PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41393
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

9/10

ocenił(a) serial na 8

Jeden z najlepszych seriali. Miła odmiana, po gniotach jakie serwowali nam przez poprzednia lata. Troszkę szkoda, że serial jest kopią brytyjskiego ale i tak wielkie brawa dla twórców. Wspaniała obsada, Mecwaldowski to jest gość, wystarczy czasami na Niego spojrzeć i już się pojawia uśmiech.
Serial śmieszny, ciekawy. Polecam, już się nie mogę doczekać kolejnej serii :) Może z początku odcinki były bardziej śmieszne, ale także pozostałe trzymają wysoki poziom.

kamilmalina13

Dla mnie to jest jedyny tvnowski serial który trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 8
kamilmalina13

trzeba przyznac że jest to najbardziej udany serial polski od lat. wszystkie odcinki ogladało się dobrze - oczywiści były lepsze i gorsze, ale generalnie nawet najgorszy odcinek był lepszy od tego co jest produkowane przez tvn i inne stacje. do aktorstwa połowy męskiej ciężko się przyczepic. wsrod zenskiej niestety Rozdzka odstaje w negatywnych znaczeniu.
ciekawe czy kiedys znowu doczekamy sie dobrego serialu napisanego i zagranego przez polakow? nie trzeba przeciez krecic 40 odcinkow - wystarczy 7-14 dobrych.

Meloniks

Zmartwię Cię. Z tego co mówią na tym forum Usta usta to kopia angielskiego serialu Cold Feet. W związku z tym Twoje pytanie jest lekko nietrafione. A Polacy potrafią pisać i kręcić dobre seriale. Patrz np. Pit Bull, Oficer (1 seria), dla mnie także Fala zbrodni

Meloniks

ma dość tvn wszyscy pięknie ubrani w super chatach i super furach wolę bród z Pit Bull, Oficera, Przeznaczenia, Gliny, Fali zbrodni - generalnie kryminały polskie są super, a tvn to cukiernia

buzki1980

ale Mencwaldowski - genialny szacun dla tego aktora