast iść dalej o porze już nie wspominając. To poczekasz na sezon 4 jakieś 1,5 roku :) Ps ale kazdy ma już chyba łącze aby zassać sobie odcinek (350 MB) na dysk nawet jeśli ma to trwać cała noc :)

magik30

bardzo sie ciesze bo mam mozliwosc obejrzenia serialu od poczatku ( do tej pory go nie widzialem ). Pora rzeczywiscie dosc pozna, ale to TVP wiadomo, mohery, kosciol i te sprawy, poza tym serial skierowany raczej do mlodszych ludzi, wiec jak ktos w piatek nie imprezuje to godzina sie wydaje raczej ok, w koncu isc spac o 1 w nocy dla mlodego czlowieka to jeszcze nis strasznego :)

ocenił(a) serial na 9
Mobilny

raczej dla bardzo młodego, po tygodniu wstawania o 6 czekanie na 00.00 w piątek jest dość trudne :)

ocenił(a) serial na 10
magik30

Dla mnie sezon 1 był super :) oglądnę chętnie xd

ocenił(a) serial na 10
magik30

Polska zawsze uscina sceny,alebo nie wykupuje sezonów SPN tylko puściła 5 sezonów na 9 :(

ocenił(a) serial na 8
magik30

Też bym sobie chętnie obejrzała od początku, ale ta godzina... <ściana> Próbowałam wytrwać, ale po tak męczącym tygodniu nie dałam rady :( Mogliby z dwie godziny wcześniej to puszczać albo chociaż godzinkę, to już byłoby lepiej.

ocenił(a) serial na 10
magik30

Ciekawe jaki pracujący człowiek będzie siedzieć o północy do pierwszej i oglądać jakikolwiek serial... Bo na bank nie zdecydowana większość widzów. Marnowanie pieniędzy na zakup takiej produkcji i pokazywanie jej tak późnym czasem... Jeszcze o 22 to by miało sens...