Emisja w Polsce w TVP1 od 31 sierpnia o 14:00 od poniedziałku do piątku. Powtórka w dniu następnym o 10:00.
Od paru odc w tym serialu nic sie nie dzieje najpierw zaczeli z grubej rury tą propozycja nocy za 150 tys pozniej druga noc za 300 kazdy myslal co bedzie dalej a tu tempo serialu zwolnilo no w zeszlym tyg onur sie oswiadczyl ni z gruchy ni z pietruchy i to tyle
No cos w tym jest. Ciekawe ile jeszcze trzeba bedzie czekac jak Futsu czy jak jej tam dowie sie o zdradzie Ali Kemala :)
Bawi mnie jak Kaan mówi "Benuuuu", gdy tylko ją zobaczy :D Widać, że mały nie polubił Onura, chyba jest o niego zazdrosny.
Onur znowu się wyżył na tej swojej służącej, czasami (często) zachowuje się jak osoba z zaburzeniami.
Oby , jak narazie wszystko jest przewidywalne babcia odwiedza kaana bennu pije bo nie umie poderwac kerema onur snuje sie bez sensu a fusun chce kasiory od męza ,jutrzejszy odc tez taki bedzie a i jeszcze terroryzowanie ali kemala zdjeciem wzamian za kurtke i kebab
Zdziwil mnie tez kerem ostatnio opowiadal koledze jaki to on jest zakochany w szeh i co juz mu przeszlo? Tak poprostu przeskoczy na Benie myslalam że zawalczy
Może i by zawalczył, ale ostatnio wszyscy mu kładą do głowy, że Onur jest dla niego brat itd. Chłop nie wie co ma robić, a ja bym chciała, żeby chociaż raz się z nią pocałował :P Mogliby mieć mały romansik, przynajmniej moglibyśmy sobie porównać, do którego bardziej pasuje :P
Popieram czyms trzeba wypełnic te wszystkie odcinki , a tak bedziemy ogladac jak szeherezada raz chce onura a za chwile juz go nie chce
Ciekawe czy kerem powie szeherezadzie co do niej czuje , gdzies czytalam w komentarzach ze benia pokloci sie z szeh o kerema ale nie wiem o co dokladnie
juz się pokłóciły, ale zaraz pogodziły. xd A maly Kaan nie chce Onura bo Onur mu mamusie zabiera xD Nie tylko w kwestii pracy...
kerem powtarzał, że "ani nie, ani tak" czyli ze jest dla niego szansa, bo Szeha nie jest zdecydowana na onurka. hehe
Nie przeszło mu czytałam streszczenia i nadal będzie zakochany jeszcze będzie taka akcja w windzie ,ale nie chce spojlerować :P
Hahah polecam tą stronę tutaj są dodawane streszczenia z wyprzedzeniem ;) http://www.telenoweloo.fora.pl/tysiac-i-jedna-noc,56/
to wam powiem, drogie koleżanki, że scenarzysta się nie popisał, bo teraz okazuje się, że matka Onura nie będzie akceptowała Szehery jako Onurowej oblubienicy. A wczesniej Szeha byłą w pełni akceptowana przez Peride, matkę Onura. A teraz niby wielkie przeszkody eh
Jeszcze trochę się wydarzy jutro założę temat spojlery i tam zamieszczę trochę info :)
Po co juz wiemy ze na koncu szeh bedzie z onurem a kerem z bennu :-) raczej zaden spoiler nikogo nie zaskoczy
No właśnie widziałam kilka scen z szehe i matką onura ale nie wiem dokładnie co się tamtej nie podoba i czemu nie akceptuje szeherezedy. Do tej pory jakoś nie miała z nią problemu a potem nagle wielce niezadowolona będzie. Sama chciała żeby onur się wreszcie ożenił
Z tych streszczen ktore podala kinomaniaczka wynika ze matka zmieni zdanie co do szeh po tym jak onur powie ze ja kocha czyli akceptowala ja jako pracownika ale nie jako synową
Obejrzałam sobie tę scenę w windzie i hmm szkoda, że nic się w niej nie wydarzyło :)
Na yt jest historia Bennu i Kerema z hiszpańskim dubbingiem, więc jeśli ktoś zna ten język, to może sobie zobaczyć co i jak :) Ja skorzystałam :)
W 11.35 jest ich (chyba) pierwszy raz :D
Najlepsze odgłosy idą podczas pocałunków, osoby dubbingujące chyba bardzo się wczuły, nieźle się uśmiałam :)
Najlepsze odgłosy są w 11.53 i 12.12, chyba kogoś poniosło buahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=pI35vxtFU8c
A czemu oni sie rozstali i w ostatnim odc sie zeszli? Bo widzialam ostatni odc na yt po turecku niestety
A mnie ciekawi scena w ktorej szeh jest w sukni slubnej z onurem nagle w tv leci jakis news szeherezada ucieka , z tego budynku wyprowadza ją kerem i jada za nimi paparazzi
Tez widzialam ta scene po turecku.
A tak w sumie mnie zastanawie, ze skoro Szeherezada tak zle wspomina noc z Onurem itp. to po co w ogole z nim gada, powinna trzymac go na dyztans a ona rozwaza mozliwosc przyjecia jego oswiadczyn. Moze ta noc za kase nie byla az taka zla?
Nie wiem cala postac onura jest odpychajaca gburowaty typ ktory zamiast jej pomuc zrobil z niej prostytutke bredzi jak dzieciak o bajkach ktore probuje przeniesc na real dziwie sie ze ona w ogole traktuje go na serio
Też nie rozumiem jej zachowania. Jak może rozważać tę propozycję, skoro mówi, że wciąż nie może zapomnieć o tym co jej zrobił? To jest nieco (bardzo) dziwne. Tu już na pewno nie chodzi o jej dobrotliwy charakter. Wygląda na to, że Onur jej się podoba (?) no bo nie da się tego inaczej wytłumaczyć, można jeszcze po prostu uznać, że scenarzystów poniosło :P
Chodzi tu o to że była pracownica onura oskarży go że ten z nią spał. Pójdzie z tym do telewizji i dlatego będą o tym gadać. Szehe uwierzy w to i dlatego nie wezmą ślubu.
SPOJLER :Bennu była w ciąży urodziła dziecko ,które nie przeżyło strasznie się załamała ciągle piła i była w ciężkim stanie psychicznym ,a Kerem miał już dość.
No, ze ma pociąg do alkoholu to juz od kilku odcinkow widac. No troche mu sie nie dziwie, ze mial dosc bo nie tylko ona stracila dziecko tylko on tez i tez pewnie on to przezywal
no właśnie interesuje mnie co ta Peride powie, że mało, że Szeherezada wyjdzie i nie będzie chciała się kontaktować z Onurem
Mnie coraz bardziej bawi ten serial w momencie gdy spojrzę na Onura śmieszną rolę dostał. Niestety od poniedziałku zmieniają godzinę emisji innego serialu, który oglądam i teraz będę miała jeden i drugi o 14.00 super :(.
Zwróciłyście uwagę, że Onur mówi do Szeh po imieniu a ona do niego per panie?
Bennu też zwraca się do Kerema per pan.
Szeh jak byli w tej stadninie to zwróciła się do Onura na ty ,a potem znowu pan więc to dziwne tak samo jak mówi do Nadide pani ,a chyba wcześniej mówiła mamo.
Cherry"Zwróciłyście uwagę, że Onur mówi do Szeh po imieniu a ona do niego per panie?" strasznie to wkurzajace!
znam ten ból, ja rezygnują z za głosem serca, bo chyba ich powaliło 5 razy zmieniają godz w ciągu 4 miesięcy
Masz rację jednak myślę, że to nie ostatnia zmiana już czytałam, że jeśli telka nadal będzie mieć taką oglądalność podzieli losy SD.
na pewno podzieli, nie wiem czego oni się spodziewają, na TV4 mimo, że mają gorsze telenowele ludzie oglądają, bo wiadomo, że będą puszczone od początku do końca i codziennie o tej samej godzinie.
przeciez szeherzade mozna ogladac o 10lub w dowolnym czasie w internecie. Nawet raz na 3 dni rządkiem.
można, ale jak się ma dwójkę małych dzieci to kiepsko. Ale to nie o to chodzi, zmieniają godzinę serialu na TV Puls już 5 raz w ciągu 4 miesięcy i też go można oglądać w necie, ale ja nie mam zamiaru. Im chodzi tylko o oglądalność, bo kilka seriali ściągnęli z anteny w trakcie emisji, nikogo o tym nie informując i widzami się nie przejmując.