Emisja w Polsce w TVP1 od 31 sierpnia o 14:00 od poniedziałku do piątku. Powtórka w dniu następnym o 10:00.
Wtedy kerem byl nia zauroczony teraz ja kocha , szeh zakochala sie w onurze wiec faceci jednak nie są jej obojetni
nie wiem,mnie się wydaje,że szehe na tą chwilę onura nie kocha,nawet nie pamiętam kiedy to się wydarzy
Kerem domyślił się, że Onur zakochał się w Szeherezadzie, ale tego, że Bennu go kocha to już nie widzi? Ta wiele razy dawała sygnały, że jej zależy, ale on nic nie dostrzega, chociaż ślepy nawet by zauważył. Mimo wszystko kibicuje Onurowi, tylko musi się odważyć zrobić krok do przodu, a nie ciągle uciekać.
tak,to jest najlepsze bo on bennu wcale nie zauważa, tak się wgapia w szeherezadę,że świata poza nią nie dostrzega
z onurem jednak widuje się prawie cały czas,w pracy i po pracy,znają się od dawna to i się domyślił
Dla mnie Kerem to jak jakis nawiedzony psychol troche. Wszystko probuje byle z Szeherezada sam na sam byc. Szkoda, ze Bennu w takim idiocie sie zakochala a z drugiej strony moglaby sobie dac z nim spokoj jak widzi, ze on na nia nie leci
Pewnie by sobie dała z nim spokój ale zakochała się na amen i nic na to nie poradzi. A kerem później się zmieni kiedy będzie z bennu. Myślę że na lepsze
Każda laska by się załamała jakby facet który jej się podoba ciągle ją olewał i cały czas biegał za inną a jej nie zauważal.
Bennu jest w kiepskiej sytuacji
Ja przynajmniej nie pokazalabym po sobie, ze cierpie i chodzilabym z wysoko podniesiona glowa. Jak juz to rzucalabym jakies docinki dla zemsty
Psycholem to jest onur z tą swoją obsesja na punkcie bajek ktore przelewa na realne zycie tym jak traktuje kobiety , w ogole ma problemy z relacjami miedzyludzkimi taki wyalienowany dziwak tylko kerem go znosi juz nie wspomne o braku empatii , przyszla do niego pracownica poprosila o pomoc ok mogł odmowic ale wolał ją ponizyc ( na poczatku nie wiedzial ze sie zgodzi) na tę noc reszte pracownikow tez traktuje beznadziejnie roboty w firmie nie dostaniesz jak masz dziecko mozesz byc super pracownikiem ktory zarabia miliony dla firmy spoznisz sie 5 min dostajesz opieprz i to przy wszystkich na babke od herbaty co pracuje u niego w domu regularnie sie wydziera albo jest gburowaty
Ja od samego początku serialu widziałam, że Onur ma ze sobą jakiś problem, to pewnie wynik tej historii z ojcem. Dziwne, niby ma wszystko (no prawie wszystko), a mimo to jest taki zgorzkniały. Powinien przepracować swoje dawne żale z terapeutą, bo przelewa całe swoje rozgoryczenie na innych ludzi. Zmieni się pod wpływem miłości do Szeherezady, ale ona długo nie będzie mogła zapomnieć tego co jej zrobić. Moim zdaniem zachował się obrzydliwie, babka go poprosiła o pomoc, a on ją poniżył, nie rozumiem jak mógł się tak zachować w stosunku do kobiety i to jeszcze takiej, która mu się podobała. Chyba jest zbyt pewny siebie.
Halit dostaje takie popaprane role widzialam na yt zapowiedz nowego serialu gorzka milosc tam to sie dzieje najpierw beczy poźniej bije jakas kobiete to chyba ta aktorka co grala firuze , ogolnie sypia z trzema :/ klimat tego serialu jak z thillera , na fb tureckie seriale bedzie tlumaczony
O kurcze, no to rzeczywiście ma farta do takich ról, ale ja lubię takie złożone postacie, są ciekawsze choćby od telenowelowych bohaterów, którzy są prości jak budowa cepa, a do tego nieskończenie głupi. Halit ma dość specyficzne spojrzenie i to mu pewnie pomaga w otrzymywaniu tego typu ról :)
służąca Onurowi poradziła odwagę, to się odważa. nachodzi już pracownice w domu, głaszcze i smyra jej syna etc etc. Spoufalił się, zaangażował. W dobie internetów mogą sobie przesyłać pliki sieciowo, mailowo, a ona mu płyty nosi albo dyskietki xD Żeby tylko się zobaczyli na 30 sekund i żeby było jak pokazać emołszyn xD
co kerema jakas benu stara obchodzi, jak on ma teraz świeża piekna najmądrzejsza najmlodszą laureatke Nobla*, tajemniczą, ciepłą i troskliwa i och ach. ma ideał to nie bedzie byle singielki brał, KOLEJNEJ. chce taka niedostepna do zdobycia, wyzwanie a nie byle benię. takich to on miał na pęczki
jedynym w sumie mega czarnym charakterem jest synowa burhana. reszta to cud malina miód.
pasiaste koszule nosi, fakt, ale jest bardzo zadbany! świetnie ubrany, ogolony!!!! Ładny.nawet dupczy na dwa fronty. Super!!!!
Bo wiecie... jak się nie ma co się lubi i chce, to się szuka gdzie indziej i koleś znalazł! I ma co chce. Zaradny!!!
onur postawił dziś wszystko na jedną kartę,zaszalał i to jeszcze jak...
na miejscu szeherezady nie potraktowałabym go poważnie,najpierw opowiada jej o baśni,a chwilę potem ni z gruchy,ni z pietruchy pyta,czy za niego wyjdzie.
mało to realne
no i gdyby tego było mało zaraz pobiegł do kerema,żeby mu o wszystkim powiedzieć,nieźle
kerem kompletnie się nie spodziewał,tak samo jak szehe
no służąca Onura kazała mu pójść na całość, to się odważył. matka mu 20 lat głowę truje że jej synuś ma puste życie, to jak trafił w dziesiątkę [piękna, mądra, oddaną, o imieniu idealnym] to nic innego mu nie pozostało. Poza tym przecież w końcu sie będą bzykać po dobroci i bez opłąt [małżeństwo] co nie? Tylko jeszcze nie teraz. dziwne to jest i nierealne to, ze niby takie katusze Szehera cierpiała przy nim a tutaj bynajmniej tego nie widać i zamiast mu stanowczo powiedzieć NIE to ona daje mu nadzieję na później i każe nieco poczekac Eh Jak na traktowanie gwałciciela to ona jest aż za bardzo chrześcijańska haha
no właśnie,nie wiadomo czy mu się chwali,czy żali
poza tym ona jeszcze nic mu nie odpowiedziała,mógł keremowi powiedzieć jak się zgodzi,a nie teraz kiedy nic nie wie
cóż,widocznie nie wytrzymał i poleciał,żeby mu oznajmić wesołą nowinę ( zależy dla kogo wesołą )
Wg mnie to bylo bezsensowne, ze powiedzial Keremowi, ze oswiadczyl sie Szeherezadzie. A jakby Onur dla Szeherezady byl siwnia, menda itp. to by sie nie zgodzila z nim usiasc i pogadac. Zlitowala sie?
nie wiem czy się zlitowała,czy była ciekawa co ma do powiedzenia. a może jedno i drugie,ciężko stwierdzić.
Jakby byl dla niej najgorszym draniem to raczej nie powinno jej interesowac co chce jej powiedziec. No ale to oczywiscie telenowela i musiala go wysluchc :D
może nie jest dla niej najgorszym draniem,ale najlepszym kandydatem na męża też nie :)
poza tym , po tym co usłyszała mogła zmienić o nim zdanie
onur przyjazni sie z keremem, to chcial byc wobec niego uczciwy, powiedziec mu sam, bezposrednio, żeby kerem nie dowiedzial się po czasie, z plotek, bo to boli bardziej. Onur był dojrzały i męski i decyzję podjął o działaniu i o konsekwencjach, czyli uczciwosci wobec przyjaciela i powiedzeniu mu jak sprawy stoją.
Ona jest chyba zbyt dobra, pewnie dlatego się zgodziła :P Może chciała zobaczyć jak się będzie z tego wszystkiego tłumaczył, bo pewnie też nie mogła zrozumieć, jak mógł być takim wrednym chamem i składać takie propozycje :P
Zdaje się, że miał do wyboru Kerema albo babkę od herbaty, może tę drugą znowu ochrzanił, dlatego został mu tylko Kerem :D :D :D
PS Może on tak ochrzania tę babkę od herbaty, bo ma do niej uraz, taki jak do interesownych kobiet :P Może kiedyś zaparzyła mu tak mocnego czaju, że gały wylazły mu na wierzch i tak mu już zostało :D (od razu zaznaczam, że nie mam nic do jego oczu i uważam, że ma interesujące spojrzenie :P) Albo naczyta się tych bajek, naczyta, potem ona przynosi mu herbatę, a on sobie myśli: Co za interesowna baba, przynosi mi herbatę tylko dlatego, że jej za to płacę i już furia gotowa :) :D :P
Maniu, jest szczupły, zadbany, ogolony, czysty, ładnie ubrany, ma dobre buty... Wychowałaś się w kulturze obrazkowej i jesteś za młoda by oceniać ludzi jako brzydkich. Wg Ciebie ludzie chorzy i mający niesztampowy wygląd sa brzydcy i nie zasługują na miłość. To przykre. Sama choruję na coś, na co nie ma lekarstwa i wpływa na mój wygląd. Wiem jak wiele trzeba poświęcac by wyglądać tak ŁADNIE przystojnie jak ALi Kemal. A zauważyłyście, że starsze Panie w tej telenoweli mają niewybielone zęby bez licówek? I są bardziej pomarszczone niż w zachodnich produkcjach, gdzie babkę gra 40-latka z nieco postarzoną garderobą, twarzą i włosami. Tu jest to wszystko dla mnie bardziej wiarygodne niż w środkowoamerykanskich telenowelach.
a zauważyłyście, że kerem ma śliczne białe równe zęby, a onur żółtsze i z taką klamrą metalową na dole po lewo w okolicy piątki? xD Ale oczy nos i wydętą dolną wargę ma ładne.
A gdzie ja napisalam, ze jest brzydki?
I raczej to nie do Ciebie nalezy aby oceniac kto wg mnie na miłośc zasluguje. Nie oceniam ludzi z wygladu tylko jakimi sa ludzmi, co soba reprezentuja. Nie zwracam uwagi na to czy ktos ma ladne buty czy nie