Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1323
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nie spodziewałam się, że Luciana tracąc synka, straci go aż na pięć lat! Miałam nadzieję, że
zostanie odnaleziony o wiele wcześniej, jeszcze jako bobas.
Będzie wychowywany przez jakichś biedaków, potem będzie sprzedawał gazety. Na ulicy spotka
go Rodrigo. Oczywiście nie od razu wszystko się rozwiąże.
Dopiero po pięciu latach Rodrigo rozwiedzie się z Galą! Masakra..... i to chyba bardziej z jej
inicjatywy niż z jego.

Blab

To zabawne...fakt. Też mi trochę szkoda Gali, mimo jej podłych czynów.

cocco03

bo to w końcu postać tragiczna

Blab

I to jak...;)

cocco03

A mi jej nie szkoda.... No może troszeczkę na początku, ale wg mnie tle głupot zrobiła... A wyrzucenie dziecka na śmietnik... Przekroczyła granice...

jagodajulia

Tutaj faktycznie przegięła.

jagodajulia

Oszustwo swoją drogą, jednak gdyby nie romans Gala pewnie nie zdecydowałaby się na rozwód.

cocco03

I to mnie dziwi... bo w CME Gonzalo wziął rozwód z Finą.... Stwierdził, że w Meksyku jest właśnie takie prawo, że może wziąć rozwód, gdy żona nie chce się na to zgodzić... ( albo jak mąż nie chce dać żonie rozwodu)...

jagodajulia

No właśnie, z tym prawem co do rozwodów to są nieścisłości w telkach.

cocco03

Właśnie... Nie wiem, o co w tym chodzi... Poza tym Gala wcale się córką nie zajmuje...

jagodajulia

Zero instynktu, biedne dziecko.

cocco03

Tak... Matka jej nie dała miłości.... A sama dziecka nie umie wychować.... Tak, biedna Alexia..:( Dobrze, że ma tatę :)..i "ciotkę" Brygidę :):D

jagodajulia

Brydzia się spisuje ;)

cocco03

Jest dla niej miła i widzi jak źle traktuje córkę Gala... Była taka scenka, jak Gala dała małej na kolację coś co ta nie chciał zjeść. Alexia tego nie zjadła i Gala powiedziała, że jak tego nie zje to nic nie dostanie do jedzenia... I mała poszła głodna spać... Ale po cichu, w nocy pojawiła się "ciocia" ( ja ją tak sobie nazwałam) Brygida i przyniosła małej do pokoju szklankę mleka i coś do jedzenia..:)

jagodajulia

Matko aż trudno uwierzyć, że to B. :D

cocco03

Tak, tak, czasem trudno..:) Albo jak Brydzia dała się małej pomalować :D

jagodajulia

aż mi trudno w to uwierzyć że ta kobieta ma uczucia ;D

Blab

A jednak ;)

cocco03

to dobrze że w ogóle ktoś się zajmuje dzieckiem Gali. a Rodrigo?

Blab

Rodrigo to wzorowy tatuś :) Mała bardzo go kocha, a on ją :) wieczorem czyta jej książki i jak tylko ma czas to się nią zajmuje. Jest o wiele lepszym ojcem niż Gala matką.

jagodajulia

wow to dla mnie duże zaskoczenie ;) Z niego do tej pory taki wolny strzelec był :D

Blab

Niby tak, ale już kiedyś wspominał, że chciałby mieć dziecko.... Chyba jeszcze przed ślubem z Galą, gdy chyba był z nią zaręczony...

jagodajulia

akurat tego nie widziałam bo miałam troche przerwy w oglądaniu ;)

Blab

Ja tak regularnie oglądałam do ślubu Lu i Rodriga.. a później to tylko wyrywkowo...

jagodajulia

ja właśnie teraz zaczęłam regularnie oglądać , a wcześniej dużo mi uciekało :D

Blab

Mi się nie podobał wątek ciążą Gali z Rodrigiem, więc sobie odpuściłam.

jagodajulia

ja w ogóle nie lubię Rodriga w tej telenoweli ale oglądam :D i miałam teraz takie dziwne odczucie... nie podoba mi się że tak szybko przeskoczyli z czasem. wolałam początek telenoweli kiedy Luciana miała jeszcze 19 lat , a teraz zrobiła się bardzo poważna i przytłoczona stratą dziecka. No i to że Jana jest już starsza , wolałam ją jaką uczennicę :D

Blab

Ja też jakoś za Rodrigiem nie przepadam... Ale jest protem, więc jakoś daje radę i czasem nawet go lubię...

Mi ten przeskok też nie bardzo przypadł do gustu...

jagodajulia

przyzwyczaiłam się że akcja kręci się wokół Luciany a teraz jest bardziej skupiona wokół Jany

Blab

Tak, teraz tylko zaręczyny Jany z Borysem i przyszły ślub...

jagodajulia

Borys wygląda jak pedał... :D

Blab

Dokładnie!!! Jest bardzo nieatrakcyjny i wnerwiający.

cocco03

Tak , wtedy była o wiele ciekawszą postacią bo teraz taka na siłę dojrzała. Wkurza mnie że w telenowelach facet może sobie robić na boku nie wiem ile dzieci ale i tak zostaje wspaniały i szlachetny bo to przecież protagonista :/

Blab

Tak... Wcale nie mój typ... Jakoś od początku nie przypadł mi do gustu....

Blab

Ja tez wolałam Janę jako uczennicę, była taka zwariowana i zabawna :)

cocco03

Tak, była spoko...:) Ale głupio zrobiła decydując się na bycie dziewczyną tego przylizanego typka...

jagodajulia

a Borys był z Janą we Włoszech?

Blab

Tak, bo Roselena mu kazała za nia jechać,a on oczywiście się ucieszył debil.

jagodajulia

On ją traktuje okropnie, jak jej powiedział, że jest królewna tatusia to widac bylo, że to psychol.

cocco03

ciekawe co się z nim na końcu stanie

Blab

Jeszcze coś czytałam, że będzie chciał Jane porwać. Może więzienie, albo psychiatryk ? Oby ;)

cocco03

przydałoby mu się. a ta przyjaciółka Jany?

Blab

Super było jak Fabian specjalnie ją przezywał Lola :D

Mam nadzieję, że zapłacze się na śmierć za Borisem ;)

jagodajulia

Te ciąże z drugą kobieta to jakaś zmora ;D

cocco03

Oj, tak.... I zawsze to mężczyźni mają skok w bok.... a te protki wybaczają....

jagodajulia

Tak jakby facetom było wolno,a kobietom nie. Parodia.

Blab

Tak, czasem dzieci zmieniają człowieka :)

Blab

Nie, akurat te dzieci nie mogą się w sobie zakochać, bo po pierwsze są przyrodnim rodzeństwem, a po drugie są jeszcze dziećmi.

jagodajulia

to już zauważyłam

jagodajulia

To by dopiero było....