PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547738}

Tysiąc i jedna noc

Binbir Gece
2006 - 2009
7,0 1,5 tys. ocen
7,0 10 1 1472
Tysiąc i jedna noc
powrót do forum serialu Tysiąc i jedna noc

Emisja w Polsce w TVP1 od 31 sierpnia o 14:00 od poniedziałku do piątku. Powtórka w dniu następnym o 10:00.

ocenił(a) serial na 2
Korekta

bez obrazy ale Ty tey oceniasz po wygladzie

ocenił(a) serial na 2
Korekta

obleśny za milion dolców bym go nie tkła

ocenił(a) serial na 8
darjaa

no co ty. jak on ładnie mówi. tak romantycznie. i zadba o dzieciaka. i bogaty. i wszystko jak trza.

ocenił(a) serial na 2
mania19

oblecha

ocenił(a) serial na 8
darjaa

pieknie ubrany przeciez. ale lysieje strasnzie jest zarosniety niestety na szyi i brodzie i pod nosem i te zęby na metalu i

Korekta

:D ale macie tematy

marta490

Jak bedzie wygladal zwiazek kerema i bennu on z nią bedzie z milości czy z braku laku

ocenił(a) serial na 2
marta490

chyba z miłości ale dopiero sam się o tym dowie na końcu tak mi się wydaje

ocenił(a) serial na 2
Korekta

Ale ja nie o Onurze. Zresztą mój mąż wygląda podobnie zarośnięty na szyi, brodzie i pod nosem i łysieje... metal w zębach też niedługo będzie miał choć się przed tym broni :)

Korekta

Jak Ci przeszkadza to nie ogladaj

darjaa

Mówisz o Alim czy o Onurze?

ocenił(a) serial na 2
SlodkaZmijka

o tym oślizgłym Alim.

darjaa

No, pieniądze pewnie czynią go przystojniejszym :P

littlelotte52996

Hahaha :) Ale w sumie on nie ma kasy tylko jego tatulek :) A jak sie podlizac do ojca probuje, masakra

durczog

"Cenny jest dla mnie nawet kosmyk Twoich włosów" - to niech idzie do jej łazienki i poszuka takowego w odpływie jej wanny. Przepraszam za mój suchy żart, mnie po prostu wciąż irytuje jego nachalność. Moim zdaniem jest trochę za wcześnie, żeby składać jej tego typu propozycje...

SlodkaZmijka

Moze mysli, ze jej sie odwidzi. Zapomni o jego propozycji z kasa. Albo liczy, ze sie jej spodoba

mania19

Powinien ją zdobywać stopniowo i zacząć od uzyskania jej wybaczenia, a nie zaraz proponować małżeństwo, to trochę przesada...

Dzisiaj jej powiedział, że nigdy wcześniej nie wyznał miłości żadnej kobiecie, no ale co w związku z tym? Czy to znaczy, że Szeherezada ma się poczuć wielce wyróżniona i z tego powodu rzucić mu się na szyję? W normalnych warunkach jego słowa stanowiłyby piękne, miłosne wyznanie, no ale w tej sytuacji pachną zagrywką psychologiczną.

SlodkaZmijka

No moze Onur liczy, ze szeherezada doceni to, ze przed nia serce otworzyl. Wiesz co innego jakby sie z nim dla kasy nie przespala. A zreszta Jak szeherezadzie cos przeszkadza to niech sie zwalnia. Taka z niej zaj....sta architektka, ze firmy same beda jej skladac oferty o prace

SlodkaZmijka

No on pewnie myślał,że jak wyjedzie z takim tekstem o ślubie i wielkiej miłości to będzie bardziej przekonujący.
I liczy na to,że ona zapomni o jego propozycji,ale jak się okaże później żadne z nich długo o tym nie zapomni.

SlodkaZmijka

Nie tylko dla ciebie jest za wczesnie , dalej mysle ze kerem jest lepszym kandydatem dla szeh tyle ze ona wycofuje sie z tej relacji przez bennu a kerem rezygnuje dla onura

marta490

Kerem dzisiaj u mnie zaplusował.

SlodkaZmijka

Ja mysle, ze sie jednak nie podda.

mania19

Też tak sądzę. Szkoda, że Szehe się z nim nie zwiąże chociaż na chwilę, ale byłoby mi pewnie wtedy szkoda Bennu, którą lubię, choć czasem mnie irytuje to, jak się szczerzy do swoich pracodawców, traktuje ich tak jakby byli jakimiś bożkami. Kerema kocha, ale do Onura też się tak uśmiecha, jakby jej dawali za to dodatkowe wynagrodzenie. Nie powinna się tak przed nimi płaszczyć, no ale ona ma taką dobrotliwą osobowość i nic się z tym nie zrobi.

SlodkaZmijka

Bennu nie jest zla, ale wlasnie wkurzajaca tak jak mowisz. Albo w ktoryms odcinku narzeka Szeherezadzie, ze kerem jej nie chce, ze to, ze tamto prawie placze a jak do niej zadzwonili zeby do niego przyszla to od razu radosc jakby ją przelecial.

mania19

ja tam do bennu nic nie mam,wydaje się w porządku
zakochana jest no to się ucieszyła jak facet do niej dzwoni,normalka

mania19

No właśnie, ona jest czasami zbyt miła i za bardzo usłużna, przez co może się wydawać mężczyznom mdła. Szeherezada im się podoba, bo jest bardziej tajemnicza i wycofana.

SlodkaZmijka

Juz niech lepiej nie wymyslaja ze kazdy bedzie z kazdym nawet na chwile

ocenił(a) serial na 6
mania19

To typowe ale myślę, że tutaj tak nie będzie. Dla mnie najbardziej odpychającym facetem w tym serialu jest Gani mega oblech. Żeruje jak pasożyt teraz ma szwagra w garści dla mnie gość przypomina Gargamela

Cherry21

A te jego brwi... najlepsze :D

ocenił(a) serial na 6
mania19

Takie krzaczaste i jakie głupie miny robi :)

Cherry21

takie sexy :D :D

Cherry21

Dokładnie! Ja wgl jego twarzy nie widzę tylko te brwi xD
Rozwala mnie jak Burhan po nim jedzie tak samo jak po synu co jak co ,ale dziadek ma dobre teksty :D

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_95

Powinien sobie depilację zafundować a nie przepuszcza na głupoty :) Dziadek jest dobry chociaż jak dla mnie the best jest Onur, który żyje w swoim świecie. Co jak co ale dziadka na początku nie lubiłam a teraz jest pozytywną postacią. Kiedy trzeba potrafi walnąć pięścią w stół i najważniejsze, że chce naprawić swój błąd.

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

i smyrał wnuczkę po buzi po narodzinach i nie jest taki bezwzględnie autorytarny. ale niepotrzebnie pobłażał Alemu synowi swemu i pewnie Ali pójdzie do wiezienia za te machlojki z prawem śmieciowym. Albo ukradnie ojcu coś, zdefrauduje w firmie.

Kinomaniaczka_95

Na poczatku tez Burhana nie lubilam, ale teraz sie fajny zrobil :) fajne teksty dowala :)

mania19

Tak, teksty to ma dobre :D On teksty, a jego żonka mimikę :D

SlodkaZmijka

No :) dziwie sie jak jakas laska mogla poleciec na Ali Kemala :) I on jest taki tepy ze masakra :)

mania19

Może poleciała na kasę :D Füsun wygląda na taką kobietę, która lubi dominować, więc Ali Kemal jest dla niej idealny, steruje nim jak kukiełką :P Musi się liczyć jedynie z jego rodzicami :P Dobre było jak mu powiedziała: Dawaj kasę i już! :D

SlodkaZmijka

Tak, fusun lubi męża pod pantoflem trzymać. A kasa na pewno robi swoje, ona nawet tego nie ukrywa.
Nie przewidziała tylko że mąż znajdzie inną babę na boku :D

mania19

No właśnie mnie dzisiaj rozwaliła scena z rosołem w szpitalu już myślałam ,że sam zje xD

Kinomaniaczka_95

Pewnie jak nikt nie patrzyl to ją zjadl :D

mania19

Babcia i burhan sa nudni a fusun jej męzuś i corki dzialaja mi na nerwy w ogole sa niepotrzebni w serialu zamiast tego scenarzysci mogli pokazac biurowe zycie serialowych postaci albo bardziej rozbudowac wątek bennu i kerema , i jeszcze te dwie mamuśki ktore nawiedzają firme pod coraz glupszymi pretekstami tez bym zlikwidowala , i nie wiem dlaczego drażni mnie opiekunka kaana mihriban czy jak jej tam

marta490

Zgadzam się . Jak oglądam na vod to przewijam fragmenty z burhanem i fusun czy resztą rodziny. Wg mnie też są niepotrzebni. Patrze na nich tylko jeśli oglądam w tv i jestem zmuszona

mania19

Nawet jeśli Ali tego nie zjadł, to na pewno zrobił to Gani, w końcu jest w tym serialu od zżerania :D

ocenił(a) serial na 6
SlodkaZmijka

Ta służąca Burhana nad nim nadskakuje jak nad jajkiem. Obrała mu owoce potem przyniosła migdały a on nic tylko siedzi i żre obibok.

Cherry21

Jak on mu szykowała te migdały, to ja sobie pomyślałam tylko jedno: Kurcze, żeby oni tylko się ze sobą nie "sparzyli", bo chyba nie chciałabym tego oglądać :D :D :D

ocenił(a) serial na 6
SlodkaZmijka

Dokładnie:) ale trzeba stwierdzić dziewczyna ma gust :)

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Gani jest zaradny i cieply i wcale nieglupi!!! A ta sluzaca po prostu sie z nim zakumplowala, bo on sie nie wywyzsza w ogole. Mloda, na kogos uczucia musi przelać. A ten jest dla niej mily i wdzieczny i dziewczyna czuje sie potrzebna, spelniona. Wszystko ok i normalne, tylko doznalam skoku, ze te sluzace w dzinsach i rozowej bluzie obsluguja zamiast w garsonce czy jak to mowia kostiumie takim, z fartuszkiem bialym.

Cherry21

Gani posiada zdjęcie, na którym Ali jest ze swoją kochanką?

ocenił(a) serial na 8